091029

Har varit på ett svettigt styrka/intervall pass nu. Ska försöka få i mig lite lunch innan jag ska fortsätta packa och städa. Vid halv 6 går tåget till Köpenhamn och vid 21 lyfter planet om jag inte minns fel! :o)
Imorgon åker jag och C in till London och strosar runt lite och på lördag är det dags för Halloweenpartaj. Ska försöka ta lite fler bilder denna gången.. Min kamer dog senast vi var och hälsade på.

 

Nä, har inte tid att sitta här längre. Packa var det!


091028

Imorgon åker vi till England för att hälsa på våra vänner som vi lärde känna i Australien.
C åkte upp till Sthlm i eftermiddags för att gå på möte i morgonbitti i Uppsala och köra ner min syster och hennes kompis. De ska vara hundvakter åt oss i helgen. Strulade till sig lite med dom som skulle ha passat hundarna. Perfekt att ha en syster som ställer upp och har höstlov! Tack söt!

Har färgat fransar och bryn, vaxat ben och fixat naglarna idag. Imorgon står det träning, packning och städning och lite plugg på schemat innan vi ska åka.
Nu ska jag krypa till kojs så jag hinner med allt!


färgade linser

Snygga Tyra har en rolig tävling just nu där man kan vinna färgade linser från Lensway. Tänkte passa på att tävla om ett par i färgen True Sapphire. länk till Tyra--> Tyra (Av någon konstig anledning syns inte mina länkar... :o( )

http://tyras.se
Samarbete med Lensway.se Om du har synfel så krävs det att du har ett recept från din optiker, om du inte har det så får du själv stå för kostnaderna till att skaffa recept. För er andra så rekommenderar Lensway att du pratar med en optiker om du känner dig osäker på hur du te x sättr in linserna osv.
Så nu blir det till att hålla tummarna. Brukar inte ha tur i spel, fick väl tur i kärlek istället. ;o)

gratisbio.se

Nu har även jag blivit medlem i GratisBio och ska försöka samla ihop lite poäng! :o) (Trodde att jag blev medlem för länge sedan, men tydligen inte.)
Man kan få presentkort till c:a 200 olika butikskedjor runt om i Sverige genom att värva folk, vara med i tävlingar etc. Riktigt smidigt och bra!

Testa själv genom att bli medlem här -->GratisBio
Eller här -->GratisBio-Annies för att få ytterligare 50 poäng på köpet. :o)

Du som har blogg kan även göra ett inlägg, samla mellan 5-1000 poäng och ha chans att vinna ett presentkort på 500kr hos Nelly.

091027

Har varit lite stiltje här ett tag och kommer nog fortsätta vara så innan jag kommit in i "pluggrytmen" igen. Är ju riktigt länge sedan jag verkligen satt ner och gjorde det.

Helgen var i alla fall underbar, som alltid när man är hemma! ;o)
Blev myskväll med syster i fredags, en lång sväng på stan i lördags med syster och 'syster' (C1 hehe). Lördagkvällen hade vi lite lösa planer på att kanske spendera ute med en öl. Men efter närmare 5 timmar (var det så länge!?) på stan var vi rätt trötta så det blev myskväll hos C1 istället, och en favorit i repris i söndags. :o)
Hittade grymt mycket snygga skor, men höll i plånboken! Vilken skillnad det är på sortiment i Sthlm gentemot Växjö...

En av anledningarna till att jag faktiskt åkte upp den här helgen (förutom att träffa familj och vänner) var att massera mamma och syster. Mamma fick det i födelsedagspresent av mig (och syster har jag mutat till mig saker av. hehe) Hur smidigt som helst, jag behöver inte klura ut något att köpa och mamma får en välbehövlig "avkopplingsstund".

Nix, nu väntar böckerna och jag måste åka och köpa lite hundmat.

Jag och syster
Var duktig och köpte enbart en mössa och hårspänne i stan.
Ska i och för sig in till London på fredag, så då lär lite pengar försvinna...

091022

Dåligt med bloggning de senaste dagarna. Har jagat kursböcker och Halloweenoutfit's, så jag har flängt fram och tillbaka till Växjö varje dag tror jag. *suck* Men nu är det fixat och jag ska ta och packa ihop mina prylar för i morgonbitti kör jag hem till Sthlm! :o)

Jacka --Carlings

Väst --köpt i england

Svart tröja & jeans --Gina

Stövlar --Haléns?


