kväll



Är hemma från jobbet nu och äntligen börjar det bli lite svalare i luften! Gud vad det har varit varmt och kvavt idag, trots regn och åska större delen av dagen.
I morgon hoppas jag att solen skiner igen, för då planerar jag att slänga mig i en solstol. :o)


(bild tagen av pappsen)

vimmelkantig

Har suttit framför datorn och skrivit cv'n och personliga brev. Har lite smått fyrkantiga ögon nu och tror jag ska ta en liten paus.
Tio jobb via internet har jag sökt än så länge så nu ska jag skriva ut lite ansökningar och skicka i väg dem också. *pust* Någonstans borde jag väl få napp? Har ingen lust att spendera resten av mitt yrkesverksamma liv på Posten! Min plan var att vara där i ca ett halv år, det är två år sedan... *suck* Jaja. Nya tag blir det nu! :o)


smultron





På min och Zaharas morgonpromenad hittade vi lite smultron. *mums* Det är nog mitt favoritbär! :o)

Idag är det mulet och har regnat. Fast egentligen passar det mig bra. Jag har cv'n jag måste skriva och skicka iväg och vem har lust att sitta inne och göra det när solen skiner från en klarblå himmel? Hoppas dock att det spricker upp så jag kan sola lite innan jag sticker till jobbet . hihi

dagen i bilder






Skulle ha jobbat 6-16 idag. Men det var verkligen ingenting att göra på eftermiddagen, så jag och några andra slutade redan vid halv 3. Riktigt skönt med tanke på hur fint väder det har varit idag! :o)
När C kom hem så åkte vi och badade med hundarna. Var hur varmt och skönt som helst i vattnet. Runt 20-22 grader! På vägen hem köpte vi kycklingsallad från Spåren och njöt av dem i kvällssolen.

Nu blir det snart sängen för mig. Gick upp vid kvart över 5 i morse och i morgon bitti tänkte jag ge mig ut på en joggingrunda innan det blir för varmt!

helgen i bilder





Har haft en riktigt mysig helg i Stockholm. Sol, värme, drink i sommarnatten med underbara vänner och kalas. Kan inte bli mycket bättre!

årets härligaste tid

Klockan är nio på kvällen, det är fortfarande 26 grader ute och solen lyser från en blå himmel. Gud vad jag älskar sommaren! :o) Det enda som saknas är att sitta vid havet i kvällssolen med ett glas vin i handen. Men jag får nöja mig att sitta i en bastuvarm bil med trasig ac och en flaska vatten. ;o)

on the road -again! :o/

Nu sitter vi i bilen igen. Södergående denna gång. :o/ Blev en kort men effektiv vistelse denna gång. Nu kommer det nog tyvärr dröja innan vi åker upp igen. 3 veckor kvar till semester! *tjohoo* Imorgon ska jag dock vara på jobbet mellan 6 och 16... Detta hade jag på mig i går kväll: Body och chinos --Gina Tricot, Skärp --Vila, Skor --Deichmann

...

Dags för fest. :o)

Kalas

Nu är trädgården preparerad för kalas. I dag fyller min underbara syster 18, så d blir till att fira till tusen! :o) GRATTIS plutt! ;o)

skål

Sitter i mammas och pappas välbekanta trädgård och tar en drink. I kväll blir det en drink på en uteservering inne i stan. Mys! :o) Kan verkligen inte få nog av sommaren!

dagens 090626


Tunika --Vila
Nitskärp --Vila
Shorts --avklippta Levi's
Sandaler --Ellos

Tunikan är nog denna reas kap. Var inne i tisdags och såg den men hade inga pengar. När jag och C var inne igår så hängde den kvar, i min storlek, fast de hade sänkt den med ytterligare 30 kronor. Så istället för 260 behövde jag bara betala 100 riksdaler. :o)

shopping

Råkade (hmm... Nåja!) bli lite shopping när jag var i Växjö. Jag som alltid lyckas hitta saker som inte är på rea lyckades få med mig en påse med enbart reasaker! En klänning fick dock stanna kvar i butiken. Är lite sugen på den, men vi får se. Ska ju till London snart och då blir det minsann shopping modell spendera! ;o)

Tröja (fick följa med hem igår) --H&M
Chinos (har äntligen hittat ett par som sitter snyggt!) --Gina Tricot
Body --Gina Tricot


från Gina Tricot
Perfekt som afterbeach/fest klänning. Kommer användas flitigt i sommar om vädret tillåter.


