lördagens partyoutfit


Klänning -Rare Fashion, Skor -Timeless, Strumpisar -H&M


en helg i gbg





Har haft en helt suverän helg i GBG, lite lite sömn kanske men det har jag tagit igen idag med en lång sovmorgon.

I lördags så sprang vi Postmilen (men det blev bara 5 km för mig, sprang på under en halvtimme så jag är nöjd.) och sedan gjorde vi oss i ordning innan vi begav oss till Svenska Mässan för mat och fest.
Förfesten blev i vårt rum, eller, på vår terass ska jag nog säga. Tror vi (vi var 4a tjejer) fick ett av hotellets finast rum som låg högst upp och hade en stor terass med utsikt över avenyn!
I går när vi kom hem så var man lagom mör. Bussen tillbaka gick redan vid halv 11 och frukostbuffén kan man ju inte gärna missa! Får alltid sån beslutsångest när det finns så mycket gott, jag vill äta allt men orkar bara en bråkdel...

Idag blir det Flowin vid halv 3 så nu ska jag ta och äta lite. Komme upp en liten outfit från lördagen senare.


en utnämning


ring nr. 2 från H&M :o)

Har utsett mig själv till dagens rikspucko idag... Lyckades välta ut ett glas vatten över min bärbara dator. Lyckat Annie! Men den verkar ha överlevt (i alla fall för stunden) och tangenterna är lite renare så det är bara att hålla tummarna för att den inte har tagit någon skada. (Var jäkligt snabb med att vända på den och sen blåste jag den torr. haha)

Tog en liten sväng in till Växjö förut och köpte lite nödvändigheter för morgondagen. I morgon går bussen till Göteborg 08.30 och runt 1 -halv 2 är det dags för start. Får se om jag hinner uppdatera en gång till ikväll eller i morgonbitti, annars så återkommer jag när jag är hemma igen. Förhoppningsvis med massa roliga bilder!

tjugofemgrader

Klockan är strax efter 10 och termometern visar på 25 grader i solen. Härligt! Så nu intar jag en solstol och tänkte inte röra mig många meter!


Edit: Varför är det alltid bara sol på förmiddagarna??? Nu är det ett tjockt molntäcke på himlen och jag får väl helt enkelt inse att ska jag få lite färg den här sommaren så är det bara att fortsätta med b.u.s...

H&M



Kläderna ovan var också med i paketet från H&M (förutom shortsen), men jag är lite osäker på jackan. Den är inte riktigt så som jag skulle vilja ha den så det blir nog en retur...
Var även en till ring och en svart bikiniöverdel (som jag har på mig under), men den andra ringen får ni se någon annan gång.

Ser ju riktigt brun ut på bilderna -I like! hehe

dimmigt

Har sovit sjukt dåligt i natt. Vaknat många gånger och sovit väldigt lätt. Senaste gången jag vaknade var vid 10 i 5 och vid halv 6 vaknade även älskling. Tröttnade på att ligga och vrida och vända på mig så vid 6 gick jag upp och åt frukost. Ska strax ut på promenad med Zazzielusen och sedan tänkte jag ägna förmiddagen åt lite självrenovering, måla om naglarna, lägga ansiktsmas osv.

tjohoo

Älskling ringde för ett tag sedan och berättade något mycket roligt, så nu ska här planeras! En liten ledtråd är bilden nedan... :oD Även om inget är bestämt än så är det ju härligt att få drömma!


turquoise



Fick hem ett paket från H&M idag med saker jag beställt för jag vet inte hur många veckor sedan. Hade nästan glömt bort vad det var i! Ringen ovan var i alla fall en av godsakerna, 26.50kr efter 10% rabatt. Ett riktigt kap!

glöm mig inte







Blev en härlig skogspromenad i morse i solskenet och en god smoothie till frukost. Nu har jag färgat mina ögonfransar och bryn, hoppat i bikinin och ska bara grabba tag i en bok innan jag ska ut och njuta av solen! Och där tänkte jag befinna mig tills det är dags för spinning kl. 17.

knas

Såg precis att inlägget nedan inte har synts på bloggen fast att jag har tryckt på "publicera". Det är inte första gången det händer... Knas! Jaja, nu hoppas jag att det syns och att det här kommer upp idag.