Skinjacka --Carlings

Tröja --H&M

Strumpbyxor --Lindex

Stövlar --Haléns

 

Idag fick mössan åka på. Riktigt bad hairday! hehe Tror jag ska klicka hem denna ---> ... från Nelly. :o)

Jacka --Vero Moda?

Tröja --H&M

Jeans --Gina

Stövlar --?


måndag

Har varit rätt produktiv idag. Loggade in på min utbildningssida och såg att första uppgiften ska vara klar och inlämnad den 25e oktober. Så det vara ju bara att beställa boken och hoppas på att den kommer innan jag åker till Sthlm på fredag. Får med andra ord bli lite plugg i helgen också och inte bara nöjen. ;o) Har även sökt CSNlån (är trött på att inte få jobba mer och inte ha några pengar!) och varit och kört en timme styrka/intervall. Så skönt! Kändes till en början jobbigare än senast, men jag är inte alls lika trött i kroppen nu efteråt som jag var då! Kanske var lite smartare och inte tog i allt vad jag hade från början denna gång!? Orkade ju trots allt alla övningar utan att pausa, vilket jag inte gjorde sist..

Nä, nu ska jag åka och hämta ut ett paket till mig och C och sedan soffan kanske!?


seg söndag

Halvligger i soffan med lite molande huvudvärk... Hade inte tänkt dricka så mycket igår, men den tanken försvann i takt med att drycken rann in... Haha Jaja. Är inte allt för illa, men ska nog dra mig mot godisskåpet och gräva lite i skålen... hehe

lördag

Nu drar jag på inflyttningsfest hos en kompis.
Blir en snabb partyoutfit., hoppas på att ta en bättre under kvällen. Kör på sötade ögon, fransar och höga pumps.

Klänning & strumpisar --H&M



091017


Jacka --Carlings
Halsduk & jeans --Gina
Tröja --?
Stövlar --Zara

Så här har jag sett ut idag. Har varit inne i Växjö och sprungit lite.
Nu har dock mjukisbyxorna åkt på och jag sitter och målar naglarna. Ikväll vankas det lite partaj, så jag var tvungen att göra något åt dem. :o)

Ska hoppa in i duschen strax och sedan ska jag göra pizza. *mums*

-3

3 minus ute nu...

I morgon väntas snö läste jag någonstans...

Längtar till våren och sommaren! Är inte riktigt klar med värmen än... Kanske får bli en sväng till ett solarium imorgon?! Träna ska jag i alla fall göra. :o)


091015

Började dagen med att snooza i nästan en timme. Inte riktigt vad jag hade planerat men väldigt skönt!
Har varit ute med lillskruttan och ätit en ordentlig frukost för en gångs skull nu och ska snart sminka till mig lite och åka in till stan en sväng. Sedan ska jag vaxa en kompis ben och få massage! :o)

På vägen hem i söndags så tog vi en liten omväg och hälsade en komips som inte jag sett på alldeles för länge! Så mysigt!! Även om det inte blev någon lång visit. Men nu har vi i alla fall bokat in ett datum så att hon och hennes sambo kommer ner. Vet ju inte hur länge till vi bor här... Skrev papper med mäklaren i måndas så nu är det äntligen på g! :o)

091014

Har tydligen snöat i Sthlm idag också... Kan inte låta bli att längta tillbaka till Down Under något enormt!!! Till helgen är det 1 år sedan vi var på Fraser Island och lärde känna våra engelska vänner. Tänk vad man kan klicka med några så bra som vi gjorde med dem fast att vi bara träffades under en helg! Snart åker vi och hälsar på dem igen och i december kommer dem hit. Är ju inte helt fel att ha gratis boende straxt utanför London! hehe


Vårt härliga gäng från Fraser

Är det någon där ute som ska ner till Australien och "göra östkusten" så måste ni dit också. Vi hade nog en av våra bästa helger någonsin där!

Nu ska jag dona lite här hemma innan det är dags för spinning vid 12.30. :o)


vad i....!

