120330

Vad skulle jag göra utan dig? :-) ♥


...
Igår åkte min älskade mamma hem igen efter ett par mysiga dagar här! Blev väldigt tomt när hon åkte och det tror jag Filippa håller med mig om. Nu har hon ju bara mig och leka med på dagarna och det är ju inte lika kul! haha

Idag var vi i alla fall hemma hos en kompis för lite bebishäng. Fast snart kan vi väl inte säga så längre... Alla våra småttingar är ju över ett halvår nu! Usch vad tiden går fort!!


Kanske skulle kapa håret igen? Ljusa upp håret vill jag göra i alla fall och kanske klippa en sån lugg.. :o)


yellowKöpte två nya linnen när vi var i Sthlm senast, det här är det andra. Det är kortare fram än bak och transparent i ryggen. Längtsr tills man får lite färg på kroppen och det blir tillräckligt varmt ute för att användas!
Från Zara


ZzzzÅh! Är så trött på att gå runt och känna mig som en zombi!! Får inte sova på nätterna och på dagarna sover Filippa bara en halvtimme i sin säng så jag hinnar knappt somna innan hon vaknar (utom idag, nu har hon sovit i över en timme och sover fortfarande! Tjohoo! Visserligen somnade hon en timme senare och vaknade redan 20 över 5 imorse...) Har inte sovit en hel natt sedan i slutet på juni förra året... Det börjar ta ut sin rätt nu! Vill ju vara pigg och glad och orka med mig själv.. Hoppas nattsömnen ordnar upp sig för F när hon blir av med sin dumma förkylning.

Nä usch! Slut på klagosången! Solen skiner och imorgon kommer min underbara mamma ner och stannar ett par dagar. Mys!! ♥

Har en dundersnuvig liten tjej här hemma. Pigg och glad på dagarna men har vaknat nästan en gång i timmen de senaste nätterna =trött mamma. Tur att det är så underbart väder ute så att jag kan tanka lite energi i solen! :-)

Tänka att små fötter kan vara så söta! ♥


5 år

Lite glest med inlägg här men Filippa sover inte så bra just nu. Vaknar och är ledsen på nätterna så det där med sömn är det lite si och så med. Men hon är världens goaste på dagarna, både sitter/sätter sig upp själv och har börjat krypa omkring så det är ju inte så konstigt att hon drömmer en massa.

Nu har vi varit på babysim igen och ska hem och mysa. Jag och Claes har 5årig förlovningsdag idag och det "firar" vi med thaimat. :-)

(nya HM-tidningen måste ju lusläsas)


RSS 2.0