längtar...

Nu längtar jag verkligen till varmare väder då jag får använda dessa gobitar!


Pumps från Deichmann i Stockholm
Sandaler från Ellos

leggings

Har hittat ett par snygga leggings som skulle sitta fint på dansgolvet. En snygg svart topp till och ett par läckra klackar så är paryoutfiten komplett.
 

Dessa kommer från American Apparel. Tyvärr så är min budget noll, så det blir till att fortsätta drömma... ;o)

igår

Igår hade jag kunder, så förmiddagen bestog av jobb. Efter det så blev det en sväng på gymmet medan C var på stan. När vi kom hem så tonade jag håret, så jag är numera mörkhårig! (i mina mått mätt. ;o))
På kvällen var det dags för inflyttningsfest hos några vänner som byggt ut sitt hus. Har verkligen blivit huuur fint som helst! :o)
Kvällen till ära (?! ;o)) hade jag på mig en ny klänning från Gina (eller, ny och ny. Köpte den för rätt länge sedan men har inte haft tillfälle att använda den), mönstrade strumpbyxor från H&M  och armband från Italien, skorna är från Laredoute.

(här ser man även nya hårfärgen :o))


Idag har vi inte gjort många knop alls. Kom inte i säng fören vid halv 5 imorse eftersom att vi drog fram klockan en timme i natt. Det har ni väl inte glömt? Nu är vi ju äntligen inne i sommartidens period, så nu är det inte lång tid kvar innan vi kan gå i kjol och shorts utan att frysa ihjäl! :o)

Ska gå och se om C är sugen på pizza, för det är banne mig jag! :o)

090327

Har varit väldigt dålig på att uppdatera den här helgen...

I fredags var vi iaf hos C's syster på middag och spelade lite spel. Mycket mysigt! :o)


Kofta -Bik Bok
t-shirt -Gina Tricot
jeansleggings -Gina Tricot (dragkedjorna har jag sytt i själv)

Efter regn kommer solsken

När jag körde in till stan för ett par timmar sen så fullkomligt vräkte regnet ner, så vindrutetorkarna få gå på full speed. Men innan jag kom fram så lyckades solen ta sig igenom molntäcket och fram trädde en vacker regnbåge! :o) Såg verkligen ut som att man skulle kunna åka fram till den och bli omsluten av alla härliga färger. Tyvärr så hade jag ett annat uppdrag för dagen så jag fick vika av och den försvann bakom trädtopparna.

Sitter nu och njuter av en exotiskfrukt smoothie och ska strax ut en vända med hundarna innan vi ska hem till C's syster på middag och lite spelkväll. :o) Ska bli mycket trevligt, men det blir nog en rätt lugn kväll. Ska ha kunder imorn förmiddag så det blir till att gå upp hyffsat tidigt.
Fixar en bild på kvällsoutfiten ikväll eller imorn. :o)

bild lånad av 99ord.se

Blött...

Började snöa igår när vi var på middagen, så idag vaknade man upp till en vit värld igen. Dock väldigt slaskig.
Var nåt sorts snö blandat regn när jag var ute med Zahara. Men jag var optimistisk och satte på mig gympaskor, inte mitt smartaste drag då det slutade med att jag blev dyngsur om fötterna... Gummistövlar hade varit ett betydligt bättre alternativ, men det är lätt att vara efterklok! hehe ;o)

Nu ska jag knåpa lite med mitt cv och åka runt med det! Håll tummarna att jag får nåt napp! :o)

090326

Hann inte skriva något igår. Så det får bli en resumé idag istället! :o)
Var först o lämnade tillbaka lite av det jag handlade häromdagen och köpte två dragkedjor. (Tänkte att jag skulle sy i dem i ett par av leggingsen jag köpte) När jag kom hem var det bara att gå ut med hundarna en sväng med C och sen göra sig i ordning för att gå på middag.

Gårdagens outfit:
Grå kofta -H&M
oversize t-shirt -Gina Tricot
jeansleggings -Gina Tricot
Stövletter -Skopunkten (tror jag)

Det här hade jag på mig igår kväll:
Kappa -H&M
svart topp -Indiska
kavaj med puffärm -H&M
jeans -Diesel
pumps -Skopunkten


(ursäkta kvalitén på bilderna, de är tagna med min mobil)

Outfit

Idag har det varit full fart! Har varit på gymmet, haft kund och hunnit med att sätta sprätt på lite pengar innan jag börjar jobba kl. 18.
Orkade inte med att stå i kö, så jag köpte hem alltihop som jag hittade. Tyvärr så får det mesta åka tillbaka. Känns inte helt hundra och då lämnar jag hellre tillbaka det. Två par jeansleggings från Gina får dock stanna kvar! :o)

Såhär har jag sett ut större delen av dagen;

Kappa -H&M
Kofta .Vila
Tröja -Bik Bok
Jeans -Gina Tricot
Stövlar -Zara

Gårdagens

Tänkte att jag också skulle ta o lägga upp lite outfitbilder. Idag har jag dock enbart haft svarta mjukisbyxor och svart munkjacka (innan jag svidade om till jobbkläder), så jag börjar helt sonika med gårdagens. :o)


Grå stövlar -Zara
Jeans -Fornarina
Grå stickad tröja -H&M
Skinnjacka -Carlings
Fransskor -Din Sko kanske?!