Skulle egentligen inte ha jobbat något mer den här veckan, men en jobbarkompis behövde bli av med ett pass och jag hade inget bättre för mig så jag ställde upp. Alltid trevligt med lite extra cash. :o) Nu ska jag faktiskt krypa ner bredvid mina älsklingar och hålla tummarna för sol imorgon!


Det är inte bara jag som gillar sol och värme!

blått och vitt



Hittade en snygg topp och ett par riktigt snygga shorts med lite högre midja på BikBok igår. Blev dock inget köp för jag hade en riktigt dålig dag och kände mig tjock. (Tror mensen är på väg, blä!) Men nu när jag tittar på bilderna så blir jag riktigt sugen. Fast jag ska kanske pröva en storlek större i shortsen så de sitter lite slappare...?!

röd som en tomat



Så här härligt hade vi det i både fredags och i lördags. Önskar verkligen att det var så idag!! Men nej, idag är det grått igen. Dock inge regn (än) och solen tittar fram i mellanåt. Men varmt? Nej, det kan jag inte påstå. Skulle bli upp mot 15 grader, inte mer...

Måste nog se mig besegrad vad gäller milen jag skulle springa på lördag. Har känt mig lite halvdålig både måndag och tisdag och inte velat träna. Men idag var jag ute och sprang strax under 4km på 22 min. Inte dåligt men mer än 5 km tror jag inte att min kropp kommer orka... Får helt enkelt sätta upp ett mil-mål till lite senare i sommar. För springa det, det ska jag!

100525

Idag har det regnat till och från heeela dagen och varit runt 10 grader... 
Har inte gjort något vettigt förutom att jag har betalat räkningar, varit ute med Zahara och bokat bio biljetter tills ikväll. Jag och älskling var visserligen och käkade lunch ute tillsammans, riktigt mysigt och gott! De har Sushikväll där på fredag, så då ska vi nog dit och gotta oss lite.

Jag jobbade igårkväll så det blev inte direkt någon firning av vår bröllopsdag, så det tar vi igen idag istället. Lunch ute, sen ska vi laga en god middag här hemma innan vi åker in till Växjö för lite biomys.




Idag har jag och älskling varit gifta i 2 år!
Älskar dig!


100524



Har haft en helt underbar helg, men nu är jag lagom sliten. Fest i dagarna två, rätt tidiga mornar och strålande sol! Hade hoppats på att det skulle vara fint väder här nere idag, men det är molningt och bara strax över 10 grader... suck

Har tyvärr knappt blivit några bilder för kameran har verkligen inte sammarbetat med mig. Blev några i fredags och i lördags hoppas jag att jag kan få tag på några från annat håll.


Hittade föresten de efterlysta nycklarna på vägen hem. Fick en snilleblixt att de kunde finnas mellan sätet och ryggstödet i bilens baksäte, och vistt låg dem där!


Mobilblogg. Ligger i solen och fixar lite ...

dsc08481 (MMS)

Mobilblogg. Ligger i solen och fixar lite bränna. Igår var en underbar dag. Lunch ute tillsammans med härliga vänner, grillning och mys med familjen och så avslutade vi kvällen och natten med en massa skratt i stan. Var hemma runt 4 i natt så idag är huvudet lagom tungt. Framför allt eftersom jag bara sovit drygt 5 timmar.. Om ett tag ska vi göra oss i ordning och sedan traska iväg och fira min underbara vän som tagit examen.


smycken



Ringarna är från Primark och halsbandet kommer jag tyvärr inte ihåg. Sen har jag även fått två fina korsörhängen.

Nu ska jag göra mig i ordning och sätta mig i solen en stund innan vi ska in till stan, eller om det blir Nacka Forum. Ska i vilket fall som helst möta upp två jobbarkompisar som också är här uppe i helgen.

fake the bake



Jag körde lite b.u.s-spray igår innan vi körde upp och jag tycker allt att jag har blivit lite brun, men det syns ju såklart inte på bilderna!
Vaknade redan vid 6 imorse och var hur pigg som helst, halvsov väl i ungefär en och en halv timme till innan jag gav upp. Har både hunnit med frukost och en joggingrunda i skogen. Ska hoppa in i duschen nu innan jag fotar de fina smyckena syrran köpte åt mig.

