kvällens


Tunika & Skärp -Vero Moda,

Nu tänkte jag ta mig ett glas vin, kanske måla naglarna och bara slappna av och njuta av att jag är klar långt innan gästerna anländer!


valborg


Linne -H&M, Jeans -BikBok, Skor -New Look, Armband -gjort själv för sisådär 100 år sedan ;o)

Glad Valborg allesammans!


Vaknade inte fören älskling satte nyckeln i dörren idag runt 12 snåret. Har sovit som en stock!! Nu har vi storstädat hela huset och jag överväger mig att slänga mig i soffan framför en film. Fast jag borde hänga upp gardiner på altanen, ta hand om lite tvätt och släpa mig till systemet... Får se vad jag orkar med helt enkelt.

Ikväll blir det grillning med lite vänner och imorgon har vi ett fullspäckat schema! Först paintboll, diverse tävlingar tydligen och sedan partaj här hemma med grillning och vin i mängder! (eller något åt det hållet) Hoppas på fint väder eller åtminstone uppehåll. Just nu är det blött och grått...

och så gryr ännu en dag



Tänk att jag alltid är dödstrött de sista timmarna på jobbet, men så fort jag kommer hem är jag i stort sett klarvaken!! Är ju inte så lätt att gå och lägga sig när fåglarna kvittrar som galningar och solen håller på att gå upp... Önskar jag hade en bättre kamera för ljuset såhär dags är ju underbart!
Hoppas att det inte dröjer många sekunder från det att jag har lagt huvudet på kudden tills dess att jag sussar gott. Dags för tandborstning och sedan bingen!

100429



Även om solen lyser med sin frånvaro så verkar det som att värmen äntligen har hittat hit! Inte lika varmt som det var för ett år sedan dock då låg jag ute och solade i bikini och det var betydligt grönare!

Nu ska jag ta och fixa lite middag och matsäck till inatt. Bytte ju bort min söndagsnatt, så nu blir det till att jobba igen. Men sedan är jag ledig tills på måndag. Innan dess väntar dock en fullspäckad helg med massa fest och andra trevligheter tillsammans med härliga vänner!

update

På begäran, den blommiga klänningen ur fler vinklar. ;o)


Ser nu att den är väldigt kort bakifrån. Får nog tyvärr bli en retur... Synd!

to keep or not to keep...

Fick hem två snyggingar från Nelly, men jag är lite osäker...

Är inte helt hundra på hur jag känner för färgen. Skulle gärna sett att den var antingen lite mer rosa eller lite mer åt det vita hållet. Nu är det något beigt mellanting... Men förutom färgen så är den helt underbar!

Lite i kortaste laget, (får i stort sätt ingen överkropp, bara ben...) men den är ju bara fin! Tror att det går att lägga ner den runt 1 cm, men är det värt att ens försöka?

Behöver lite hjälp nu!


en liten paus



Återkommer när jag är frisk och inspirationen åter har infunnit sig! :o)

100426



Idag trillade äntligen lönen in på kontot, det enda tråkiga är ju att den försvinner lika snabbt igen tack vare alla jäkla räkningar.
Idag tänkte jag och älskling åka och storhandla, men vi får väl se hur långt slantarna räcker. I helgen blir det nämligen fest och grillning i dagarna två och paintboll med ett gäng vänner. Ska bli riktigt kul, men inte gratis tyvärr! ;o)



Näsan rinner ännu värre idag och rösten har jag inte vågat prova, tror inte att den finns där... Halsen gör inte riktigt lika ont längre men huvudet känns lagom mosigt. Förutom det så mår jag prima!! Fast det var nog tur att jag kunde byta bort min natt igår för annars så hade jag väl legat däckad i ett par dagar...


hmm

Börjar bli lite smått irriterad... Varför syns inte min header i Explorer men i Mozilla??
Har försäkt ändra både det ena och det andra men inget händer... Vad gör jag för fel?

Så här ser den i alla fall ut nu..


