i'm back


Zahara på vårt landställe vid havet

Har varit i stan ett par dagar men har varken haft tid eller lust att sätta mig vid datorn. Har träffat familj och vänner istället. I eftermiddag bär det dock av mot Småland igen och imorgon är vi ett gäng som åker till Öland (innan jag och älskling åker upp till Stockholms skärgård på tisdag igen. Ett väldigt farande! haha)

Har haft en underbar semester hitills med bad, skratt, sol, regn, blixtar och dunder, öl på uteserveringar m.m. Har en del bilder att visa, med det får komma lite pö om pö.

Mobilblogg: Har lite vänner på besök i stu...

dsc08906 (MMS)

Mobilblogg: Har lite vänner på besök i stugan. Har haft två dagar med superväder, men idag blev det tyvärr sämre. Typiskt! Annars så njuter jag av semestern så mycket som bara går! :o)


semester

Stressigt stressigt. Nu ska jag och älskling åka upp till sthlm för att imorgon åka ut till skärgården där vi har stuga. Har ingen uppkoppling där ute, så jag återkommer nästa vecka med bilder.


klänningen



Här är klänningen som jag hade på mig på 30-års festen igår, den jag har sytt om blev det. Blev faktiskt riktigt nöjd med resultatet trots att jag var tvungen att sy allt för hand för att maskinen vägrade sammarbeta.

Nu har jag jobbat mitt sista pass och har officiellt semester!! Grymt skönt!


dagens



Linne --H&M, Shorts --BikBok, Nya Skor --Ica Maxi (hur sköna som helst och billiga!) Solglasögon --Indiska

Nu ska jag slänga mig i soffan och fortsätta begrava mig i 4:e boken i Twilightserien.


30-års fest


partyhuset med tält



det var mat och dryck i mängder


lekar

haha

vacker solnedgång över en väldigt lyckad fest

Var hemma straxt efter 1 och hade det inte varit för vår lilla lus så hade vi nog varit kvar där hela natten. Åkte in till Växjö när vi kommit hem och körde hem lite kompisar som var ute och svirat. Precis efter att jag släppt av dem så blev jag invinkad till kanten av farbror blå. Gick såklart felfritt, men jag blir alltid så nervös och måste tänka efter om jag har druckit eller inte. haha Men jag borde vara "van" nu. Fick till och med blåsa på min uppkörning... Det var nervöst!


en sommarkväll i mitten på juli

DAgarna bara rinner iväg utan att jag riktigt hänger med. Jobbar bara ikväll också, sedan har jag tre veckors semester framför mig! :o)

Jobbade delad natt i torsdags så jag och några jobbarkompisar åkte till en badplats i närheten och grillade och badade. Super mysigt, men gud så trött jag blev när vi började jobba igen!



100715


Linne --New Look, Shorts & Skor --H&M, Glasögon --Indiska

Hade tänkt sy min klänning idag, men symaskinen behagade inte fungera (två dagar på raken är kanske lite mycket att begära!? ;o)) Så efter lunch åkte jag och älskling in till stan. Han köpte ett pr byxor och en ny telefon och jag köpte ....... ett par fleecevantar! haha 10kr kostade dom och var hur sköna som helst.


nöden har ingen lag



Här ligger jag och älskling och sover numera. Betydligt svalare och skönare än i sovrummt och mycket mysigare! Vi måste ju passa på att utnyttja altanen så mycket vi kan nu, när vi väl har sålt huset så lär vi ju hamna i en lägenhet ett tag...

Nu har vi precis tittat klart på Shutter Island -riktigt bra måste jag säga men inte riktigt vad jag förväntade mig, och nu står det kvällspromenad på schemat. :o)


ska jag?

Har lite systuga här hemma. Fick köpa klänningen nedan av en kompis för en spottstyver. Nu funderar på om jag ska göra om den i ryggen så att den blir riktigt urringad. Vad tror ni om det? Kan det bli bra?