Hittade ett par gamla fransskor i förrådet när jag rotade fram min jeansjacka. Kanske att jag faktiskt kan använda dom lite grann nu! hehe (köpte dem för en herrans massa år sedan och inte använt dem mer än ett par gånger!) Tyvärr så är de lite stora, men det får gå ändå! :o)

5 år :o)

Idag har jag och C varit tillsammans i 5 hela år! :o)
Grattis till oss! ;o)


Va i...

Va i h-vete är detta! Det var ju vår igår, om än lite kallt, men vår!!!


Självklart förväntade jag mig lite bakslag, men att det skulle bli med ett par cm snö och bitande kyla var inget jag räknade med! Vinterjackan får dock hänga kvar i garderoben! Vägrar att plocka fram den igen, skidjackan får duga till hundprommisarna. Mina mysiga stövlar från Aussie kunde jag dock inte låta bli att sätta på fötterna imorse! ;o)

milkshake

Åhh! Min söta C gjorde precis ett stort glas chokladmilshake var till oss! *mmm* Hur gott är inte det så här på måndagskvällen? :o)
Till middag blev det "tacobåtar", hur gott som helst det också! Så nu är det bara horisontellt läge i soffan som gäller! hehe
 

Bild lånad av ica.se

Annars så har dagen varit rätt slö. Var dock på gymmet i närmare 2 timmar med en kompis, så skönt att köra järnet så svetten lackar! :o) Skulle ha tagit mig till arbetsförm. idag också, men tiden bara försvann på något konstigt sätt! hmm ;o) Men jag har iaf sökt två jobb idag.

Är riktigt less på att jag inte fick plugga pga att kommun jag bor i "inte har budget för det"  Hmpf! Dom har minsann råd att bygga om torg, men inte låta folk utbilda sig. Jaja, bara att börja om och försöka komma på vad jag ska göra. Till hösten planerar jag iaf att börja plugga igen. Fast till vad vet jag inte längre, eftersom jag inte fick börja på den jag ville...
Tycker verkligen att vissa kommuner/politiker (whatever) satsar pengar på helt fel saker.
Jag bor i en liten kommun, man kan ju tycka att de borde vilja "hålla kvar" folk och inte skrämma iväg dem. Jag vill flytta härifrån så fort vi har möjlighet. Vill inte att mina framtida barn ska växa upp i en kommun som inte satsar på utbildning!

namnbetydelse

Hittade en rolig sida. (urban dictionary har jag för mig) där man kan kolla upp betydelser av olika ord. Kunde ju inte låta bli att kolla upp mitt namn! hihi
Såhär blev "domen" :o):

Annie

1. greek name: (meaning) gorgeous, kindhearted, rebelious, gentle towards others.
2. An exclamation of beauty and wonder


Hehe Ja, vad säger man!?! ;o) Är ju alltid trevligt med lite uppmuntran! :o)

människans bästa vän

Tror jag skulle kunna skriva hur mycket som helst om Zaharas små egenheter och klantighet. ;o) 
Imorse när jag släppte ut henne för att gå en prommis så tog hon sitt vanliga race runt huset och skulle sedan hoppa från ena sidan av trädgården över till den andra. (Vi har en stödmur på framsidan som är drygt en meter över gatan och mitt på går det in för trappen. Där över hoppade hon.) Och så missar hon och trillar ner i trappen. Min lilla tjej! Vet inte riktigt vad hon höll på med! Hon kanske ser dåligt? Nån som vet om man kan kolla upp det? Skrapade sig lite på hakan och nosen gjorde hon också pluttan. :o(
Man ska ju verkligen inte ömka hundarna om nåt händer, men det skär ju verkligen i hjärtat när dom gör illa sig! (Nu brydde inte hon sig nämnvärt utan skuttade vidare som om inget hade hänt! Det var bara lilla matte som blev orolig.)

