paus

Har tappat suget lite grand för att blogga just nu. Hoppas på att jag hittar inspirationen i England. Om inte annat så kommer jag lägga upp mina shoppingfynd! :o)

'til then, so long!


resume av helgen

Intervjun i fredags kändes bra, men jag har verkligen ingen aning om vad jag kommer få för svar. Hoppas på det bästa!
Kvällen spenderades med min fina lillasyster och min andra "syster". Riktigt tjejkväll! :o) Tyvärr hade mamma och pappa åkt till deras landställe i tordags och kom hem efter att jag hade åkt igår, så dem hann jag inte träffa. :o(

Igår var det fest hos några jobbarkompisar, kubbspel, drinkar och skratt. Och dagen har spenderats med promenader och näsan i en bok. Har snart läst ut sista boken i Twilightserien, så vad jag ska läsa sedan har jag inte den blekaste om.

Nu ligger C och jag i soffan och kollar på Batman Begins, men det blir en tidig kväll. Är helt slut i huvudet!

Snart 1 år sedan vi va i underbara Australien...

åker snart! :o)

Sitter och pysslar och donar med det sista innan jag ska iväg till tåget. CV och referenser ska skrivas ut, naglar ska målas, hår ska fixas. Måste ju vara från min bästa sida idag! ;o)

Dags att "sätta på ansiktet"! Hinner kanske slänga in an outfit innan jag sticker.

Tur att jag inte är hemma idag, det regnar!! Men i Sthlm ska det vara hyffsat! :o)


Den absolut "bästa" bilden från förra helgen. haha



är det botten kan det ju bara gå uppåt! :o)

Fick ett roligt telefonsamtal idag. I morgon åker jag upp till Sthlm på en intervju för ett jobb som jag gärna vill ha! Håll tummarna för mig!
Överväger att stanna tills på lördag förmiddag och skrev det till min söta syster. Tillbaka fick jag "syster kom hem". Åh! Min söta, underbara syster! :o) Hur kan man säga nej till det? ;o)

Så nu ska jag skriva ut referenser och komma på vad jag ska ha på mig, men först blir det till att njuta lite av solen!

god natt, eller kanske god morgon

Kom precis hem från jobbet.. Märks att semestrar och annat börjar lida mot sitt slut nu, var full rulle hela natten!
Ska försöka vakna lite tidigare idag, så jag kan njuta av det fina vädret som förespås! :o) Satt ute större delen av dagen och lyckades fixa lite ränder, än är sommaren in helt slut! :o)

God natt!

inredning

Halvligger här i soffan och försöker hålla mig vaken... Blir ju natten imorgon trots allt, så jag ska försöka sova lite längre på morgonen. Men jag klagar inte. :o) Fick ledig torsdag kväll och fredag dag nästa vecka när vi åker, så pengarna är väldigt välkomna.

Hittade snygga gardiner när jag var på Hemtex idag. Vill verkligen flytta och köpa massa ny fin inredning!! Dock blir det kanske en liten sväng till IKEA i helgen. Vill ju "pimpa" huset lite på bilderna till mäklaren. hehe

Dessa skulle vara riktigt fina i vårt sovrum nu till hösten. (Eller i vardagsrummet, men det har vi inte riktigt råd med... Behöver så många där.)

mer om dagen

Hamnade under nålen när jag var inne i Växjö. Har inte varit så nöjd med tatueringen jag gjorde senast och gick in för att se om det gick att göra något åt. Det gjorde det och jag behövde bara vänta en timme och sedan hade han tid. Super! :o) Så nu är den mycket bättre.
Tillfixad men lite svullen. Skillnaden är framför allt vänstra kanten och stjärnorna.
Den är även uppljusad med vitt. :o)


Fick mig en glad överraskning när jag kollade mitt schema förut också. Trodde jag skulle jobba ikväll, men det var visst imorgon plus att de ringde för en stund sedan och frågade om jag kan jobba natten också. Ja tack! Behöver alla slantar jag kan få! :o)

dagens tisdag

Tog en en sväng in till Växjö idag. Har kikat lite i butiker för att spana in höstmodet och har väl sett några små godbitar, men inget fick följa med hem. Åker ju till England om en dryg vecka! :oD
På mig hade jag detta;

