the best time is now



Min dator har inte återhämtat sig från Filippas lilla vandalisering för ett tag sedan. Jag får ta ett djupt andetag och räkna till 10 ett par gånger om så fort jag ska skriva något. (Den gör mellanslag när den själv vill och slutar inte om jag trycker på knappen...) Så det är bara att välja, mobilblogga och kunna skriva eller använda datorn och kunna lägga in fina bilder. 
Fyller år snart, gissa vad jag ska önska mig!? ;o) (förutom ett fast 50mm objektiv... Hehe)


bortskämd

God mat, shopping, Liseberg, hotellfrukost, mer shopping, fika, Universeum och fin morsdag present. Har haft en underbar helg med mina älsklingar! ❤


Fyraårig bröllopsdag idag. Helt sjukt vad tiden springer iväg!
På lördag morgon bär det av på äventyr mot okänd destination för min del. Mys!


120523

Idag har det varit riktigt varmt och soligt. 😊 Himla tur att vi har en markis över vår uteplats (som har sol heeela dagen) så att vi kan vara ute och njuta av vädret!
Var inne i Växjö en sväng för att köpa ett parasoll till Filippas vagn och lyckade även komma hem med en ny kjol. Oups! Haha.

Nu ligger jag i soffan och jäser efter att ha avslutat dagen med en joggingrunda i kvällssolen.

(hittade spetskjolen på Gina Tricot för halva priset! 😊)


tjugoförsta maj

Helt underbart att solen och värmen äntligen hittat hit!
Har haft fullt upp med fotografering och babycafe idag men imorgon blir det till att njuta av strålarna.

 


inspiration

Sitter ute i solen bläddrar i en massa inredningstidningar som jag köpt på mig de senaste månaderna men som jag inte hunnit läsa. Åh vad jag längtar ut till vårat landställe! Vi har en massa planer på hur vi ska piffa till det där ute, vitlasera väggar och tak etc. Kommer bli så fint!


120518

Blir riktigt bortskämd med att ha Claes hemma när det är långhelger. Han tog ledigt idag så vi har myst med picknick ute i solen, promenader och bus med Flippan. 😊


tröttis

Ja... Vägrar man sova när man ska på eftermiddagen blir det så här. Man somnar mitt i maten! ☺


17 maj

Hmm.. Verkar som att det har hänt något med layouten på bloggen?! Får kolla upp det när jag sitter vid datorn..

Nu är jag och min lilla familj på väg till Växjö för lite mys!

klänning

 

Är bjuden på två bröllop i sommar men tyvärr kan vi inte gå på det första då det är på samma dag som Filippa fyller 
1 år. Funderar på att ha en liknande klänning som den ovan men har inte hittat någon som riktigt faller mig i smaken 
utom på bild. Får kanske leta upp ett tyg jag gillar och dra fram symaskinen istället, när jag nu ska hinna med det! :-)


...

Känns som att Filippa vaknade var 5:e minut i natt och vid 20 över 5 började hon knöla och det gick inte att söva om henne... Så nu ska hon snart få gå och sova och jag tänker göra henne sällskap! Zzz..

(Det är ju tur att hon är en så glad och go tjej, annars vette sjutton hur jag skulle orka.)


sjukstuga

Zzzz... Hade hoppats på en hyfsat bra natt i natt men innan jag ens hann somna så hade Filippa vaknat 3 gånger... Och så har det hållit på. Hon blev snuvigare och snuvigare och tillslut var det en liten kamin som låg mellan oss och snurrade. Mitt lilla hjärta. ❤ Hoppas det går över fort!


i ett hav av blommor




         

Har lite strul med internet och har nu kopplat in telefonen till datorn så jag surfar via den och det går segt!Men jag hoppas att det är åtgärdat tills imorgon och jag ska försöka vara back on track. Har en del bilder från helgen då vi var på flyguppvisning på Växjö flygplats.

Bilderna ovan är från Kungsträdgården när vi var där i tisdags. Så fint med alla blommor!


fjärde maj

Igår eftermiddag packade vi in oss i bilen och rullade hem till Småland igen. Claes skulle på möte i Borås idag så det blev smidigare så (tyvärr. Haha).

Idag var vi ute och gick med Lollo och Lucky och Filippa tokvägrade att sova, vilket visade sig vara tur i oturen för precis när hon gått och lagt sig så blev det stopp i hela badrummet. Så Claes fick ringa hit 'vaktmästaren' som ringde och skällde på dem som relinat våra avlopp. Summan av kardemumman -jag fick söva om Filippa fyra gånger så som sagt, tur att hon var trött!
Nu blir det äntligen lite fredagsmys med min stora älskling! ❤


sunset

Sitter i soffan och tittar ut på en orangeröd himmel och njuter av lite choklad och att Filippa äntligen sover.
Började dagen med en joggingrunda längs med Årstaviken i strålande sol. Benen var riktigt tunga idag och när jag sövde F för sin förmiddagslur så somnade jag också och vi sov i 1 1/2 timme! Haha. Var rätt trötta efter en stökig natt..

Imorgon bär det av ner till Småland igen. Ska bli skönt att komma hem till sitt men gud vad jag saknar att bo här uppe!


första maj

Har strosat runt i ett soligt Stockholm med min lilla familj idag. ❤
Varit i mormor och morfars lägenhet för att se om det fanns något som vi vill ha, varit i Kungsträdgården och fotat alla vackra körsbärsträd och ätit lunch med några kompisar i Rosenlunds Trädgård. En helt underbar dag med andra ord!

Nu ligger jag och älskling utslagna i soffan med en dötrött hund mellan oss och kollar på Humorgalan.


RSS 2.0