en försommardröm

Har spenderat dagen med att svära åt min dator och Claes mail. Tänkte få iväg jobbansökningar, men då kan jag inte maila dem till C så att han kan skriva ut dem... suck!

Nu på kvällskvisten var jag först på ett corepass och sedan 45 minuter spinning. Svettigt men skönt! Tror  det blir en sväng till gymmet i morgon förmiddag också.

Imorgon blir det träning, eventuellt promenad med Lollo och Lucky och packning för på torsdag morgon kör jag och Zahara till Stockholm för att hälsa på familjen! :o) Älskling kommer upp på fredag.

Nu ska jag ägna kvällen åt några SATC avsnitt innan det blir sängen för min del.


Solnedgång över Gotland i midsommarskrud
Gud vad jag längtar tillbaka till försommaren! Men den här hösten kommer nog bli jäkligt bra den med!

100830


bild från Göteborg

Har varit ledig idag och tog mig äntligen i kragen och var på gymmet och svettades för första gången på ungefär en vecka. Riktigt skönt!
Är ledig imorgon också och då funderar jag på om jag och Zahara ska åka iväg och leta lite kantareller någonstans. Har inte ätit en enda än!

100829



De här fina regnbågarna (är två men den andra är väldigt svag) sken över oss när vi begav oss till några kompisar på fest. Var en trevlig men rätt tidig kväll.
Idag var vi inne i Växjö en sväng och jag kom äntligen hem med ett regnställ, fast i fel storlek. Får åka in i veckan och byta, hade 20% rabatt som gick ut idag så jag var ju tvungen att utnyttja det. :o)

Nu ska jag sticka till jobbet, hoppas nästan lite att jag inte blir tillfrågad om natten, även om jag behöver pengarna...

100828



Pust vilken vecka! Har jobbat tre nätter på rad och extra även igår kväll och inte haft en ledig sekund för att sitta vid datorn. Men nu är det lördag och jag är ledig fram tills imorgon kväll.

Har precis varit på agility med Zahara, Lollo och Lucky. Våra duktiga små tjejer! :o) Gick riktigt bra och det slutade regna också. När vi var på marknaden så öppnade sig himlen och på 2 sekunder så var vi totalt dyngsura. Var inne i Växjö på förmiddagen för att just köpa regnkläder men de hade såklart inte min storlek. Ska åka in imorgon igen och kolla i en annan butik.

Ikväll blir det förfest hos några kompisar och sedan eventuellt öltältet på den lokala marknaden.

100825



Vilket väder det var igår! Sol och spöregn om vart annat... Lyckades pricka in hundpromenaderna när solen sken som tur var, annars hade jag nog blivit dränkt!

Måste nog inse att hösten är här, alldeles för tidigt! När jag körde hem från jobbet i natt runt halv 5 så var det 11 grader och spöregn, behöver säga att jag är glad att jag tog bilen? :o)
Fick jobba extra natten till idag, jobbar extra inatt, imorgon natt och fredag kväll. Kommer bli några tuffa dagar och imorgon måste upp tidigt, så eftermiddagen kommer ägnas åt sömn!

Vid 14.30 är det dags för ett flowinpass, så nu ska jag äta lite!

Inlägget blev inte publicerat när det skulle för min dator hängde sig och jag var tvungen att gå.
Nu har jag tränat, sovit lite och ska äta upp min middag innan jag börjar jobba vid 18-04.30

hästarhästarhästar


bildkälla

En sak som jag alltid har älskat är att rida. Tyvärr så är jag allergisk och var tvungen att sluta på ridskolan när jag var liten. Blir ridning lite då och då men inte lika ofta som jag skulle önska! Nu har jag dock hittat ett ställe inte alls långt från där vi bor som har rasen American Curly -en allergivänlig ras. Är sugen på att börja rida igen. Det har varit min dröm sedan jag var tvungen att sluta!