äntligen här!

Lämnade för en gångs skull datorn nere i småland (tur att man har en lillasyster! hehe). Vi har varit uppe ett tag nu,  pratat lite med mamma och pappa, gått en promenad och jag har försökt hjälpa syrran med bokföring. Vet inte om hon blev något klokare av det dock!

Ska kika på lite fina smycken systeryster köpte åt mig (för mina pengar) när hon var i London över Påsk innan jag ska krypa till kojs. Ska se om det kan komma upp en bild på dem också men det får bli imorgon!

Mobilblogg Sitter i bilen och målar naglar...

dsc08474 (MMS)

Mobilblogg Sitter i bilen och målar naglarna. Det gäller ju att göra något vettigt av tiden! Hehe. 11,5 mil kvar! Ska bli så skönt att komma upp och träffa familj och vänner!


långledig



Min långledighet kan inte börja på ett bättre sätt! (eller jo, om vi hittade nyklarna! haha) Solen steker och jag har absolut inget inplanerat för dagen förutom att sola, packa och fortsätta mina övertalningsförsök på älskling!
Nix, nu ska jag ut i solen igen!

spårlöst försvunna...

Helt ärligt, men ett par nycklar kan ju inte bara försvinna!?! Blev så glad alldeles nyss, för jag kom på ett ställe som jag inte hade letat på! Men var dem där? Nej!
Det finns ingen spådam/sierska eller något där ute som kan hjälpa oss? Har ingen lust att behöva ringa en låssmed, blir så dyrt!, och jag behöver verkligen komma in i förrådet. Har alla sommarkläder och skor där nere! Suck
Nä, nu ska jag upp på vinden igen, tredje gången gilt! Kanske att dom finns där ändå?!...


mörkret har lagt sig...

Nu är jag hemma från jobbet. Skulle ha slutat kl. 22, men de behövde (som vanligt) lite extra folk. Men jag klagar egentligen inte. Behöver alla små slantar som jag kan få!

Nu ska jag strax krypa ner bredvid mina favoriter och imorgon ska jag försöka övertala C att vi kan åka till Sthlm redan på seneftermiddagen. Mycket skönare att sova där uppe och ha hela fredagen där!

Hoppas ni sussar sött!


nu är det bara att ladda om

Det blev ett riktigt ordentligt pass när jag väl kom till gymmet. Först 40-50 min styrka och sedan 5 km på 30,23 min på löpbandet (snittade 9,9km) och det kändes riktigt bra! Hade mer kvar att ge i benen och det lovar ju gott inför nästa vecka!
Nu ska jag njuta av min blåbär-hallon-jordgubb-björnbärssmoothie (med lite äpple, yoghurt och apelsinjuice i! haha) innan jag börjar jobba kl 17... :o(


nittonde maj tjugotio

Ingen sol idag men varmt. Gjorde misstaget att sätta på mig en jacka när jag gick ut med Zahara... Big misstake!

Både näsan och ögonen rinner som floder när jag är ute så det blir ingen löpning ute idag. Är egentligen inte sugen på att köra kondtion överhuvudtaget men jag borde verkligen. Är ju inte alls långt kvar till postmilen!! Ska i alla fall byta om strax och ta mig till gymmet så får vi se vad det blir för spännande..


nu kastar jag in handduken

Var så uppe i varv när jag kom hem från jobbet så jag nappade åt mig kameran och tog med Zahara ut på en liten promenix. Dimman låg så fint över en äng men självklart så dog batteriet i kameran så bilderna nedan är de enda jag hann klicka av (förutom tre helskakiga. Är i stort behov av en bättre kamera och ett stativ!!)


Med blixt. Ser nästan frostigt ut...

Den minst skakiga bilden jag lyckades ta utan blixt och på fri hand.

Med det säger jag God Natt! Ska titta på en film eller något annat kul nu innan jag kryper till kojs.


i'm going crazy!!!

