sneakpeakNu kommer Lollo snart och hämtar mig så ska vi åka in till Makeup Store. Dom har klubbkväll ikväll och vi ska vara showgirl-modeller. Ska bli superkul! Ska ha på mig det ovan som jag var och prövade ut på Gina igår.

hmm

Har gjort ett inlägg (okej, två med detta) från appen och det är en hel del jag saknar... Just nu tycker jag inte det är någon större skillnad på inlägg jag skriver här och som jag mobilbloggar... Var är redigeringsverktygen och val av storlek på bilderna? Nä, hade hoppats på mer...


Äntligen!

Äntligen har blogg.se fixat en iphoneapp! Super! Då kanske det kan bli lite bättre och tätare uppdateringar från min sida. Min dator vill jag kasta ut genom fönstret minst en gång per dag så den används inte så flitigt längre...

Ligger i sängen nu och tänkte knoppa.. Har lyckats bli ordentligt förkyld och på torsdag måste jag vara frisk för då ska jag göra en rolig sak! :o) Snart ska min lilla älskling ha mat igen så det gäller att försöka sova när tillfälle ges.


makeupstoreSåhär fint blev jag sminkad i tisdags! En aning ovant att ha smink på sig, har gått osminkad i stort sätt hela sommaren, men kul att få fixa till sig lite! Blir mest mjukisbyxor och amningsvänliga linnen annars. Haha
Filippa var på väldigt bra humör också så jag hann både duscha och fixa håret innan jag skulle bli sminkad. :o)


Ligger i soffan och myser med världens goa...

img_8641 (MMS)

Ligger i soffan och myser med världens goaste på magen och Zahara bredvid. Snart kommer älskling hem och då blir det middag och lite mer soffhäng. :o)


intensiva dagar

Har haft två intensiva dagar. Igår en mindre rolig sådan... haha

I tisdags var jag på MakeUp Store och blev sminkad. Så härligt att få bli lite ompysslad! Det var Lollo som skulle fota för en skoluppgift som undrade om jag ville ställa upp. Blev en liten runda på stan också (får ju passa på när Claes hade Filippa.)

Igår skulle jag skriva ut lite saker på Claes kontor vilket gick åt h-vete. Något som jag trodde skulle ta max 1 timme tog 3, eller, jag gav upp efter 3 då det inte blev som jag ville. Suck! Det resulterade i alla fall i en övertrött dotter som bara kunde slappna av om jag gick och bar på henne (att sitta ner och gunga henne gick inte!). Självklart så var ju Claes på möte i Göteborg och kom inte hem fören vid halv 10...
Idag är hon gladare så jag hoppas på en lugn och skön eftermiddag i soffan. :o) Hälften av det jag skulle fixa igår är snart klart så då blir det en promenad hem och sedan på med mjukisbyxor.

myspys


Filippa 12½ timme gammal

Sitter här med en nybadad liten sötnos. Upptäckte imorse när vi vaknade att skruttan har fått ögoninflamation. Stackarn! Torkar och sköljer typ hela tiden, så jag hoppas det ger med sig snart!

Imorgon åker vi upp till mina föräldrar och myser. Dagarna går i ett och det känns som att det var jättelänge sedan vi var där, även om det bara var typ 2½ vecka sen.

Ska förövrigt göra en rolig grej på tisdag! Vad berättar jag sen.. ;o)


Nya jeans

img_0385 (MMS)

Nya jeans! Har nästan gått ner alla graviditetskilon men höfterna har däremot blivit bredare så jag var tvungen att investera i ett par nya jeans. Hittade dessa på Cubus för 199:- plus att jag hade 30% rabatt. Kunde inte bli bättre för min tunna plånbok! :o) Nu blir det fortsatt mys med min fina lilla familj! ♥♥♥


så liten, så perfektSynd att kvalitén inte blir den bästa med iphonen men den finns alltid i närheten och gör det möjligt att fånga så många ögonblick och leenden som möjligt! :o)


last day of summer?Läkaren i lördags kunde inte svara på vad det var för prickar Filippa hade. Men han tog ett blodprov för att se om hon reagerar mot mjölk, vilket jag inte riktigt tror och han var inte heller så övertygad att det var det. Men varken läkare eller sköterskor var särskilt oroade över prickarna, så det lugnade en hel del och vi skulle höra av oss igen om det blev värre. Igår morse hade hon fått ännu mer prickar och var väldigt varm (var ju riktigt härligt sommarväder!) så hon fick ligga i blöja hela eftermiddagen. På kvällen hade prickarna börjat försvinna och i dag är dem nästan borta. Skönt! Men vi vet fortfarande inte vad det var. Kanske någon kombination av värme och något jag ätit?

Nu ska jag värma lite rester från igår, sedan blir det mys i soffan resten av kvällen med alla mina älsklingar! :o)


Har en liten dotter som ser ut som en pric...

img_2345 (MMS)

Har en liten dotter som ser ut som en prickigkorv idag, stackarn! Så vid 1 blir det läkaren för att se vad som står på. Det började igår morse och har blivit mer och mer. Ringde in igår men då tyckte dom att vi skulle avvakta och se om det la sig under natten, vilket det alltså inte gjort -utan tvärtom. Tur att hon är pigg i övrigt i alla fall. :o)


På min önskelista...

img_3129 (MMS)

Vill ha!! Perfekt klack så att Claes inte klagar. ;o)


RSS 2.0