några i mängden



Nästan hela tjejligan



Stora Torget (Stortorget?) i Visby

Midsommardukningen

Silllunch

Nu har jag besök så mer bilder kommer imorgon. :o)



Skulle ha publicerats för ett tag sedan, men internet strulade...

måndag28juni

Är strålande sol oh helt underat väder idag, så jag har inte haft någon som helst lust att sitta inne och redigera/gå igenom alla bilder från Gotland. Nu ska jag, C och några vänner snart iväg och bada innan vi ska försöka oss på att träna lite ikväll.
Tills dess att jag får tummen ur så bjuder jag på en (turist?)bild från igår innan vi åkte hem.


hemma, lite tröttare, lite rödare, mycket gladare

Är precis hemkommen från en helt fantastisk helg på Gotland. Har tagit över 500 bilder, men merparten är och förblir censurerade för allmänheten. Måttot den här helgen har varit "Det som händer på Gotland, stannar på Gotland". haha Men några bilder ska jag allt slänga upp, men det får bli imorgon (har över 500 bilder att gå igenom först!) för nu ska jag ta ett bad i after sun och sedan krypa ner i min säng och försöka ta igen lite sömn.


glad midsommar



Nu har jag typ packat klart, måla naglarna får jag nog göra i morgon.

Önskar alla en Glad Midsommar!!


no more...

.... mobilkamera!!! Inte så mycket i alla fall! ;o) Har äntlign köpt kameran jag suktat efter ett bra tag nu.


Blev nattjobb i natt, var helt slut! Var sjukt länge sedan jag var så trött en natt. Men det gick vägen och det bjöds på tårta på kvällsrasten, så helt hemskt var livet inte.

Idag har jag städat i stort sett hela dagen med undantag från födelsedagsfirande på jobbet. Både hus och bil är numera skinande rena.
Nu ska jag försöka komma på vad jag ska ha med mig till Gotland. Åker imorgon bitti med ett gäng vänner, totalt blir vi 16 stycken och återkommer inte fören på söndag kväll. Ska bli helt fantastiskt underbart och kul!


100622

Pust! Håller på att fixa och dona här hemma så att huset glänser imorgon. Har fått upp resterande gardiner på altanen, hunnit med en porgonpromenad/joggingrunda med Zahara och får nog inse att det är den enda träningen jag kommer hinna med idag... Nu ska jag ta bort allt små plock så att det bara är att dammsuga och torka golv imorgon.

Nix, dags att återgå!

min söndag







1) Fika på Flickorna Lundgrens 2) Grymt god jordgubbssaft! 3) Kyrka där det vankas bröllop den 14 aug. 4) Nimis 5) Fyr 6) Jag med Öresund bakom mig 7) Söndagens grillmiddag

Här är ett axplock av helgens bilder. Gårdagen var verkligen helt underbar både vädermässigt och sällskapsmässigt! Synd bara att min andra hälft inte var med när alla andra gick hand i hand. Så nu ska jag ta igen kramarna jag inte fick i helgen. ;o) Samt slänga ett öga på fotbollen, vill jag ha älskling bredvid mig så får jag stå ut med det.

home sweet home

Kom hem för ungefär en timme sedan och har fått i mig lite lunch. Har haft en helt underbar helg med mycket skratt, trevliga människor och igår var vi riktigta turister. Slänger upp lite bilder när jag har tid, men jag får se när det blir. Förhoppningsvis ikväll.
Nu måste jag börja röja i huset. På onsdag är det visning och allt måste vara tipptopp, imorgon jobbar jag förhoppningsvis natt och på torsdag morgon åker vi till Gotland. Måste även hinna fixa all musik till midsommar, tömma min bärbara dator, vaxa benen, färga fransar och bryn, packa och ikväll ska jag iväg. Skönt att äntligen ha en massa att göra! :o)


Mobilblogg: Har, tillsammans med vänner, b...

dsc08671 (MMS)

Mobilblogg: Har, tillsammans med vänner, bubbel och jordgubbar kollat på den kungliga vigseln! Och ja, en och annan tår här faktiskt fällts. Kan inte annat än tänka på min underbart fantastiska dag!


roadtrip!



