bara för ett ögonblick



Har varit och pysslat i nya huset förutom en liten simning/bubbelpaus mitt på dagen. Kom dock hem tidigt för en gångs skull. Ska jobba i kväll för första gången på över en vecka, men efter ikväll är jag ledig i drygt en vecka till. Så när renoveringen är klar så ska jag sätta mig och plugga järnet på min kurs! Måste bara kolla upp hur vi ska göra med internet och så.

Kan förresten snart visa upp lite före och efterbilder på huset!


där ute, någonstans


bild lånad av Lollo

Spendarade eftermiddagen på Ikea, hittade dock inte allt jag ville ha men massa annat istället (såklart). Kvällen har jag spenderat skruvandes möbler! Fan vad jag är grym! haha

Träning har jag tyvärr inte hunnit med men imorgon blir det simning och målning... :o)
Nu ska jag åka och hämta min älskling och sedan blir det nog bingen. Är riktigt trött!


en sporadisk


Jacka --H&M // Halsduk --GinaTricot // Kofta --GinaTricot // Jeans --H&M // Skor --? //Solisar --Indiska

Blir väldigt sporadiska outfits nu för tiden men jag skyller på renovering (och brist på inspiration, framför allt när det bara är grått och trist). Hoppas på en nystart när vi flyttat in!

Har provat att tidsinställa detta, så jag hoppas att det funkar! :o)


för lång för mitt eget bästa....


Så här såg sovrummet ut förut, en bård på mitten och orangea färger. Inte riktigt vår stil! haha

Har spenderat förmiddagen med att..... måla! No surprise there. Men nu är jag hemma och byter om och ska snart plocka upp Lollo för att åka till Ikea. Listan är dock lite för lång för mitt eget bästa, måste ta och prioritera om lite tror jag.. :o)


ett steg närmare målet

Trots att jag är helt slut på kvällarna så kan jag inte sova på nätterna, och jag vill inte sova längre än till max 9 på mornarna. Vill ju hinna få så mycket som möjligt gjort med renoveringen innan det blir mörkt! Tröttsamt!! Hoppas jag kan sova i natt i alla fall och slipper ligga och snurra runt...

Blev klar med sovrummet igår, så imorgon ska jag till IKEA för att köpa inredning till garderoben. All ren tvätt här hemma ligger bara och väntar på att flyttas in på nya stället!

garderoben kommer nog att bli så här på ett ungefär;

Skulle helst vila ha byråerna bredvid varann, men det är en jäkla kran i golvet. irriterande!


listan bockas av

Tog en pus från renoveringen på förmiddagen idag. Har varit i Växjö med min söta svägerska och snart ska jag möta Lollo för en hundpromenad.

Kommer för övrigt bli så himla fint i nya huset. Om det fortsätter gå så här smidigt så kan det nog till och med bli flytt nästa vecka! Så nu försöker jag hitta sällskap som har lust att följa med till IKEA imorgon förmiddag. Har verkligen ingen lust att åka själv..


Bland färgpytsar och tapetbitar har jag nu...

dsc09326 (MMS)

Bland färgpytsar och tapetbitar har jag nu dragit på mig min nya fina träningstopp (som jag köpte för 49kr, kap!) Ska dra ner till gymmet och träna medan färgen torkar. :o)


från tidig morgon till sen kväll



Har varit lite frånvarande här de senaste dagarna men jag har en bra förklaring. Vi har börjat renoverat i nya huset så från kl. 10 i lördags förmiddag har vi nästan konstant varit där och målat, rivit, spacklat och slipat. Pust! Men jäklar vad fint det kommer bli!! Ni ska få se ordentliga före-och-efter bilder när allt är klart.

Blev så jäkla peppad av detta inlägg idag. Tyvärr hanns inte gymmet med då vi körde ett lager till på golvet, men det är ingen "walk in the park" så mina stackars armar kommer vara helt slut imorgon också. Jag som lovade mig själv igår att aldrig mer betsa golv! haha Men imorgon blir det en runda mellan tapetseringsomgångarna i min nya fina träningstopp som jag hittade på Stadiums rea.


en outfit


det här hade jag på mig förra fredagen, från H&M

Nu har jag och älskling varit runt i stan. Blev inte så myckat rolig shopping, en topp till mig och ett par byxor till honom, men desto mer färg, penslar och annat som vi behöver i morgon. Går allt som planerat så kanske vi är inflyttade och klara om en månad! :o)


regnregnregn

Grått, trist och spöregn utanför fönstret.. Inte lika fint som igår (även om jag inte vill ha snö än.). Skulle ha gått på bodypump vid 9 i morse, men passet var tyvärr inställt. Övervägde att knata ner och köra lite kondition men jag vill inte vara ute mer än nödvändigt idag! hehe Ska in till stan i eftermiddag med älskling, lite shopping, fika och inhandling av färg, penslar etc står på schemat!