100425



Lite bättre idag, men näsan har börjat rinna och jag har fått lite mer hosta.. Huvudsaken är att det går åt rätt håll i alla fall! :o)

Blir en lugn dag idag också. Älskling målade klart det sista på altanen igår så vi ska försöka få upp gardinerna och sen blir det nog till att sätta sig i solen och läsa.


efterlysning!!

Min hals blir nästan bara värre och värre, suck! Har i alla fall lyckats byta bort min natt imorgon vilket nog är rätt bra. Har inte råd att sjukanmäla mig men jag kan knappt pressa fram en viskning och smärtan i halsen ska vi inte tala om, så jobba imorgon är nog ingen bra idé...

Skulle behöv lite huskurer mot halsont och en obefintlig röst

Nu ska jag återgå till att vara "social" med älskling och kolla på film.


en liten överraskning är aldrig fel


allt för att försöka kurera min hals...

Gjorde en trevlig upptäckt när jag öppnade en bok jag fått i födelsedagspresent för 2 år sedan (där ser man hur ofta jag har bläddrat i den, sorry...). I boken, tillsammans med lite gratulationskort, så låg ett presentkort hos Gina Tricot. Man tackar och bockar! Tur att dom är giltiga i 10 år. hehe Så nu kanske det blir till att införskaffa den blå klänningen jag skrev om för ett par dagar sedan! :o)

blå blå himmel


Vill vara brun och ligga på en strand någonstans och läsa...

Har absolut ingen röst idag och svinont i halsen... Älskling är på Apoteket för att se om han hittar nåt kul som jag kan hälla i mig (för våra sista ihopskrapade pengar -tur att det är löning på måndag!!).
Så det blir en lugn dag och jag ska försöka att vara tyst hela dagen, vilket inte är det lättaste!
Är ju så himla underbart väder ute, men jag får väl pälsa på halsen ordentligt och sätta mig ute och läsa eller något, vägrar att bara ligga inne idag också -framför allt när solen skiner från en klarblå himmel!


100423



Hade hoppats på att må bättre idag men så blev det inte. Kändes nästan som att jag höll på att få feber när jag var ute med Zahara men jag ska jobba i kväll och har inte råda att vara sjuk... Ska dö lite i soffan nu, titta på film så tar jag tag i alla måsten nästa vecka istället!

Drömmer mig bort till sommar, sol och värme..

 


:o)

Min chef ringde för ett tag sedan och frågade om jag ville jobba på söndag natt (har redan kvällen) istället för att börja kl. 12 inatt -ja tack svarade jag! Då hinner jag kurera min hals lite också!

Dags för en kopp té med honung och filmmys med älskling. :o)

100422


bilden hittad här


bild hittad
här

Har ägnat hela dagen till att städa och ordna i min garderob och när jag var klar med den fixade jag med alla miljoner handdukar och lakan. Så nu är det snyggt och fint i våra garderober och älskling har till och med fått lite mer plats i sin!
Skulle mer än gärna ha någon av garderoberna ovan!

Idag börjar jag inte jobba fören 00.00 till 04.30. Segt att behöva vänta så länge men på ett sätt rätt skönt att slippa kvällen så jag hinner vila ordentligt. Det brukar jag ju inte...

Har fått nå tjafs med min hals. Jag är pigg (nåja) och mår bra i övrigt men jag är riktigt rosslig i halsen. Vill inte bli sjuk!! Senast det var så här blev det värre och värre och det slutade på akuten och hostmedicin med morfin i.. Hoppas verkligen att det inte går så långt!!


and the rain kept on falling


Gina Tricot 299:- & 199:-

Hittade två söta klänningar på Gina i fredags. Dock kändes den högra lite som ett tält men den blåa är jag sugen på -gärna modellen på den vänstra och färg och mönster från den högra.

Blev ingen spinning idag men bokade mig på ett pass imorgon. Har inte gjort något vettigt förutom att jag släpade mig ner till gymmet en liten sväng, kände att jag var tvungen att göra något idag.

100421


Ge mig sol, värme och en härlig sandstrand!