även denna från Gina. Älskar ryggen!

Håll tillgodo med dåliga bilder. Har för lite diskutrymme för att redigera dem. Dags att rensa lite kanske!? ;o)


Denna fick hänga kvar på galjen denna gång. Fel val?


på promenad

På promenad i solen. Gud vad det är underbart med sommar!

jackson död

Michael Jackson är död! Blev lite smått förvånade när jag såg detta på en blogg och var tvungen att kolla upp det, men jo. I går kväll gick han bort.
Inte för att han har varit någon stor idol till mig, men man har ju liksom alltid hört hans musik...
R.I.P

dagens

Hann med två outfits under dagen, förutom bikinin då! ;o)

Klänning --Gina                                           Tunika --Jsfn
    Skor --Ellos                                            Shorts --Bik Bok

090625

Har haft en härlig dag i solen idag också. Lyckades hitta en lättsmält bok, så den får följa med i helgen. :o)
När C kom från jobbet så tog vi en tur in till Växjö. Tänkte kika på present till syrran som fyller 18 på söndag (Grattis i förskott plutt!) men det slutade med att jag och C hittade lite smått och gått på rean! hihi Så det får bli en sväng in i morgon förmiddag också! :o)


Mina fina naglar

naglar

Var ute och sprang i morse igen. Så skönt men varmt!
Sedan kom en kompis och fixade mina naglar, så nu har jag långa fina naglar igen. Love it! ;o)
Så nu ska jag hoppa ut i solen
(är visserligen lite molnigt, men det är skönt ändå!) med en ny bok, om jag hittar någon i hyllorna.

dagens



Linne --Topshop
Shorts --Bik Bok
Bikiniöverdel --H&M
Solisar --H&M

Eftersom att jag inte har så mycket att göra i reklampauserna (avskyr dem!) så slänger jag in en dagens också. Har dock mest legat i solstolen med bikini.. :o)

090624

Blev sen men fin middag idag. Grillat med färskpotatis och sås. *mums* Till efterrätt blev det en alldeles för stor, men god, glass. Är helt, totalt propmätt! Nu ligger jag och C utvräkta i soffan och jäser och tittar på Miss Marple.


födelsedagsbilder

Här kommer en salig blandning av bilder från min födelsedag samt dagen efter då jag att lite festligheter. ;o)
Jordgubbstårta är ett måste på födelsedagen

Fick fina blommor av C




Istället för tårta så blev det muffins. Orkade inte göra tårta två dagar i rad.

En god variant av Cosmopolitan ;o )

sommarben


Dags att byta till ett sommrigare lack tror jag nog!

Måste säga att jag älskar sommarbruna ben. Finns det något finare än att vara fräschst sommarbrun? Nu pratar jag alltså inte om någon plastig solariebränna, utan den äkta varan! ;o) Tycker att det är så otroligt fint med fräknar (på alla utom mig själv konstigt nog) och solkysst hy. Då vet man att det är sommar, den årstid som jag älskar mest!

Har börjat få hyffsad färg, har nog Australienresan att tacka till en liten del. Fick tillbaka färgen rätt snabbt när solen visade sig. Är i alla fall brunare än C!! haha

sommar, sol och värme :o)

Gårdagen bestog av solning, vaxade en kompis ben och fick i gengäld mina naglar putsade och målade! :o) Sedan var det dags för tre timmars jobb men idag är jag ledig. :o)

Var duktig och tog en joggingrunda i morse med Zahara och tänkte kasta mig på en solstol snart men ska äta lunch med C först tror jag nog. I eftermiddag tänkte jag ta mig in till Växjö en runda. Ska prata med tatueraren om den tatueringen han gjorde å mig i vintras. Är lite små sur på honom... :o( Får hoppas att det går att lösa på bästa sätt.

