091228

Har farit runt som en skållad råtta hela dagen idag, visserligen i stort sett enbart inom husets fyra väggar, men man kan få till en hel del farande här också! Hann dock inte med allt jag tänkt, så det får nog vänta tills nästa år...

Ramlade in genom dörren för ett tag sen efter att ha jobbat. Inte så mycket att göra så det var rätt segt, men tiden gick rätt fort ändå! Skönt!
Ska försöka reda ut vad jag har glömt att packa och hoppas på att jag kommer ihåg det snart! Imorgon rullar bilen mot Sthlm innan det bär av mot Sälen på onsdagmorgon. Ska bli så sjukt kul!!! Har inte haft någon julkänsla eller ens knappt längtat efter den, men till nyår däremot! Det har jag sett fram emot sen vi bestämde det! :o) Hoppas nu bara att hundarna inte ballar ur fullständigt! Har inte hunnit med veterinären så vi får se om det blir något lugnande över till Zahara också...

Nu ska jag beställa julklapp som jag fick från jobbet. Lutar åt att jag skänker det till bättre behövande -barnfonden. Årets sista(?) goda gärning?!


nytt i garderoben


Ny klänning från BikBok.
Fyndade även ett par paljettleggings på rean, men de har inte fastnat på bild än.


Ny mysig kofta från Gina -halva priset! :o)
(ber om ursäkt för den urusla kvalitén på bilden!)

ny header igen

Har suttit och pillat lite med med header nu på kvällskvisten.
Åkte hem rätt tidigt från stugan idag så C och jag har hunnit med både det ena och det andra! Stan, tvättning, filmmys...

Måste passa på att gratta min kära svägerska som fick en till liten flicka idag! Så grattis! Hoppas vi hinner träffa dom innan vi åker uppåt i landet på tisdag.

Ska fixa till lite bilder och slänga upp också. :o)

091226

Har haft ett par underbara dagar och kvällar. Hade tänkt slänga upp lite bilder men har förlagt min sladd någonstans, så det får bli ett senare projekt.
Igår var vi ett tjejgäng som var ute och idag mår jag som jag förtjänar. Urk! Men kul hade vi!

Ska snart packa in oss i bilen och åka ner tills C's föräldrars stuga i Blekinge, men först så måste C spela lite. Han fick ju sitt efterlängtade Xbox i julklapp av mig och svärföräldrarna, så vi får väl se hur mycket vi kommer umgås de närmaste dagarna! Haha Kanske tur att vi åker till stugan i dag och mot Sthlm/Sälen på tisdag. :o)


God Jul!

Idag har jag knappt suttit ner någonting, förutom i bilen då. Har varit en sväng inne i Växjö och sedan har jag bakat! Dock så trodde jag inte att mjölet skulle räcka, så det var bara att åka till affären -igen.. Lussebullar och chokladkolor blev resultatet i alla fall!

Nu ska jag strax göra mig lite gröt och hoppa i jobbkläderna. Jobbar till 22 idag och hoppas verkligen att vi inte behöver jobba över. Har ingen koll på om jag slagit in alla julkappar så det får jag ta itu med sen.

Hoppas att ni får en underbar dag imorgon med släkt, vänner, god mat och så lite paket!

God Jul!

091222

Har äntligen gjort klart alla inlämningsuppgifter och prov för i år! Fick ett ryck i morse och skrev så fingrarna glödde (kanske inte riktigt, men jag trodde att jag skulle behöva sitta hela dagen utan att få någon inspiration).

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan styra bilen mot Växjö. Undrar om jag får trängas med många? Ska handla lite julpynt och mat och om jag har glömt någon julklapp. Sedan blir det hem och införskaffa en gran. Har inte haft någon de senaste 2 åren, så nu ska det slås på stort! :o)

1½ dag kvar till julafton. Måste jobba lite på min julkänsla, hoppas att den infaller med dunder och brak ikväll!


minus sjutton





 

- 17 ute när jag åkte från jobbet. Burr!

Kan inte annat än längta till sol och värme, även om jag måste erkänna att det är väldigt mysigt med riktig vinter. Men inte allt för länge!

