i maklig takt

Här nere rullar dagarna på så det är knappt man har koll på vad det är för veckodag. I fredags var vi på utflykt till en äventyrspark, såg på orm och krockodilshow och avslutade dagen med att rida elefant. Lyckades även bli påhoppad av en apa som ville ta ett bett. haha








Nu ska vi till huset och göra oss i ordning och om min mage sammarbetar åka ner till Hua Hin och boka utflykt till Koh Talu.

lite bilder

Trots hyffsat snabbt internet är det riktigt segt att ladda upp bilder. Men här kommer i alla fall några!



mina fina naglar. Dock så skulle stenarna på pekfingret ha varit lite mindre...


Thailand!

Behöver jag säga mer än att det är runt 36 grader och strålande sol på dagarna och ungefär 28 på kvällarna. Vi njuter av sol, bad, god mat och billig shopping. Vi kunde inte ha det bättre! Det enda som saknas för min del är semesterölen, men jag håller till godo med goda fruktdrinkar istället. Inte helt fel!

Än så länge så har vi bara testat två olika stränder och en marknad, men det har ju faktiskt inte gått så många dagar än.
Vid 18 kommer en tjej från en nagelsalong hem till vårt hus och fixar mina och Susanns naglar. Jäklar vad snygga vi kommer vara när vi kommer hem! haha

Ska försöka få in lite bilder också så att jag kan göra er lite avundsjuka.. hehe


bortskämd

I måndags så var jag hos en kompis som jobbar som frisör. Hon skulle öva på uppsättningar och sånt så jag blev riktigt ompysslad med snyggt smink och massa coola frisyrer.






Nu blir det kvällspromenad med lillskkrutten.


4 dagar kvar!!


Koh Tao -bild från länk

På lördag morgon går planet mot Thailand! Och nästa vecka tänkte jag ligga på stranden ovan! :o) Ska bli så otroligt skönt att komma till värmen och slippa detta gråa, slaskiga väder.


Är förövrigt riktigt p***ed på min dator. Webläsaren bara hänger sig, sladden glappar och usb-portarna verkar bara fungera när de vill... *suck*


skoooor

Igår var jag och två kompisar på Nelly High Heels Party och de 99 första fick ett par gratis skor. Tjohoo Snacka om att jag fick beslutsångest!! haha Framförallt när man skulle skriva upp både 1:a, 2:a och 3:e handsval... Bestämde mig i alla fall tillslut och vid elva kände vi allihop att det var dags att rulla hemåt. Då fick vi veta att man inte fick hämta ut goodibagsen fören halv 1! Så dåligt... Vi stannade ändå men det var inte värt väntan tyvärr.

Nu ska jag göra mig i ordning för vi ska hem till dem vi ska låna huset av i Thailand. Titta på lite bilder och så. Sen blir det myskväll med tjejerna!



De här skorna blev tillslut mitt förstahandsval.


Nelly High Heels Tour

Ikväll blir det lite galej. Nelly är i Växjö och de första 99 gästerna får ett par gratis skor -gissa vem som kommer hänga på låset! haha
Så nu är håret lockat, middagen är i ugnen, sminket bestämt men vad jag ska ha på mig är fortfarande ett mysterium. Var lite inne på klänning men frågan är hur kallt det är om vi får stå i kön länge...


på order

Efter lite påtryckning från olika håll har jag äntligen fått tummen ur och ska ta upp bloggandet igen.

Har gått igenom de senaste månaderna som i en dvala känns det som. Tiden har gått jäkligt fort trots att jag knappt har gjort något! Men nu har min trötthet börjat släppa, det går mot ljusare tider och om ungefär ett halvår så får vi tillökning i familjen. ♥ I måndags var vi och lyssnade på hjärtat och när vi kommer hem från Thailand så är det dags för ultraljud. Längtar nästan mer till det än till själva resan -är jag konstig då? ;o) Men det ska bli så himla skönt att komma iväg till värmen och koppla av ett tag!

Har knappt fotat någonting den senaste tiden, men lite bilder från jul och nyår ska jag nog kunna rota fram, tills dess får ni en gammal.



Nu ska jag och Zahara ut i solen och njuta!


RSS 2.0