 

Skulla ha vaxat en kompis ben idag och fått massage (min axlar skulle verkligen behöva det, de är helt ömma efter Kettlebellsen i måndags) men vi ska ta det på tisdag istället. Så idag blir det till att gosa upp i soffan, drick té och kolla på film tror jag. Framförallt eftersom att det regnar ute och är allmänt gråkallt! Ska se om jag orkar ta itu med min garderob och röja lite i den, annars så får det kanske bli morgondagens projekt.
Blir eventuellt ett spinningpass ikväll också, om jag orkar. Är lite småsnuvig, men det kan ju lika gärna vara pollen som spökar...


det här känns inte helt okej...




Jag förväntar mig inte direkt 20 grader varmt och strålande sol (det är ju trots allt april) men någon måtta får det väl ändå vara!?! Hoppas verkligen att snön är borta när jag kliver upp om ett par timmar. Har jobbat och varit sjukt trött hela natten, men tiden har gått förhållandevis snabbt ändå...

sol, blommor och bröllop



Önskar att det var lite varmare ute så att man kan springa runt i blommiga klänningar, jeansshorts och bara ben.

Ska hem till en jobbarkompis i eftermiddag och hjälpa henne att prova sin bröllopsklänning! Hon kommer bli en så otroligt vacker brud! Skulle vilja göra om min dag igen!

Men nu, ut i solen och läsa min bok.

100419




Dagarna rullar på i en faslig fart och snart är det valborg och första maj. Sommaren är på intåg med stormsteg!

Ska sätta mig ute i solen och läsa en stund nu innan det är dags för ett Flowinpass vid 14 och senare i eftermiddag blir det Kettlebells.

yesterday i wore this




Kjol och topp från Gina Tricot
Smycken från bl.a Italien, Glitter, Smycka
Två inbakade flätor på ena sidan och lockar på andra.

söndag

Sitter och fixar lite bilder från igår och tittar på Fuskbyggarna på 4:an och blir lite smått mörkrädd. Herregud vilka människor det finns!!!

Igår var en mycket lyckad kväll med många skratt och en hel del skrålande och skålande. Ramlade väl in genom ytterdörren här hemma någon gång efter halv tre. (Vi började väl festa straxt innan 19...)
Blev riktigt nöjd med både smink och hår igår för en gångs skull, ska slänga upp lite bilder om en stund.

Har varit en väldigt lugn och skön dag idag, promenad, té hos två kompisar och filmmys i soffan. Började den dock med att baka scones i morse till frukost. Mmm

gårDagens


Tröja -H&M, Linne -Gina, Ljusa jeans -Gina, Mörka jeans-Diesel, Skor -H&M

Kunde inte bestämma mig vad jag skulle ha på mig igår. Hade en sån dag när inget sitter bra. Hade ingen lust med jeans men jag hittade verkligen inget kul i garderoben. Hoppas att det blir lite bättre idag för ikväll vankas det lite fest. Ska nog faktsikt ta och rensa lite i garderoben nu tror jag...

Hade en jättetrevlig kväll igår med många skratt och god mat. Precis som det ska vara! :o)

100416


I söndags invigde vi grillen.

Blev en liten sväng i Växjö men inget fick följa med hem.
Har lite molande träningsvärk i i stort sett hela kroppen i dag, så i morgon får det bli en välbehövlig vilodag!

Nu blir det spontangrillning med underbara vänner!

godmorning sunshine


Såg årets första tussilago i söndags

Vaknade upp till ännu en strålande dag, det är fredag, jag är ledig och solen skiner! Har varit uppe sen halv 8 och har hunnit med både frukost och hundpromenad och nu ska jag göra mig i ordning för vid 9 är det ett spinning/core pass som väntar. Sen blir det nog en liten cykelrunda i solen och i eftermiddag blir det eventuellt en sväng in till Växjö.


fågelkvitter och sol



Vaknade upp till ännu en dag bestående av strålande sol. Vid halv 1 ska jag träna och i kväll ska jag jobba men där emellan tänkte jag bara sitta ute i solen och njuta!! Blir nog kanske till och med lunch ute för första gången i år.

