100131

Nu sticker jag strax till jobbet. Slutar vid 21, så det är j*kligt skönt!

C höll på att löjla sig precis när jag skulle ta bilden. haha

 


gårdagskvällen





Körde på markerade axlar, sotade ögon, mörklila naglar och för en gångs skull uppsatt hår igår.

Kvällen igår var... lite annorlunda. haha Den va jättetrevlig men lyckades spåra ur lite någonstans i mitten och inte på ett bra sätt. Som tur var så lyckades den sluta på ett bra sätt i alla fall.

Idag har varit den segaste dagen på länge. Vaknade inte fören halv 12(!!!). Tror både jag och älskling behövde det. Jag var visserligen nykter och körde, men man blir ju lite sliten ändå.


100130

Idag har jag och älskling haft en städdag delux. Damsugit, torkat golv m.m och nu ska vi bädda rent. Är så underbart att gå och lägga sig i precis nytvättade lakan.

Ska strax börja fixa mitt hår, ikväll vankas det partaj hos en kompis till C. Tror det blir min blåa klänning som jag faktiskt inte invigt än och mina klackar från Miss Selfridge.'

Sälen 2 jan -10


lite nytt

Hittade lite smått och gott inne i stan. Lite reafynd till och med!


Dagens slutgiltiga outfit och ett reafynd i form av en kofta med nitar på axlarna. Hittade koftan nere i stan men köpte den inte, när jag senare var inne på ett annat Lindex så hade de samma kofta för halva reapriset! Ett litet kap.


Hittade även ett par leggings inne på Lindex, dock blev det inget köp men jag är lite sugen på att åka in imorgon och haffa ett par..

Ska försöka fota det andra jag köpte också, men det får bli imorgon. Nu ska jag fortsätta att mysa med älskling!

noll inspiration

Tröja --Gina

Jeans --Fornarina

 

Har noll inspiration idag så det fick bli en grå outfit. Dock åkte mina svarta jeans på istället..

Nu ska jag in till stan!


tjugonionde januari

 

Kan inte annat än att tycka att det fortfarande är lite mysigt med snö. Framförallt dagar som denna när solen skiner från en klarblå himmel.

Var -18 när jag var ute med lilltjejen i morse, men nu är det "bara" -12. Tänk när det är 30-40 grader varmare... Ahhh, sommar!

Ska hoppa in i duschen nu och göra mig i ordning för dagen.


torsdag kväll

Har precis kommit hem från jobbet och sitter och väntar på att älskling ska ringa. Han är i väg på nåt möte och hade ingen större lust att halka hem i finskor i detta vädret, vilket jag förstår!
Imorgon är jag helt ledig, så då funderar jag på att ta en sväng in till Växjö och se om jag hittar nåt fint att spendera lite pengar på!

Nu ringde han så jag ska hoppa i ytterkläderna och åka!


tävling



Såg på Cittys blogg att hon har en tävling där man kan vinna ett startkit med smink från Elf. Håller tummarna för att jag kanske kan ha lite tur för en gångs skull! (Hoppas bara att jag inte är för sent ute!)
Skulle verkligen behöva lite nya produkter i mitt badrumsskåp och då något som låter hyn andas. Min hy är verkligen förskräcklig just nu..



flowin

Var på jobbet och tränade och fick prova på Flowin. Jäklar vad jobbigt det var men riktigt kul!! Så nu har jag bokat in mig på ett pass nästa vecka. Trots att vi bara gick igenom några övningar idag så har jag en stark känsla av att jag kommer ha träningsvärk i baksida lår imorgon. Betydligt effektivare än att bara träna med maskiner med andra ord.

100128

Längtar tills man kan ge sig ut på en liten runda i skogen

utan att halka eller frysa rumpan av sig!