Är sjukt trött och ska snart krypa till kojas, måste bara skriva detta; C fick mms från vår granne som kör lastbil och det är snö i Jönköping!!! Hallå?? Vad hände? Det borde inte komma än på LÄNGE!! *suck* Jaja. Har väl smält undan tills i morgon, men ändå!

091013

Solen skiner idag och det är riktigt krispigt i luften. Ikväll blir det jobb men innan dess så ska ägna resten av dagen att söka fler jobb och följa upp de jag redan har sökt. Tänkte ta och kontakta csn också och söka studiebidrag. Man blir inte direkt rik av att bara jobba 21%...

fullt ös

Idag har det varit fullt ös hela dagen, så jag har inte hunnit packa upp datorn fören nu. Möte inne i Växjö, inköp av nya gardiner (som äntligen kommit in igen) och städning. Har städat och putsat som en tok idag för vid 5-snåret så kom mäklaren.... :oD

Helgen var helt underbar. Strålande sol och kav lugnt hela lördagen, så dra upp båt och ställa undan utemöbler gick lätt som en plätt! :o)

Lite bilder från helgen:

 

I onsdags så kom det ju ett par och kollade på vår bil, men ville inte ha den. Vi deppade inte ihop helt för det utan åkte ner till Tingsryd i torsdags och bytte in den i stället. Så nu är vi Saabägare och jag står som ägare, dvs min första bil på pappret! :o) hehe Det gäller att glädjas för det lilla.

Har dock annat att glädja mig betydligt mer över idag. Fick en glad överraskning på mailen och jag kom in på utbildningen som jag har sökt!! :o) Är så glad!!! Nästa måndag börjar jag, så nu har jag något att göra och ska fokusera järnet!


i bilen...

Bad hairday och osminkad så kepsen och myskläder fick åka på. Dagen spenderas ju ändå enbart med förflyttning på diverse sätt. Den här vägen kan man nog snart köra med förbundna ögon! Boring! Hoppas på att det inte är allt för lång tid tills vi slipper sitta och åka den här vägen var och varannan helg. :o) Linköping nu i alla fall. 2 1/2 timme kvar cirkus.

mot Sthlm

Internet verkar ha kommit igång igen, i alla fall på den stationära datorn. :o) Så det blir inga bilder.. :o(

Ska packa det sista nu och ta en runda med hundarna. Hoppas på att komma iväg om kanske en dryg timme... Ska kanske hämta upp ett släå åt pappa i Jönköping på vägen, och då tar ju resan lite längre tid.

 

Ha en bra helg!


Bubbel

Har varit på en timmes styrka/intervall idag och tänkte strax krypa ner i ett mineralbad för att försöka få mina stackars muskler att slappna av lite. Förhoppningsvis så motverkar det lite av träningsvarken jag kommer få i morgon! Internet verkar ha lagt av här hemma och får jag inte igång det så blir det nog ingen mer uppdatering på ett tag. Åker ut till vårt landställe imorgon och har inget internet där. Har inte riktigt råd att surfa med mobilen hela helgen heller. ;o)

09107

Har sovit så sjukt dåligt i natt! Som tur var så behövde C inte sticka lika tidigt idag så han gick ut med hundarna i morse, så jag lyckades få lite sömn åtminstone.

I kväll så kommer troligtvis en kille och ska köpa vår riskokare till bil! Så i morgon måste jag försöka hitta någon som kan köra ner mig till Tingsryd och köpa en som vi var och kollade på för ett tag sedan. :o)

Älskar min nya halsduk! (från G.T)


nytt

Stickad tunika & skärp -- Vero Moda

T-shirt -- Gina Tricot

 

Nya kuddar från Rusta.

De zebrarandiga hamnar i soffan och de andra i sovrummet där det kommer hänga matchande gardiner men de var tyvärr slut just nu.

091006

 

Var otroligt vackert ute i morse när jag var ute med hundarna, men självklart så hade jag inte kameran med mig. Får hoppas på att det är lite dimmigt i morgon också. :o)


Idag är jag helt ledig och C stack till Jönköping tidigt imorse och kommer nog inte hem innan 10 ikväll, så det är jag och hundarna idag.