 

Hittade dessa bilder från när jag och C firade 1årig bröllopsdag. Åh vad jag längtar till sommaren!!

Med detta säger jag God Natt! Måste försöka vända tillbaka dygnet nu -sova på nätterna & vara vaken på dagarna.. ;o)


091221



Var fruktansvärt trött när jag vaknade av att C kom hem för att äta lunch. Fick dra mig ur sängen och till datorn och här har jag suttit sedan dess och pluggat. Är väl i stort sett klar med min näst sista uppgift som ska lämnas in idag. Sedan har jag en till som ska vara klar imorgon, men just nu känns det som mitt huvud är fyllt av gröt och jag orkar inte sitta här längre!
Börjar jobba redan vid 17, så det blir väl att ta en dusch, äta något göra sig i ordning och rulla dit. För inte går jag i denna kyla inte! ;o)

Solen har i alla fall lyst på oss idag, även om jag knappt satt min fot utanför dörren, men efter imorgon hoppas att jag att det blir ändring på det! Behöver röra på mig!!


4 advent

Äntligen har jag klarat av proven. Hoppas nu bara att det gick bra! Tyvärr så är jag inte klar med skolan än. Har en inlämning som ska vara inne imorgon och en som ska vara inne på tisdag. Har tre jobbpass kvar (varav det sista 18-22 den 23e...). Sen tar jag julledigt! Jobbar visserligen den 28e, men jag ska se om jag kanske kan byta bort den.

 

Nu ska jag gräva ner mig i böckerna en liten stund till innan det är dags att ta sig till jobbet och spendera ytterligare en natt där. Hoppas på en bra lön i januari så vi kan lägga undan lite och ta en sista minuten i februari!


Drygt 3 dagar kvar till julafton. Helt sjukt vad fort den här hösten har gått!!!!


julbords outfit

Är superstressad så det här är nog dom slarvigaste outfitsbilderna i den här bloggens historia! Oredigerade och ej beskärda -The naked truth

Snygga fjädrar på snörena i ryggen

 

Ny tunika från Aima som jag hittade när vi var och handlade julklappar förra helgen.

Varför hittar jag bara saker till mig? ;o)

Skärp från Vero Moda

Får se vad det blir på fötterna. Snöar här och där nera har de utfärdat en klass 1 varning på grund av snön. Klackar kanske är att glömma?

sovdax

Äntligen hemma efter 12 timmars jobb och jag är förvånansvärt pigg! Men det kommer nog inte dröja många sekunder innan jag slocknar så fort huvudet har träffat kudden. Ska bara äta upp min frukost först. Idag väntar plugg och sedan julbord, så jag kan inte sova allt för länge. Måste hinna njuta lite av att jag inte behöver vara tillbaka på jobbet fören imorgon kväll! Tjohoo! ;o)



god morgon för vissa, god natt för andra

Sitter och äter lite frukost efter nattens jabb men ska straxt dra mig mot sängen. I kväll väntar ett 12 timmars pass (18-06) och på sönda har jag sista natten för den här gången. Förstår inte riktigt när jag ska hinna med att göra två prov på 2 timmar vardera innan söndag. På lördag ska vi nämligen ner till blekinge på julbord med Cs familj. Det är nästan så att jag överväger att stanna hemma och plugga... En lördagkväll. Kul! :o( Får väl se hur mycket jag hinner med imorgon.

Nu lockar bingen! Väck mig inte innan två. ;o)

Godnatt!

sol

Vaknade upp till ett väldigt vackert vintersverige idag. Sol som skiner och snö som gnistrar. Håller alla tummar och tår för att det håller sig såhär över julafton också!

Nu ska jag sätta mig och förbereda mig inför två prov som jag tydligen ska ha den här veckan. Trodde att det var nästa, men men. :o)


vintervitt

Claes bad mig leta reda på någon snygg bild på honom som han kan ha på sitt företags hemsida. Har lagt över i stort sett alla bilder på skivor och en externhårdisk och självklart så hittar jag en massa andra roliga  och gamla bilder utom just det jag letade efter. Kunde såklart inte slita mig!