helgen



Har haft en väldigt lugn och skön helg. I fredags efter jobbet så var jag med när min svägerska tattuerade sig och på kvällen hade jag och älskling myskväll. Hann dock med en sväng till gymmet där emellan.
I lördags gjorde jag och Zahara debut på agilitybanan, blev inga hinder den här gången mest teori och lite kontaktövningar men på lördag kör vi igång på riktigt. På kvällen lagade vi middag med två kompisar och pratade Thailand innan vi åkte in till Växjö och gick på bio. Såg The Expendables -se den inte! haha Killarna gillade den men inte vi tjejer, ingen egentlig handling, bara blod och krig och alldeles för högt ljud. Höll tillochmed på att somna!
Igår stog en timme spinning på schemat -pust- den 19e ska de ha ett tvåtimmars pass på gymmet, får väl se om man pallar med det!

Nu ska jag ut och njuta av solen strålar innan de försvinner helt och hållet!

en outfit


lördagens outfit: topp; H&M Garden Collection | shorts; BikBok | ring; H&M

god morgon



Är typ vaken och ska snart cykla till jobbet. Solen skiner så jag hoppas att det blir en bra dag! När jag slutar ska jag hämta ut ett par skor som jag har klackat om och sedan ska vi in till Växjö en sväng innan det blir träning. Älskling har verkligen kommit igång nu! :o)

Hoppas ni får en bra dag!

100819


pic; syster

Började jobba kl 7 imorse och slutade kl. 13, strax efter två mötte jag upp söta Lollo för att träna lite med våra voffsingar. Gick väl hyffsat tills regnet kom. :o)

Nu har jag varit på ett spinningpass (tillslut, hade först ingen som helst lust men det är skönt när det är gjort!) ätit middag och ska ha lite filmmys med älskling.

.



Nu ska jag försöka pallra mig i väg till gymmet en sväng. orkade verkligen inte igår... Sedan ska jag ängna eftermiddagen åt att söka jobb. hurra..

reafynd nr1



Fyndade lite på rean i lördags när jag var inne i Växjö, bland annat klänningen ovan från Lindex. Blev sugen på den när den kom ut i butik, men kände inte riktigt att jag hade råd (tror den kostade 499kr innan). Nu hittade jag den för 80kr och kunde inte låta bli! Riktigt snygg, fast jag vet inte riktigt när jag ska använda den... hehe

summer days n' nights







bild från bryggnocken, eftermiddagssol över badviken, lillskruttan, kvällshimmel, spegling, middag på bryggan

Några semesterbilder från vårt ställe i skärgården. Hade gärna spenderat några veckor till där ute, framför allt när det var så supervarmt. Får hoppas på nästa sommar!

one of those days



Än har sommar inte riktigt släppt sitt grepp, var 18 grader vid 5 imorse när jag slutade jobba.  :o)
Igår var jag en sväng i Växjö med Lollo innan jag började jobba vid 18. Blev ingen träning så jag ska försöka ta mig till gymmet om en stund...

I söndags var jag på det svettigaste spinningpasset någonsin! Helt sjukt varmt... Och på kvällen var jag och älskling i en park med två kompisar och grillade och njöt av en underbar sommarkväll. Har knappt fått ett myggbett på hela sommaren men då blev jag totalt uppäten! Vad är de för vits med dessa små irriterande insekter??

100815


mums!!

Har haft fullt upp idag. Vi åkte tillbaka till IKEA för att byta färg på soffbordet och dvdställen vi köpt, men kom hem med delvis andra möbler och lite till. haha Kommer bli så snyggt när det blir klart! Är bara tapeter och ny tvbänk kvar.

Ska visa vad jag gjorde för fynd i Växjö igår också! Men det får bli imorgon.

100814


pic; jag

Idag blir det troligtvis en liten tripp till IKEA. Ska försöka göra vårt hem lite mer hemtrevligt för det kommer inte bli någon flytt för vår del den här hösten. Men först ska jag åka in till Växjö en liten sväng!

