i går

Igår hade vi två kompisar på middag och planen var att gå ut sen. Så blev det inte riktigt, men en grymt trevlig kväll hade vi i alla fall!


På mig hade jag klänning & strumpbyxor från H&M, armband från H&M, Primark & Italien & svart/lila sotning.

I eftermiddag har jag och C fikat och lämnat bilen hos dem som var här igår, jag har fått lite plugg gjort och i kväll har jag och älskling legat raklånga i soffan och tittat på film.  En riktigt myssöndag! (förutom plugget då..)

Nu blir det strax bingen för i morgon väntar en hel dag med plugg. Skjut inte upp till imorgon det du kan göra idag har jag tyvärr inte riktigt levt efter... 1:a mars är det ju faktiskt då också. Snart är det vår på riktigt!


vår?





Var ute på en lång härlig promenad i solen med hundar och älskling förut. Ställde man sig i solen och blundade så kändes det verkligen som vår. Brände till och med lite på kinderna!

Nu ligger jag i soffan och försöker få lite plugg gjort medan C är och handlar mat. Slog på stort så det får bli en kebabtallrik idag!


lördag

God morgon lördag! I dag mår jag super och ska sticka och träna lite flowin nu. Har sovit sådär halv bra i natt. Har haft en rädd liten vovven mellan oss i sängen i natt som har blivit jättestressad varje gång det har åkt ner snö från taket. Låter lite som åska, så jag kan förstå henne. Nu kommer man i alla fall inte ut genom vår tvättstugedörr, för där är det en gigantisk snöhög...

Nä, träningsdags! :o)


lace & high heels


Skulle inte tacka nej till något ovan! Allt kommer från Nelly utom den vita spetsklänningen (som gärna hade fått vara lite mer urringad, framförallt bak men även fram) som kommer från New Look.

 


en vända till växjö och tillbaks

Fick med oss lite smått(?) och gott hem från Växjö. Gick in på Skopunkten för att köpa ett par gummistövlar, men kom där ifrån med rea-skorna ovan. (Ja mamma, jag vet, ännu ett par. hehe) Blev även en ny, skinande dammsugare som man inte behöver påsar till -älsklings nya leksak- och ett nytt spel till Xboxen.

Beställde hem shortsen nere till höger för ett tag sedan från H&M, de är dock en aning stora så det blir till att byta storlek. Annars gillar jag dem starkt! Snygg slitning och lagom slapp passform.

 


dagens

Jag och älskling tänkte åka in en sväng till Växjö när han kommer från jobbet. Handla lite mat, fika och mysa står på schemat!
Har lagt över en del bilder från min bärbara till den stationära datorn så att jag kan blåsa ut den, det resulterade tyvärr i att minnet blev lite för fullt och jag inte kan redigera bilden under... Så en större extern hårddisk står på inköpslistan också! (Ja pappa, då kan du få tillbaka din! ;o) )

Idag har jag i alla fall på mig:


Blus --Vila
Leggings --Gina Tricot


Feb. 26, 2010


Surfers Paradise


Brisbane
Blir lite sugen på att gå till frisören och ljusa upp mitt hår när jag ser bilderna...


Graderna stiger sakta men säkert. När jag gick ut med Zahara så var det 2+, nu är det 4+ och man hör vattnet droppa från taket...
Hade tänkt träna idag, men känner mig fortfarande inte helt 100. Är inte tillräckligt sjuk för att bara ligga hemma, men känner mig inte tillräckligt kry för att träna. Hatar att vara så här småhängig! Kan inte förkylningen antingen (helst) bara gå över, eller bryta ut ordentligt så att jag blir fit-for-fight igen? Jag vill träna! Hoppas att jag mår bättre imorgon så att jag kan gå på ett flowinpass då.

Igår träffade vi en ny mäklare så dagen gick åt till att städa, putsa, skura och damma och sen blev det horisontellt läge i soffan resten av kvällen för mig. Älskling var i väg hela kvällen, så det var bara jag och mina fyrbenta älsklingar. 