100713



Tog precis den här bilden. Pust!

Igår var det en lång dag. Jobbade 06-16, vi hade visning på huset vid 4:a så jag cyklade ner till C's kontor, slängde på mig bikini och så åkte vi och ett par kompisar och badade. Vi var väl hemma runt halv 8 någonting och då åkte jag + 4:a till upp till en motionsslinga. Blev runt 6 km, gick riktigt bra!

När jag och älskling hade gått och lagt oss och släckt lampan så insåg vi att det var på tog för varmt i vårt sovrum för att sova där, så jag kom med den briljanta idén att ta vårt pick och pack och lägga oss på altanen. Betydligt skönare! (men lite hårt..) Så idag blir det till att köpa en fläkt så att vi kan sova i vår säng! :o)

Nu ska jag lägga mig i skuggan och läsa!


100711



Kom hem på förmiddagen idag och har varit vid stranden hela dagen med C's syster och ena barn. Väldigt mysigt. Som tur var så blåste det ordentligt för det har nästan varit olidligt varmt idag. När vi kom hem på eftermiddagen och storstädat hela huset så var det 31 grader inne och 34 ute. pust

Bilder från helgen kommer senare. Har fastnat i Twilight-träsket igen och håller på att läsa om böckerna, så det lockar mer än att sitta här. (Dock så får nog vm-finalen stå på i bakgrunden så jag kan slänga ett öga då och då.)


god morgon



Klockan är bara strax efter 8 på morgonen och det är redan 25 grader ute. Det kommer att bli varmt idag! Tur att vi åker ner till svärföräldrarnas stuga vid havet. Stannar där tills imorgon så det kommer inte bli någon uppdatering fören vi kommer hem igen.

Ha en bra helg!


100709


bilden är från förra fredagen

Hade en härlig eftermiddag vid en sjö med älsklings syster och två av hennes barn. Nu har vi tagit varsitt glas vin och ska grilla lite majskolvar och annat gott. Knappt så man orkar äta i denn värmen, men jag klagar inte! (på värmen alltså!) Ska måla naglarna och göra mig lite fin inför morgondagens dubbelkalas -tror de får bli lila.


nu så



Nu har jag varit på biblioteket och lånat böcker. 6 stycken blev det var av en på spanska. Tänkte att jag ska försöka mig på att få tillbaka mina gamla kunskaper. Pratade nästan flytande förut, så någonstans i bakhuvudet borde de finnas!

När älskling kommer hem vid 12 så blir det badstranden, så nu ska jag fixa lite matsäck.


nu tar jag helg


Hemma från ett väldigt kvavt och svettigt jobb! Pust vad instängt det var där idag. Men nu har jag helg och imorgon ska jag ta mig till bibblan, blev ju inte riktigt så idag, och så blir det väl mys i solen och lite vin på kvällen. På lördag ska vi ner till Claes föräldrars stuga vid havet i Blekinge och fira svärfar samt C's ena systerdotter. Hoppas på lite sol och bad också! :o)

på utflykt i det småländska landskapet

Har haft en väldigt mysig eftermiddag med mina älsklingar. Först var vi och fikade och sedan tog vi bilen och åkte rakt ut i det vackra småländska landskapet.
Jag har bott här nere i 5 år och det var första gången jag var på dessa platser, tog kanske 10-15 minuter att köra dit... Fiket är relativt nyöppnat (i alla fall ny ägare tror jag) och dit bär det av fler gånger i sommar kan jag lova! Både gott, trevligt och billigt. (Kanske har blivit lite smålänning av mig tillslut ändå! haha)









Nu ska jag försöka få i mig lite middag (är typ fortfarande mätt efter de gigantiska räksmörgåsarna och chokladbollarna) och sedan rulla mot jobbet. Sen är jag ledig tills på måndag! :o)

en dag i solen

När det är så underbara sommardagar som idag (och föregående dagar) så har man verkligen ingen lust att bänka sig framför datorn. Dessa dagar är det väldigt skönt att mestadels jobba kvällar och nätter så att jag kan ligga i en solstol och läsa på dagarna. Klämmer ungefär 2-3 stycken i veckan... Så imorgon ska jag knata till biblioteket och skaffa lite nytt. 