100414


För två veckor sedan var det fest med jobbet och då hade jag på mig detta.
Kavaj -H&M (m. axeldetalj jag satt dit) Linne -köpt i London, Leggings -Vila, Skor -Miss Selfridges
Smycken -Glitter, Smycka etc., Klocka -Ur&Penn

Jobbade 07-12 idag och har nu hunnit få i mig lite lunch. Ska sätta mig och söka lite utbildningar till hösten nu (är ju för sjutton sista dagen imorgon!!) och i eftermiddag ska jag gå en sväng med Lollo och våra voffsingar.


2 x svart




Prövade två snygga reatoppar på Lindex i lördags när jag och älskling var i Växjö. Blev dock inget köp för han behövde lite smakråd och sedan glömde jag i ärlighetens namn att gå tillbaka...
Vad tycks? Något att åka tillbaka för?


Däremot fick två t-shirtar från Stadium följa med hem.

lörDagens


Topp -Gina, Shorts -H&M, Stövlar -Dinsko

Det här hade jag på mig i lördags, bytte dock till jeans för det var så satans gråkallt!

and then there was...

Hemma från träningen nu och det var riktigt jobbigt idag! Handlade lite gott (och lite nödvändigt) på vägen hem så nu ska jag dricka lite kaffe och äta en kanelbulle innan jag hoppar in i duschen! Sedan ska jag ta itu med helgens bilder och slänga upp dem här.


100413

Redan 13 april idag. Tiden rullar verkligen på i en faslig hastighet! Idag är det inte riktigt lika fint väder som det var igår och i söndags, men termometern visar ändå rund 17 grader. Underbart!

Snart är det lunchdags och sedan blir det ett flowinpass. Fick jobba extra till 1 i natt, så lite småseg är jag och imorgon börjar jag jobba 07.00. Har inte jobbat dag på jag vet inte hur länge!

Har äntligen lyckats ladda in bilderna i datorn också, så nu ska jag bara redigera dem lite och sedan släng upp dem här.


Igår eftermiddag

April 11, 2010

Har haft en underbar helg med goda vänner, god mat och bra väder. I allafall idag... Igår hade jag och tre kompisar tänkt grilla men det småregnade och var riktigt råkallt hela dagen, så det blev middag på den lokala puben och sedan filmmys hemma hos oss, C var på whiskeyprovning och sedan ute och svirade så det var en riktig tjejkväll. :o)
Började lördagen med att gå och simma och sedan åkte jag och älskling in till Växjö och shoppade, men det var han som handlade och inte jag (kors i taket! haha)

Idag tog vi en långpromenad i skogen i solskenet och sedan har vi suttit på framsidan, fikat, läst och bara njutit! Helt underbart väder har det varit idag och jag känner att det hettar på kinderna trots att jag smörjde in mig.


Inga bilder idag heller för att min dator är f*cked up....

fredagsmys

Har haft lite datorstrul idag, (har iofs inget intressant att "raportera" ändå hehe), därav den dåliga  och icke befintliga uppdatering och inga bilder i detta inlägg.

Skulle ha tränat idag men har känt mig lite småhängig. Hoppas att det är pollen som börjar spöka och inte en förkylning som kommer krypande. (Även om jag mer än gärna skulle slippa allergin!!)

Nu ligger jag och älskling i soffan och jäser, dricker lite vin och äter choklad. Ska strax sätta på en ny film och fortsätta mysa. Imorgon blir det upp relativt tidigt. Älskling ska spela innebandy vid halv 11 och jag tänkte gå och simma vid 10.


13 april

Så här såg det ut i fredags

dagens


kofta -Gina, Svart klänning -BikBok, Strumpisar -H&M

100408

Gud så seg jag har varit i dag! Kände mig nästan bakis av trötthet... Men upp kom jag och lite (med betoning på lite) vettigt har jag gjort i form av en löp-/powerwalkrunda. Fick både skavsår och kramp i ena vaden, plus att det var motvind på vägen tillbaka...