(be?)löning

Sitter och äter lite frukost -är så himla hungrig- och ska snart krypa ner i sängen. Jobbet ringde på eftermiddagen och frågade om jag ville jobba natten. Skulle egentligen ha slutat 04.30, men som vanligt var tågen försenade. Och när jag kom hem möttes jag av en stor pöl, så det var bara att kavla upp ärmarna...

Avslutar mitt dygn med några fina bilder som Lorena tog när vi var ute med hundarna på eftermiddagen.


Min Zahara & hennes söta Lucky


100224

Usch... Vaknade upp med lite halsont och snuva idag. Typiskt! Jag vill verkligen inte bli sjuk nu när jag äntligen är igång med träningen. Hade ändå tänkt ta en vilodag idag, så jag hoppas att det går över tills i morgon.

 

Nu ska jag klä på mig och gå ut med gnällspiken som ligger vid dörren.


sol

Solen har tittat fram! Lycka!


100223

Det var länge sedan jag hade sån här träningsvärk i överkroppen! Blev både Box och Kettlebells igår så både armar och axlar fick sig en rejäl omgång.

Nu har jag och lilla bus precis varit ute i snövädret. Hur mycket mer ska det komma egentligen? Känns som att det aldrig tar slut. Men ja, det är ju rätt fint och jag måste säga hellre snö än slask, men åhh vad jag längtar tills den börjar smälta!

Nä, nu ska jag se vad man kan tänkas äta till lunch. Vid halv 3 är det Flowin som gäller, om min överkropp sammarbetar med mig vill säga.. hehe


Såhär såg det ut vid svärföräldrarnas stuga 28 feb förra året. Lite skillnad mot i år...


konstiga ljud

Hörde ett konstigt ljud inne från vårt gässtrum på i morse. Gick in i rummet och varken såg eller hörde något men när jag gick ut igen så började ljudet igen. Gick in och tittade runt noga och såg detta;




Ja, vad det var för blandras vi köpte kan man ju fråga sig. Gosigare och knasigare hund får man nog leta efter!


dator%&¤"#¤

Åh jag blir galen! Inget på min bärbara verkar vilja fungera längre. Touchpaden låser sig, jag kan inte använda cd-romen och bränna ner det jag har på datorn så jag kan blåsa ut den och allt bara hänger sig heeeela tiden! suck
Även om den kanske skulle bli bättre av om jag installerar om den men jag är så sugen på att köpa en ny!

Jaja. Nu ska jag ner till gymmet och köra lite flowin/kettlebells. Ska bli kul att pröva på det, har ju bara kört flowin innan.


Har tagit över 10 min att skriva detta inlägg för att datorn hänger sig! aaahhh

Feb. 22, 2010

Sitter här och laddar upp med ägg och banan. Halv ett ska jag på ett box-pass och det ska bli så j*kla kul! Efter det så blir det plugg resten av dagen, en mysig, kall (usch vad det är kallt ute idag!) promenad med älskling och hundarna och sen ska vi ha det lite romantiskt med ett varmt skönt bad! Älskar vårt badkar, synd bara att vi inte använder det så ofta som man skulle vilja...


söndagsplugg

Sitter här lagom sliten och pluggar. Ska lämna in idag och jag har kört fast på sista frågan.. Fattar verkligen inte vad boken menar, så jag får nog lägga ner det snart och fråga min lärare istället.

 

Igår var vi på 30-års fest och jag skulle ha varit en duktig flicka, varit nykter och kört bil. Så blev det inte... En kompis erbjöd sig att köra (Tack så jättemycket).
Tyckte inte jag drack så mycket så jag skyller min bakishet på den tyska(?) vodkan jag hade i drinken. Bläää

Bad älskling att ta en outfitsbild, det gick såhär:



Så han fick bakläxa och slutresultatet blev väl lite bättre.


