måndagslyx



Blev så sugen på något gott efter middagen så när älskling stack och bowlade så ställde jag mig och gjorde havrekakor. mums! Känns i alla fall lite nyttigare ätt baka något eget än dyka ner i godisskålen som står i skåpet. :o)


den sista februari tjugohundraelva



Den här kavajen fick bla följa med hem från Växjö i torsdags. Från H&M 299:-. Kan knäppa den än så länge men i vår och sommar får jag ha den öppen. (Tycker nästan att den är snyggast då i vilket fall som helst.)

Invigde den i lördags när jag var på lite tjejfest. Resterande brudar skulle ut sen så jag körde in dem, men hoppade krogen. Kan inte påstå att jag är jättesugen på att gå ut. Dels är Växjös uteliv inte så mycket att hänga i julgranen och på vintern är jag aldrig lika sugen som på sommaren. Sen har vi ju det faktum att jag inte kan dricka nu heller. ;o) Inte för att jag måste göra det för att ha kul, händer att jag går ut nykter, men jag orkar inte lika mycket nu som innan jag blev gravid... Så det blev hem och gosa med mina älsklingar istället.

Nu väntar jag på att Claes kommer hem från kontoret så vi kan åka till gymmet.


söndagsmys

Åhhh. Sur jag blir! Hade skrivit ett inlägg men datorn hängde sig och det raderades... Så nu ger jag upp och återkommer imorgon med vad jag gjort i helgen och vad som fick följa med hem från Växjö i torsdags. :o)


tänk om...

Tänk om jag hade obegränsad shopping budget... Att jag var lite kortare, eller nja, att Claes var lite längre så jag kan få ha skyhöga klackar utan att han känner sig kortare än mig...
Då skulle dessa definitivt få flytta hem till mig!


Hur fina!?!?

Bodypumpen gick riktigt bra. Hade till och med kunnat lägga på lite mer vikt på en övning. Frågan är bara hur sjutton jag ska komma upp ur sängen imorgon! Både mina armar och ben är som spagetti... haha Skönt att vara igång igen i alla fall!

Nu ska jag ta itu med världens diskberg och ikväll blir det god mat och mys hos Claes syster.


...



Nu ska jag på bodypump för första gången på år och dag. Får se vad pyret säger om det. :o) Wish me luck!



Vår lilla ailien! ;o) ♥

Nu ska jag göra mig i ordning för idag blir det stan med Lollo. Hade hoppats på fint väder, men det är det såklart inte -så vad sjutton ska jag ha på mig??


inte riktigt min dag...



Gud vad jag har klantat mig idag! Hällt i för mycket vatten när jag skulle göra omelett (mjölken var slut) hällt ut varm olja på halva spisen.... Blir så trött på mig själv ibland! Men dagen kommer nog ändå bli rätt bra. Ska iväg och kolla på vårt lilla pyre igen i eftermiddag! Mys!


bugg på blogg?

Är det bara min blogg som håller på och strular? Ena sekunden ser det ut som det ska och nästa så är det helt åt fanders... suck

i ett land där solen skiner...






I lördags bojkottade vi Småland och åkte ner till Claes föräldrar. De har flyttat ner till sitt sommarhus som de håller på att renovera/bygga ut. Ligger nästan precis vid vattnet så på somrarna vaknar man ibland av fiskebåtarna som ger sig ut. Hur mysigt som helst!
Vi blev bjudna på en italiensk restaurang i lördags kväll och jäklar vad gott det var!! Blev typ mätt på förrätten.. haha

Igår var det gråmulet och iskallt hela dagen så jag höll mig inne och sorterade bland räkningar och annat. Skönt att ha det gjort! Men idag skiner solen och jag är sugen på att åka in till stan, sätta mig någonstans i solen med en kaffe och bara njuta!

Fan! Nu snöar det ju! :o(


balvisning

Gick hemifrån innan 10 igår och kom hem straxt efter 20. Även om det inte var särskilt ansträngande så skulle jag inte ha haft något emot att kommit senare och bli tillfixad sist. Men men. :o) Kul var det i alla fall fast idag känner jag att det får bli en dag i soffan. Även om jag känner mig bättre så rinner näsan hela tiden och halsen är inte helt 100...

Fotade inte jättemycket (eller, det var inte så många som blev bra.. haha), men här är några bilder i alla fall. Hade på mig en jättesöt bollongklänning som var blåskimmrande upptill, sminket gick i blått och så blåa blommor i håret.