 

Snoozade i en timme i morse. Var lite segt att komma upp, men nu ligger frukosten i magen, hundarna har varit ute och jag ska knata och träna. Hade tänkt köra kondition, men har ont i benhinnorna så jag får se...


hmm

Började skriva ett inlägg, men insåg att det bara blev en massa pladder om absolut ingenting. Så jag säger godnatt istället och kryper ner bredvid älskling. Ska försöka ta mig upp vid 8 imorgon och gå och träna innan lunch, får se hur jag lyckas med det. :o)


ännu mer snö



Har snöat hela dagen här idag, så det är väl ett par cm nysnö på marken nu. Hade varit riktigt härligt att vara uppe i fjällen och "pumpa lite puder" nu. Men nu sitter man här istället och väntar på våren. hehe

100127

Hade tänkt ta en djupdykning ner i pluggböckerna när jag hade varit ute och gått med Zahara i morse, men av någon konstig anledning så fastnade jag i en skvallerblaska. Nu är den i alla fall utläst och jag ska damma av böckerna.

Igår var det -17 ute på morgonen och idag har de utfärdat en klass 2 varning för snöstorm. (Än så länge så snöar det "bara", får se om det blir någon storm också..)
Börjar bli riktigt less på snö och kyla nu. Även om jag inte trodde att jag skulle stå ut såhär länge (är helt klart en tjej som behöver sol och värme!) så kan jag inte annat än tycka att det har varit väldigt mysigt och skönt med en vit vinter. Att slippa allt slask och grus som hundarna skulle dragit in annars, men det kommer väl det också..
Får se om jag tar mig en sväng in till Växjö i eftermiddag. Vill spana på lite fina vår/sommar kläder och är less på att bara sitta hemma. Eller så blir det en stor kopp té och en mysig film i eftermiddag... Svårt val! ;o)

Nä, plugg var det!

100126

T-shirt --H&M

Leggings --Gina

Skor --Scorett

 

Sitter framför tv'n och myser. Har både varit och solat (gillar det egentligen inte, men känner mig så sjukt blek!!), vaxat benen och tränat. Skönt att vara igång igen! Beach 2010 -here I come! hehe

Ska försöka hitta lite inspiration till någon god middag tänkte jag, men har ingen aning om vad jag är sugen på!
Någon som har något gott och snabbt matförslag?

100125

Har haft en hyffsat produktiv dag idag.
Började med en rask promenad med lilltjejen innan frukost och sedan har jag vaxat en kompis ben, fått massage, tränat lite, tvättat och ska faktiskt ta och plugga nu.

söndag

Oj vilken seg söndag vi har haft! Förutom att vi var ute på en långpromenad på förmiddagen och jag pluggade lite så har vi inte gjort något vettigt! Ätit goda våfflor och kolla på film/tv är vad vi har sysselsatt oss med. Vi behövde helt enkelt en ssådan dag!

Nu ska vi kolla på Johan Falk på 4:an (eller Somethings gotta give på 3:an -den var jag och älskling och såg på vår första dejt).

klänning



Hittade en fin klänning på Ellos hemsida men tyvärr så finns den bara i svart. (De andra färgerna har jag fixat i ps.)
Hade gärna sett den i någon lite mer somrig färg som ovan.
Svart har jag så det räcker i min garderob, även om jag älskar det så är en färgglad klänning sjukt snyggt till ett par bruna ben en varm sommarkväll!

100124

Insåg när jag skrev in datumet att om 2 månader (exakt) så firar jag och älskling 6 år tillsammans! Helt sjukt vad fort tiden har gått!!

Anyways.. Har pluggat färdigt för den här helgen och skickat in mina uppgifter nu. Sweet! Så när älskling kommer hem från kontoret (han var tvungen att jobba lite stackarn, men är man egen så är man...) så ska vi göra våfflor. Blev så sjuk sugen när Lorena skrev om det igår!

Ska se om jag orkar pallra mig iväg till jobbet en sväng ikväll för att träna. Har fortfarande grym träningsvärk, men det blir ju bättre när man rör på sig. Träna bort träningsvärken så att säga. :o)


100123

Ska snart iväg till grannarna för att spela buzz, dricka lite öl och ha det trevligt. Måste bara göra något åt fågelboet jag har på huvudet, kleta på lite mer mascara och ta bort nagelacket -det är allt annat än snyggt just nu!