Leggings --Nelly

Topp --?

Skor --Primark


it's time for a workout

Nu ska jag strax kila ner till gymmet i snöstormen. Om jag hittar bilen förstås! Har nog kommit 1dm bara i natt, om inte mer, och det snöar fortfarande... Jaja... Det är bara att gilla läget! (eller nåt..)
Får drömma mig bort genom bilder istället!


100219

Har precis av verkat de tre lääängsta timmarna på jobbet någonsin skulle jag tro. Kändes som minst det dubbla! Nu är jag i alla fall ledig tills på onsdag och det är det enda jag kommer jobba nästa vecka av någon anledning. (Troligtvis har jag redan uppfyllt mina timmar tidigare i månaden..)

I morgon blir det gymmet en sväng innan det blir lite festligheter på kvällen. Det vankas 30 årskalas ute i Blädinge! (Blir med andra ord nyktert för mig så att vi kommer hem detta årtionde.. hehe)

Ska krypa ner bredvid älskling i sängen nu och kanske slänga ett halvt öga på hockeyn. Skulle kunna somna sittandes, men det verkar dumt...


snö

Tittade precis ut genom fönstret och ser att snön vräker ner. De sägs att det ska komma närmare 40-50 cm till!!!! När ska det bli vår egentligen??



Jag vet två stycken som är väldigt glada i alla fall!





en liten funderare

Sitter här och är lite sugen på klänningen som jag provade häromdagen. Tror att den kan bli finfin till våren/sommaren när man får lite färg på kroppen.

Kan man ha för många klänningar? Jag är tveksam. Skor vet jag att man inte kan ha för många av iaf! hehe

 

För övrigt så har jag fått en hel del plugg gjort. Nu ska jag ringa gymmet och boka av bodybalance-passet jag skulle gått på i eftermiddag. Får bli vilodag idag så kör jag konditionsträning i morgon istället.




typ vaken

6 timmars sömn är långt ifrån det jag brukar behöva för att bli människa, men i dag får det helt enkelt räcka. Har en massa plugg som jag måste göra (hoppas bara att boken kommer idag) och ikväll är det dags för jobb igen. (Mamma, jag börjar 19 så innan dess kan vi höras! )

Nu blir det frukost/brunch/lunch eller vad det nu räknas som! ☺


sovdags!


Längtar tills det ser ut såhär när man kommer hem runt 5 på morgonen.
Maj -09

Blev till att jobba natten idag, så jag har precis kommit hem, ätit lite och ska strax krypa ner bredvid älskling i en varm skön säng. Är dock förvånansvärt pigg med tanke på att de ringde vid 17 och frågade om jag kunde komma tillbaka vid 01 (slutade 22) och jobba till 05. Som tur var så fick jag jobba hela natten i alla fall, härligt med lite klirr i kassan!

Sov så gott, God morgon, eller ja...

vill ha

Lila klänning (ser blå ut, jag vet) --H&M

Hittade en söt klänning på H&M igår, den fick dock inte följa med hem...

 

 

Är sugen på de lite lägre kängorna, men vilka är snyggast?


100218

Var riktigt seg igår. Efter lunch åkte jag och tränade. Ett spinning/core pass blev det och fy tusan vad jobbig spinningen var! Tog i för kung och fosterland! På eftermiddagen blev det en runda in till stan för att byta stövlarna jag köpte i lördags. De jag skulle byta till fanns tyvärr inte i min strl så nu får jag se om jag kan övertala någon att följa med mig till Malmö någon dag nästa vecka.

Idag blir det inte många knop heller. Plugg, Flowin vid 14.30(?) och jobb ikväll.

100217




Har precis varit ute och gått en ordentlig promenad med Zahara. Hade henne lös hela vägen och hon gick exemplariskt, både när vi passerade andra hundar (nåja, hon satte sig ner på rumpan precis när de passerade, men det gör mig inget) och i övrigt. Men ändå så finns det gubbar och kärringar som ska klaga! Blir så less!! "Vad har du kopplet till? Bla, bla, bla." Hur ska jag kunna träna henna på att gå fint utan koppel om hon har det på sig? Herregud...

