Välkommen tillbaka sommar!  Har varit unde...

img_4324 (MMS)

Välkommen tillbaka sommar!  Har varit underbart väder både igår och idag och ska fortsätta vara det hela veckan. Perfekt när det är långhelg!  Jobbade första passet på tre veckor igår och det gick... Fick riktigt ont i ryggen bara, men det hade jag nästan räknat med. Har dock inte fått något schema för juni, så när nästa pass blir har jag ingen aning om...  Nu ska jag återgå till min bok och njuta av solens varma strålar! :o)


Nu är vi uppe i Stockholm (och har varit s...

img_6028 (MMS)

Nu är vi uppe i Stockholm (och har varit sedan kvart i två nånting). Ska på 60-års fest imorgon och innan dess ska vi ut till mammas och pappas hus och se hur det går med deras ombyggnad.  Hoppas verkligen att solen har lust att skina för det är nämligen chartertema på festen.



v. 31+1

Igår var vi på återbesök på sjukhuset för att kolla så att allt var bra, och det var det! Så nu vågar jag äntligen röra på mig igen (fast jag lovar att inte utmana ödet och köra på järnet! ;o) ). Vi fick även ett vanligt ultraljud och fick se vårt lilla pyre igen. Underbart! Går verkligen inte att beskriva hur fantastiskt det känns att se sin lilla bebis.♥


roadtrip


Amningskudde // täcke till spjälsäng // kudde, påslakan, örngott & underlakan till spjälsäng & vagn // plastad frotté // "badstol" (har fått för mig att jag blev rekommenderad att köpa en sådan) // 2 sovpåsar // 2 pyjamaser // 6 bodys // inneoverall // 2 par byxor // tröja // kofta // mössa // strumpor & sockor // 2 dregelhaklappar // snuttefilt // regnskydd, nätkasse & hjulskydd till vagnen // mjuk skallra // en giraff att hänga på sufletten //

Igår var jag och Lollo på en liten roadtrip. Resultatet (plus en del smått och gott till) ser ni ovan. Kan ni gissa vart vi var? ;o) Är nog den långsammaste shoppingturen jag någonsing gjort. haha Kan ju inte gå så fort...

Var dödstrött när vi kom hem men lik förbenat kunde jag inte somna fören efter 12 någongång och vaknade vid halv 4. Tjugo över kurrade magen som jag vet inte vad så jag gick upp och åt lite. När C vaknade vid halv 6 någonting hade jag fortfarande inte slumrat till så vi gick upp och åt frukost tillsammans (igen). Vid halv 7 lyckades jag somna om och fick sova i typ 2½ timme till. Sjukt frustrerande! Men det är väl bara att vänja sig... Köpte rullgardiner igår också så jag hoppas att det ska bli lite lättare att sova när dom kommit upp.

Nu ska jag snart på återbesök hos läkaren och ikväll blir det bio. Inte den sena som tur är! :o)


årsdag


Idag är det 3 år sedan vi sa ja till varann. ♥ Älskar dig! ♥


apart but always together


// klänning -- H&M // skor -- Thailand // halsband -- morgongåva från älskling // ringar & armband -- presenter m.m //

Har haft en underbar helg med min älskling innehållande god mat, ångbastu, bad i varm pool, vanlig bastu och ännu mer god mat. Hade mer än gärna stannat en natt till!


♥24.05.08♥



Nu är jag och älskling på väg till Ronneby Brunn för lite mys. Har 3-årig bröllopsdag på tisdag så vi tänkte passa på att fira nu i helgen. Plus att vi vill passa på att njuta av lite hotellyx bara vi två innan vi får tillökning. :o)

20.20 20 maj



Blev en liten sväng till stan när älskling kom hem från jobbet. Hade sett ett reklamblad från MediaMarkt att dom sålde ett stativ för 199:-. Ja tack! Blev en lyxshake också på Max innan vi åkte vidare.





Blev lite shoppigng på H&M också för både mig och älskling (dock mest för Claes!). Hade tänkt låta mina naglar vila från lack men vi ska fira vår bröllopsdag imorgon (därav klänningsköpet) och lite fin vill man ju vara. :o) Tror det blir det blåa lacket till vänster.

Nu är väskan packad, jag kollar på första SATC-filmen och älskling är och fiskar. Vart vi ska får ni veta imorgon!


sytt och nytt



Fick igång mammas gamla symaskin igår så jag roade mig med att sy in benen på ett par jeans, tre kuddfodral och ett babynest. Ska köpa lite mer typ och sy en amningskudde också för den inne på Jysk var ju en nackkudde! Hade missuppfattat storleken totalt... Jaja. Kom inte därifrån tomhänt ändå utan det blev ett fint underlägg till skötbordet. Tyvärr blir det lite för tjockt när man ska stänga, så vi får se hur vi ska lösa det...