...


Sa jag att jag är lite kär? Till och med Claes tycker att dom är snygga! Får väl smöra lite...! haha

göteborg



bubbelpoolen på hotellet med utsikt över bla Ullevi

Nu är vi hemma från Göteborg och har hunnit vara en sväng på gymmet och hyra film.
Var riktigt trött efter en eftermiddag på stan och bad i hotellets bubbelpool igår, så jag tokdäckade i sängen vid kvart över nio! Så drinkar på stan blev det inte tal om.

Nu, filmmys!

soluppgång






Har hur mycket bilder som helst från semestern. De här är från i fredags morse då jag ställde klockan och gick upp och tittade på soluppgången. Svårt att hitta något vackrare!


Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Är (kors i taket) hur pigg som helst och vet inte om det beror på powernapen jag hann ta innan jobbet eller kopparna kaffe jag druckit i natt (troligtvis det senare). Klockan ringer i alla fall kl. 8 och runt 9 halv 10 går bilen till GBG, så jag ska hoppa i säng nu och hoppas att tröttheten kommer så fort huvudet landar på kudden.


skorskorskor




Såg dessa snyggingar inne på Topshop i Sthlm när jag var uppe senast. Lite ha-begär! haha

Har heft en mysig eftermiddag med Lollo. Först en promenad med hundarna och sedan fika. Tyvärr inte ute för solen lös med sin frånvaro..
Nu blir det en helnatt på jobbet (skulle ha jobbat 18-22 och 01-05), så jag ska äta lite och sedan susa ner i regnet...

onsdag


vill ha sol!

Försökte sova länge idag, men det gick sådär... Vaknade upp med jordens huvudvärk!

Nu ska jag och Zahara göra oss i ordning för snart ska vi möta upp Lollo och Lucky. Hoppas verkligen att solen tittar fram då blir det nog lite fika ute. Tyvärr så lurar regnmolnen inte allt för långt bort... Kanske ska inviga mina nya gummistövlar om vi ska gå i skogen!?


transparent



Provade den här snygga skjortan på H&M för ett par veckor sedan, lite för oversize, men det var den enda storleken som fanns kvar. Är lite sugen på den och i just den militärgröna färgen... Vad tycks? Ska jag slå till?

Nu ska jag krypa ner bredvid mina älsklingar. Imorgon ska jag jobba natt för första gången på ett par veckor, så jag ska försöka sova läänge och sedan blir det en promenad och förhoppningsvis fika i solen med Lollo. :o)

back to work



Nu ska jag strax kila till jobbet... Första passet efter semestern! Känns lite mentalt jobbigt, men det ska nog gå bra. Är ju snart lång ledig igen! haha

hoppochskutt




Fick ett sms tidigare idag från Lorena som frågade om jag och Zahara ville vara med på en agilitykurs som börjar nästa vecka. Det fanns en plats kvar och den lyckades vi norpa! Ska bli riktigt kul och det tror jag lillskruttan  också kommer att tycka!
Så nu ska jag åka och köpa ett par gummistövlar -lär behövas!

när det säger klick



Var precis inne på studera.nu och kollade kurserna jag har sökt och såg att jag har kommit in på Fotografi - Visuell kommunikation på distans via Högskolan i Jönköping. Ska bli riktigt kul! Måste anmäla mig till fotokursen jag fick med när jag köpte min D90 också, så att jag lär mig min kamera lite bättre.
Fotografi - Visuell kommunikation

100809



Ligger i soffan halvt utslagen. Var på bodypump tidigare i kväll och fy sjutton vad jobbigt det var! Känns att jag inte har tränat i stort sett något under semestern, men nu blir det andra bullar! Efter träningen plockade C upp mig och så åkte vi och handlade mat och lite annat. Men nu blir det mys och mental peppning inför jobbet imorgon. haha

möja





När jag och älskling provkörde nya motorn i fredags tog vi en tur till Möja för att handla lite. Det var verkligen en helt underbar kväll så vi stannade till på Möja Värdshus för att ta varsin öl och dela på en förrätt med bland annat friterade jätteräkor. Betalade för en, men fick två -inte helt fel!

