skor

H&M har verkligen gjort ett uppsving både vad gäller kläder och skor.
Hittade nyss dessa snyggingar, på deras hemsida, som jag inte skulle ha något emot att klicka hem.




Ett annat par jag också gärna skulle klicka hem är dessa från modekungen.se. Hur snygga är de inte!?! ;o)


Kan verkligen sitta hur länge som helst och surfa runt och dreggla över snygga skor. Haha
Ska se om jag kan övertala C att ta en liten shoppingrunda i Kalmar nästa vecka. Där finns det ju Deichmann... ;o)


hmm...

Hemma igen sedan ett par timmar.
Dagens fråga/problem... (snarare lyxproblem! haha)
Vad ska jag ha på mig i morgon? Funderar på någon av de nedan.

Det lutar åt den svarta eller lila för i morgon... :o)
Kanske med nitskärp i midjan på den svarta, istället för bandet.



E4an..

Är på väg genom en regngrått Sverige (självklart så var det ju strålande sol i Sthlm!). Vart tog sommaren vägen egentligen? Har visserligen haft ett par fina dagar ute i skärgården, men i blåsten har det inte varit någon värme. I morgon är det redan augusti.. Och snart är det 1 år sedan jag och C åkte till Australien. Det har verkligen gått så sjukt fort! Ja, ja. Nu ska jag inte springa i väg i tankarna. :o) Än så länge är det sommar och i morgon ska jag till och med på 'sommarfest' hos en jobbarkompis. Då blir det klackarna i taket! ;o)

090730





Ringar, armband, smycken och accessoarer i alla former. Kan man annat än älska det? :o) Vid nästa shopping runda tänkte jag "fylla på förrådet" lite. :o) Alltid kul med lite nytt. Fjärilen är en ny favorit från H&M och den andra min absolut favorit som jag fick i födelsedagspresent av kompisar. :o)





Ligger i soffan/sängen och tittar på film nu. Spelade lite plocke-pinn modell större efter ett härligt litet kvällsdopp förut. Gäller ju att passa på medan man har havet runt knuten. :o) I morgon bär det av till civilisationen igen. Ska se om jag kanske kan övertala C att ta en liten sväng till stan innan vi åker neråt i landet i morgon. Hihi. ;o)

mysdag på bryggan








Har varit här ute i en vecka ungefär nu och det är verkligen underbart! Men jag måste erkänna att det kliar lite i fingrarna efter en shoppingtur. Om en månad så är vi i England, vet dock inte om jag klarar att hålla mig så länge! Haha. ;o) Har haft en mysig dag (och kväll) på bryggan idag med mamma, pappa och deras grannar. :o) Innan de kom så försökte C få igång vår båtmotor, men det gick tyvärr inget vidare. Blir nog till att lämna in den. Trist. Tror vi stannar här ute tills fredag istället för i morgon. Hoppas på sol hela dagen så vi kan få lite mer färg. ;o)

tisdag







Blev middag på bryggan när C och hundarna kom ut. Mysigt att de äntligen är här! :o) Men han har hunnit laga och ombesiktiga bilen de här dagarna, så nu startar den igen! Wiii! ;o) Bara ac'n och en plåt kvar. Hehe. I morgon kommer mamma, pappa och deras grannar på Tynningö ut och hälsar på. Mys! :o) Tar väl ca 2 timmar med egen båt mellan öarna. Ska se om vi kan få låna pappas båt och leka lite också. Hihi. Motorn på den vi har här funkar tyvärr inte, men C ska se om han kan få igång den i morgon. :o) Ska återgå till vår film och mysa med C nu. :o) Sov så gott!