Har bråkat med min dator i säkert en timme nu bara med att försöka få igång den så nu struntar jag i den och sätter mig ute i solen istället.
Kommer inte bli mycket uppdateringar i helgen heller för imorgon ska vi i väg på äventyr! (Dock inte som för två veckor sedan. Haha Snarare tvärtom...)


Maj 18, 2011



Kan komma på mig själv med att bara sitta och titta på magen, hur den rör sig åt än det ena än det andra hållet. Måste säga att jag gillar att ha den mer och mer, men jag längtar verkligen efter att få träffa vårt lilla pyre som gömmer sig där inne (och så småningom ha lite mer valmöjligheter vad gäller kläder. haha).

Vädret är inte jättekul här idag heller tyvärr så när Claes kommer hem tänkte jag åka in och kika på en (typ) amningskudde på Jysk som jag hittade på deras hemsida (kostar bara en hundring så det blir ju betydligt billigare än att sy en själv!) och även köpa tyg m.m så jag kan sy babynestet.


en dag närmare



Var ute på första promenaden på över en vecka idag. Trots regn och blåst så var det underbart att vara ute och röra lite på sig och få lite frisk luft. Visst, någon vidare lång eller rask promis blev det inte direkt men går jag för fort så känner jag att jag får sammandragningar. Barnmorskan trodde att det kunde bero på att jag inte har så mycket fettceller på magen och att livmodern på så sätt är lite mer "blottad" (eller något åt det hållet. Vad vet jag. ;o))

Annars så roar jag mig med att pyssla här hemma. Har fixat gardinerna i sovrummet, ställt i ordning spjälsängen och hittat mönster för att sy ett babynest och en amningskudde. Så nu behöver jag bara en sammarbetsvillig symaskin, litar inte riktigt på den jag har...


110516



Var hos barnmorskan nu på förmiddagen och nu var det minsann inget snack om att magen är för liten. Visserligen ligger den i i nedre delen av kurvan, men den håller sig över strecket i alla fall. Vi som nästan hade hoppats på ett tillväxtultraljud! ;o) Får väl boka oss ett eget ul om vi inte kan hålla oss.

I eftermiddag blir det föräldrautbildning men annars har jag noll och inget inplanerat den här veckan...


♥pyret♥




Tog lite fina bilder på magen förra helgen när vi var på utflykt. Tänkte att jag ska försöka ta varje (eller åtminstone var annan) vecka nu fram tills vårt lilla pyre tittar ut. ♥


fix&trix



Här händer det inte så mycket så uppdateringarna hagar inte direkt tätt.


Igår var jag och älskling i stan en liten sväng och kikade. Bara att gå typ hundra meter i snigelfart kändes lite i magen, så det där med sjukskrivning är nog inte en så dum idé i alla fall! På kvällen kom två kompisar förbi och grillade lite och kollade på Eurovision. Väldigt mysigt!

Idag har det blivit en liten fixardag. Älskling tyckte att vi skulle åka till Bror Pärsons Möbler och där hittade vi faktiskt spjälsängen som vi skulle byta till på nätet. Så det blev att vi köpte den nu och avbeställde den andra. Så nu står det en väldigt fin spjälsäng i sovrummet. Det enda som saknas är täcke och kudde till den och till vagnen och ett babynest. Sen har vi nog det mesta som jag tror vi behöver. :o)


Har haft några minst sagt lata dagar i sol...

Har haft några minst sagt lata dagar i solen. Och med någorlunda gott samvete också! Fick ju faktiskt order från barnmorskan om att ta det lugnt... Satte mig nyss tillrätta ute när det började droppa så jag och Zahara tar en mysdag inomhus istället. Ska se om jag lyckas rota fram någon film, annars blir det Elsas Mode och kanske lite choklad. :o)


when life is turned upsidedown



Har haft några väldigt händelserika dygn, därav frånvaron.. Några bra, några lite smått panikslagna.

I lördags firade vi som sagt Claes farmor & farfar, åt tapasmiddag med underbara vänner, drack goda drinkar och gick på bio. I söndags var jäg och älskling på utflykt till Hultaklint och Singoallas grotta. Kom hem på eftermiddagen någon gång och då la vi oss bara på vår uteplats och slappade. Grillade lite på kvällen och kollade på film.

Någonstans i mitten på den andra filmen fick jag kramp i magen som inte släppte. Vid halv 10 nånting så ringde jag sjukvårdsupplysningen som hänvisade mig vidare till förlossningen. Fick lite tips på vad jag kunde göra för att få den att släppa, blev väl bättre men det släppte inte. Vi gick och la oss och jag lyckades somna men vid halv 3 ringde jag igen och barnmorskan sa att om det inte gjorde så ont så jag kunde sova så skulle jag göra det. Inte det lättaste att slappna av då kan jag säga! Ringde igen dryga timmen senare och vid 4 så rullade bilen in mot BB. Gud vilka underbara människor det jobbar där inne!
För att göra en rätt utdragen historia kort så fick  jag sammanlagt två sprutor som ska stoppa värkar och jag fick stanna där inne tills igår förmiddag. Så nu är jag sjukskriven i åtminstone 3 veckor och de närmaste dagarna får jag inte ens gå ut med Zahara. Ta det lugnt och vila står alltså på schemat.


mobilblogg från solstolen

img_9848 (MMS)

Är bannlyst från att vara inne så jag och Zahara har bänkat oss i solen medan älskling städar. :o) I dag ska vi fira Claes farmor och farfar som har fyllt 75 resp 80 och efter det blir middag och bio med vänner. Härliga lördag!