WinterWonderLand




Vaknade upp till en klarblå himmel och gnistrande snö. Så jag hoppade i kläderna, invigde min nya vinterjacka (är glad att jag bara tog t-shirt under för den är varm), tog kameran och gick ut med Zahara.
Hon är i alla fall glad för snön, när jag släppte ut henne så hoppade/skuttade/sprang hon ett varv runt huset.


...

Kom nyss hem från jobbet och så här ser det ut ute...




...snö, i småland!!! Suck! Känns som att det är lite för tidigt för det.

träning


pic; jag                                                                                  Soluppgång 11 augusti

Har äntligen kommit igång med träningen igen. Körde ben i lördags och jag har fortfarande lite träningsvärk. haha Biceps/triceps/bröst/axlar i måndags, rygg/mage igår och nu har jag varit och simmat typ 1,5 km. Avslutade med lite bubbel och bastu, bara massagen som saknas nu!

Börjar jobba vid 19 så nu ska vi försöka komma på något kulinariskt att äta till middag... Frågan är bara vad.


2 pics.




Idag är det riktigt ruggit väder ute, så här är några bilder från en mysig promenad jag och älskling gick för ett tag sedan.

Nu ska jag fixa lite lunch och sedan sätta mig och plugga.


planer

Sitter och surfar runt på bl.a. IKEAs hemsida och kikar på saker jag vill ha till nya huset. I helgen kan vi äntligen börja renovera! Ska försöka hinna ta lite före bilder också så jag kan visa resultatet.

Vad vi ska göra först:
* Slipa golven på nedervåningen och göra dem mörkare, typ valnöt
* Byta tapeter och måla i sovrummet samt klädkammare
* Lacka om köksluckor och badrumsskåp
* Göra en fondvägg i matsalen

Skulle följt med Lollo till stan idag, med insåg att jag börjar tidigare än vad jag trott. Så nu ska jag försöka få lite plugg gjort.


Jag har tittat in i dina ögon med mina ögon. Jag har lagt mitt hjärta nära ditt.



Här är lördagens sminkning.
Grå skugga, eyeliner, kajal och lösfransar från H&M // svart skugga från MakeUp Store // ljus skugga från IsaDora(?)


en svängom på stan



Klänning --Gina Tricot // Skor -- Nelly

Igår var jag och två kompisar ute och gjorde stan osäker, en riktig tjejkväll! Började med att göra oss i ordning hos Ellan som satte upp mitt hår, brukar annars bli samma gamla vanliga frisyrer när jag gör det själv... Sen bar det av in till Växjö där vi dansade fötterna blåa.

Nu har jag och älskling precis gjort god fruksallad så jag ska fortsätta söndagsmyset.


15 oktober 2010



Har inte gjort något vettigt idag... Jag och älskling var och kikade lite i radhuset -vad vi behöver göra, vilkafärger vi vill ha och så.
Nu ska jag byta om och gå och spela bowling med älskling och några vänner.

lite bilder

Här kommer lite bilder från gårdagen som jag tog när vi var ute och red.

Underbara Sölví(eller hur det nu stavas) som jag red.

fina Lollo



Nu ska jag göra mig i ordning och sedan sticka på ett yogapass.

en tur på hästryggen



Vill ut igen!! Hela eftermiddagen har varit underbar! Perfekt väder har det varit också! Min högsta önskan har alltid och kommer nog alltid att vara att jag ska bli av med min allergi. Då skulle jag nog bosätta mig ute i ett stall någonstans.. haha

Nu ska jag svida om och spendera kvällen på jobbet...
Fler bilder kommer senare


131010

Nu ska jag gör mig i ordning det sista och sedan sticka iväg till Lollo. Kan ni kan gissa vad vi ska göra i eftermiddag om ni tittar på bilden? ;o)


...

