trettiondeseptember


Min glada ängel

Är helt slut efter de här dagarna plus att jag sov riktigt dåligt i natt...
Planen var att vi skulle ha åkt upp till Stockholm efter jobbet idag, men vi skjuter på det en vecka eller två. Så nu har jag myst ner mig i soffan och tagit helg! Förutom att jag ska försöka komma igång ordentligt med min fotoutbildning imorgon så tänker jag inte göra många knop, men den kräver i alla fall inte att jag måste gå upp innan klockan 6 så det blir inte allt för jobbigt! ;o)

Helgen kommer nog att spenderas med underbara vänner, var på tok för länge sedan!!


en dag kvar till oktober...


Jag och Zahara i torsdags
Tröja --VeroModa(?) / Jeans --BikBok / Skinnjacka --Carlings / Stövlar --DinSko / Solglasögon --Indiska

I dag har jag haft utbildning på jobbet mellan 7-16, det samma gäller imorgon. Kul att äntligen få lära sig något nytt! :o)
I morse när jag skulle cykla till jobbet så var det 0-gradigt och frost ute, det blev med andra ord dubbla tröjor, jacka, mössa, halsduk och så invigde jag mina nya fleecevantar jag köpte i somras -ursköna!

Nu har jag varit på ett bodybalance-pass och ska hoppa in i duschen. Ska fixa matlåda tills imorgon också så att jag kan ligga och dra mig lite längre när klockan ringer! haha


28e september

Har haft fullt upp med att jobba och röja på vår vind och i vårt förråd samt att inspirationen inte har varit på topp.
I söndags var vi i alla fall en sväng på en skördefest, väldigt mysigt men kallt! I lördags var det 20 grader och i söndags runt 10-12 så det fick bli både tröja, jacka och halsduk!





en sjukt god potatis- och kronärtskockssoppa med palsternacka på toppen.


det här roar jag mig med...



Storstädning delux pågår -nästan hela innehållet på vår vind!

Jag behöver kaffe och gärna lite socker i form av choklad, kakor, bullar eller vad som kommer i min väg. Pust! Nu ska det bara ner till förrådet eller till tippen också...





Idag har jag och älsklingen
varit tillsammans 6 år och 6 månader
varit förlovade i 3 år, 6 månader och 15 dagar
varit gifta i 2 år och 4 månader

Grattis till oss! ;o) ♥


god morgon



Är uppe med tuppen idag! Måste åka och handla lite innan det blir ett bodypumppass kl. 9. Har inget frukostvänligt hemma och jag har ingen lust att träna på fastande mage.

Igår röjde jag och älskling ännu mer i vårt förråd, hann två vändor till tippen och så åkte jag och fotade lite samt jobbade på kvällen. (Och nej pappa, jag hävdar fortfarande att Claes slängde stolarna när vi flyttade, trots att han säger motsatsen...)


100922


vår vackra måne igår kväll

Orkade knappt ta mig ur sängen igår och när jag väl lyckats få på mig lite kläder och gått ut med Zahara så ringde jobbet. Det blev jobb 12.30-16, simning, hem för att slänga i mig lite mat och tillbaka till jobbet för att jobba 18-21.45. En rätt fullspäckad dag med tanke på hur sen jag gick upp!

Vid lunch var jag på ett Bodybalance pass och nu ska jag lägga mig och vila lite. Blir jobb i natt till halv 5-5 någonting.

4 månader kvar till Thailand -Tjohoo!!


a dog is the only thing on earth that loves you more than she loves herself




Mitt hjärta

Har varit på bodybalance nu på kvällskvisten medan älskling gymmade. Är less på huvudvärk och att vara småsnuvig hela tiden, så nu sätter jag igång med träningen igen så får det bära eller brista! Antingen så håller det sig som det är, jag blir frisk eller så bryter väl förkylningen ut och då kan det ju bara bli bättre! ;o)


100920


fredagens mumsiga middag

Har ägnat dagen med att försöka röja i ett förråd vi har tillsammans med Claes familj. Herregud säger jag bara! Är så sjukt mycket s-k-i-t där, kläder, möbler, arbetsgrejer, skräp! Pust! Gav upp efter ett par soppsäckar och timmar senare... Skulle behöva hyra en container och bara dumpa allt! Men i veckan kommer i allafall två auktions/loppisfirmor och kollar på möblerna. Hoppas att vi kan få några tusenlappar i alla fall!



http://leelin.blogg.se/2010/september/missing-you.html#trackback


höstbilder







Nu har jag varit på hundkurs, röstat, ska in till Växjö en sväng (om inte min underbara man vill göra det istället) och kl 18 börjar jag jobba. Har bara kvällen än så länge och jag hoppas nästan att jag inte får natten, fick både ont i huvudet och blev supersnuvig när jag stog ute förut. Fan vill bli frisk på riktigt nu ju så jag kan träna igen!!


fyndfyndfynd



Har varit och fyndat mig en BaByliss iCurl för 99:- och en extern hårddisk -250GB- för 299:- på MediaMarkt. Rikigt nöjd, men nu är det upp till bevis om iCurlen är så bra som det sägs. I mitt glatta hår funkar nästan inget..


nytt



(gårdagens outfit) tröja --H&M, jeans --BikBok

Min nya, underbara, tröja från H&M. Hur skön som helst och det är långa ärmar! Brukar ha ett problem med att hitta tröjor som inte är på gränsen till för korta.