Hon var verkligen ett monster när hon var valp! Minst 5 fjärrkontroller har hon tuggat sönder, 2 soffor har hon gnagt på, X antal skor, bäddar, stolar... You name it. haha Vårt knasiga lilla monster! Nu i efterhand kan vi skratta åt det, men just då var det allt annat än kul. ;o)


feb. 16, 2010



Ny dag och nya tag.
Ska strax skutta (mja, C får köra ner mig tror jag) till gymmet och efter det så blir det fika med underbara vänner. Är ju semeldagen idag!
Ska försöka få lite plugg gjort senare också innan det är dags att bege sig till jobbet. Har sagt till att jag gärna jobbar natten, men tror tyvärr inte att det blir så... Skulle verkligen vilja ha lite mer klirr i kassan!


Baileys



Var som sagt hos veterinären med Baileys idag. Hon tycker att han är väldigt pigg och så förutom att han är besvärad av tumören (den sitter ju i nosen) och nyser blod. Han kommer att få äta kortison nu som förhoppningsvis dämpar svullnaden och gör honom mindre irriterad. Han kan andas bra utan problem det är just det att det måste vara väldigt obehagligt att ha något i nosen hela tiden.
Hjälper inte kortisonet så trodde veterinären inte att han (eller troligtvis vi) skulle orka mer än ett par veckor. Vi vill ju inte att han ska lida och det gör han ju om han nyser blod/var konstant... Vi får se hur det blir.
Det är bara att hålla tummarna att det hjälper och han har i alla fall ett par månader av skutt och bus kvar!


:o)

Fick tillbaka mitt prov nu och jag fick alla rätt!!! Jäklar vad glad jag blir! Nu ska jag fira med att gå och träna! hehe

Följde med C till veterinären med Baileys nyss, men när vi kom in så hade han inte tid fören vid halv 2. Blir lite stressigt eftersom jag ska på pass vid halv 3, så det var bara att åka hem och lämna av mig. Får hoppas att C kommer ihåg allt som veterinären säger istället. ;o)


Uppdatering: Får högsta betyg på hela kursen! Today is a good day!

100215

Måndag igen. Dagarna och veckorna rulla på i en väldig fart! På gott och ont...

Var tvungen att skriva om hela mitt prov i dag. Skolans server hade hängt sig, kraschat eller nåt, så allt som var inlämnat etc. efter i tisdags hade försvunnit. Lite tur i oturen ändå kanske i och med att jag inte kunde göra hela provet. Nu fick jag ju en ny chans! Hoppas bara att jag slipper göra det igen. Var inte jättesvårt, men väldigt stressigt. Hade bara 90 min på oss och då var det både ord och fraser som skulle översättas plus att man skulle skriva två olika brev och en telefonkontakt. Pust! Nu är det över i alla fall och jag ska dyka ner i andra pluggböcker. Är en ny kurs (och sista) som börjar nu så jag har inlämning både tills på söndag och måndag och jag har inte fått tag på kurslitteraturen till sista kursen än... Det löser sig nog på något sätt! :o)


Längtar till våren när solen börjar värma och snön börjar smälta!


pokeroutfit

Igår hade jag på mig:

