110830
Förra veckan var vi som sagt i Stockholm hos mina föräldrar. Hade tänkt blogga därifrån men mammas mac ville inte hitta kameran och jag hade ingen lust att blogga utan bilder...

I söndags blev vår lilla skrutt 1 månad och i lördags hade mamma och pappa kombinerad inflyttnigs-/ fira syrran-/ visa upp Filippa fest/öppethus. Vädret i veckan kunde ju varit bättre men i lördags var det kanon! Sista sommardagen måntro? Hoppas inte...

Annars rullar dagarna på med mycket mys och gos. Har börjat komma in i det hela och fått lite rutiner så smått. :o)


Mobilblogg

img_1814 (MMS)

En stolt Alexis med sin lilla kusin. :o) I tisdags var min svägerska med dotter ute och hälsade på och mös med Filippa. Alexis var så söt och ville inte annat än sitta och hålla sin lilla kusin. :o)


Filippa


Min under- under- underbara dotter! ♥♥♥

Är ute på Tynningö hos mina föräldrar nu. Kom upp i fredags och stannar till nästa söndag, så skönt!! Idag var min bästa kompis och hennes sambo och hälsade på och gosade med vår lilla sötnos (där har vi två framtida barnvakter! haha) ;o)

igJag har (som så många andra. haha) blivit lite smått beroende av iphoneappen Instagram. Är lite flitigare på att lägga upp bilder där just nu av förklarliga orsaker. ;o)
Där heter jag annieeakson


var tog den vägen?Magen två dagar innan förlossningen -- Magen igår

Som sagt, är en aning förundrad över var den tog vägen. Blir till att prova ett par vanliga jeans imorgon när vi ska fira svärmor. :o)


ett minne blott

Vår älskade lilla gullunge är idag två veckor och kulan ovan är ett minne blott! Gud vad fort magen har försvunnit!! Är väl inte riktigt tillbaka kroppsmässigt men det sägs det ta lika lång tid att bli som man är gravid. Är dock förvånad över hur fort det har gått för mig. Har gått ner merparten av kilona jag la på mig och magen är som sagt i stort sett borta. Amning is the shit! Haha. Fast jag måste erkänna (hur trött jag än var på att vara gravid i slutet) att jag saknar magen och sparkarna lite grann. Fast det är klart oslagbart att ha henne hos sig. :o)

för evigt i mitt hjärtaTrots att vi inte gör så mycket mer än äter, sover och myser här hemma så går dagarna i en raslig fart! Lite för fort tycker jag nästan. Snäckan är bara 11 dagar men man kan nästan se henne växa. Var på BVC idag och vägde och mätte henne. 200 gram har hon gått upp på en vecka och hon har växt ca 2 cm sedan hon föddes. Lilla pluttan!

Beställde det fina halsbandet ovan från mawi.se i onsdags och idag fick jag det. Riktigt snabbt och smidigt och den fina lyckoängeln fick jag med som tack för beställningen. :o) På baksidan av smycket står Filippas födelsevikt och längd.


Du är allt jag nånsin önskat, Du är allt jag nånsin drömt, All min kärlek får du bära, Hela livet vill jag ge


♥♥♥

http://youtu.be/M6IGN7GYpRA


RSS 2.0