Zhob



Hämtade ut mina Nelly-skor innan jag gick och klippte mig och när jag packade upp dem såg jag att jag hade fått fel färg. Ville ha dem i beige men fick dem i tan. Har mailat och frågat om det har blivit fel men på hemsidan finns det inte ens den färgen att välja, så jag antar att jag får acceptera. Å andra sidan känns det som att man kan ha dessa lite mer året runt. Ett par i beigt är ju väldigt somrigt... Men ändå lite trist tycker jag! Får se vad jag får för svar och om jag ska byta i sånt fall.

Vad säger ni? Beige eller Tan?




Edit: Har fått svar från Nelly och tydligen så hade den beiga färgen ändrats, så jag skulle höra av mig igen om jag inte trivs med dessa. Då är ju frågan -får jag välja ett helt annat par eller bara någon annan färg? Orkar inte riktigt hålla på att strula med det här känner jag så jag behåller dem nog...

någonstans, där ovan molnen


klänning -- BikBok // kofta -- H&M // RayBan // Converse

Nu har jag varit hos frisören och blivit fin i håret igen. Det var på tiden kan jag säga! haha Har inte klippt mig sen i höstas någon gång...

Snart kommer älskling med lunchlådor så ska vi upp till hans syster och vara lite barnvakt. I eftermiddag blir det nog en bok och solen. Underbart att det har blivit lite varmare och skönare igen!

Idag är det förresten exakt 11 veckor till BF. Helt sjukt vad fort tiden går!


vårruset i höstkyla



Gick vårruset igår (tillsammans med jag vet inte hur många tusen(?!) andra) och ryggen gör inte riiiktigt så ont idag som jag trodde att den skulle göra. Så it's all good! Typ... (gör mer ont än vad jag hade hoppats på..)
Hatar att kroppen ska begränsa mig! Vill ut och springa, gymma, gå långprommenader eller välja att strunta i träningen och inte tvärt om. Men å andra sidan är det bara runt 11 veckor kvar tills vi får ett litet tillskott till familjen, så helt åt helvete är ju inte allt. :o) (Även om jag mer än gärna skulle skippa foglossningarna. Fy!)

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med världens underbaraste mysvovve och titta på SATC innan det blir jobb vid 17.30 ikväll.


Vill verkligen gå och träna men bara jag g...

Vill verkligen gå och träna men bara jag går så känner jag av foglossningarna, som tyvärr har blivit lite sämre... Vet inte riktigt hur mycket/länge man ska "stå ut" på jobbet. Har ansökt om gravidpenning men jag tror inte jag kommer få det eftersom jag inte jobbar så mycket. Men jag kan ju inte direkt ta tjänstledigt utan pengar.. Blir så less! Vill göra en massa men orkar inte riktigt men samtidigt så får jag ont av att bara sitta ner också. Suck! Hoppas jag har en bättre dag imorgon i alla fall! Då är det picknick och vårruset med ett gäng vänner. :o)


äntligen på väg


Tjohhoo!! Nu har jag fått leveransinformation från Nelly så i veckan borde mina skor från Nelly High Heels Party komma. Lär väl inte bli så flitigt använda den här sommaren, men då får de väl stå på en hylla och glänsa istället! hehe


vagn



Nu har jag och älskling bestämt oss i vagndjungeln och beställt vagn. Det blir en Brio Happy med en svart Harmony sittdel (så kan man köpa färgade åkpåsar och sittdynor) och en svart Heritage liggdel (inte hårdliften som är på bilden alltså men det var den enda som man såg den fina insidan i). Så nu längtar vi ännu mer tills vi får träffa vårt lilla pyre! ♥
Ska byta sängen vi köpte också (den sänkbara sidan var bara sänkbar genom att skruva fast sidan i olika lägen. Inte det jag var ute efter! Men jag har hittat en annan, tyvärr några hundralappar dyrare men jag tror jag hade stört mig väldigt om vi behållt denna.)


den som väntar på något gott...




Hade en väldigt bra valborg med underbara vänner, grillning, fika, sol och en egen liten valborgseld. :o)
Skulle egentligen ha gått på fest på kvällen men både jag, Claes och dom vi skulle gått dit med var riktigt trötta efter en heldag ute. Så det blev film, soffhäng och tidig sänggång. Börjar bli gammal... Haha

Igår var vi inne en sväng i stan, hade tänkt beställa barnvagnen men det var stängt så vi ska göra det idag istället! Bara knappt 12 veckor kvar nu (hoppas jag)! :o)


RSS 2.0