upp&ner

Herregud vilken dag jag hade igår! Den började sjukt bra med positiva telefonsamtal varav ett var att jag har vunnit en utlottning på gymmet (4-10 pris) där jag får ansiktsvård och makeuprådgivning. Det senare även för ett par vänner. Jag tackar och bockar! Sedan fick jag jobba extra hela eftermiddagen, fick visserligen snoront i ryggen av att stå upp och göra samma sak i 3 timmar så mitt lilla lyckorus blev lite naggat i kanten, men lite extra slantar i kassan tas tacksamt emot!
Precis när jag kommit innanför dörren efter att ha spenderat även kvällen på jobbet så ringer C (som är och spelar innebandy) och säger att han måste åka in till akuten (det sjukaste är att strax innan halv 10 -när det tydligen hände- så satt jag och tänkte på att Claes skulle hamna där och vad jag skulle göra då...) Han hade såklart bilen så jag var tvungen att ringa en kompis som fick köra dit mig så hon kunde hämta sin kille -som inte har körkort. Lite smårörigt och en bit ut i tjotaheiti spelar dom såklart..
Läkaren kunde i alla fall inte hitta något egentligt fel på hans knä så det blir smärtstillande, antiinflammatoriska tabletter, kryckor och ett återbesök om två veckor. Han kan gå på benet men inte böja knät. Så vi får väl se hur det här slutar! ;o) Var hemma efter 1 nånting så jag och Zahara tog en välförtjänt sovmorgon idag. Nu har vi ätit lunch och ska ut och njuta av vårsolen innan jag ska till jobbet ikväll.


Kommentarer
Postat av: Pappa

Så nu har både du och jag en med kryckor hemma...

2011-03-17 @ 13:05:21
Postat av: Annie

Ja, fast Claes kan och får gå i den mån han inte tycker att det gör för ont :o) Han har dock vissa problem med att få på sig strumporna själv. haha

2011-03-17 @ 13:13:59
URL: http://zaharaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0