Lyckan blev tyvärr inte så långvarig... Satt ute och njöt av solen till strax efter lunch men sedan kom molnen och nu regnar det. 
Åkte in till Växjö en sväng när jag insåg att molnen var här för att stanna. Har ett presentkort på Gina Tricot, men jag hittade faktiskt inge kul... Prövade en söt kjol och två bikinis, men inget fick följa med hem.

Sitter och funderar på om jag ska åka ner till gymmet men har egentligen ingen lust. Problemet är att jag är så sjukt rastlös just nu! Får se hur det blir, ska i alla fall fortsätta leta fter ett par nycklar som är spårlöst försvunna. Varken jag eller C kan hitta dem någonstans! Skumt...


Saknar dig också Cakan!!


äntligen sol!



Solen skiner så nu ska jag sätta mig ute och läsa. Börjar inte jobba fören kl 7 ikväll, så jag hoppas att vädret håller i sig hela dagen. Hade tänkt ta en sväng in till Växjö, men jag hoppar nog det idag och åker in imorgon istället! :o)


träning

Hade riktigt mycket energi på passet idag och även om det var sjukt jobbigt stundtals så stutsade jag mellan varven. :o)
Innan passet så rubbade jag min principer lite och gick och solade. Det är så jäkla jämn grått och tråkigt idag så vad skulle jag göra? Ska på trädgårdsfest på lördag hemma i Sthlm och där uppe är det ju sommar, så dom kommer ju vara bruna och fräscha..

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fixa mina naglar. Dom är under all kritik just nu...


livin' on the edge

Älskling, döda mig inte nu...!!!



Snyggingar från Nelly, 199:-. "Köp nu betala 30 juni"-erbjudande jag inte kunde inte låta bli!


norges nationaldag

Har suttit och varit lite småförbannad för att jag inte får min animation från i lördags till att fungera, men nu har jag löst problemet och jag kan sluta tänka på det. Börjar lukta lite bränt... haha
Här kommer den i alla fall igen.


Förlåt om jag tjatar, men var sjutton är solen och värmen??? Nu är det mitten på maj, nu får vädret ta och skärpa sig! Blir galen!
Håller sig regnet undan så ska jag nog kasta mig upp på cykeln och cykla hem till min svägerska för lite skitsnack. Vid halv 3 ska jag på flowin och kvällen spenderas med älskling.


monopol




1.Monopol med svenska städer 2.mina "gator"  3.jag var ferrarin!

Blev inte så många bra bilder. Kameran har vissa problem med att fokusera på det jag vill... (Och nej, det berodde inte på alkohol! ;o))


100516



Har haft en riktigt seg söndag men jag har ändå hunnit med en sväng på gymmet och att jobba. Blev 4 km i intervaller på löpbandet och det får jag nog känna mig nöjd med. Blev rätt sent igår men vi hade riktigt kul och tiden bara försvann! 6 st var vi som satt och spelade Monopol och drack drinkar tills kl 2 inatt. Det blev många skratt och en hel del fula ord, är inte den bästa förloraren! haha (Även om det nu faktiskt inte var jag som förlorade, för en gångs skull... ;o))

Nu ska jag se om de blev några vettiga bilder igår sen så ska jag nog krypa till kojs och läsa lite innan jag släcker lampan.


maxi

Hittade riktigt många fina klänningar på boohoo.com bland annat maxiklänningen nedan som jag mer än gärna skulle vilja klicka hem... Har varit (är) på jakt efter snygg en som man kan ha i sommar!


är våren här nu?

Blev en hyffsat fin eftermiddag, men jag vill bra gärna hem till Sthlm där solen har lyst och det har varit över 20 grader hela dagen. Hoppas att det är lika varmt, skönt och soligt nästa helg när vi ska upp. Det får i och för sig gärna vara fint här nere hela veckan så att man kan fixa sig lite bränna... Vid den här tiden förra året var jag ju för sjutton brun!

Slutet på april förra året


Nu är jag riktigt mätt och go' och ligger i soffan med en öl och jäser. Om ett tag kommer två vänner och håller sig regnet undan så blir det kanske lite kubbspel. Annars flyttar vi nog spelandet till Xboxen och Scene it.