hemma


livet på en pinne! ;o)

Nu är vi hemma igen och semestern är tyvärr slut för min del.. På tisdag börjar jag jobba igen, men det bli en liten mjukstart. Jobbar tisdag kväll, onsdag natt sedan är jag långledig tills på måndag. Så på torsdag bär det av till Göteborg för att fira svärföräldrarna.

Ska sätta mig och redigera lite bilder nu.

Mobilblogg: Igår var det strålande sol hel...

dsc09008 (MMS)

Mobilblogg: Igår var det strålande sol hela dagen så jag och älskling låg på bryggan och gottade oss. Vid halv 4a snåret kom pappa och min mosters man med en ny motor till båten så på kvällskvisten tog jag och C en premiärtur upp till Möja. Idag regnar det tyvärr och imorgon bär det av till fastlandet och vidare ner till Småland.


i lördags





Någras bilder från i lördags. Är ute i skärgården nu, men jag hoppas att jag lyckas publicera det här inlägget ändå med hjälp av älsklings mobil. :o)

veckans nöjen


här hoppas jag kunna ligga och njuta i veckan...


...eller här, i vår badvik

Nu ska vi åka och handla lite mat för veckan och olja till bryggan innan vi tar taxibåten ut till skärgården. Är min sista semestervecka, så jag ska försöka njuta ordentligt! (Hoppas verkligen att det slutar regna bara!)

huvudet ner och fötterna upp


har en gång i tiden tävlat i gymnastik, men det är svårt att tro idag! haha

Nu är vi uppe i Stockholm hos mamma och pappa. Imorgon åker vi ut till skärgården igen och hoppas på bra väder och inte allt för kraftiga vindar. Men blir det regn så har vi laddat upp med filmer och vi har en mängd böcker där ute.

outfit


Klänning --Från Nelly som jag har sytt om
Kavaj --H&M

Skor --Nelly


I lördags var vi som sagt på Strand i Borgholm och dansade tills fötterna trillade av -bokstavligt talat! haha Är glad att jag hade ett par extraskor i väskan att knata hem i!
När vi kom tillbaka till stugan var vi 9 stycken som kastade oss över resterna av en stackars chokladtårta, gud så god den var! (Recept tack C! ;o))

fjäril


pic. jag.

Hade lite tråkigt nu på kvällskvisten så jag bytte ut några av bilderna i headern.
Ska försöka hitta något bra att titta på på tv, annars så blir det nog till att öppna min bok. :o)


somrigt



Här är en bild från i lördags när jag, älskling och två kompisar var ute på en promenad. Himla fint väder fick vi tillslut i helgen trots att fredagskvällen bjöd på snålblåst och kyla.

Nu blir det strax mat, är vrålhungrig efter ett tennispass med älskling! Sedan blir det soffmys tror jag och en liten kvällsprommenad i solen.

långklänning




Fick med mig en fin långklänning från Stockholmsbesöket. Ska sy på en bit på underklänningen för av någon anledning så slutar den vid knäna. Köpt på Ohio(?).

sommar, sol & semester







Lite bilder från när jag och älskling var ute i skärgården förra veckan.

Nu är vi hemma efter en underbar helg på Öland, många skratt och några skoskav rikare. Igår var vi ute på Strand i Borgholm och det var riktigt kul! Förutom att jag fick ett litet pms-psyk-bryt. haha Men innan och efter det var allt tipptopp!
Imorgon blir det en lugn dag hemma som ska ägnas åt att träna, tvätta och plocka undan innan det är dags att packa igen för på tisdag åker vi upp till Sthlm.

RSS 2.0