Hade planer på att åka upp till Sthlm idag också, men har inte fått tag på någon billig biljett. Får se om det blir som så att jag hoppar på ett tåg i morgon bitti istället, eller eventuellt på fredag morgon. Men allt beror ju på biljettpriset. Varför ska det vara så himla dyrt för?? Och inte kan jag åka som ungdom nu längre heller! *snyft*

Här spenderade vi midsommarlunchen :o)

090622


Utsikt från vår "badvik" på Södermöja

Har legat ute och njutigt av sommarvädret idag och har absolut inte haft lust att sitta inne framför datorn.
Nu ska jag dock slänga i mig lite att äta innan jag ska susa till jobbet. Jobbar 17-04.30 idag och 19-22 i morgon och sedan bär det av upp till Sthlm igen. Ett väldigt farande de här dagarna! Vet inte riktigt när jag åker, men jag siktar på onsdag eller torsdag. Har en del att fixa här hemma också. Ska boka biljetter till London också. I slutet på augusti bär det av! *jippie*

Bilder från helgen kommer så småningom..

På hemväg

Då sitter man i bilen igen på väg hem efter en helt underbar midsommarhelg! Vännerna har vi släppt av på Skavsta och vi har ett par timmars körning hem. Ville verkligen inte att helgen skulle ta slut! Alla bekymmer och annat har varit som bortblåsta, underbart sällskap och solen har lyst från en klarblå himmel. Perfekt helt enkelt! :o)

3

Tredje dagen i skärgården och ölen/spriten flödar fortfarande. ;o) I morgon är det dags för hemfärd, men tills dess så ska vi njuta lite till av sol och trevligt sällskap. :o)

God morgon

Har varit uppe sedan kl 6 och sitter nu på Skavsta och väntar på våra vänner. De borde landa om cirka 20 min. :o) Idag är det molnigt, hoppas på att det spricker upp. I alla fall ute i skärgården. Brukar kunna vara bättre där! :o) Ska återgå till min kaffe och min bok nu.

sol

Idag skiner solen igen! Härligt!
Har haft en kund inne i Växjö och på vägen hem köpte jag lunch på Subway. *mums*

Nu håller jag på att packa det sista inför helgen. Trots att solen skiner i dag så får skidjackan åka med. Just in case. Kan ju vara rätt kallt där ute och man vet ju inte om det blir regn, det är ju midsommar och Sverige! ;o)

I morgon bitti åker vi till Skavsta och hämtar våra vänner från England (vi lärde känna dem i Australien) innan vi handlar midsommarmaten och hoppar på båten vid 15. Vi siktar på en tvättäkta svenska midsommar med midsommarstång, små grodorna, snaps etc. Hela kittet så att säga! ;o)
En gammal klasskompis med pojkvän kommer också. Ska blikul!

Kommer bli en toppen midsommar har jag en känsla av, även om det blir regn. ;o)


Siktar på en sådan här, fast modell mindre! ;o)
(bild från Wikipedia)

god natt

Sängdags.
Imorgon blir det en kund på förmiddagen, aromainpackning. Tror det är det sista presentkortet som är ute. Sen blir det snabbt hem och packa klart det sista innan vi rullar mot Stockholm. :o)



Den blommiga klänningen åkte tillbaka idag. Finns en möjlighet att jag kommer ångra mig, men jag köpte en svart i lördags istället, så vi får väl se. ;o)
Godnatt!

090616

Dagen idag har gått åt till inhandling av vin, öl etc till midsommar, packning och målning. Har ju varit (är) kanonväder, så det är bara skönt att vara ute! :o)
Nu ska jag göra mig i ordning för att sticka till jobbet.

Tjingeling

dålig uppdatering...

Pinsamt dålig uppdatering den här helgen, sorry, men jag har faktiskt haft (och har fortfarande) besök! :o)
Min syster och bästa vän kom som sagt ner i fredags förmiddag. På kvällen jobbade jag tyvärr men innan dess så hann vi med lite tårtkalas med C's syster +familj.