Skönt att Baileys iaf är lugn! :o) Fast han har gjort hyss han med! Det kan nog halva granskapet där vi bodde förut skriva under på! haha Han var en riktigt liten rymmare den när han va yngre! Guud vad man har fått jaga efter honom! Framför allt om det gått förbi en löptik. Fast han har växt upp och blivit stor och förståndig nu! (oftast iaf! Men det är kul när de har lite små egneheter. Det är ju vad som gör dem till just dem de är! Hur kul vore det annars?)


Här är Zahara ca 9v gammal

Go' kväll

Ligger i soffan med ett halvt öga mot tv'n och resten fokuserat på datorn. Finns så otroligt mycke snygga skor, kläder, prylar och inredning som jag vill ha!!! Men som jag sa till C, det kanske är tur att jag inte har så mycke pengar för då skulle min garderob definitivt vara på tok för liten! Borde verkligen ta och rensa i den någon dag. Men jag har så svårt att slänga saker. "Jag kaaanske kommer använda den toppen igen" (som jag inte använt det senaste året). *suck* Borde verkligen ta itu med det där någon dag...

En mycket god middag fick vi till iaf! Lövbiff med bea, pommes och broccoli! Osså lite plockgodis till efterrätt! hehe Är ju faktiskt duktig och har kommit igång med träningen ordentligt nu, så att äta godis lite då och då gör ju inget. Försööker dock låta bli mitt i veckan. Orkar mycket mer om jag äter nyttigare o mindre socker. :o)

Ikväll är det Beck på 4:an som gäller. Vi har ju tyvärr inte så många kanaler att välja på. Dumma Boxer som inte satt igång vårt abonnemang igen *suck* (Vi råkade bli lite sena med en betalning, men den betalades för hur länge sen som helst!) Blir till att ringa o tjata på dem imorn... (Fast jag gillar Beck, så ingen större skada skedd. Är rätt skönt ibland att inte ha så många kanaler. Blir att man gör annat istället för att häcka framför tv'n!)
Är så less på att ringa och tjata på folk bara. Känns som jag knappt gjorde nåt annat förra veckan... (Visserligen så var det väl nästan en och samma person hela tiden. Men iaf! ;o) )

Ha en fortsatt bra kväll! :o)

Tack!

Stort tack till min underbara syster som har hjälpt mig att fixa designen min blogg! :o)
Puss på dig gumman!



Jag och min syster på mitt bröllop :o)

haha

Måste ju bara berätta vad knas Zazzi gjorde i morse! :o) Om inte vi går upp när hon vill gå upp på morgonen så har hon en tendens att krypa in under täcket o busa. Imorse var det ingen skillnad förutom att hon låg på rygg och skulle vända sig rätt. Det var bara det att hon vände sig ut mot kanten och innan jag hann göra något så låg både täcke och hund på golvet! *haha* Kan ju tilläggas att det är inte första gången hon trillar ner från saker. Hon är nog lite klantig min sötnos. Fast hon brukar på något sätt (oftast) lyckas vända sig i luften, så det är nog lite katt i henne iaf! ;o)

moln...

Hade hoppats på att alla vädernissar skulle ha fel, att det inte skulle bli kallare idag. Men såklart så hade dom ju rätt. Idag är det både molnigt och kallare. *brr* Får helt enkelt leva på gårdagen desto längre istället! :o)

Har varit ute och gått på en härlig promenad med C och hundarna nu iaf. Fast först tog vi en lååång och mysig frukosta a la hotell. ;o) Ägg, rostad smörgås med marmelad etc. *mmm*
Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag. Tror att C ska städa både bil och hus, men man vet ju aldrig. Är ju faktiskt söndag! :o) Fast känner jag honom rätt så åker damsugaren snart fram... *hehe*




Bild från i somras. Snart är den här igen! :o)

090321

Tröttnade lite på att ligga i soffan, så efter x antal godisbitar och morotsstavar så tappade jag upp ett härligt och välbehövligt fotbad. Så nu är mina fossingar reda för vår- och sommarskor! :o)


Läste tidigare idag om nån 'lyxhustru' som vid ev. skiljsmässa skulle få, jag tror det var, 347 milj. (eller nån annan sjuk summa) . Men enliget henne så var det på tok för lite. "...pengarna räcker bara i 16 år" , så hon vill ha 1 milard. Enligt artikeln i Aftonbladet så sätter hon sprätt på 430 600 kr i veckan(!) trots att hon har 0kr i inkomst och 46 milj. i utgifter. Dags att ringa in Lyxfällan kanske?! hehe

Nä, nu ska jag krypa ner bredvid C och kolla på tv i sängen istället! :o)

Zaharas favoritplats

Är bara tvungen att slänga upp en bild på vår knasiga lilla tjej.
Det här är hennas absoluta favoritplats i soffan... Behöver jag säga att kuddarna inta riktigt samtycker... ;o)

.