Älskling sitter och tittar på fotboll och jag sitter och funderar på om jag ska måla naglarna. Hej stereotyper? haha Okej, jag erkänner, slänger faktiskt ett getöga mot tv'n allt som oftast.

Imorgon ska jag göra en kul grej som var över ett år sen sist. Längtar!


en inte allt för rolig överraskning

Åkte hem från skärgården i söndags, men stannade till för middag och tårta hos päronen, mamma fyllde nämligen år. Sen har jag jobbat. Började vid 23 i söndags kväll och jobbade även igår. I dag är jag ledig, har sovit ut ordentligt och har äntligen bänkat mig vid datorn.

Den här synen väntade på oss när vi klev av taxibåten i fredags.
Det var bara att kavla upp byxorna och kliva i så nu sitter jag här snuvig och med halsont...
 



Eftersom vi fiskade upp båten redan i fredags så spenderade vi resten av helgen med att spela spel, titta på film, plocka kantareller och äta på tok för mycket! :o)


nu är det verkligen höst

Usch! Har verkligen regnat hela dagen idag. Riktigt höstrusk!
Har fyllt dagarna med plugg och ikväll har jag jobbat. Fick äntligen hem mina fotoböcker till kursen igår, så nu har jag kunnat börja på riktigt!
I morgon bitti åker vi dock upp till Stockholm och sedan vidare ut till landstället i skärgården för att stänga igen för vintern. Blir utan internet då, men ska ta en massa fina bilder som jag kan visa när vi är hemma igen.

 
Så här fint väder hade vi förra året när vi var ute och tog upp båten och stängde igen. Hoppas det blir så nu med!


ompysslad




Ibland är det bra att ha frisörvänner som är lika uttråkade som jag. haha Hon behövde öva på att göra uppsättningar och jag fick bli lite ompysslad -perfekt! Finns det något bättre än när folk håller på med ens hår?


♥Baileys♥

Mitt i allt bullbak och tvättning igår så glömde jag helt bort att vår älskade prins skulle ha blivit 10 år igår.
Grattis Baileys ♥



4e oktober



Hr ängnat dagen åt att tvätta, städa, laga mat och baka bullar -är ju kanelbullensdag idag (fast det blev även kardummabullar). :o)

Nu funderar jag på om jag ska snöra på mig joggingskorna och ta en liten runda med Zahara. Var alldeles för länge sedan och man får väl passa på när solen skiner.


lördag kväll


Kjol --H&M // Linne --Köpt i London // Skor -Nelly // bh--H&M


körde på blå/turkost smink igår. Från H&M.

Hade en sjukt rolig och underbar kväll i går med fina vänner. Hade lite spanskt tema så det bjöds på sangria och paella och sedan blev det allsång fram till småtimmarna. Så idag har man varit lagom seg och inte många knop har blivit gjorda förutom lite städning på förmiddagen och handling till en brak brunch. Mums!

Imorgon är jag ledig och det är Kanelbullens Dag så bakning står på schemat.


ny frisyr



Så här blev håret, några centimeter kortare men mycket fräschare, uppklippt och lite lång lugg.

Nu håller jag på att göra mig i ordning för ikväll blir det middag med ett par vänner, blir dock nyktert för mig. Har haft sjuk huvudvärk och varit lite småhängig både igår och idag. Får väl helt enkelt vara fylletaxi om de andra ska ut sen.

Har lockat håret med min iCurl och jag måste säga att det faktiskt blev riktigt bra. Får jag bara till tekniken så att jag slipper göra om några lockar så blir det kanon. Går betydligt snabbare än om jag ska locka med locktång!

Ha en bra lördagkväll!


fredagsmys


har nog världens gosigaste hund. :o)

Fick på förmiddagen idag för mig att jag skulle klippa mig, var drygt ett år(!) sen sist så det var hög tid! Så nu är jag fin i håret igen men det får ni se imorgon. Ska fixa till bilderna nu och sedan blir det fortsatt mys med mina älsklingar!


1a oktober


pic: jag

Har suttit och hållit på lite hemligheter ett tag nu, men tiden springer i väg och jag kan lika gärna göra det officiellt. ;o)
I dag är det två månader kvar tills vi flyttar!! Längtar!
Fast troligtvis så gör vi det nog lite pö om pö fram tills dess, ska renovera lite och så i radhuset/bostadsrätten vi köpt först bara. Stannar dock i Småland så får tiden utvisa vad som händer sedan. :o)


RSS 2.0