I lördags blev det lite shopping innan vi fixade i ordning för kvällen. Hade lite fest med målet att åka in till Växjö och gå ut, men vi kände oss rätt nöjda med att stanna hemma. Om inte annat så här det ju skönt dagen efter! ;o)

Söndagen gick åt till att slappa och äta gott. Solen sken så vi satt ute och njöt av den allihop! På seneftermiddagen så åkte C (min kompis) hem men syster är kvar tills vi åker upp på onsdag. :o)

Idag har jag skrivit en lång lista över vad som behöver inhandlas till midsommar, vaxat benen, lagat lasagne från scratch och jobbat. Hyffsat produktiv dag idag med andra ord! ;o)

Nixpix
, nu är det SATC som gäller! Bilder kommer senare.

födelsedag

Blev väckt på världens bästa (nåja ;o)) sätt i morse! Min absolut bästa vän kom ner tillsammans med min syster! Lycka! Så jäkla kul! Så nu blir det till att göra stan osäkar a´la "A&C". ;o)

godnatt!

Nu har jag precis kommit hem (i regnet) och ska strax krypa till kojs. Min syster kommer vid halv 10, så C får åka och hämta henne. Får se hur länge till det blir att sova sedan. Måste hinna baka tårta och annat idag för vid 16 kommer C's syster med familj. :o)

Godnatt! & Grattis till mig! ;o) hehe

regn (såklart)

Är lat och tar bilen till jobbet idag. Regnet vräker ner och jag slutar inte fören vid 04.30. Har ingen lust att ta mig hem i spöregn vid den tiden också. Plus att det är min födelsedag i morgon, så jag får göra vad jag vill!! ;o)
Nu ska jag byta om!

Tjingeling

nya klänningen


Nya klänningen. :o)

Behålla eller inte?

whiiiii

Surfade runt på lite olika banksidor förut och prövade om vi fick lånelöfte. Bland annat då SBAB som mäklaren använder sig av. De sa tyvärr nej, men det roliga är att ERA Bolån sa ja och de använder sig av SBAB. Hmm... Jaja, så i morgon blir det till att ringa mäklaren! Whiiii :o) Ett steg närmare att flytta hem. Bara resten av hindren kvar! ;o)

Fick äntligen hem klänningen från H&M idag, som jag beställde för typ 100 år sedan. Vet dock inte om jag ska behålla den eller inte. Är lite splittrad... Ska redigera bilderna och slänga upp dem senare eller imorgon...

090610

Idag är jag helt ledig och C kommer hem om ett par timmar. :o) Då ska vi skicka in lite års besked till SBAB och se om vi får lånelöfte. Får vi det så ska vi nog ta och reservera radhuset som vi tittade på. Hoppas hoppas!! Känner verkligen att jag behöver lite förändring, eller både jag och C behöver det!

Regnet smattrar mot rutorna idag igen. Men det blir väl till att dra på sig regnstället och ge sig ut med hundarna snart ändå. De måste ju få komma ut de "små" liven. ;o)

Funderar på om jag ska ta och baka nåt. Blir väl lite myskväll ikväll med C och då kan det vara gott med något! hihi Hmm... Undrar om vi har något socker hemma...?


Bild från förra sommaren

dränkt katt

Självklart så spöregnade (regnar) det när jag cyklade hem från jobbet. Har alldeles för korta stänkskärmar, så jag blev verkligen dyngsur! Tröstar mig med lite ostbågar. hehe


<3

Blev lite kärlekstema på bloggen nu. hihi
C är på möte idag så det är mysdag med hundarna som gäller, för omväxlings skull! hehe
Ska försöka få foten ur och ta en joggingtur innan jobbet också. :o) Men nu, lunch!

nattsudd

Blev visst lite nattsudd idag. Håller på att pula lite med en ny design, men nu orkar jag inte mer! Fortsätter i morgon istället. :o)
C ska upp om ett par timmar och köra till Sthlm på möte. Väldigt farande för honom de ssenaste dagarna... Så nu ska jag krypa ner bredvid honom och gosa.

slappt

Regnet piskar mot rutorna och det enda vettiga jag har gjort idag (förutom min och Z obligatoriska morgonpromenad) är att slänga in några maskiner tvätt, vilket var välbehövligt! Vi har på tok för stora tvätt korgar...
Har dock gjort en massa ovettigt också! haha Knatar runt i mina nya fina skor för att gå in dem, knåpar på en ny header, och slö tittar på tv.