 

Ska träna lite pilates och eventuellt ge mig ut på en joggingrunda i eftermiddag har jag tänkt. Hoppas på att det spricker upp lite och att solen tittar fram bara.


bullbak och drömmar



Drömmar, kanelbullar, kanelkaka & chokladbollar

I lördags blev det både bullbak, och tre sorters kakor! :o) Så nu är frysen laddad inför mysiga höstkvällar.

5 oktober

Leggings --G.T.

ny Tunika --G.T.


Blir så otroligt förbannad på min dator! Det tar i runda slängar 300 år att ladda in, redigera och ladda upp en bild här för mig. *suck* Borde blåsa ut och installera om hela sk*ten...

Ska fixa lite att äta och kl. 15 ska jag i väg och få lite massage. Något positivt i alla fall! :o)

kanelbullens dag

Fraser Island okt. -08

Tog en paus från min vän datorn idag. ;o)

Vi tog en liten runda in till stan istället och sedan har vi mest tagit det lugnt. Kollat på Twilight igen och fikat. Kan snart alla repliker utantill! Haha! Vill att nästa film ska ha premiär nu!

En tunika fick följa med hem i alla fall så den och det jag fick med mig hem från Sthlm visar jag imorgon. Har ju helt glömt bort det!


mysfaktor

Idag har vi bakat, bakat och myst.
Visst höjs mysfaktorn när vinden piskar och regnat smattrar mot rutan! Kröp upp i soffan med en stor kopp té och nybakade kakor. Ibland är livet bra härligt! :o)

Kollat på film har vi gjort också och lyckades pricka in kvällspromenaden mellan skurarna, tajming!



Verkar inte gå att ladda upp bilder idag, typiskt!

myskväll vs partykväll

Outfit från dopet i söndags.

Fick ett sms från Collage nyss, de har en hyllningsfest för Madonna. "Kom förbi & dansa loss till hennes hits!" Ja tack! Hade inte varit helt fel, ett litet problem bara jag är här och Collage ligger i Sthlm. *suck* Hade mer än gärna slagit klackarna i tacket ikväll! Men det får vänta. Snart åker vi till England igen, och där blir det party, och nästa gång jag är hemma så får jag väl styra upp en helkväll ute. :o) Tycker helt ärligt inte att Växjö har så mycket att erbjuda i nattklubbsväg. Tråkigt!


kyliga mornar'

Så här vackert var det  imorse när jag och Zahara var ute.
Kallt men fint. :o)



Nu ska vi åka och handla godis och dipp. Förhoppningsvis lite middag också! haha

Yeey!

Har precis varit duktig och varit och simmat! Avslutade det hela med en härlig bastustund. Var ju definitivt det som gjorde det uthärdligt, för helt härligt hur kul är det egentligen? Hehe

Hoppas på att C kommer lite tidigare från jobbet
. Då blir det till att handla lite gott för att ladda upp inför myskvällen. :o)


091002

Såg precis på startsidan att det är Kanelbullens Dag på söndag. Mums! Tur att jag och C redan har bestämt att vi ska ha en bakhelg. hehe

Ska redigera lite bilder nu, så att det inte bara blir textinlägg i fortsättningen också! :o)

-

Hemkommen från jobb och ska snart krypa ner bredvid C och glo lite på tv. Imorgon ska jag i väg och simma har jag tänkt. Slå mig hårt om jag inte gör det!! ;o)
Blev tyvärr inget med gymkortet jag skulle ta över. Gymmet tyckte att jag skulle betala en avgift på 600kr utöver månadsavgiften (engångssumma visserligen, men ändå!). Tycker att 2000:- för att träna knappt 4 månader är lite i saftigaste laget. Får helt enkelt fixa lite bättre självdiciplin och träna hemma samt utnyttja gymmet på jobbet.. Good Luck!

091001

Idag har det varit riktigt kyligt ute! Vaknade av att regnet smattrade mot rutan och har fortsatt till och från under dagen.
Har inte varit särskilt produktiv idag... Börjar jobba vid 19 så det får väl vara min "aktivitet" för idag! ;o)

Invigde min fina kopp och tékanna som jag fick i föedelsedagspresent idag. Frågan är varför jag inte gjort det tidigare!?

Dags för promenad!


lite bilder från i fredags


RSS 2.0