(helt sjukt vad mycket hår jag får om man använder volumaster. Love it!)


urk



Vaknade upp dunderförkyld i morse så idag blir det soffläge, thé med honung och drömmar om varmare tider. ;o)
Tar gärna emot tips på någon superkur! Måste vara frisk imorgon för då ska jag gå en modevisning..


i väntan på våren



Kom iväg till gymmet idag för första gången på säkert 5-6 veckor. Så jäkla skönt!! Men jag har en känsla av att jag kommer att ha en hel del träningsvärk i armar och rygg imorgon..
Orkade till och med jogga lite på bandet, min kondis är verkligen körd i botten så jag ska försöka få upp den lite innan jag blir för stor för att orka! haha

Nu sitter jag och väntar på att älsklingen ska komma hem från jobbet. Då ska vi in till Växjö och kika på lite barnvagnar och sånt så att det blir mer verkligt. Har inte riktigt fattat än att vi faktiskt ska få ett litet pyre i sommar. Men gud vad vi längtar! :o)


Alla ♥ Dag

Har haft en supermysig helg med underbara vänner. I går var vi på 1-års kalas också. Helt sjukt vad tiden går fort! Han föddes ju precis!? Och snart är det vår tur... :o) Längtar! ♥


Världens sötaste Ossian ♥

Nu ska jag gå och handla och sen fixa lite Alla Hjärtans Dag mys.


20110210

 
Halsduk--H&M // Jacka--H&M // Kofta--Gina Tricot // Jeans--Bikbok // Skor--Converse

Igår kändes det nästan som vår ute. Så när jag gick till biblioteket så bojkottade jag vinterjackan, körde på koftor och "skinn"jacka och invigde mina nya converse. Så underbart! Blev inte särkilt glad när jag drog upp persiennerna imorse och såg ett lager snö på marken... Men det är ju faktiskt bara mitten på februari så jag får väl så snällt vänta ett tag till på våren.

Känns som jag håller på att bli förkyld... Näsan rinner, har lock för öronen och huvudet känns tungt och segt. Hade tänkt träna idag, men det får vänta tills jag känner mig bättre!


20110209

Solen skiner idag! Tjohooo!! Så i eftermiddag får det bli en långpromenad och njuta av vädret. Är ledig idag också, men imorgon blir det till att börja jobba igen. Hoppas bara att jag lyckas vända tillbaka dygnet lite till innan dess. Är ju lite småjobbigt att vilja gå och lägga sig kl. 20 när man jobbar till 22... haha

Det här fantastiska var vi och gjorde igår i alla fall. Känns fortfarande helt overkligt men gud vad underbart det var!!



Vårt lilla pyre!

Måste köpa nya ramar... De här har svarta tryck på "glaset" (som inte ens är riktigt glas utan plast!) som jag inte såg fören jag packade upp dem. Typiskt! Har lyckats pilla bort skyddsplasten, så nu ser det bättre ut! :o)

dragons n' eagles





Fanns som sagt så otroligt mycket fint på alla små marknader i Thailand, men platsen i resväskan tog slut... haha
Dessa hittade jag på Chatuchak Weekend Market i Bangkok. Tyvärr är de alldeles för stora, så jag måste lösa det på något sätt... Något tips på hur?

Nu ska jag äta en semla och sätta in några fina bilder i ramar. Vilka får ni se senare.


ovan molnen skiner solen


pic: jag

Blåser typ full storm här idag med snöblask. Usch! Tur att jag har en ny fin jacka som får värma mig! Både jag och älskling köpte oss varsin Canada Goose jacka i Bangkok för ungefär 650 svenska. Kap!

Är nog en aning jetlag:ad. Slocknade straxt efter 19 igårkväll.. Kunde verkligen inte hålla ögonen öppna! haha Och vid 6 imorse satt vi och åt en riktig mysfrukost. :o)

Nu ska jag packa upp, fota lite shopping och släpa mig ut i stormen med Zahara. Får se hur pigg hon är på det. ;o)


borta bra men hemma bäst

Landade igår eftermiddag i Stockholm men sov hos mamma och pappa och åkte ner idag. Har haft ett par riktigt bra dagar i Bangkok med mycket shopping. Dock så var jag allt annat än flitig med kameran de sista dagarna tyvärr. Energin fick gå till att handla! haha Fast så mycket i klädesväg har det inte blivit trots att det fanns mycket fint som jag hade velat ta med hem. Inte så kul att köpa kläder nu som jag inte kommer kunna ha fören kanske nästa sommar... Men lite har det blivit. :o) Väskan står fortfarande ouppackad i hallen (hatar att packa upp!) så shoppingen får ni se en annan dag när energin har återvänt. (magen har blivit lite sämre efter resan så nu är det focus på att bli frisk!)

Två fynd jag gjorde på en marknad i Hua Hin. Ca 25 kr/st! (strasstenarna på andra paret tror jag dock får ryka)


två fruktansvärda dygn...

Min mage sammarbetade aldrig med mig i söndags... Istället så har jag haft två av de värsta dygnen i mitt liv. Hade världens frossa natten till i måndags och inte ens två duntäcken hjälpte! När febern kickade igång i måndags eftermiddag och jag inte ens fick behålla yoghurten jag åt till lunch tog vi en sväng till sjukhuset och jag fick antibitika och dropp.. Inte för att jag fick behålla något på kvällen heller och längtade hem väldigt mycket ett tag... Men det måste ha gjort sitt... Igår sov jag i stort sett hela dagen så idag, efter ungefär 30 timmars sömn, är jag på benen igen. Tack underbara älskling för att du tar hand om mig/oss!


RSS 2.0