Favoritbilden på mig & mamma


Jag & lilla systeryster


Jag & brorsan när vi var 3(?)


Collage som syster gjort :o)


och så en på mig & morfar



Nu har det blivit ett par cm snö på marken. Mysigt! Hoppas att det får ligga fram till julafton!
Bara inte transporterna inte blir försenade i natt på jobbet bara...
Nä, ska återgå till att leta bilder åt C och att plugga.

nytt

Hade helt glömt bort att jag köpte ett linne från Frank Dandy när vi var på Vingåkers Outlet för ett par veckor sedan.


Lite kul med färg såhär i vintermörkret!
Jeansen jag köpte på BikBok när jag var i Sthlm senast har snabbt blivit favoriter. Så otroligt sköna!!

Nu ska jag sätta på mig ansiktet och åka in till Växjö för att fortsätta min klappjakt..

i <3 u

Köpte ett set nya pepparkaksformar häromdagen och såhär blev resultatet.



Nu ska jag bara knyta lite rött band i dem och hänga upp dem som julprydnad.

Formarna köpte jag på Lagerhaus

Lucia

Har tv'n på i bakgrunden där svt visar ett vackert Luciatåg. Kan inte annat än längta tillbaka lite till då att man gick i skolan... Där var det både lucior, tomtar, julstjärnor m.m, har inte riktigt haft någon riktig julkänsla de senaste åren vilket jag verkligen saknar! Men i år är det värsta jag har varit med om!! Insåg i torsdags att det bara är 2 veckor kvar till julafton & i couldn't care less. Jag som brukar älska det!! Vinternshöjdpunkt förutom om det blir en skidsemester.. Nä, skärpning! Idag har jag i alla fall fått lite mer julkänslor än vad jag haft hitills. Har precis haft svärföräldrarna här på lite julmat också. Riktigt mysigt, och höjdpunkten --> inget jobbprat!! ;o)


bild från --> länk

outfits


Freda'kväll
Klänning -- Vila
Skor blev det från Miss Selfridges

Lördag
(dagen efter kvällen före...
Ser verkligen lika trött ut som jag va..! hehe)
Tröja --Köpt i England

Jeans --Bik Bok

Blev en kombination av fredagens partyoutfit och lördagens "gå-på-stan" kläder.


tredje ljuset är tänt


Gick emot alla mina principer i går när vi var i Växjö. Jag köpte färdig pepparkaksdeg!! Men jag kan lova att det var första och sista gången! Låååångt ifrån den standarden jag är van vid på pepparkakor. hehe

Var som sagt i Växjö igår och köpte julklappar och lite julmat. Griljerade min första skinka någonsin igår och jag tycker nog att resultatet är godkänt!

Idag har jag pluggat och bakat papparkakor medan små snöflingor virvlar utan för fönstret. Äntligen lite julkänsla!


Glad Lucia!


sminkning -check!

Krigsmålningen (som pappa kallar det ;o)) är på så nu är det "bara" håret och bestämma klänning kvar..


Fick bli svart-lila sotning (syns inte så bra på bilderna) och lösfransar

dagens mysoutfit

Idag myser jag runt i

tofflor -- Primark

leggings -- Gina Tricot

linne -- New Look

tröja -- H&M


091211

Sitter här och äter en väldigt sen frukost (eller nåt åt det hållet, är ju snart dags för lunch så det blir bara lite frukt). Fick sova till hela 9 idag för Zazzi. hehe Så nu har vi varit ute på en ordentlig promenad.
Tänkte plugga lite och sen laga lunch till min älskling innan det är dags att försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig. :o) (se längre ner)

14 dagar

Exakt två veckor kvar till julafton och på söndag är det lucia. Vet att en del dagis (och säkert skolor för den delen) har börjat med luciatåg. Själv blev aldrig utsedd till lucia i skolan, men nu kan jag modifiera bilderna som jag vill! ;o) Alltså får det bli ännu mer juligt och luciaaktigt i bloggen från och med nu!

nya headern


gamla

det gäller att börja i tid?