Nu lämnar jag man och hund hemma och drar till Lund för att hälsa på en kompis och förhoppningsvis få lite sol på näsan. I morgon bär det av mot Båstad-området och så får vi se när jag behagar återvända!

Ha en härlig helg allihop!





Idag blir vårt älskade lilla hjärta 3 år! ♥

en tankeställare

När jag var liten trodde jag nog lite att man var oövervinnerlig. Inget ont kunde hända mig. Sedan lärde jag mig att så visst kunde vara fallet. Min bror körde in i/krockade med en bil och hamnade på sjukhus, då var jag 8 och insåg vitsen av cykelhjälm...

Ju äldre jag blir och ju mer "olycka" man ser och hör om i ens närhet ju mer inser jag hur kort livet faktiskt är.
Jag har en moster som kämpar mot bröstcancer, andra släktingar som har överlevt den biten, vår älskade Baileys som fick somna in för ett par månader sedan och vänner som drabbats på ena eller andra sättet. När jag var hemma senast berättade mina föräldrar att en kusin till mig fått en massiv hjärnblödning och avlidit ett halvt dygn senare. Jag har bara träffat henne fåtalet gånger och hon är äldre än mig (hon har barn som är mellan mig och min syster åldersmässigt).. Men man får sig verkligen en tankeställare om hur skört livet är! Så ta vara på era nära och kära!

Idag är begravningen och jag skickar en tanke till alla mina släktingar!

100617


Solnedgång i onsdags

Jobbet ringde mig vid 10 på förmiddagen idag, så jag fick rycka in och jobba mellan 13-16 och vid 17 var det dags för spinning och därefter core. Men jag hann i alla fall njuta lite av den strålande solen idag.
Nu har jag och älskling fått i oss lite middag och höll efter den på att somna i solstolarna i kvällssolen. Så jäkla skönt!

Nu blir det lite filmmys!

ljumma sommarkvällar


Vår grymt goda sallad vi gjorde till middag

Mys med ljus, vin och mörkchoklad
Bilderna är från vår myskväll igår.

Har jobbat ikväll och tänkte krypa upp i soffan med lite glass och titta på film. Glassen har jag ätit, men jag kunde inte komma på någon film jag vill se. Så jag kryper nog strax ner bredvid älskling.

Bokade in mig på spinning och core tills imorgon kväll. Hoppas verkligen att lite av min träningsvärk som jag fick av gårdagens bodypump har släppt då! Hade knappt ont alls fram tills nu på kvällskvisten, kan knappt gå i trappor nu! haha

100616

Nu har min kära vän åkt ner till Lund igen, men jag beslutade mig igår för att ta en liten roadtripp ner dit i helgen.  Så det dröjer inte så länge tills vi ses igen! Hade en jättemysig kväll igår med god mat, vin och en jäkla massa snack om allt mellan himmel och jord!
Ska slänga upp lite bilder sen, men nu påste jag piffa till mig lite. Har legat i solen hela dagen och jag och älskling ska strax in till Växjö för att fixa med vår resa i vinter! :o)

dagens


Klänning/tunika -BikBok, Leggings -Gina, Smycken -Glitter, H&M & presenter

Fina pärlor på axlarna!

Ser något nyvaken ut på bilderna och det är jag också! haha Fick jobba till 1 i natt och jag hoppas på att kunna få några dagar extra den här veckan, men det får jag reda på i morgon.

