Zzzz

solnedgång i Årsta från förra veckan
 
Har en ynklig liten tjej som håller på att få nya kindtänder och hon blir otroligt påverkad av det, stackarn, så nattsömnen blir lidande. Tror vi har snittat 5 timmar/natt sedan i fredags och då inte smmanhängnde... Zzz Så man är ju inte sådär jättepigg och fräsch! Men men. Det kan ju bara bli bättre! Får hoppas att alvedonen gör sitt i natt så vi får sova lite för imorgon ska vi på öppet hus på en av förskolorna som Filippa står i kö till.
 
Nu, lite mer mörk choklad och tv en stund till innan jag ska gå och (förhoppningsvis) sooova!

Kärlek!

pimpad lampa

Ville ha en fin lampa (utan att behöva lägga ut så mycket pengar) till Filippas rum. Fick lite inspirtion från Äntligen Hemma och pimpade en tråkig rislampa. Blev en del svordommar, men resultatet blev tillslut rätt bra. Ska dock vara lite nogrannare nästa gång! ;-)
 
in progress:
 

121122

Flytten är avklarade och jag känner att inspirationen åter börjar infinna sig. Härligt!
 
 
Helt sjukt att om drygt en vecka är det första advent! Känns snarare som oktober eller något ute... Är väl rätt tveksamt om det blir en vit jul i år. Trist! Längtar i alla fall till julen. Ska bli så himla mysigt och nu är ju Filippa så pass stor så att hon förstår och hänger med lite med på vad som pågår. Är väl även för hennes skull som jag längtar mer än vanligt.
Dammade av siffrorna till adventsljusen idag. Hoppas bara att Claes kommer ihåg att ta med vår jullåda upp från Alvesta! Måste inventera den lite, behöver åtminstonne köpa nya julstjärnor. 

RSS 2.0