Har man ingen vågtång att fixa håret med får man lösa det på annat sätt. :o) Har gjort tre inbakade flätor att sova med och hoppas på att det blir fint imorgon.

morgondagens i-landsproblem

Det vankas julbord med jobbet i morgon och jag har ingen aning om vad jag ska ha på mig!! Har strukigt de allra tajtaste klänningarna på min lista, ingen bra idé med en massa julmat och ett tajt fodral! hehe

Så nu vill jag ha en åsikt! Vilken ska jag välja?



Den mönstrade är lite mer guldig än vad som syns på bilden.


panikplugg

Fick lite panik i morse när jag insåg att min inlämningsuppgift i Näthandel skulle vara inne idag och inte imorgon som jag hela tiden trott. Extra stressad var jag för att jag verkligen inte förstod uppgiften och har inte fått svar från min lärare! Men, men, nu har jag i alla fall svarat på allt så får vi se om det duger eller om jag får komplettera. Skönt att slippa sitta med det i morgon, då är det julbord med jobbet och förfesten börjar redan 16.30. Vilken tur att jag är ledig och kan göra mig vacker hela dagen om jag skulle känna för det! haha


Senast det vankades partaj.
Får se om samma blåsa åker på imorgon eller om jag hittar nåt annat kul i garderoben.

filt, choklad och film

Körde på en renoviringsdag av mig själv idag. Vaxade benen, färgade fransar o bryn m.m.

C kom hem lite tidigare från kontoret för han kände sig lite krasslig så vi har spenderat kvällen i vågrrätt läge i soffan framför film med popcorn och choklad. mmm


Märks det att jag längtar till sommaren!? ;o)

desperate...

Vilken jäkla avslutning det var på Desperate Housewifes då! Blir nog till att leta upp forstsättningen på nätet imorn. Är ju ledig tills på tisdag eftersom vi skulle åkt till Åre. Har dock sagt till jobbet att behövs det så kan jag jobba, så vi får väl se.


Nu ska jag krypa ner bredvid C. Finns inget bättre än att somna i hans famn! Så länge han finns med så kan jag sova tryggt om nätterna! :o)

todayIwaswearingthis


Kofta & body --Gina
Jeans --BikBok
Skor -- Primark

091208

Förmiddagen spenderades med att städa som en liten, jag vet inte vad! Vid tretiden i eftermiddags så hade vi en till visning på vårt hus, så håll tummarna för oss!
Länk till vårt fina hus som vi ska flytta ifrån; http://www.hemnet.se/beskrivning/541104?r=3

Eftermiddagen spenderades i Växjö på jakt efter julklappar. Tror jag måste sätta mig ner och skriva en lista på vad jag ska handla för jag hittade inget!! Förutom jättesöta pepparkaksformar till oss. I helgen vankas det bakning!


myspys i soffan

smålandetdensjundedecember

Nu är jag nere i regninga småland igen.
Ska strax hoppa in i duschen och försöka få lite ordning på mitt hår innan det är dags för jobb ikväll men sedan är jag ledig tills på tisdag. Får se vad jag ska roa mig med i veckan om det inte blir Åre... Lie jobb kanske om det behövs?! Gud så kul! haha


andraadvent

2a advent idag och vad är det för j*kla skitväder detta land har? Här spöregnar det och har gjort större delen av helgen känns det som! Förut hade jag Åre att se fram emot nästa vecka, men nu får vi se hur det blir med det... Tyvärr, men det är inget vi kan göra något åt. Sånt är livet.

Idag åkte jag in till stan en sväng för att försöka mig på lite julklappshandel. Har verkligen ingen inspiration när det är grått, regnigt och trist. Lite hittade jag i alla fall, men jag är långt ifrån klar... Hoppas på att få lite mer julstämmning så att det blir lite mysigare att leta klappar!
Lite julkänsla fick jag i alla fall när jag kom hem och det var pepparkaksbak på hög nivå och fika med nybakade lussebullar, pepparkakor och glögg!

Nu har jag gjort klart plugget för denna vecka och ska börja på så smått med uppgifterna som ska vara inne på fredag. Eller så blir det lite tvtittande... hehe Är ju trots allt söndagkväll!
Imorgon bär det av ner mot Småland igen och jag kommer inte ha möjlighet att åka hit igen fören efter jul och då blir det bara en natt. Hoppas verkligen att vi kan flytta snart!