 

Ha en trevlig lördagkväll!


bilder från dagen










Hoppas att det är lika härligt väder imorgon!


update om Baileys

Claes pratade med en expert igår om Baileys tumör. Tydligen så blir han inte jättedålig av cellgiftsbehndlingen men;
1) Vi måste göra en skiktröntgen (heter det så?) och se så att tumören inte har spridit sig. Har den det så är behandlingen inget alternativ..
2) Försäkringsbolaget kommer inte betala något, så vi måste betala hela behandlingen själv -vilket är rätt dyrt. Men vi vill ju inte tänka tillbaka och tänka what if... Att vi kunde ha gjort nåt men inte tog chansen. Å andra sidan så är det ju inte säkert att han blir frisk..

Experten vågade inte ens ge Baileys 1 år utan behandling, så vi får se vad som händer. Måste till att börja med röntga honom och se så det inte har spridit sig..

Decisions, decisions, life's full of decisions...




lördag


Jag, älskling och hundarna har precis varit ute och gått en härlig promenad på isen. Nu ska jag bänka mig med böckerna igen men hoppas på att vi hinner ta en till promenad innan solen försvinner bakom trädtopparna. Helt underbart väder är det ju idag!!

halsband

Hittade två fin-fina halsband på Lindex rea när jag var inne i Växjö härom veckan. Halva priset var det på båda!


ny shoppat

Orkade inte gå någon vidare lång runda på stan idag. Hittade en tröja och en skjorta på rea till älskling och ett par skor och en t-shirt till mig.

H&M
Nu behöver jag bara hitta de perfekt slitna jeansshortsen och jag är redo för sommar, sol och brunbrända ben! Vad jag längtar!!

scorett

Hittade sjukt mycket snygga skor inne på Scorett och på deras hemsida. Så många som jag vill ha!! Här är ett litet urval i alla fall.


plugg vs. shopping?


Sitter här och försöker hitta lite inspiration till att kunna göra mina inlämningsuppgifter. Går sådär om jag ska vara ärlig..! Blir nog till att ägna större delen av helgen till att skriva färdigt. Lite varje dag så går det nog!

Får nog inte med mig älskling in till stan i eftermiddag. Han skulle städa här hemma! Skönt att ha en karl som sköter det. hehe Så jag ska ta en sväng förbi Hemmakväll (eller vad det nu heter) och se om jag hittar någon bra film för ikväll blir det fredagsmys!! God mat, godis, film, Let's Dance(?) och kanske ett glas vin. Det är vi värda!

100122

Har träningsvärk i absolut hela kroppen idag. Med undandag från kanske händer och fötter... Fick i stort sätt rulla ur sängen och sätta sig ner -haha- det går ju sådär. Men nu ska jag möta upp en kompis på en långpromis så förhoppningsvis så släpper det lite.
I eftermiddag får jag se om jag kan få med mig älskling på lite tröstshopping. H&M har ju clubdag plus att jag fick någon rabattkupong på deras reavaror, nice!

Nu gnäller Zazzie så det är dags att stövla ut genom dörren!

varför???

Varför kommer alltid alla tråkiga besked samtidigt?? Nåja, nästan åtminstone...

Vetrinären ringde idag. De har haft provsvaren hos sig i 2 dagar men ville kolla upp allt lite extra -det är en elakartad tumör som Baileys har. :ó( 90% av den sortens tumörer är tydligen godartade, men han hamnde på fel sida om marginalen...
C skulle ringa någon expert och prata med henne, det finns tydligen cellgifter man kan ge men då blir han sjuk direkt och det är inte helt hundra att han blir bra. Som det är nu så är B hur pigg och glad som helst, så han får vara det så länge han kan innan han ska få somna in. USCH!! Vill inte ens tänka tanken... Blir med andra ord ingen resa, vill ju inte riskera att han blir dålig när vi är iväg.

Var på ett styrka-intervall pass förut för att rensa tankarna lite, tog nog i lite väl hårt för det snurrade till i huvudet ordentligt när vi stretchade...