Linne -Bik Bok
Jeans -Jeans
Jacka -Carlings
Skor -Deichmann
Sjal -från marknaden i helgen


resume av helgen

Kändes verkligen som höst när jag körde från jobbet. Regnet piskade mot rutan och det var riktigt bäckmörkt! Är inte färdig med sommaren än! Behöver lite mer sol och värme för att stå ut med hösten och vintern...
I alla fall, helgen.
I fredags efter jobbet så hamnade vi i marknadens öltält (är en gång per år här...). Var väl inte jättesugen på det men helt plötsligt så var klockan två och jag och C staplade hemåt.
Lördagen bestog av att vandra runt lite bland marknadsstånden innan vi åkte hem och bullade upp för kräftskiva. Min underbara vän Elin (som jag känt sedan gymnasiet) kom också, så kvällen kunde ju inte bli annant än lyckad! hehe. Var verkligen en toppen kväll och vi hamnade i öltältet även denna gång, men ingen längre vända. Vi gick hem och snackade lite skit innan vi gick och la oss istället för att stå ute och frysa.
I går började jag inte jobba fören kl. 21, så jag hann ha en riktig slappdag i soffan med E och C.

Idag orkade jag inte pallra mig upp ur sängen fören vid tvåtiden, så nu sitter jag här, superpigg! ;o)
Ska återgå till Twilightfilmen nu.


"Girl talk interrupted" ;o)

god natt

Vilken helg! :o) Har haft otroligt kul i goda vänners sällskap, men det tänker jag inte skriva om just nu.
Har precis kommit hem efter att ha jobbat natt, så det jag ska göra nu är att sova! ;o) För om alldeles för kort tid så måste jag tillbaka till jobbet...

Hoppas ni sussar sött! :o)

H&M

Det är väl ingen som ar missat alla snygga nyheter som hm har fått in på hemsidan!?
Här är lite som jag mer än gärna skulle klicka hem!
(Nej älskling, jag har inte gjort det! ;o))

trötter

Vaknade av att C ringde och väckte mig. Men vi la snabbt på så att jag kunde få somna om och sova ett tag till. Precis när jag börjar slumra till så sätter grannarna på världen "dunka-dunka"musik. Aaahhhh Och precis när jag bestämt mig för att kliva upp i alla fall så stänger de av. Så jag lät huvudet falla tillbaka på kudden och somna om.
Nu är jag uppe, har ätit och ska begrava näsan i min bok. Eller kanske kolla på en film. ;o)


Myskläderna är på :o)

gaahh

Pratade med en kompis som kommer hit på lördag och hon vill att jag ska komma till Båstad imorgon. Vill så gärna!! Men självklart så jobbar jag imorgon kväll och har inte ittat någon som kan byta mitt pass... Typiskt! Jaja, vad gör man. Är ju bara att bita i det sura äpplet! ;o)

090813

Torsdag idag och jag tänkte ge mig ut på en joggingrunda. Lämnade tillbaka boken jag köpte häromdagen och beställde både 3an och 4an från nätet istället. Blev billigare. ;o) Nu har de i alla fall kommit, så jag joggar nog ner dit och hämtar ut dem, så är min eftermiddag räddad! Vädret är ju inte toppen, så det blir att krypa upp i soffan med böckerna. :o)

bild härifrån --> länk

mörker...

Visst hösten är mysig och har en viss tjusning. Men jag är inte färdig med sommaren än! Solen var alldeles för långt ner på himlen när jag slutade jobba nu vid tio... Suck
Jaja, augusti är ju inte slut än och vem vet, det kanske blir en toppen höst! Vet ju inte alls vad framtiden har förberett för oss. Förhoppningsvis så sitter jag inte är nere, i detta hus, så många månader till. Känns lite vemodigt på ett sätt, men jag är verkligen redo att flytta på mig igen. Är ju lite rastlös av mig, så jag trodde inte att vi skulle bo här så länge som vi faktiskt har gjort. :o)

Ska nog ta och kika på en film nu så att jag kan stanna uppe lite längre och sova på förmiddagen imorgon för då är det natt jobb (18-05) som gäller igen.