På bilderna ser ni lite av ommöbleringen i vardagsrummet. TV'n har alltså bytt plats och är till vänster i bilderna istället för där fåtöljen står.


en god morgon




Jag och älskling har laddat upp med en väldigt mysig pannkaksfrukost. Nu ska vi göra oss i ordning och åka in till Växjö en sväng. Efter det så blir det lite bilder! :o)

Ha en bra dag!


z & l


Två skitiga sötnosar. Kolla Luckys "strumpor" ;o)

Har lyckats få in bilderna från i söndags. Här är en på våra söta hundar. Efter hundarna har badat så säger Nicklas att det är gödselvatten. haha Tur att det vara nära till havet!


De som kan, gör. De som inte kan, simulerar

Grr. Inge bilder idag heller. :o( Har varit iväg på eftermiddagen och planerat lite med älsklingen, vad får ni inte veta riktigt än ;o), och har inte hunnit sätta mig vid den stationära. Nu blir det snart jobb så får jag ägna morgondagen att ladda upp bilder istället!


...for all life is a dream, and dreams themselves are only dreams...



härliga sommar!

Trots att jag har installerat om hela dator f*nskapet så vill den inte sammarbeta med mig! grr Ingen som har lust att sponsra mig med en ny? ;o) Ska maila webbhallen och kolla vad det kostar att köpa mer minne till den. Trots att jag vill ha en ny, lite mindre och smidigare, dator så är det nog bara att inse att min ekonomi inte tillåter det så det får bli minne istället!

Inte heller sammarbetar den med kameran och jag som för en gångs skull har bilder att visa!! Får sätta mig vid den stationära imorgon helt enkelt. Nu ska jag lägga mig och vila lite för i natt blir det jobb igen.


Sept. 15, 2010



Dagarna springer förbi och nu är hösten verkligen här! Gula löv och bruna buskar överallt.. Hade inte varit fel med en sista minuten och få njuta en sista gång för i år av lite sol, värme och (sköna)bad! Men jag får börja nedräkningen till Thailand istället! 129 dagar kvar!

Jobbade över inatt till kl.06. Gick förvånansvärt bra hela natten, men jag hoppas att jag inte behöver stanna på torsdag. Så kul är det inte..! ;o) Så jag skippar nog simningen idag och går på releasen av nya bodybalance passet på gymmet istället.


and the rain kept on falling



I fredags så skulle jag och älskling gå ut och äta, men jag var så trött så det blev middag, vin och filmmys hemma i soffan istället. Inte fel det heller. :o)

Jäklar vad trött jag var igår! Sov fruktansvärt dåligt och vaknade redan vid 4a på morgonen och lyckades bara slumra lite till innan klockan ringde strax innan 5. Så det blev tidig sänggång och imorse vaknade jag med sprängande huvudvärk. så det blir ingen träning idag heller! Så jäkla typiskt! Men imorgon står simning på schemat, hoppas verkligen att jag mår bättre då!

Har föresten inte visat hur vi har möblerat om i vardagsummet! Ska bara installera photoshop på datorn igen så kommer det bilder senare!


en härlig dag i mitten på september

Har inte varit någon större aktivitet här, men har inte haft så mycket att skriva. Nu har jag det däremot!


helt ärligt -en något nervös Annie! haha, men mest för att det skulle vara kallt!





Jag och älskling åkte till Lollo och Niklas och hälsade på idag och efter lite velande så blev det vattenskidåkning. Var första (men definitivt inte sista!) gången för mig och jag ställde mig upp på första försöket och klarade att stå upp hela "rundan". Hur kul som helst! Men nu är jag helt slut i armarna! haha
Är glad att de hade våtdräkter, annars hade jag bangat ur!

Nu ska jag snart lägga mig och läsa. Är helt slut och jobbar 06-16 imorgon.


absent



Har varit lite frånvarande här...
Men jag har äntligen fått tummen ur och har installerat om min bärbara dator. Nu blir det spännande att se om allt finns kvar på backupen!

Helgens spenderades i alla fall hos mamma och pappa röjandes inför fotografering och visning. Hittade en massa gammalt roligt! Gamla kalendrar, kläder små brev. haha Men herregud vad med skit man har sparat! Av runt 8-10 kartonger med gamla skolböcker, kläder och annat så blev det en kartong kvar. Kände inte att jag behövde spara på så mycket.. Rensar byxorna var på! Så nu blir det till att fortsätta med det nere i vårt förråd. Undrar hur många vändor vi behöver ta till tippen..?

Mobilblogg: Kaffekopp nr två för dagen är ...

dsc09107 (MMS)

Mobilblogg: Kaffekopp nr två för dagen är köpt och ljudbok är på. Faktiskt väldigt skönt att lyssna på det istället för musik och radioreklam varannan minut. :o) 14,5 mil kvar.


from dusk 'til dawn


från Gotland

Imorse var det höst! Dimman låg tjock och det var 11 grader så både tröja och jacka åkte på på morgonpromenaden (okej, blev lite varmt). Men när jag kom ut från gymmet vid lunch så sken solen och man skulle kunnat tro att det var i början på sommaren och inte hösten. Så eftermiddagen har jag spenderat i en solstol läsandes Män som hatar kvinnor (jag ligger lite efter, jag vet... Men bättre sen än aldrig!)

Nu blir det strax middag och sedan jobbet.

RSS 2.0