Gott Slut & Gott Nytt

Har haft underbara dagar hos mamma och pappa. Träffat kompisar, fått underbara nyheter och såklart ätit en jäkla massa gott! :o)
Nu sitter vi i bilen på väg till Julita för att fira nyår där. Ska bli riktigt kul!
Hoppas ni har haft en härlig jul och får ett bra slut och en bra start på det nya året!

(finaste kusinerna, Filippa & min brors Alexis)


God Jul

God Jul & Gott Nytt År!

Kom upp till föräldrarna i onsdags och här stannar vi tills på fredag eller något sånt innan det bär av till Julita för nyårsfirande.
Hoppas ni får en underbar jul!

Sju dagar

En vecka kvar till julafton och regnet bara öser ner... Ingen vidare julkänsla direkt och inspirationen är väldigt nära botten. Annat var det förra året!

Nu har vi varit nere hos svärföräldrarna för att ha lite minijulafton för på onsdag åker vi upp till Stockholm! En väldigt mysig dag! Mindre mysigt var det nu när jag körde hem och det står två stora älgar i väggrenen som i sista stund bestämde sig för att inte springa rakt ut på vägen. Tur!!

Nu är jag dödstrött och ska krypa ner bredvid min lilla prinsessa!


i'm here

(Åh vad det är tråkigt när bloggappen inte fungerar!! Det här skulle såklart ha publicerats igår..)

Ojoj. Tiden bara springer iväg! Filippa har sovit dåligt nästan varje natt sedan hon var sjuk så jag har haft lite minus på sömnkontot. I natt sov hon dock rätt bra så jag hoppas att det är på väg att vända, men vem vet. Har ändå varit väldigt bortskämd på sömnfronten, så det här är väl inte mer än rätt?! haha

(var på julbord i fredags och hade barnvakt för första gången. Filippa sov hela tiden och visade vilken snäll och underbar unge hon är!)


winter wonder land

(Försökte publicera det här hela dagen igår men som vanligt så blev det inte som jag vill...)

Vaknade upp till en vit värld imorse och var riktigt pigg! Tog Zahara och Filippa på en härlig promenad i solen och jag är åter igen väldigt glad att vi valde en vagn med fyra hjul för jäklar vad vingligt och trögt det var på alla oplogade gator!

Har hunnit med en hel del idag. Promenad som sagt, träning, har städat och nu hoppas jag att Filippa går med på att jag tar en dusch! :o)

(en busig Zazzie som älskar snön)


som fisken i vattnet

Sitter i bilen på väg upp till Julita för att hälsa på min underbara Vickan och hennes söta familj! Åh vad jag längtar! Att vi ska bo så långt ifrån varandra...

Igår var vi på babysim med Filippa för första gången och gud vad hon älskade det! Hon sprattlade, plaskade, skrattade och gurglade! haha. Hon blev lite trött och gnällig mot slutet dock men det är inte så konstigt, hon hade sovit typ en halvtimme på hela dagen.
När vi flyttar sen så är ett krav definitivt badkar. :o)


111201Ville inte riktigt fastna på bild i tisdags, men så här snyggt var jag sminkad!

Natten till igår fick Filippa för sig att hon skulle äta ungefär en gång i timmen, dvs jag kände mig lite som en zombie! haha Vi var i alla fall på babymassage och sen blev det mys i soffan resten av kvällen. Hon sov bättre i natt så jag hoppas att det är på väg åt rätt håll!


RSS 2.0