I eftermiddag kommer en kompis och hälsar på. Ska bli riktigt kul! Framförallt eftersom hon tänker flytta till Singapore i augusti! Hon är verkligen en riktig Globetrotter...
Nu ska jag äta lite lunch och sen åka in och se om jag kan hitta ett par träningshandskar. Får så himla ont i händerna!

new dress





Här är några bilder på min nya klänning som jag köpte förra veckan. (Måste verkligen köpa en ordentlig kamera snart så det blir lite snyggare bilder...)
Nu ska jag byta om och cykla ner till gymmet så jag hinner träna ordentligt innan det är dags att börja jobba vid 17.30.

black n' white



Hittade de här coola skorna på Zara förra veckan. Provade dom inte, för det var så mycket folk överallt, men de skulle mer än gärna få flytta in i min garderob!

slappardag


Älskar doften av liljekonvaljer!
Jag och älskling har haft en riktigt slappardag idag. Skippade träningen för kroppen kändes på tok för seg, så jag tänkte försöka köra ett dunderpass imorgon istället. Men lite promenader har det i alla fall blivit mellan filmerna i soffan.
Nu ska jag kika klart på Hairspray och sedan se om jag kan hitta någon annan film jag kan slå ihjäl lite tid med. Hoppas på nattjobb imorgon så jag tänkte vara uppe ett tag till och sova lite längre imorgon.


Har ju förresten helt glömt bort att berätta vad jag fick i födelsedagspresent!

Fick bland annat ett armband, en härlig bodylotion, läppbalsam, presentkort på MediaMarkt, vin och det bästa av allt En resa till Thailand i januari!!!! Ska bli så otroligt underbart!! Det var av älskling, hans familj och min familj som jag fick det. Den 22/1 åker vi och är borta i två underbara veckor!

birthdayparty x2

Åh vilken rolig dag/kväll/natt det blev igår! Mycket lyckat. Var väldigt dålig på att använda kameran igår, men jag lånade några bilder från Lollo så ska jag försöka kopiera från de andra också. :o)



Jordgubbstårta och chokladtårta med hallon/mascarponekräm

Kubbspel och solen som kom tillslut men försvann lika fort igen...


Jag i min nya klänning från Zara


summer nails



När jag stog i kassan på H&M i tisdags så såg jag dessa lack och kunde inte låta bli! 29,50:- för fyra stycken. Ett väldigt överkomligt pris tycker jag allt! :o) Har inte hunnit prova något av dem än, men jag får se om jag behåller det beiga/ljusrosa jag har på naglarna nu eller om det blir det mörkare lila...

Nu är tårtorna fixade och jag ska gå och fixa mig i ordning. Vid två trillar tårtgästerna in och så får vi se hur länge folk stannar. Om de kilar hem och byter om innn kvällens party eller ej återstår att se! :o)


födelsedagsfirande



Idag fylller jag år! Grattis till mig! ;o) Så nu ska jag sätta igång och baka tårtor. Blir såklart den klassiska jordgubbstårtan som jag alltid har ätit på min födelsedag, och en till. :o)


this weekend I'm gonna...

Just nu längtar jag efter detta;

Men istället öser regnet ner precis som det gjort större delen av dagen... :o(

Tyvärr så blev visningen idag inställd, de hade fått halsfluss. Men nu är huset städat och fint inför morgondagens partaj. Fyller år så först hade jag tänkt ha lite tårtpicknick, men med tanke på vädret så blir det nog hemma hos oss. Hoppas dock att vädergudarna står på min sida imorgon så att vi i alla fall kan vara ute i trädgården! På kvällen blir det lite partaj och på söndag så blir det eventullet lite Army Fitness igen, beroende på hur jag mår! haha

Småland

Kom hem igen igår kväll ungefär en timme innan jag skulle börja jobba... Det har varit några riktigt härliga dagar i Stockholm och jag hade ingen som helst lust att åka ner igen! Framför allt inte när solen sken och här nere bara regnar det...
Fotade i stort sett bara med syrran och pappas kamera de här dagarna så bilderna jag lovade kommer när jag får några av dem.