Nu ska jag krama på lurvtrollet och se om jag kan få något vettigt gjort idag innan det är dags att släpa sig till jobbet.

någon rubrik

Har hittat en massa fina vår- och sommarkläder på H&Ms hemsida, men jag har lovat mig själv att inte handla nåt om jag absolut inte behöver det. Allt för att spara lite pengar inför vår eventuella resa. Siktar på 2 veckor i Thailand mellan den 17/3 och 1/4. Måste bara leja ut våra små sötnosar till någon vänlig själ. hehe. C's faster sa på julafton att de gärna passar Baileys, så då är det bara en voffsing kvar.

Ska lyfta blicken och ägna mig åt Morden i Midsomer nu.

Hoppas på att befinna mig här snart

Bild från Fritidsresor


nya header

Det går mot ljusare tider och det får även bloggen göra! :o)

Nya

Gamla


100120

T-shirt --Reafynd från Monki

(skulle gärna vilja ha en i vitt också, snyggt när man är brun!)

Jeans --Diesel

 

Nu har mjukisarna åkt på och jag ska ägna mig åt plugget och inte leta boende i Thailand -fast det är ju mycket roligare!!

H&M hade äntligen fått in mina favoritmjukisar i rätt storlek igen. De jag har har Zahara lyckats riva hål i både här och där..


när katten är borta dansar mössen på bordet


Älskling är och spelar innebandy och jag passar på att unna mig lite tisdagslyx! Och i brist på godare choklad så får reserven åka fram. hehe

100119

Har hållt på med det här inlägget allt för länge och struntar nu i att redigera några bilder! Datorn hänger sig bara i alla fall...


Tror jag kommit fram till vad som delvis gnager mig lite grann, skönt för då kan jag försöka lägga det bakom mig!

Har till och med tagit en liten dagens idag, kors i taket! :o)

Tröja, linne & halsduk -- Gina
Leggings (med piljetter på sidan) --Åhléns
Stövlar --Vagabond

Köpte en trisslott när jag var inte i Växjö idag. Såklart ingen vinst, vad hade jag väntat mig? hehe Jag har tur i kärlek och inte i spel!

100118

Goa -07


Sitter på tåget på väg ner till Småland igen. Hoppas att det här flängandet fram och tillbaka tar slut snart...
Somnade inte fören närmare 2 i natt och vaknade 05.15... Inte riktigt vad jag hade planerat men som tur var så lyckades jag somna om, men drömde en massa konstiga drömmar.. Varför är det så ofta så?

Nu är det ny vecka och jag ska försöka blicka framåt och försöka se de små guldklimparna i vardagen istället för att gräva ner mig i allt som inte går som jag vill.
Ska sätta mig med älskling i eftermiddag och räkna lite på om vi har råd att fly kylan. Hittade biljetter som inte var allt för dyra, så det är bara att hålla tummarna!

Tror jag lägger ner pluggförsöken och sätter på en film nu istället. Tiden tills jag får träffa älskling går mycket snabbare då! :o)

...

Ligger här och kan inte sova. Är egentligen riktigt trött men känner mig superstressad över... Ja, över vad?? Mitt liv? Är inne i en svacka just nu känner jag!! Blä!
Skulle bara vilja strunta i allt, sätta mig på ett plan till något varmt land och se vad som händer... Men det är bara att vakna upp ur drömmen och inse att det inte riktigt funkar att göra så i min verklighet just nu.. If ever...
Saknar att sova bredvid älskling också, kanske är där lite av skon klämmer?

Slutsvamlat! Ska försöka sluta de blå nu...

helgresumé 100117

Söndag kväll och jag har haft ett par underbara och mysiga dagar här uppe men i morgon är det dags att återvända till Småland.

Torsdag mös jag med mina underbara vänner Vickan och Carin.
I fredags la jag och syrran oss under nålen och fixade en fin "syskontatuering". Så nu är vi märkta för evigt! haha Kvällen spenderades med Carin.

I går förmiddag vaxade jag mammas ben och försökte plugga lite och på eftermiddagen åkte jag pappa och syster till Millesgården och gick på en fotoutställning med Lee Millers bilder. Kvällen bestog av pizza och filmmys med paps och syster.

Millesgårdens park



Idag har vi varit hos min bror med fru och hälsat på, busat med deras söta lilla dotter Alexis och fikat. Har inte sett dem sedan Alexis dop i september, skandal! Men det blir det ändring på när vi väl flyttar upp. Vill ju inte att min brorsdotter inte känner igen mig!