Härliga lördag!

Har nu varit ute och gått en lååång runda runt Växjösjön och även en liten sväng i stan. Men (som tur är kanske bör tilläggas) har jag varit duktig och inte handlat någonting! Kan iofs bero på att jag är heeeelt pank! hehe
Hur härligt väder som helst är det iaf! Utetempen stod på ca 10grader när jag körde hem! Vet att jag kanske tjatar lite om vädret. Men jag kan verkligen inte låta bli! Älskar när fåglarna kvittrar och solen skiner! :o)

När jag kom hem så åkte C och jag och handlade lite godis etc. till ikväll. Det vankas myskväll på högnivå! :o) Blir troligtvis Robinson på 4an följt av Star Wars.. 
Efter handlingen så ställde jag mig och förberedde dipp och skar upp morotsstavar! Älskar det! :o) Har även suttit en stund på framsidan och njutigt av de varma solstrålarna, nu börjar dock solen bli lite för låg och det har börjat blåsa lite..




Årets första fjäril

Va precis ute en liten sväng med Zahara och såg årets första fjäril! Inte någon Citronfjäril eller så, men en sån liten brun. :o) Våren är verkligen på väg nu! Blir så glad varje morgon när jag vaknar upp och solen skiner!

Imorse så va C o köpte lite juice o frallor och när han kom hem hade han även köpt blommor till mig! *gulle* :o) Så dagen har verkligen fått en bra start!
Nu ska jag strax in och möta en kompis, så ska vi gå en lång härlig promenad i solen! Tar med Zazzi oxå, hon kan behöva lite miljöombyte. :o)


"Luktgräsfjäril"
(bild lånad av nrm.se)

...

Hemma från jobbet igen. Blir en fortsatt lugn fredagkväll i soffan med älskling. Finns inte så mycke annat att göra där vi bor... :o/ Men nästa helg blir det nog lite party om det vill sig väl! hehe
Nu kräver C lite uppmärksamhet, så datorn får vila!

Ha en fortsatt bra kväll!! :o)

Jobbe...

Nu sitter jag här med mina kompisar Ben & Jerry. ;o) (Har ju faktiskt varit duktig o kört hårt på gymmat i närmare 2 timmar idag, o det är ju faktiskt fredag, så det är jag mer än väl värd!)
Dagen bestod som sagt av gymmet o även en till prommis med Z.
C hade köpt sushi idag av fiskbilen, så det blev det till middag! *mums* Är ju verkligen mättande. Åt knappt upp hälften, så nu har jag lunch imorn oxå! :o) Efter middagen blev det lite gos i soffan me C o självklart ville hundarna vara med på en hörna. hehe
Nu ska jag alldeles strax till jobbet för att jobba i 3 timmar, vilket känns lite halvt meningslöst. Jag menar 3 timmar en fredagkväll...!! :o/ Jaja, inte mycket att göra något åt. Är glad att jag iaf har ett jobb! :o)


<3

God förmidda'

Sådär. Nu har jag ätit en ordentlig frukost efter att ha varit ute o gått med Zahara i en timme. Gäller ju att fylla på då jag ska till gymmet sen också. :o)
När vi va ute så träffade vi på en annan blandrastik o gud vad dom lekte! Är så härligt att se hundarna bara race'a iväg o se sådär toklyckliga ut! :o)
En annan härlig sak upptäckte jag på vägen hem var att dom har börjat sopa gatorna!!! Dvs, det är faktiskt på väg att bli vår på riktigt! *lycka* Har kommit fram till att jag verkligen inte är någon vintermänniska! Visst kan det vara mysigt med stora stickade koftor o krypa upp i soffan med en stor kopp te, lika väl som det är helt underbart att susa ner för backen en solig vinterdag. Men detta mööörker, regn o slask gör mig galen! En månad hade gott o väl varit nog!!


Zahara & Baileys    

Invigning

Tänkte inviga min blogg så här på kvällskvisten.
Här helt ny i den här världen, så vi får väl se hur det går! :o) Har väl tänkt skriva lite om det som faller mig in. Shopping, mina underbara hundar m.m. Min man kommer sakert att bli omskriven han med. ;o)

Dagen har varit bra, trots bakslag, men vädret har ju varit kanon! Nu har jag precis kommit hem från jobbet o ska snart krypa ner bredvid min älskling som sussar sött! (Han gick upp kl 4a imorse, så who can blame him att han e trött!?!)
Ska se till så att min kära syster kan fixa en fin layout/header åt mig oxå så det blir fint o välkommnande här!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0