in a garden full of flowers

hos mamma & pappa

Åh vad jag skulle vilja ha ett macroobjektiv! Har "macroringar", men det är inte riktigt samma sak (fast betydligt billigare! haha). Tur man kan låna pappas ibland!


for sale

Såhär ser det ut hemma hos oss, ett tag till. I höst blir det flytt "hem" till Stockholm efter drygt 7 år i Småland. Längtar efter att få fixa till och inreda ett nytt boende och framförallt få inreda ett eget rum till Filippa! Det här huset har bara varit en anhalt på vägen upp och inget boende vi lagt ner "vår själ" i.

120716

Lyser med min frånvaro här, men så kan det bli..!
Åkte till mamma och pappa i fredags för att eventuellt gå på Skansen i lördags men vi hoppade det och Claes åkte hem till Alvesta en dag tidigare istället. Jag och Filippa stannade kvar här uppe, känns meningslöst att åka ner lördag och upp fredag igen. Så kul är det inte med ett uttråkat barn i bilen! ;-)

Idag har det äntligen varit fint väder igen så vi har passat på att njutit och Filippa har tagit sitt livs första dopp i havet. :-)

Nu sover lillskrutt och jag ska ägna mig åt min bok! (brukar läsa x antal böcker på somrarna men i år har jag inte ens hunnit igenom en! haha)


bubbles

Gjorde eget såpbubblevatten igår (som tyvärr inte blev jättebra, men några bubblor fick vi till) och Filippa var väldigt fascinerad! Är trist väder idag också så vi får väl roa oss med sånt idag också. :-)


120705


Mina fina! ♥

Middag med fin utsikt

Igår var det strålande sol hela dagen och vi avslutade den på ett av de bästa sätten. Idag har sommaren tyvärr inte riktigt visat sig från sin bästa sida, har varit soldis och molningt om vartannat och inte jättevarmt... Hoppas det blir bättre imorgon!


running

Bitar av dagens joggingslinga i (som synes) strålande sol. Härligt!


life is what happens when your busy making other plans

Vilket härligt väder det har varit idag! Vi tog en sväng med båten på förmiddagen för att åka och handla, har legat och njutit av solens varma strålar och tagit ett kallt men uppfriskande bad. Börjar äntligen få lite färg så man inte är helt genomskinlig längre!


gult som solen

Äntligen sol och värme! Vågar man hoppas på att sommaren är här för att stanna nu?
Nu ska vi strax hoppa i båten och åka upp till Möja för att handla lite!


gult som solen

Äntligen sol och värme! Vågar man hoppas på att sommaren är här för att stanna nu?
Nu ska vi strax hoppa i båten och åka upp till Möja för att handla lite!


prickigt garderobsfyndHittade denna söta kjol här ute i stugan. Perfekt sommarkjol! Elin är det din eller är det min gamla? Jag lånar den i sånt fall! ;-)
Har gjort ett till fynd här ute. Något jag varit på jakt efter ett tag men inte hittat som både faller mig i smaken och har passat min obefintliga budget. Ska försöka få till en bild så ska ni få se vad det är.

Sol, mygg och salta vågor

Idag drog vi (läs Claes) igång nästa projekt (som kommer bli klart imorgon, vad ska han hitta på resten av sommaren? haha) -bygga ut altanen. Var så fint väder så jag tyckte vi kunde vara ute istället för att måla inomhus. Har dock hunnit med det också då det började droppa lite på eftermiddagen. Så snart är det klart invändigt! Är bara en hylla, lite skåpluckor och eventuellt lite takmålning kvar. Då blir det bilder!

(Filippa hjälper till att langa spik)


RSS 2.0