T-shirt --H&M
Armband --Lindex m.fl.
Leggings med skinndetaljer --Nelly.com
Paljettjacka från Vila (köpt på Rågårds har jag för mig)
Skor --New Look (hade dock inte dessa sen med tanke på vädret)


alla ♥-dag

*pust* Älskling hade fixat en överraskning till mig idag. Han stack iväg en stund på morgonen och kom tillbaka med blommor och så sa han att jag skulle klä mig varmt. Sagt och gjort och ut i skogen gick vi med matsäck och annat gott. Ett litet problem bara. Båda hundarna stack så innan vi kunde ha det lite mysigt så var det bara att pulsa efter! Efter att jag skrikit mig hes och pulsat runt i lårdjup snö i närmare 2 timmar så var äntligen båda hundarna återfunna och vi kunde grilla lite korv.
Baileys var inte borta så länge, han lallade nog mest runt och nosade och sket i oss. Den lilla donna däremot... Ojoj... C ringde till och med en spåtant som kunde beskriva henne på pricken (utan att C sagt något annat än att "vår hund har sprungit bort"). Hon sa att Z skulle komma till oss när hon var färdig med att jag rådjur... Ja, herregud. Man har ju inte tråkigt med våra små monster till älsklingar! Nu ligger både fyrbenta och tvåbenta utslagna och i detta läge kommer vi nog stanna ett tag.
Tror med andra ord att jag skippar gymmet idag! ;o)

Hoppas ni har en trevlig alla ♥-dag!

STORT Grattis till min underbara vän Vickan som igår blev mamma till en liten pojke!
♥♥♥♥♥


pokernight

Du ska jag och älskling till några kompisar och spela poker. Wish me luck!! Jag har absolut noll pokerfejs! hehe Men det ska bli riktigt kul att bara umgås lite och ha det trevligt, vem som går hem med pokalen ,-a, det återkommer jag om!


Airlie Beach -08


look of today

Klänning --BikBok
Paljettleggings --BikBok
Stövlar --Skopunkten

 

Köpte ett par nya stövlar(ovan) när jag var inne i Växjö idag. Vet dock inte om jag ska behålla dem eller om jag ska se om Skopunkten får in dessa i min storlek igen.

 

 

Köpte en Bad Hair Day-mössa på Aima också, samt ett par jeans på SecondHand som jag ska göra till ett par shorts.


filmtajm


Moulin Rouge börjar på 8:an nu. Var år och dar sedan jag såg den sist! Är så sjukt känslig, så det lär nog trilla en och annan tår! haha


*pust*

Tog mig i kragen och gick och tränade i alla fall. 50 jobbiga minuter blev det till slut på löpbandet. (7,74km) Nu ska jag strax hoppa in i duschen innan det blir fredagsmys delux, men först en sväng med hundarna när älskling kommer hem!

12 feb 2010


Magnetic Island -08

Fredag idag! Underbart!
Blir en lugn dag, får se om jag hittar motivationen till att pallra mig iväg till gymmet. Har bokat in mig på löpbandet, men får som sagt se om jag orkar gå dit. Vet ju hur skönt det är efteråt! Det gäller bara att få tummen ur...

Måste få tag på min lärare också och se om jag kan komplettera mitt prov i och med att skolans hemsaida hängde sig och jag inte kunde skriva klart det. Vore rätt skönt att få det fixat innan helgen!

100211

Har precis varit och kört en timmes styrka/intervall pass och klurar på om jag ska krypa ner i ett varmt skönt bad. Har inget plugg jag "måste" göra just nu, provet gjorde jag i morse (även om sidan hände sig när jag hade 35 min. kvar. Min lärare ska dock kika på det så jag hoppas att jag kan komplettera det jag inte hann med.) och jag börjar inte jobba fören vid 18.


Bildenär tagen för nästan exakt 1 år sedan i England.
Håret har växt en bra bit sedan dess och älskling ser inte längre ut som en luffare! ;o)


mmm... magnum


Älskling kom hem med efterrätt. Han är allt bra underbar!!! :o)

2010.02.10

Dålig blogg dag idag. Har inte haft något vettigt att skriva, så kan det gå!

Har filat på mitt cv och personliga brev. Tänkte skicka ut en par stycken idag, men när jag skulle skriva ut dem så var patronerna slut. Typiskt! Blir så irriterad när sådant händer. När jag äntligen fått tummen ur och gjort det, så är det något annat som ställer till det.

