Valborg

Ligger i solen på mammas och pappas altan och bländar omgivningen. Helt underbart att det äntligen blivit varmt och skönt!!
Invigde barfotasäsongen nyss också. Gick sådär då jag trampade på ett metallspänne i fredags och har både ett sår och ett stort blåmärke under foten... Att jag lyckas! Haha.

Ikväll blir det lite Valborgsfirande med familjen och majbrasa. Får se om vår skrutt orkar hålla sig vaken. :-)


120428 - 9 månader

Oj vad tiden snurrar på! Även om dagarna liknar varandra så händer det otroligt mycket just nu. Känns inte riktigt som att jag hinner med trots att jag knappt har några måsten. Måste dock maila chefen i dagarna och ta ett litet möte..
Bor uppe i Sthlm sedan en vecka tillbaka då vårat vatten är avstängt hemma i två veckor, inte helt ultimat med ett litet barn... Så på tisdag ska jag övertala Claes (kommer inte bli svårt så fort jag nämner fika haha) att åka in till stan och promenera runt. Kanske ta en liten sväng till Humlan och visa Filippa var jag lekte när jag var liten. :-)
Har lånat pappas padda så tyvärr blir det bildlöst. Ska verkligen försöka komma igång med bloggen igen men det är lite svårt att hinna sätta sig ner med en liten som far runt överallt. Men som sagt, jag ska göra ett försök!

RSS 2.0