Nu kom älskling precis hem med en stor godispåse (men han "glömde" god choklad!) -Typiskt! Jag som inte har någon som helst självkontroll idag...

Nu blir det lite film tror jag bestämt och vid kvart i sju ska jag åka och hämta min underbara vän på stationen. Då blir det myspys!! Synd att hon bara är här i två timmar... :o(


mmm


05:33

Just nu

Sitter och myser i soffan efter nattens jobb och utanför fönstret ser man ljuset komma krypande... Gud vad jag älskar den här tiden på året när det bara blir ljusare och ljusare och man hör fågelkvitter från varje träd och buske!!
Skulle egentligen bara ha jobbat kvällen (som vanligt) men vid halv tio (slutade 21.45) så frågade chefen om jag inte kunde stanna. Sa typ nej, men kom sen motvilligt på andra tankar. Behöver ju pengarna och har inga större planer för dagen idag, förutom att jag nu ska krya ner i en varm och skön säng och gosa med mina två älsklingar.

solsolsol


Termometern visar på runt 14 grader och solen skiner från en blå himmel. Kan det vara annat än underbart??
Ska sätta mig i solen nu och fixa naglarna och läsa lite innan det är dags för lunch och sedan ner till gymmet.

Ha en fortsatt bra dag!

100406



Skinnjacka -Carlings, Tunika -Veromoda, leggings -Gina Tricot, Stövlar -Dinsko


Gick en härlig promenad med mina två älsklingar förut och nu ligger vi mätta och goa i soffan och gör i stort sätt ingenting. Älskling ska snart iväg och spela innebandy, så då tänkte jag bänka mig med datorn i knät och titta på senaste avsnittet av Vampire Diaries och kanske någon film.

Nu är påsken slut och idag var jag och tränade Flowin. Ska till gymmet på uppföljningsmöte i morgon och sedan så ska jag nu ge mig ut på en löprunda eller kanske gymma lite. Jobbar bara kvällen imorgon den här veckan så mina planer är inte särskilt storslagna. Min underbara vän C1 gör en liten stop over i här på torsdag så då blir det lite middag och snicksnack innan hon rullar vidare. Mys!


ett nytt par in -ett gammalt ut



Har spanat på dessa stövlar i stort sett hela vintern, men nu är dem på rea och jag slog till! Tyvärr var de slut i de butiker jag har kollat i men Lorena var gullig och köpte dem åt mig i Kalmar.
Lite stora är dem, men då kan jag ha sockor på fötterna i höst. :o)

påsken i lite bilder













Alexis med mamma, pappa och farfar
Är hemma i Småland efter en underbar helg hemma i Stockholm.
Var en olycka precis utan för Jönköping som såg riktigt otäck ut. Som vi tror så var det en lastbilschaffis som somnat (eller sladdat) in i stolparna under en bro och bilen var totalkvaddad... Rättelse: Polisen tror att ett däck exploderat och lastbilen kört in i betongfundament under en bro.

Har som sagt varit kanonväder hela helgen men i morse vaknade vi upp till ett vintervitt Tynningö, inte riktigt vad man längtat efter med sommardäck på bilen och allt. (Fick putta upp den för slutet på en backe...)
Innan vi styrde bilen hemåt var vi förbi min bror på eftermiddagen och firade hans lilla dotters 1årsdag. Hon är ju bara söt!!!

Vaknade upp och möttes av detta! Har haft ...

dsc08075 (MMS)

Vaknade upp och möttes av detta! Har haft strålande sol och vår i stort sett hela helgen, men nu är det tydligen vinter igen... Kul, verkligen... Vill inte ha mer snö och vinter ju! Åker neråt i landet idag, hoppas verkligen att d bara är här och norrut som snön ligger.


På väg ut till Tynningö för en härlig påsk...

dsc08039 (MMS)

På väg ut till Tynningö för en härlig påskhelg i skärgården! Har ingen internetuppkoppling så jag återkommer efter helgen. Glad Påsk!


RSS 2.0