Börjar jobba vid halv 6, så jag ska ta och hoppa in i duschen och fräscha till mig lite nu tänkte jag.

helgen

Efter att ha varit och röstat och fått en bit mat i magen så ligger jag och C nu i soffan och tittar på Söndagsparty med Filip & Fredrik.

I morgon måste vi få tag på en verksted som kan fixa hjulinställningarna på bilen. Däcken är verkligen helt sneda! Inte så konstigt att de var slitna! Tur bara att båda däcken inte gick sönder bara! Då hade det blivit betydligt dyrare!!

Punka mitt på E4an

Bärgningsbilen kom och hjälpte oss byta däck :o)
En aning farligt att göra det själv när bilar susar förbi i 160...

Förutom punktering och färd med reservdäck så har helgen varit lugn och skön. Skulle ha gått ut i fredags, men varken jag eller min kompis orkade det. Hade haft en väldigt lång dag. I lördags kom hon istället till oss och så kollade vi på fotbollen och spelade Xbox. Tråkigare match får man ju leta efter!!! *gahh* Vad hände liksom??

Jaja, ska ägna mig åt C och tv'n nu. :o)


shopping


Lördagens shopping som fick följa med hem. :o)
Linne -- Topshop, Solisar-- H&M, Skor -- Deichmann

skorna

Måste bara visa mina nya fina skor. Är så sjukt nöjd med dem! Får kanske bli en sväng på krogen till helgen så jag får användning för dem! hehe Priset? Endast 349 riksdaler! Ett riktigt kap med andra ord! :o) Var nog inte meningen att jag skulle ha de andra som syrran har jagat efter. Lägger upp lite bättre bilder när vi kommer hem. Måste hinna med att rösta innan också! Men på vad? hmm...

on the road again

Sitter i bilen och susar från genom ett soligt Sverige på väg hem.. Innan vi begav oss ut på vägarna igen så hann vi med en promenad med mamma, pappa och alla hundar till radhusen vi tittade på i fredags. De är verkligen himla fina. Så i morgon ska vi ringa mäklaren och prata lite. Spännande, spännande. :o) Nu ska vi äta lite. Börjar bli riktigt hungrig!

mys i stan

Sitter på en uteservering och dricker öl och äter nachos efter en liten shoppingrunda på stan. :o) Ett par grymma skor (bland annat) får följa med mig hem. :o)

Punktering på E4an

I morse va vi och tittade på hus och vi har stått ute i blåst och kyla och grattat min kusin. Allt väl så långt. :o) Vi kör fel på väg till Almunge och det är nu problemen kommer! Haha. Bilen börjar låta och kännas vinglig när vi äntligen svängt runt och bytt riktning. Så nu sitter vi mitt på E4an långt från avfarter med punktering. Bärgaren kommer nångång om en halv timme -timme. Härligt! Men som mamma sa, det är ju i alla fall ljust! ;o) Det gäller att se det positiva i det hela. Om inte annat så har jag ju nåt att skriva om här. Hehe :o)

I bilen

Sitter i bilen på väg upp till Sthlm nu. Hoppas på att vara framme vid 7 då det vankas mat. ;o) Har regnat större delen av vägen. Trist! Hoppas på bättre väder imorn. Är ju inge kul att springa ut eller åka flak om det regnar.. Har roat mig med att försöka måla naglarna i bilen. Är väl inget jag rekommenderar särskilt starkt, men tånaglarna blev faktiskt snygga! :o)

090604

Nu har jag packat i ordning det mesta, färgat ögonfransarna och sitter och klurar på om jag verkligen orkar vaxa benen. Verkar ju inte som att det ska bli så överdrivet varmt, så jag kommer säkert ha strumpbyxor på mig i vilket fall som...

Fick ett sms om att min klänning från H&M har kommit! Eller jag hoppas i alla fall att den är med. Trodde inte att jag skulle hinna få den innan i morgon. Tyvärr så stog det "hämtas efter kl. 15.00" och jag som hoppades att vi skulle ha kommit i väg då! *suck* 
Åker in efter lunch och kollar i alla fall! Men måste åka in till Växjö och hämta den av någon underlig anledning..
Jaja. Nu ska jag ta itu med resten, måla naglar och så! ;o)

(någon kul rubrik)

Har varit hemma från jobbet ett tag nu. Blev grillat idag igen! ;o)
Sitter och skriver lite olika listor, en för vad jag ska ta med mig till Sthlm (ska på både studentmottagning och troligtvis ut) och en för vad jag ska hinna med i morgon.
Måste ju hinna med att rösta också för tusan!! Hade helt glömt bort det! Vet inte när vi kommer hem på söndag, så det är lika bra att få det gjort. Har dock inte den blekaste aningom om vad jag ska rösta på! Får väl försöka hinna läsa på lite innan...