Alexis
Bild lånad från Fia

Jag o syrran har precis varit o ta

-7ce3ae101891b7f673ce360f554c0aa.png

Kolla varifrån!

 

Jag o syrran har precis varit o tatuerat varsitt hjärta bakom örat. :o)

 


Mobilbloggs test

0-76cd05f100bf119643a0a92fe52eadd3.png

Kolla varifrån!

Mobilbloggs test


:ó(

Usch, blir så ledsen. Alla våra bilder från när jag och älskling var i Australien är (var) typ borta!
Först gick inte skivan att läsa på min dator, paniken började komma -men den är å andra sidan dum i huvudet, så det kan ju vara den det är fel på.
Tog med den upp till pappa nu och hans stationära kunde hitta ungefär 10 bilder -panik!! Behöver jag säga att det blev några tårar. 8 veckors bilder från vår smekmånad(-er) borta!! DOCK så hade pappa ett program som hade räddat bilder på trasiga minneskort, men det fungerade såklart inte med Windows 7, så då skulle han köra det på den bärbara (en aning rörigt, jag vet) och när han stoppade in skivan där så fanns helt plötsligt bilderna. Lycka! Den verkar inte vilja bränna alla, men då får man väl ta det i omgångar. Hoppas, Hoppas, Hoppas bara att alla bilder verkligen finns där. Visst det är världsligt men jag vill ju ha våra minnen på bild!

Nu ska jag försöka återgå till plugget innan jag ska till stan och möta upp systeryster.

En av några bilder som jag faktiskt la ut på facebook..


Tack underbara pappa som lyckades rädda alla bilder och filmer! :oD


tåg

Sitter på tåget på väg them till Sthlm nu. Är lite förseningar pga fel på någon bana så vi fick åka en annan väg. Hoppas att jag är uppe vid 1-tiden i allafall. Då blir det hem till päronen och lämna väskan innan jag åker och möter två av min underbara vänner! <3

Har för en gångs skull inte så mycket planerat i helgen. Imorgon ska jag och syrran iväg på eftermiddagen... hehe och på söndag så kanske det blir lite lägenhetsvisningar. Vill så gärna flytta upp, hemåt nu!


three hearts

Köpte det här söta armbandet på Kappahls barnavdelning för ett tag sen.


Baileys

Innan jobbet igår så var vi och hämtade en groggy Baileys från veterinären. De fick tyvärr inte bort allt i nosen, men förhoppningsvis så är det ofarligt och att den/det inte kommer att börja växa igen. Idag är han i alla fall hur pigg som helst (kan det bero på de roliga små pillren han får varje dag? hehe) och kan andas ordentligt igen.

**** SJ!!!

Ahhhh Blir så sjukt irriterad!! Fick ett automatiskt samtal igår från SJ om att mitt tåg upp till Sthlm i morgon är inställt och att jag ska ringa och prata med kundtjänst, vilket är jäkligt lätt när det konstant är över 20 minuters kö!!! Det är ju inte direkt gratis att ringa dit och eftersom jag inte har någon hemtelefon och dem kommer ju knappast ersätta mig för det så kommer det att eka ännu mer i min plånbok... Suck!!!


Nu har dom bokat av min hembiljett på måndag också!
"Bara" 18 minuters kötid....

<3

Baileys är nu avlämnad hos veterinären och vid halv 5 i eftermiddag får vi hämta honom. Han kommer att bli sövd och förhoppningsvis så är det inget allvarligt ingrepp de måste göra i nosen på honom. Är det det så blir det en större operation, alltså inte idag...
Håll nu tummarna att det bara är en polyp (eller vad det nu heter) och att han kommer hem frisk och kry i eftermiddag!


nytt

Har försökt publicera ett inlägg hur länge som helst, men jag struntar i det nu. Datorn är omstartad och jag hoppas att det här fungerar istället!