Vill fly hit:

Cairns -08

skor

Snyggingar från Nelly som jag inte skulle tacka nej till!


nionde februari

 

Jag och hundarna låg och drog oss en bra stund i morse. Så skönt! Sen var det bara att dra på sig täckbyxorna och ge sig ut i snön.
Har varit i gång ett tag nu och bla mailat antagningen eftersom jag inte fått något svar på om jag får börja på kursen i mars eller ej. Hoppas, hoppas!

 

Är helt ledig idag (förutom ett prov jag ska göra någon gång denna vecka och en inlämningsuppgift tills på söndag..) så det blir nog en riktig slappardag!


strul...


Såg denna söta skylt i GBG i somras

Vet inte om det är blogg.se som har problem eller om det är min dator som ballat ur totalt. Har i alla fall försökt att logga in i närmare 1 timme och först nu går det, lagom till att jag tänkte krypa ner bredvid min älskling i sängen.

Jaja, hoppas på lite mindre träningsvärk och att inspiration till att skriva ett grymt cv imorgon kommer över natten!


måndag hela dagen

Måndag i dag igen. Veckorna bara flyger förbi känns det som! Skönt på ett sätt, då blir det vår fortare. Men jag vill ju hinna njuta också!

Idag blir en städ/plock/träning/jobb-dag. Kanske lite plugg också om jag orkar. Har prov denna veckan, så jag borde verkligen! Men en sak i taget! Nu ska jag försöka ta mig in i "mitt" badrum och röja, förstår inte riktigt vad som har hänt, men det ser ut som att det har dragit fram en orkan där...


gårdagens


Det blev den blommiga klänningen igår och..

..en svart och rosa skuggning (som ser blev lila ut) samt lösfransar.

Nu ska vi äta tårta! mums!

härliga söndag

Blev en rätt lugn kväll igår, så i morse när det var dags att snöra på sig träningsskorna så var jag hyffsat pigg. Var dock rätt segt att spela då det var ojämna lag och bara det ena laget kunde ha en avbytare. Vi vann i alla fall med 12-8, tjohoo!
Efter innebandyn var det bara att äta lite lunch och sätta i gång med pluggandet. Nu har jag skickat in uppgiften och resten av kvällen ska spenderas i horisontellt läge i soffan med älskling och hundarna.


Ha en trevlig kväll!

Zahara och Baileys sommaren 07


klädvalstrubbel

1 2 3

Har lite beslutssvårigheter... 1, 2 eller 3??

06.02.10

Har haft fullt upp hela dagen. Efter morgonpromenaden med hundarna åkte jag till systemet och köpte tårtingredienser. Älskling fyller år idag, så när han kom hem för lite lunch så stog det en tårta och väntade på honom. Nu har jag kommit hem från ett par timmar i skidbacken och ska ta och hoppa in i duschen och göra mig i ordning. I kväll blir det party!!


nytt i sminkväskan

Tog en liten sväng in till stan förut, medan älskling städade. Skönt att komma hem till ett nystädat hus -man kan ha det betydligt sämre!


Fick med mig en ögonskugga (m/s pollution) och eye primer hem från Make Up Store, but that's it. Sprang in en sväng på Systemet för att handla lite inför imorgon, men det tog sådan lång tid och jag hade beställt mat så jag får ta det på vägen till skidbacken imorgon.

Nu ska  jag förtsätta att ägna mig åt fredagsmyset. Älskling ska upp redan vid 7 imorgon bitti och vara borta hela dagen, så jag får passa på att mysa med honom nu eftersom att jag ska bort imorgon kväll.

feedback

Här går det undan. Har redan fått feedback på min uppgift i Affärskommunikation på engelska som jag skickade in runt lunch. MVG blev resultatet. Nice!! :o)

today i'm wearing this

Kofta --Lindex

Linne --H&M

Leggings med "skin"detaljer --Vila

Skor --Primark

 

Har suttit och pluggat hela förmiddagen och fått en hel del gjort. Första inlämningen är färdig och inskickad, "bara" den andra kvar. Har visserligen kommit en bit på väg, så det är inte allt för allvarligt.