100515






Inte så mycket sol idag heller, men riktigt skönt ute. Har varit på en långrunda med diverse stopp. Först ut var en fika paus hos C's farmor och farfar. Hans farfar har alltid en massa roliga historier på lager om när han var sjöman. Riktigt coolt!


100514

Idag är vädret helt okej. Var nästan riktigt varmt och skönt, i alla fall om man jämför med den senaste tiden. Tyvärr ingen strålande sol, bara lite soldis, men så länge det inte regnar antar jag att man får vara glad för det lilla.
Ska snart byta om till träningskläder och snöra på mig löparpjucksen och ta en tur i skogen. Hade tänkt åka till gymmet efteråt men jag tror jag struntar i det. Någon måtta får det vara! ;o)



Stort Grattis till min underbara C1 som fyller år idag!!
Puss på dig gumman!! ♥


typiskt!!!!

Sitter och kollar på vädret och ser att det på lördag är fint i större delen av landet utom just här. I Norrland ska det för sjutton bli varmare än här!!! Ytterliggare ett bevis på att vi bor på fel ställe... Inget ont om Småland, men borta bra, hemma bäst.

Nu ska jag återgå till mitt svärande och titta klart på The Back-up plan.

jag anar ugglor i mossen...




T-shirt -H&M, Kofta -Stadium, Leggings -Nelly, Stövlar -DinSko, Örhängen -present, Ringar -Glitter m.fl.

Idag kör jag randigt på randigt.
Nu ska jag klippa klart älskling, sedan sticker vi iväg.


100513

Började denna torsdag med en sovmorgon innan jag och älskling åt en god frukost och sedan åkte jag in till Växjö och fick massage medans han städade huset. Gick även in en sväng på MediaMarkt och kollade upp priser på Nikons kameror. Tror att jag har bestämt mig för att jag vill ha en Nikon D90, så nu ska jag bara önska mig presentkort där när jag fyller år. :o)

Om en timme ska vi upp C's syster och sedan får vi se vad som händer. Ska försöka få den stationära datorn att sammarbeta så jag kan slänga upp en liten outfitbild.

myskväll


vår älskade Baileys i maj förra året (under all lera så finns det en Golden! ;o) )

Har legat och jäst i soffan efter en god thaigryta, vittvin och lite efterrätt en bra stund. Men nu har maten sjunkigt ner och det vankas Poirot på 4an och ett djupdyk ner i godisskålen! hehe

I morgon hoppas jag på lite massage och på eftermiddagen åker vi nog upp till C's syster och umgås lite med henne och barnen. En härlig ledig dag med älsklingen! Jag är ju lite bortskämd med ledighet (tyvärr) men älskling jobbar i stort sett dygnet runt, så det ska bli skönt att ha honom hemma en "helt vanlig" torsdag. :o)

100512


Bild tagen 12 maj -09


Regn och gråtrist idag också. När ska våren och värmen komma egentligen? Hann i alla fall ut med Zahara på morgonrundan innan det började spöregna... Man får ju vara glad för det lilla! ;o)

Ska ta en tvätt- och plockdag idag tror jag. Behövs verkligen! Men vid halv 3 blir det ett flowinpass, var ett par veckor sedan. Har dock lite träningsvärk från igår så jag får se hur mycket jag orkar ta i.

"Ett fyndigt ord bevisar ingenting"



Ingen sol idag, men igår eftermiddag och kväll var det riktigt fint!

Blev inget natt jobb för mig, så nu ska jag gosa ner mig i soffan, kolla på en film och äta lite choklad! Sov så länge imorse eftersom jag inte visste om jag skulle få natten eller ej, så nu är jag på tok för pigg för att sova!

100511



Blev en liten löprunda efter lunch och efter den drog jag ner till gymmet och körde en timme. Var ruskigt jobbigt att springa, benen kändes som bly och näsan rann konstant! Jäkla pollen!!! Den där milen om 2½ vecka känns väldigt långt borta just nu men jag hatar att ge upp så i värsta fall så får jag väl gå...

Ringde jobbet förut och det blir nog inget jobb i natt för mig utan bara 18-21.45. Skönt på ett sätt, men jag behöver verkligen pengarna. Ska se om de behöver folk på torsdag annars så är jag ledig tills på fredag kväll..