Lite nytt som har trillat in i garderob etc. under julen:

Till vänster

Fick äntligen skorna, som jag spanat på sedan i våras, i julklapp av älskling. (Eller egentligen så har jag inte fått dem än, jag har betalat och C har inte fört över pengar än... Betyder det att jag kan utnyttja situationen på nåt sätt och kräva en liten present? hehe)

Leggings med revär av paljetter - (julklapp)

Klocka -Jetset (julklapp)

Till höger

Paljettleggings som jag fyndade på rean


100111

Sitter och räknar på om vi mot förmodan faktiskt har råd att åka iväg i februari eller mars. Vill så gärna till värmen!! Helst minst två veckor någonstans på en paradisö, men det är nog att begära lite för mycket...
Måste nämligen åka in till veterinären med Baileys så fort vi får tid. Han är alldeles svullen i ena näsborren och har blött näsblod. Befarar det värsta men jag hoppas att det bara är någon infektion. Fast tusenlapparna försvinner ju rätt lätt bara man kliver innanför dörren på djursjukhuset... Så vi får se hur det blir med resa helt enkelt.
Håll tummarna för vår älskling!!

 


Edit:
Kl. 08.00 i morgonbitti ska Baileys träffa farbror doktorn. Verkar som att det är rätt vanligt att nosen svullnar upp på hundar, att de fått nåt i den eller så. Hoppas nu att det går bra och att han inte behöver sövas! :o)

bilder från helgen

Lördag:




Söndag:






100110

Har haft en underbar helg med vänner, skidåkning och soffmys med älskling.

Igår var vi ett gäng som intog den lokala skidbacken i vår besiktning. Dagen innhöll skratt, sol, grillning och lite drinkar på kvällskvisten innan i stort sett alla somnade i soffan framför Scary Movie. hehe Man blir rätt trött efter en dag i backen!

 

Idag sov jag och älskling ut ordentligt innan vi tog en lång härlig promenad på isen (i blåsten, fy sjutton! -är glad att det inte blåste så igår, det hade varit kallt!!) med voffsingarna, åh vad dom älskade att få kuta fritt utan att vi kallade in dom stup i kvarten. När vi kom hem slängde vi oss i soffan och har kollat på både 1an och 2an av National Treasure och klämt varsin hemmagjord pizza.

I morgon är det måndag igen och jag ska försöka få till lite rutiner, dvs inte sova allt för länge, börja plugga och försöka komma igång med träningen igen. På torsdag bär det dock av till Sthlm, så vi får väl se hur det går med det...


100108

Hemma efter att ha spenderat kvällen på jobbet. Fick jobba över lite för det var sjukt mycket osorterad post kvar vid 22.

Var uppe hos C's syster en liten sväng på eftermiddagen för att lämna paket till äldsta dottern och se på den ny lilla skapelsen. Så söt, men jag har inget emot att vänta ett tag till innan "man skaffar sig" en egen. ;o)

Fick med mig lite smått och gott från stan igår, fast det får bli ett senare projekt att ladda upp dom här. Ska snart krypa till kojs och titta på tv, imorn måste jag upp hyfsat i tid för en dag med goa vänner och lite skidåkning.


zzz

Sitter här i min ensamhet och äter lite frukost. Eller blir det middag eftersom jag inte gått och lagt mig än? ;o) Minus 15 visar termometern på. Burrr Ska bli riktigt skönt att krypa ner bredvid älskling i en varm och skön säng. Har dock en stark känsla av att en viss liten fyrbent dam ligger på min kudde och snarkar. Har aldrig träffat en hund som kan sova så djupt och i de mest konstiga ställningar och inte har det minsta emot att bli utspökad. Undrar vad det var för blandras vi köpte egentligen...

Vår älskade lilla alien!


100107

Både jag och Zahara var riktigta sjusovare imorse. Trots det så kände jag att jag behövde lägga mig en stund på eftermiddagen. Jobbet ringde nämligen när jag var i stan, så jag ska jobba hela natten och inte bara kvällen.

Ska mysa lite med hundarna och C nu innan jag ska kila till jobbet i kylan


Mamma, jag köpte aldrig skorna, jag bara drömmer lite! ;o)

vinter

Nu är det verkligen vinter på riktigt! Hur länge sen var det egentligen som snön låg såhär djup och såhär länge på marken?