 

Älskling kom hem vid lunchen och föreslog att jag skulle åka in till Växjö och köpa mig ett par nya skor  i eftermiddag (det är nog första (och sista?) gången han har föreslagit det) anledningen -han vill få mig ur vägen så han kan städa. haha. Har jag det bra idag, eller har jag det bra?? Ska köpa med mig thaimat på vägen hem också. mums!


typiskt...

Sitter här och pillar i mig lite lunch.
Hade tänk söka en till utbildning på samma skola som jag läser nu, men såg till min förtvivlan att ansökningsdatumet gick ut igår! Typiskt!! Har mailat och frågat om det går att lösa på något sätt. Annars så måste jag verkligen få tummen ur och börja söka mer jobb nu!! Att få mer tider på jobbet jag har ser rätt mörkt ut... Så vem vet, får jag ett jobb i Sthlm och vi inte har fått huset sålt så kanske jag och älskling måste bli särbos ett tag -inget jag ser fram emot! Men jag ska inte ropa hej innan jag kommit över ån.

Vid 14.30 är det dags för ett till flowinpass och ikväll blir det jobb, så nu ska jag återgå till mina älskade pluggböcker!

rååsa

Okej, behöver lite hjälp nu. Beställde ett par sjukt läckra skor från Nelly men är lite tveksam. Behålla eller inte?


Beställde även leggingsen ovan. Svarta med "skinn"detaljer på sidorna. It's a keeper! ;o)



Skorna är nu åter hos avsändaren men leggingsarna fick stanna kvar. 

100203




Har äntligen fått tummen ur och pluggat idag. Har två inlämningar som ska vara inne senast på söndag och nästa vecka har jag prov i affärskommunikation på engelska.

Vi har nog den största(närmare 250 kvm(!!)) garageuppfarten här omkring och har varit väldigt lata med att skotta den, har bara kört rakt upp och plattat till snön. Men idag så kom älskling hem för lunch samtidigt som det var en traktor här och plogade och han var schysst nog att ploga en del av vår uppfart. Hur skönt som helst! Framför allt med tanke på att det ska komma ännu mer snö!


100202.2

Idag var jag och tränade flowing för första gången. Riktigt jobbigt men hur kul som helst! Så jag bokade in mig på passet som är på torsdag också.

Sitter och lyssnar på vinden som viner i husknutarna. Det snöade i morse när jag och Zahara var ute och gick och nu är det igång igen. Ska tydligen komma upp emot 40 cm det närmaste dygnet så snart får vi väl gräva oss ut!


100202

Ska på fest med sommartema på lördag, så nu önskar jag verkligen att jag hade beållt den här klänningen;


myskväll

Jag och älskling ligger i soffan och svullar i oss tripletto-glass från Hemköp. Vit, ljus och mörkchoklad tillsammans med chokladsås. En chokladälskares dröm, dvs min. hehe
Skulle jag bara få äta en godsak/godis för resten av mitt liv så måste skulle jag välja choklad. mmmm
Äger till och med en chokladfontän.

Ju mörkare detso bättre! :o)

nytt

Linne från H&M och jacka från Vila


Nagellack från Isadora/H&M och smink från Lindex

 

Ska på fest med sommartema på lördag, så då tänkte jag inviga det ljusrosa lacket.

 

Kofta från Lindex

 

Köpte en ny mascara också -False lash effect -men jag vet inte, kanske kanske inte...


första februari

Herregud vad tiden går fort! Redan februari...

Har varit och tränat nu på dagen. Ett spinning & core pass blev det. Fy så jobbigt det var, men nu kan jag trycka i mig min semla med gott samvete!

Har tagit lite bilder på det jag köpte häromdagen, så jag ska fixa till dem lite innan jag publicerar dem.


RSS 2.0