Nu är det städning delux som gäller. Mäklaren la ut vårat hus till försäljning igår igen och efter en timme var det en familj från Göteborg som ringde och ville komma och titta på huset så fort som möjligt. Så jag har med andra ord inte tid att sitta här mer utan ska göra vårt hus till ett skinande palats innan visningen i eftermiddag! haha


Mobilblogg. Har hunnit me en sväng till ...

dsc08611 (MMS)

Mobilblogg. Har hunnit me en sväng till Tynningö idag, men nu är vi på väg tillbaka till fastlandet och en 40 mils tripp till Småland... Bye, bye Stockholm! Igår var en lång men rolig dag. Regnet höll sig bort fram till kvällningen när det ändå blev för kallt att sitta ute. Jag och C1 överraskade syrran och följde med ut och dansade, men det blev en rätt tidig kväll.


Mobilblogg: Har varit en runda på stan och...

dsc08601 (MMS)

Mobilblogg: Har varit en runda på stan och fick med mig lite smått och gott. Bland annat en klänning som nog åker på redan i morgon.


mot hufvudstaden



Nu rullar vi snart från ett regnigt Småland mot ett förhoppningsvis soligt Stockholm. Datorn får nog faktiskt stanna hemma den här gången också. Kanske att jag lånar syrrans dator, annars så får det bli lite mobilbloggning och så återkommer jag på torsdag eller fredag med en massa bilder!


dagens +i-landsproblem...

Fick några konstiga jäkla bett när jag var och tränade i lördags. Först trodde jag att det var pissmyror (jag såg en bita mig) men jag tror att det måste vara något annat också! Igår var betten alldeles svullna men nu har dom börjat klia som sjutton istället! Åhhh!! Borde kanske ta mig till apoteket och köpa någon kräm, men jag har ingen lust att gå ut i regnet...

Jaja, ska packa klart det sista och sedan måla naglarna tror jag.

Tröjan är ett halva-priset-fynd jag gjorde på BikBok i torsdags, jeans -Fornarina


studentdagar

Insåg igår att det var sjukt många år sedan jag tog studenten och på onsdag springer min älskade lilla syster ut! ♥

Har haft en underbar helg med sol, vänner, grillning, träning och läsning. Har inte haft någon som helst lust att sitta inne vid datorn när man vet att det ska bli dåligt väder igen. Och visst blev det så... I dag är det ett kompakt molntäcke som täcker himlen och det har duggat lite till och från. Känns lite som lugnet före stormen..

I eftermiddag bär det av till Sthlm så jag ska försöka styra ihop lite pacjning just nu se det ut så här; haha


Har lite klädpanik och hittar inget kul i min garderob. Nåt föslag på vad man kan ha på sig?


tidiga mornar och sena kvällar



Det var inte bara jag som var vaken och hungrig strax efter halv 5 snåret i morse. Såg den här lilla krabaten på min cykeltur på väg hem från jobbet.

Idag har jag inte gjort många knop, bara slappat i solen och läst. Imorgon blir det däremot andra bullar. Älskling ska börja bygga förråd/carport och jag ska på Army Fitness på eftermiddagen. Vi får väl se om jag är mer död än levande när jag kommer hem därifrån! Ska ju bli lika fint väder som de senaste dagarna, så jag ska ladda ordentligt med vatten, men på ett eller annat sätt lär jag ju rinna bort...

Kvällen har spenderats i soffan framför Braveheart och med en mysig promenad (efter att vi jagat Zahara som jagade en stackars hare... Vi måste ha sett riktigt roliga ut! haha). Nu blir det sängen!

100604



Nu är jag vaken igen, har smörjt in mig ordentligt med solskyddsfaktor och ska lägga mig i solen. Idag blir inte många knop gjorda. Började läsa en ny (fast jag har läst den förut, behöver uppdatera min bokhylla!) bok igår så den blir min vän i solen.