Ska väl återgå till slösurfandet och listskrivningen igen nu. :o)

Hoppas på strålande sol i helgen!

körsbär







Blev rester till middag, men till efterrätt så hade C köpt årets första körsbär! Smarrigt värre!

bilder på bushundarna





I morgon åker vi till Stockholm, så mer bus med dessa får vänta tills nästa vecka. Nu får Zahara (och Baileys) nöja sig med pumibus! ;o) Brukar gå alldeles utmärkt det också, om det inte blir för mycket "polis" av den äldsta. ;o)

090603

Har varit ute och gått ca 1½ timme nu. Först en sväng med båda hundarna och sedan med Zahara för hennes "playdate". Blev dock med en svart labbe (Leo) först och sedan med den lilla blandrasen Mimmi. :o) Så nu ligger Z vid mina fötter och sussar sött.
Men vad kallt det var ute idag jämfört med igår. Är helt stel i fingrarna..

Ska redigera lite bilder på hundarna så kommer de senare.

studentpresent avklarad

Lyckades hitta studentpresenter till min kusin i stan. Hoppas att hon blir nöjd. :o)
Mötte upp en kompis och hann med lite skitsnack också, tyvärr ingen fika då himlen var tvärmörk och hundarna var ensamma hemma, de är ju inga större fan av åska vilket de varnade för. Fast än har det inte bivit någon... Dock hade det blivit betydligt kallare hemma än i Växjö. *hmm*

Till middag gjorde jag raggmunk med bacon och lingonsylt! Blev så himla mycket, så jag kan nog äta det både till lunch och middag i morgon. hehe C åker till Göteborg tidigt i morgon, så det blir bara jag och voffsingarna. :o)

Klänningen som jag hade tänkt ha på fredag (den vänstra) har tyvärr inte kommit än och lär väl inte hinna göra det heller. Så det lutar åt den högra klänningen i stället och de vänstra skorna... Eller ett par svarta pumps.. De på bilden var det nämligen fel på och nu är de slut i min storlek.. *suck* Hoppas att de hinner komma innan fredag så syrran kan byta dem åt mig!
Nu ska jag titta vidare på 50 first dates för sjuttioelfte gången, men den är ju lite små söt! :o)

090602


Blev en lång härlig morgonpromenad i solskenet med Zahara idag. Vi träffade en jack russelblandlning, så i morgon har Zahara och den en "playdate". :o) Nu sitter jag (och har gjort den senaste timmen) och försöker få min dator att samarbeta med mig! *suck* Jaja, det blir väl bra tillslut hoppas jag!

Idag är jag ledig och ska ev. försöka ta mig in till stan och leta studentpresent till min kusin som tar studenten på fredag. :o)
Så på torsdag eftermiddag bär det av till Sthlm. Underbart! Lär nog bli lite öl eller så i stan på fredag. :o)
Jag och C funderar även på att spela tennis när han slutar jobba. Skönt att röra lite på sig!

Nu ska jag  och C och sätta oss ute i solen och äta lunch!

Tjingeling

 

sovdax



Sitter och kollar på My name is Earl, men ska nog krypa ner bredvid C nu. Är lite smått seg efter en dag ute i solen!

God Natt!


:o)


Har suttit ute i stort sett hela dagen. Dock under parasoll då molnen har lyst med sin frånvaro! :o) Men trots det så har jag lyckats bli lite röd, orutinerat!!
Börjar jobba nu vid halv 6, så jag ska ta mig en glass och susa iväg i värmen! Trist...

sol

Har varit ute och gått en härlig promenad i solen med Zahara, donat lite inne och ska nu göra detta;



Ikväll är det jobb som gäller, men fram tills dess så ska jag njuta av det fina vädret!

RSS 2.0