Idag så var vi ett gäng som gick och såg Eclipse och nu har jag precis hoppat ur duschen efter en joggingrunda i kvällssolen. Filmen var helt okej, men jag har läst alla böckerna och inget går upp emot dem. Började läsa Eclipse idag igen, men jag tror jag ska låna 1:an & 2:an imorgon och börja från början istället.


Klänning -Gina Tricot, Skor -H&M

Var inne en sväng i Växjö igår och jagade födelsedagspresent till C's ena systerdotter iförd klänningen ovan. Börjar bli riktigt brun nu! :o)


svenska gubbar




Mmm!!

Nu ska jag sticka till jobbet igen, känns som att jag nästan precis gick där ifrån...

en sommarhelg

Vackert dop i lördags, god mat, lång bilresa, ljumma sommarkvällar, drinkar med goa vänner, lite fest, ömma fötter, påhälsning av kor, sol och bad. Så kan jag sammanfatta min helg.
Nu har jag precis jobbat 18-22 och börjar vid 01 igen. Inte jättekul! Hade hellre jobbat hela natten, men vad gör man...

lördag

Snyggaste killen!



söndag




Vi gav upp vårt solande och badande när vi fick påhälsning av dessa


Dagens andra kopp kaffe på väg till Julita...

dsc08866 (MMS)

Dagens andra kopp kaffe på väg till Julita. Kommer nog behövas en del idag. Grannarna hade fest så jag gick ut och la mig på soffan och försökte sova i natt, gick sådär.. Men nu ska jag glömma det och ha kul på dopet och ikväll blir det nog fest för min del. :o)


turquoise



Det finns verkligen jättemycket vackra smycken på Gotland. Varje gång jag varit där har något fått följa med, men inte denna gången. Blev lite besviken på utbudet, men å andra sidan så var det ju midsommarhelg och många var lediga.
Hade velat köpa en av de turkosa ringarna ovan, men när jag skull pröva den så lossnade stenen, tyvärr! För de var himla fina!

Har haft en härlig dag i solen idag, både hemma och vid en sjö med söta Lorena. Nu ligger köttet på grillen och vinet är upphällt!


i-lands problem


(ursäkta bilderna! fokus blev lite sådär, men jag orkade bara ta en av varje)

Ska på dop imorgon och vet inte riktigt vad jag ska ha på mig. Ser nu att nr. 2 helt klart går bort, men vad tycker ni?
Kjolarna fyndade jag på Gina Tricot häromdagen för halva priset!


Nu ska jag ut i solen. Hann med en powerwalk med Zahara i morse och höll på att smälta bort. Det är sommar!! :o)


långklänning



Sprang runt på stan i tisdags och letade doppresent i denna underbara klänning. En aning genomskinlig, men whattheheck det är sommar och man behöver ju inte ha de minsta underkläderna på sig! ;o) (från H&M, 99:-)

Nu ska jag äta upp min mat och sedan cykla till jobbet. Jobbar bara ikväll också, sedan är jag ledig tills på måndag! :o)


1juli

Redan 1:a juli! Helt sjukt!

Har varit lite off på datorfronten den senaste tiden. Blir lätt så när solen skiner och det är över 25 grader. Visserligen var det molnigt igår, men då blev det en tvätt-städ-träningsdag. Tänkte jag ska lägga upp lite fler bilder från Gotland innan jag lägger mig i solen och läser, om den vill hålla sig framme vill säga. Är lite molnigt idag också...


Kärlek



en av mina favoritbilder just nu



Går lite för segt för att jag ska orka ladda upp fler bilder just nu, men de kommer lite var teftersom. :o)


RSS 2.0