Hoppas att ni har lika underbart väder som vi!

(Herregud, redan 4:e juni! Snart tar min älskade lillasyster studenten också. Tiden bara försvinner!!)

let there be light



Det spelar nästan ingen roll hur trött jag är de sista timmarna på jobbet. Trots att ögonen går i kors så är jag riktigt pigg när jag har cyklat hem. Det blir ju inte bättre av att solen skiner och det är inte ett moln på himmlen. Blir till att gå upp hyffsat tidigt och lägga sig i solen och slappa istället. :o)
Nu ska jag äta upp min smörgås och krypa ner i en renbäddad säng. Tror nog att ögonlocken trots allt kommer att falla ner rätt snabbt. Hoppas det i alla fall!

100603



Blir ett litet snabbt inlägg innan jag ska ner på ett spinningpass. Blev en sväng in till Växjö och BikBok som hade halva priset på allt idag. Gjorde några fynd, men jag ska se om jag kan byta färg/storlek uppe i Sthlm nästa vecka.

På vägen hem köpta jag glass och åkte ner till C's kontor och överraskade honom innan jag åkte hem och slängde mig i solstolen.


underbara sol!


Ny bikiniöverdel från H&M som jag gillar skarpt!

Har haft en underbar dag i solen. Läst, mumsat på jordgubbar, svettats och när älskling kom hem gick vi och köpte mjukglass. Sedan blev det lite grillat och en öl till middag. När det är sådana här dagar gör det inte så mycket att jobba kvällar och nätter. Då hinner man verkligen njuta av solen!

Imorgon blir det nattjobb så jag tänkte vara uppe lite längre ikväll så att jag kan sova länge imorgon. Tänkte ta mig en runda in till Växjö också. Borde nog ändå inte sola imorgon... ehum.. ;o)

härliga sommar


bild från när vi var i Sthlm.

Gud vilket underbart väder det är idag!!
Klarblå himmel och inte ett moln så långt ögat når.

Började dagen med en joggingrunda tillsammans med Zahara, inte helt problemfritt men det går bättre och bättre. Det blir att jag håller en högre fart än i vanliga fall och jag kan få lite draghjälp i uppförsbackarna. haha
Hade tänkt ta mig i väg till gymmet idag och köra lite rygg och mage men med tanke på vädret så tar jag det imorgon. Ska boka in mig på ett spinningpass så då kan jag köra det innan.

Har legat i solen och njutit sen halv 11 någonting med undantag för en lunchpaus. Köpte hem lite jordgubbar också som jag har legat och smaskat på. Har tagit lite bilder, men de kommer upp senare. Nä, nu lockar solstolen och boken.


löpning


Zazzielusen fick följa med på löprundan idag. Trots att jag kände av mina benhinnor så gick det riktigt bra! Glömde klocka tiden, men det blev runt 4,5km på c:a 25 minuter.
Skippar nog gymmet och kör lite armar här hemma innan jag ska ta mig en lång skön dusch och smörja in mig med lite b.u.s.

resultat

Hittade resultatlistan från helgens postmil. Blev ju bara 5 km för min del, men av 315 som sprang/gick kom jag på en 17:e plats!

gårDagens


Klänning -BikBok, Strumpbyxor -H&M, Stövlar -DinSko

Blev bio igårkväll och när vi åkte hem runt halv 12 så såg man fortfarande lite av solnedgången. Älskar när det är ljust så länge på kvällarna! Synd bara att det vänder snart... :o(

Lyckades hinna in från morgonpromenaden med Zahara precis innan det började spöregna idag. Är så less på det här nu!! Vill ha sommar, sol och värme!

Dagens planer är i alla fall att jag ska försöka hitta motivationen till att ge mig ut på en liten löprunda och sen sticka ner till gymmet. I kväll blir det jobb, eventuellt natten men jag tror inte det. Verkade som att det var väldigt lite att göra igår.

RSS 2.0