Avatar


jag som avatar

Nu har jag också sett filmen som alla har pratat om! Tyvärr inte på bio och tyvärr inte i 3D, men vad gör man!? Jag önskar att jag hade sett den innan jag hade hunnit höra alla andras åsikter, nu förväntade jag mig så otroligt mycket! Men jag kan inte säga något annat än att jag tycker att den är bra.

Nu ska jag leta upp någon mer film att glo på. Vet inte om det blir nattjobb imorgon men det är ju lika bra att förbereda mig för det, dvs vara uppe lite längre idag och sova länge imorgon.


Någon som kan rekommendera någon bra, lättsmält film?


sol och moln om vartannat

Skippar nog faktiskt träningen idag. Är verkligen inte på humör och då kommer det bara bli pannkaka av allt ändå. Framför allt som jag inte har bokat in mig på något pass. Ska snöra på mig skorna och ta en långpromenad med lillskiten istället.


100510

Drömde i natt att jag gick till frisören för att toppa mitt hår men han klippte av allt och färgade det knallrött! Fick lite smått panik där i drömmen och krävde få en hårförlängning! haha Skönt att det bara var en dröm, försöker ju spara ut mitt hår igen nu efter att jag hade page förra vintern.


Nyår 08-09                        &                        Mars -10
lite har håret växt i alla fall! :o)

träning

Tappade motivationen till att träna totalt runt en timme innan passet skulle börja, men jag tog mig i kragen och släpade mig till gymmet och jäklar vad skönt det var efteråt. Hade till och med lite energi över för lite löpning! Blev dock ingen lång sträcka men jag körde på rätt hög hastighet.
I morgon (om det inte är allt för regnigt och kallt) tänkte jag försöka mig på en löprunda ute. Måste verkligen få upp min kondition igen efter förkylningen. Har 3 veckor på mig till mitt mil-mål men det ska nog gå bra (hoppas jag!). Får se om det blir ett spinningpass på onsdag också för att köra lite mer kondition..

Nä, sov så sjukt dåligt i natt så jag ska nog krypa ner bredvid mina älsklingar och gosa nu.


ett gott skratt förlänger livet



haha


100509








Ett litet bildregn från vår promenad tidigare idag.

Har varit nere i svärföräldrarnas stuga i Blekinge i helgen och nu har vi precis kommit hem. Vilken skillnad det är på träden. Där nere är det betydligt grönare än här... Vädret har inte varit det bästa i helgen men det har varit uppehåll större delen av tiden i alla fall så vi har kunnat sitta ute en stund.

Nu ska jag boka in mig på ett corepass vid halv 5, kvällen lär spenderas i soffan framför en film.


nu drar vi...

Nu ska jag och älskling åka och fira hans syster och sedan åker vi ner till svärföräldraras stuga, så jag återkommer igen på söndag! :o)

Ha en trevlig helg!


i brist på annat får man drömma sig tillbaka



1. Corona i Brisbane 2. Vi firade att vi varit gifta i 6månader i Noosa

Jag vill sitta på en uteservering någonstans i värmen och dricka öl och äta tapas!
Fan vad jag längtar tillbaka till Australien!!


vad hände med våren?



Känns som höstrusk ute, det blåser som sjutton och är riktigt ruggigt!! Skulle mer än gärna sätta mig på ett plan och fyga söderut mot varmare breddgrader. Någon som har lust att bjuda mig på en resa? En vecka räcker! hehe


Blev ett minst sagt svettigt pass på gymmet igår. Först 45 minuter spinning där jag nästan trodde att jag skulle trilla av cykeln. Min kondis är verkligen körd i botten efter att ha legat hemma på soffan i två veckor. Om tre veckor ska jag springa en mil, hur ska detta gå?? Efter spinningen blev det ett 30 min långt corepass innan jag stack hem, hoppade in i duschen och satte mig vid dukat bord. Älskling hade gjort sina ofantligt goda grekiska biffar till middag, mums säger jag bara!! Sen blev det filmmys i soffan med chokladbollar (som jag gjort). Känns lite nyttigare att äta chokladbollar (med fiberhavregryn(!)) än att proppa i sig en massa smågodis som hangivetvis hade köpt hem. Tror jag måste bannlysa honom från affären när han är hungrig! haha


can't take my eyes off of you

Solen skiner med sin frånvaro just nu och det var riktigt kallt och ruggigt när jag och Zazzie var ute på morgonrundan, bara 4 grader ute!!! Brrr Hoppas att det spricker upp under dagen, som det gjorde igår, och blir lite varmare.