Vore inte helt fel att befinna sig här just nu!


störningsmoment...

Såg när jag gick förbi mammas dator att använder man sig av Explorer så har min header och sidor inte samma blåa färg. Otroligt irriterande! Använder mig av Mozilla och där ser man ingen skillnad. Hur löser man det?

juligt

Nu har det blivit lite juligare i bloggen i alla fall, även om jag har svårt att få in rätta känslan. Hade hoppas att den skulle komma med dunder och brak om inte nu så nästa helg. Men tyvärr har omständigheterna ändrats, så vi får se hur det blir.

Du ska jag strax krypa ner i bingen. Imorgon väntar plugg, julmarknader (kanske Skansen om vi orkar) och julklappshandling. :o) Åker inte ner till smålandet fören på måndag morgon, så jag behöver inte känna någon stress över det än i alla fall!

Go' Natt

fredagsdrink och storstadspuls (äntligen)

Hade en übermysig kväll igår med min älskade C1! ;o)
Vi började med att gå en sväng till Tyras och BlondinBellas lyxoutlet inne i stan. Hittade tyvärr inget, eller jo, men jag hittade inget som min plånbok godkände. hehe Insåg sedan att jag hade fått skatteåterbäringen, men, men. Kanske att vi har råd med en sista minuten i januari istället om jag håller lite i slantarna!
Efter det så tänkte vi gå och äta på Vapiano i Gamla Stan, men det var sådan j*kla kö så vi hamnade på Sonias Grek(?) på söder istället. Sååå gott! Blev till och med bjudna på vår "efterrätts"-drink för att vi fick in vår varmrätt innan vi hunnit dricka upp fördrinken. Hur snällt är inte det?!
Efter middagen traskade vi till Skanstull och tog en drink till på Clarion innan vi hoppade på tuben och åkte hemåt. Blev alltså ingen sen natt, men jag var lite seg efter att ha kört från småland och Carin skulle upp och jobba idag.
Mysigt hade vi det i alla fall men tyvärr blev det inga bilder för min mobil dog.

Nu ska jag återgå till mina uppslagna pluggböcker. Ska försöka få så mycket som möjligt gjort, så kanske jag hinner in till stan en sväng i eftermiddag.


<3

Har en tik som löper och en okastrerad hane som ligger vid mina fötter och gnäller, just nu, annars springer han runt som ett plåster klistrat på henne. Som tur är får Baileys vara med husse på kontoret på dagarna och lilltjejen och jag är hemma och pluggar. Dock så har vi ingen som kan ta B på nätterna, så det blir till att inte låta dem vara ensamma ens för en sekund!
Tur att det snart är över! Hoppas jag... ;o)


nytt

Köpte en ny väska förra veckan som jag helt glömt visa!
Min favorit som jag köpte i Sydney håller på att gå sönder totalt. Är bara några ynka trådar som håller ihop handtagen med väskan...


från H&M

Åh, nu skiner solen också! Härligt! Förkylningen som ligger och lurar känns genast lite mer avlägsen. :o)

frost

Kylig morgon idag! Frost som knastrade under fötterna, bara solen som saknades! Fast det verkar som att den tittar fram nu.



Mina underbara vinterstövlar fick åka på idag för första gången för den här säsongen.

Stövlar från Vagabond

1 dec.

1 december idag. Har ingen större julkänsla än, men det kommer nog.

Idag har jag inte fått något vettigt gjort trots massa borden och måsten. Kände att jag behövde en dag utan dem...
Sov riktigt dåligt i natt och hade fruktansvärd huvudvärk större dagen igår, hoppas verkligen att jag inte håller på att bli sjuk för det har jag verkligen ingen lust och tid till! Ska proppa i mig lite mer c-vitamin och echinacea (?) i ett försök att hålla det i schack. :o)

Med start ikväll är det kvällsjobb resten av veckan som gäller och på fredag hoppas jag att jag får tag på billiga biljetter till mitt älskade Sthlm. Längtar hem.

RSS 2.0