onsdag

Gick bra att jobba i natt, men gud vad ont i fötterna och svanken jag fick! Märks att jag inte jobbat på länge och inte varit så flitig med träningen som jag kanske borde... Men nu är det ändring på det! :o)

Solen sken, men det blåste, när jag vaknade så jag hade tänkt hoppa ut i solen och läsa lite. Ser dock att det spöregnar just nu... Så där gick den planen i stöpet. Får krypa upp i en fåtölj på altanen i stället kanske. :o)

Jag och mamsen på Alvaret

Ikväll (innan jobbet) blir det middag med C's familj. Hans mamma fyller år i dag, så vi ska fira henne lite. :o)

nu är semestern slut, på riktigt...

Slö dag idag. Fast jag ar varit ute och sprungit! :o)
Nu ska jag hoppa i skorna och sticka till jobbet. Ser inte fram emot det så där överdrivet mycket. Är inte ledig fören på lördag och sen jobbar jag på söndag igen... *suck* Ingen mjukstart här inte! Men, men.. ;o)

Over n' out...

natti

Ligger i soffan och försöker hålla ögonen öppna. Tänkte kolla på film på datorn men såg att det är Beck på 4:an, så den får det bli istället! :o)
Jobbar natt i morgon, så jag ska försöka att sova lite längre i morgon bitti så att jag orkar. Första passet och första jobbnatten på ett par veckor. Så det lär bli tungt...
Jaja. :o) Ska ägna mig åt filmen nu.


Badhundar :o)

rubrik

Sitter och klurar på om jag ska ta en joggingrunda, fast egentligen så är det ju inget att fundera över! Har blivit alldeles för mycket god mat och vin den senaste tiden.. Måste bara få tummen ur!

Här kommer i alla fall lite bilder på det som fick följa med hem från Öland. Blev inte så mycket, sparar mig till England nästa helg! :oD


Dessa klänningar samt ett par nya vita tygskor och ett par flip flop med döskallar fick följa med hem.


Blev ingen joggingrunda. Blev en promenad med C och hundarna, sen stack jag ner till bokhandeln och köpte den 3e boken i Twilightserien. Kunde inte hålla mig tills syrran läst ut sin! Haha

i'm back

Tillbaka i vardagen efter en underbar vecka på Öland! Eller egentligen åkte vi där ifrån i lördags, men vi tog en sväng ner till C's föräldrars stuga i Blekinge innan vi åkte hem igår. Orkade inte sätta mig framför datorn då uten det blev en film innan jag begravde min näsa i min bok igen. Har varit väldigt asocial de senaste 2 dagarna. Har fastnat totalt i Twilight böckerna. Har plöjt igenom 1:an och 2:an och måste försöka hitta någon som har 3:an, elst nu! ;o) Den var tyvärr utlånad på biblioteket...

Veckan på Öland har bestått av god mat, sol, bad och lite shopping. Och i fredagförmiddag spenderade jag på hästryggen. Har fortfarande träningsvärk, så det märks att det var alldeles för länge sedan sist!! Trodde jag nästa inbillat mig hur underbat det är, men jag gick runt och var helt lyrisk hela eftermiddagen. Hade det inte varit för min allergi så hade jag defenitivt varit i stallet så ofta jag bara kunnat!


William -"Bara" 1,83 i mankhöjd. Bra utsikt hade jag i alla fall! ;o)



Vi paddalde kanot en kväll



Öland

Dålig uppdatering har det blivit de senaste dagarna.. I söndags kom vi hit till Öland och sedan dess har vi solat, badat, ätit och druckit gott. :o) Igår var jag, C och pappa uppe på norra delen i "Trollskogen" och idag har vi varit nedanför Färgestan och Alvaret. I morgon får vi se vad vi hittar på, troligtvis lite sol och bad och kanske lite paddling. Fredag morgon ska jag i alla fall spendera på hästryggen. Har inte ridit på flera år så det ska verkligen bli helt underbart! Kommer nog att fortsätta vara dålig på att uppdatera tills vi kommer hem. Har bara mobilen att surfa med..

RSS 2.0