På förmiddagen kastade vi ut julen och granen blev bokstavligt talat avklädd. I princip så trillade barren bara man stände ytterdörren!

Innan granen blev helt "naken"

 

Har även åkt in till Växjö en sväng för att byta en julklapp men allt var i stort sätt stängt, så jag får åka in en sväng imorn eller på fredag istället.

Hittade ett par riktigt snygga skor på rean...

 

Ligger i soffan nu och jäser efter en väldigt god middag. Älskling gjorde grekiska biffar med lite salsa och annat mumsigt i! Ett glas vin på det och jag tänker inte röra mig särskilt långt från soffan! ;o)


Sydney

Har precis legat raklång i soffan med en skål godis och kollat på MI-2 som är inspelad i Sydney. F*n vad jag längtar tillbaka!! Överväger om man skulle se om man hittar en sista minuten dit istället för Indien eller Thailand eller nåt annat ställe.


På en båt påväg tillbaka från Manly Beach



Utsikt över Bondi Beach

prov

Har fått betyg för kurserna som tog slut innan jul. VG fick jag på båda. Lite missnöjd måste jag erkänna att jag är, hade hoppats att jag skulle få MVG i åtmionstone en av dem. Men man kan väl inte lyckas med det varje gång antar jag... Nu får jag lägga det bakom mig och hoppas att jag lyckas göra bättre ifrån mig på Engelsk affärskommunikation och Inköp och varuhantering.


...

Kände att det var dags att frosta av frysen när man knappt fick in en glasspinne på översta hyllan. haha



Nu är det snart klart och vi ska göra goda grekiska kycklingspett till middag. Blir vågrätt läge idag med. Börjar mitt "nya" -nyttigare- liv efter den här veckan tror jag. Mår man lite halv dåligt så är det rätt skönt att få trosta sig med lite gottis. Eller är det bara en dålig ursäkt? ;o)


Hyffsat världelöst inlägg, men hey så kan det bli ibland!

100105

Titta precis ut genom fönstret och ser att det snöar. Jag som precis sopat bort all snö på gångarna framför huset!

Mår bättre idag men är riktigt trött och seg. Ska snart åka och storhandla. Ekar i både kyl och frys (eller nja, inte i frysen för den är så full med is!! Blir till att frosta av den i eftermiddag -tur att det är minusgrader ute!).


Nyårsafton

borta bra hemma... kallt?

Ligger i soffan och drömmer mig bort till varmare breddgrader! Mamma, pappa och syrran åker den 22a till Lanzarote och vi hade till en början planer på att följa med om vi hittade någon sista minuten. Nu blir det dock inte så för det ekar lite i plånboken efter jul- och nyårshelgen. Hittar jag och C någon billig sista minuten i feb-mars någongång däremot så tar vi det. Längtar verkligen efter lite sol och värme nu, även om jag helt och hållet inte har tröttnat på snön än! Men hur länge kommer den ligga kvar egentligen? Snart blir det väl plusgrader igen och det blir slaskigt, grått och trist...

Blir en tidig kväll för sjuklingarna här hemma. Hoppas på att vi mår bättre i morgon, jag är väl på bättringsvägen, så nu ska det bara vända för C också. :o)

Tänk att få befinna sig här just nu...

Noosa, Australien

bilder från Sälen 1

På väg


Va bitvis -28!!




Sälen







Väntar på lite bilder från Carin och Stefan också så kommer det mer senare! :o)

hemma igen

Nu är vi hemma igen efter ett par fantastiska dagar i Sälen. Har haft det underbart förutom att jag lyckats dra på mig världens förkylning och smittat nästan alla... :o( Sorry för det!

Har varit hemma ett par timmar nu och har både hunnit packa upp det mesta, pilla i mig lite lunch och beställt böcker till kurserna jag ska läsa nu. Tror jag ska ta och hoppa in i duschen snart och sen blir det ryggläge i soffan framför en film.

Så här ser det oftast ut när jag & C sitter i bilen. Han pratar i telefon och jag har tråkigt och roar mig med kameran...


RSS 2.0