101125


foto: Lollo
Snön yr utanför fönstret och det är ett par minus, så jag drömmer mig tillbaka till i somras...


Gick hem från jobbet igår kväll... Skulle ha jobbat 18-05 men vid 22 gav jag upp. Gick helt enkelt inte! Ska egentligen jobba ikväll också men jag skippar det. Känns inte som någon bra idé utan det blir till att vila!
 
Är gift med världens bästa! I tisdags kom han hem och överraskade mig med en iPhone 4, så nu har jag äntligen kopierat alla nummer till ett nytt sim-kort och lagt över alla bilder och filmer på datorn. Nu ska jag bara lära mig den också! haha



lördagssmink


foto: Lollo

Kände att jag ville ha ett långt örhänge till outfiten i lördags så jag letade fram några gamla halsband som jag modifierade och satte ett par fjädrar från en tunika i ändarna. Hänger även ett hjärta i den längst ner, får knäppa en bättre bild så ni ser. 

Fjädrarna är mörktgröna, så jag gjorde en svart/grå sotning och la en ljust grön skugga över. Insåg när jag letade upp den att jag faktiskt behöver lite mer färgade skuggor i min samling..!


köket

FÖRE:


EFTER:


Så här ser köket ut efter vår framfart. Är rätt litet men när det blev vitt istället för mörkbrunt så blev det mycket luftigare och finare. Plus att vi bytte ut matbordet till ett barbord vilket ger oss ytterligare lite yta.


outfit

 
foto: Lollo

Såhär ser den fina klänningen som jag lånade ut.
Skor från Nelly.com
Örhänget har jag gjort själv. :o)


en kväll med god mat, många skratt & underbara vänner

Två av mina underbara vänner fyllde 25 igår och hade ordnat stor fest med hyrd lokal, band som spelade, god mat, tårta och en massa gott!
Var en helt underbar kväll och många av bilderna blir det nog censur på! Haha


dans, dans, dans

Hade på mig en jättefin Acneklänning som jag lånat av fina Lollo. Hon har bättre bilder på sin kamera som ni får se sen.


klädpanik

Aaaahhh!! Ska på stor 25x2-års fest ikväll och jag vet inte vad jag ska ha på mig!!! Panik! Ska hoppa in i duschen nu och sen se om jag hinner fota lite alternativ och lägga upp här...

Hoppas ni har en fin lördag!


sovrummet

FÖRE


EFTER:
 


halleluja

Har äntligen fått igång internet! Yeeey
Var inne i stan och lämnade in min trasiga mobil idag, äntligen, och på vägen hem smet jag in på Gina Tricot. Hittade en så jäkla fin långklänning som jag vill ha. Tyvärr så har jag inte råd med den just nu... Men den skulle vara perfekt till helgen då det vankas galej.

ber om ursäkt för den urusla bildkvalitén...


Är på väg genom ett regnigt Sverige, fick ...

dsc09385 (MMS)

Är på väg genom ett regnigt Sverige, fick dock en liten skymt av solen nyss! Ska till Sthlm och träffa familjen och säga hejdå till mitt barndomshem. När vi kommer upp till jul så är det sålt. Kommer kännas jäkligt konstigt att inte åka dit då. Har ändå bott där sen jag var 4! Ska se om jag hinner lägga upp lite husbilder i helgen när jag nu har tillgång till internet. :o)


Börjar ledsna på att aldrig få internet hi...

dsc09384 (MMS)

Börjar ledsna på att aldrig få internet hit.. Vill ju visa hur fint vårt radhus har blivit! Såhär blev i alla fall garderoben till slut med hyllor och annat. Orden köpte vi på Ullared. Nu blir det en promenad med Zahara och sedan ska jag försöka pallra mig till gymmet för första gången på hur länge som helst känns det som. Det eller simma, har inte riktigt bestämt mig..


Eftersom vi fortfarande inte har något int...

dsc09366 (MMS)

Eftersom vi fortfarande inte har något internet här så får före- och efter- bilderna på huset vänta lite.. Ovan ser ni i alla fall vår snygga fondvägg i matsalen. Allt vi renoverat har gått som på räls tills vi kom till den väggen. Det var strukturtapet som var omöjlig att riva så var tvungna att sätta en tjockare tapet över, vilket var lättare sagt än gjort..! Idag är jag ledig. Får se om jag får lite fikabesök eller inte i eftermiddag. Sen blir det julmarknad med älskling.


Årets första lussebullar är bakta. Nu blir...

dsc09364 (MMS)

Årets första lussebullar är bakta. Nu blir det inflyttningsfika med glögg, julmust och annat gott! :o)


Inviger vår öppnaspis ikväll och skålar me...

dsc09360 (MMS)

Inviger vår öppnaspis ikväll och skålar med cola i champagneglas. Hade helt missat att det var helgdag idag, så vi får väl skåla vår flytt på riktigt en annan dag. Haha Igår var vi på Ullared hela eftermiddagen och vi lyckades hålla vår budget! (Synd bara att vi inte hittade riktigt allt vi skulle. Hehe) Nu blir det film!


Har på mig; Klänning --BikBok // Skor --Pr...

dsc09346 (MMS)

Har på mig; Klänning --BikBok // Skor --Primark Ikväll ska jag till Harrys på musikquiz med ett gäng jobbarkompisar. Ska bli riktigt kul! Tyvärr har jag sovit som en kratta i natt och vaknade redan vid 7 och kunde inte somna om plus att jag har jordens mensvärk. Urk!! Förövrigt så har jag rensat bland mina kläder och hämtat porslin från gamla huset. Snaaart har vi nog fått hit allt! haha


Sitter och myser med té, tända ljus och fi...

dsc09339 (MMS)

Sitter och myser med té, tända ljus och film i min ensamhet. Rätt skönt att få vara själv en kväll. ;o) Har tittat på Ratatouille och nu blir det Dirty Dancing! Ska nog hämta lite choklad också.. Hehe


klädkammaren

Hinner (och orkar? ;o) ) tyvärr inte redigera bilderna, men så här blev i alla fall klädkammaren!

FÖRE:


EFTER:

(Tänk bort röran på golvet. haha)

Det var precis så jag fick in byråerna bredvid varann. Ska upp med lite hyllor och så också, plus två byråer till inne i sovrummet för lakan och sånt.


Idag har vi ägnat dagen åt att skruva och ...

dsc09337 (MMS)

Idag har vi ägnat dagen åt att skruva och bära möbler, så i natt blir första natten i nya huset! Har inte riktigt fått hit allt än, men snart så! På bilden ser ni en liten sneakpeak på garderoben (eller i alla fall öppningen..). Har inget internet här än, så jag får gå till andra huset och ladda upp före- och efterbilder.


en uppdatering

En liten uppdatering. :o)
Renoveringen är nästan klar och vi har börjat flytta in våra saker. Sjukt vad mycket man grejer man samlar på sig! Har dock lite bekymmer med garderoben. Jag får inte rum! haha Så nu letar jag byrå på Blocket. Vill helst he en vit Ikea Malm 160 bred med 6 lådor -att det ska vara så svårt att hitta...


RSS 2.0