Har inga storslagna planer för dagen förutom att gå på spinning och core vid 17. Ska bli så skönt att komma igång med träningen igen!!


håller tummarna för solsken!

Håller tummarna för att det blir varmt, skönt och soligt till helgen, med start imorgon!
Då blir det nog en liten picnic eller kanske en sväng ner till svärisarnas stuga.

Det sprack upp och blev en riktigt fin eftermiddag, "tyvärr" var det strålande fint när jag var tvungen att ta mig till jobbet. Ville bara vända om och sätta mig på framsidan och njuta! Hoppas på bra väder i morgon för då ska mina vita ben få se dagens ljus!

Nu ska jag snart ta och krypa ner bredvid mina älsklingar. Ska försöka komma upp lite tidigare i morgon och inte snooza i över en timme! Är dock ledig fram tills tisdag, så det är ju inte hela världen. hehe


Varför blev inlägget publicerat 2 gånger??


håller tummarna för solsken!


Håller tummarna för att det blir varmt, skönt och soligt till helgen, med start imorgon!
Då blir det nog en liten picnic eller kanske en sväng ner till svärisarnas stuga.

Det sprack upp och blev en riktigt fin eftermiddag, "tyvärr" var det strålande fint när jag var tvungen att ta mig till jobbet. Ville bara vända om och sätta mig på framsidan och njuta! Hoppas på bra väder i morgon för då ska mina vita ben få se dagens ljus!

Nu ska jag snart ta och krypa ner bredvid mina älsklingar. Ska försöka komma upp lite tidigare i morgon och inte snooza i över en timme! Är dock ledig fram tills tisdag, så det är ju inte hela världen. hehe

100505



Herregud, redan 5 maj!!

Var så sjukt seg hela dagen igår, så det blev soffan för min del.
I dag visar sig inte vädret från den bästa sidan heller men det blir nog en långpromenad på eftermiddagen. Har inte tränat på två veckor på grund av den jäkla förkylningen jag haft.. Är fortfarande lite hostig men imorgon blir det ett spinning och ett core pass! Måste verkligen komma igång igen, snart bär det av till Göteborg för Postmilen -hur sjutton nu det ska gå...

Nu blir det lite "fönstershopping" på nätet!

nu knackar John Blund på...


Snart är det midsommar igen!

Såklart att det blev till att jobba i natt!! Trots att jag ringde på eftermiddagen och frågade men de sa nej... Men nu är det sängen som gäller, är helt slut!!


partyoutfit

I lördags så körde jag på tajt, svart klänning, stram hästsvans och röda läppar. (Tills efter maten, då blev magen  så svullen så en rosa klänning åkte på istället.)


Klänning(vek ner axelbanden) -H&M, Skor -New Look, Smycken -Glitter, Smycka, Guldfynd m.fl.

första helgen i maj


Vår Valborgseld (bestående av vår gamla julgran)


Jag in action


Hela gänget


Såhär ljust och fint var det när jag sa hejdå till de sista gästerna.


Har haft en helt underbar helg som började med lite grillning med vänner i fredags. I lördags så spelade vi paintball hela eftermiddagen (har riktigt mycket träningsvärk i låren och blåmärken lite här och där nu) innan det blev kubb, grillning och fest hela natten lång. Gick och la mig runt halv 6-6 någongång igår morse...

 

Nu ska jag fixa lite mat och ladda inför jobbet. Börjar vid 17.30 och vet ännu inte om det blir nattjobb eller ej...


100502


Jeans -Crocker, Linne -London, Kavaj -H&M, Skor -New Look

Nu drar jag och älskling på dop efter alldeles för få timmars sömn! De sista som gick (som inte sov över) gick vid 5 imorse. En riktigt lyckad dag, kväll och natt igår med andra ord! Men mer om det sen. Nu måste vi åka!


RSS 2.0