Latmarkens vardag.. ;o)

Ligger på bryggan och njuter av solen. Var hyfsat fint igår också, så snart har man fått tillbaka brännan. ;o) I fredags så kom syrrans kompisar, hade tänkt åka upp och handla på förmiddagen men motorn startade inte. Typiskt! Har varit två lata härliga dagar och jag tänkte fortsätta så ett par dagar till. :o) Förhoppningsvis så kommer C och hundarna ut imorgon. Ska återgå till min bok nu!

vad skulle jag göra utan mobilen? ;o)

Ligger i sängen och dricker vin, äter bilar och dricker ett glas vin. Nu är det semester på riktigt! ;o) Gud vad jag tjatar, men hur skönt är det inte att vara ledig? Har varit mulet och blåsigt idag, så det har inte blivit någon solning, men lite bär och svampplockning... I morgon kanske vi kan pressa lite, om vi hinner. Ska försöka åka upp och handla och sedan möta syrrans kompisar. Ska försöka ta mig en liten joggingtur också. :o)

framme!

Nu är vi framme efter lite om och men. ;o) Har tagit ett välbehövligt dopp och sitter nu och äter middag. Efter det väntar mys och film. Får äntligen kolla på lite chicflick-filmer eftersom det bara är jag och syrran. ;o)

på tåget

Sitter på tåget nu och har det lite allmänt småtråkigt. Tur i alla fall att jag har gratis internetuppkoppling! hihi Då har jag ju något att roa mig med i alla fall.
I morgon bär det av ut till skärgården och vårat landställe där ute med syster. Blir en favorit i repris från förra året. Mys, filmer, sol, bad m.m. Hoppas bara på fint väder! Fast i år blir det hundfritt. C kommer upp i slutet på veckan (hoppas jag) och tar med hundarna då.
Har även tagit med träningskläder så att jag kan ge mig ut och springa lite i skogen. Har varit alldeles för lat på sista tiden! Och känner jag mig själv och Elin rätt så lär det bli en hel del godis och annat gott på landet. haha





Så fär fint väder var det för nästan exakt 1 år sedan. Hoppas på att vi lyckas pricka in del nu också! :o)

Sthlm, here I come! ;o)

Fick ingen biljett via tradera igår. Däremot så blev jag medlem i SJ Prio, så nu blir det förstaklass upp till Sthlm. Lyx!
De har ett sommarerbjudande så man åker för halva priset. :o) Bra, men jag tycker att SJ är på tok för dyra! Blir mycket billigare att ta bilen fram och tillbaka de gånger vi åker upp. Skamligt! Sänk priset så att man faktiskt tjänar på att ta tåget! Är ju mycket bättre för miljön också.

bild från jarnvag.net
I alla fall, 13.40 är jag uppe och då får jag se vart jag tar vägen. Har lite olika idéer. Ska höra med syster min vad hon ska göra också. :o)

lite bilder från helgen

Tror jag lyckades flytta till Sveriges regnigaste ställe! Öser ner till och från hela tiden känns det som!
Håller på att buda på en biljett till Sthlm i morgon. Hoppas på att jag får den och att det är bättre väder ute vid kusten! Vill ju få lite sol på kroppen nu när jag har semester!

Här kommer några bilder från helgen: :o) (resten ligger på kameran, så de kommer senare)
Fredagens outfit
klänning -- Halens

Sockervadd! :o)

Första vinsten för kvällen.
Blev även chockladhjärtan, daim och en till liten groda.


Hittade ett par sjukt snygga skor, men de fick faktiskt stanna kvar i butiken med argumentet "vi åker ju till London snart" och då blir det shopping så det smäller om det! :o)
(ångrar jag mig kan jag ju alltid se om jag ser dem i Sthlm)


En väska till mig och ett par skor till C fick däremot följa med hem från Deichmann.

min helg

Skratt, vänner, vin, sommarkväll, kubb, grillning, roadtrip, regn, sol, mys, fest, Göteborg, Liseberg, shopping, fika, strosa runt på stan, lotter, vinst, sockervadd, restaurangbesök, kärlek


bild tagen för 3 år sedan

Vi är

Vi är på Liseberg och C har vunnit en groda till mig och chokladhjärtan. :o)

göteborg

Hade en otroligt kul kväll igår! :o)
Nu ska vi packa ihop oss och åka till Göteborg! Ha en bra helg allesammans!

semester!!!! :o)

Semestern har börjat på bästa tänkbara sätt tror jag. Solen skiner från en klarblå himmel och i kväll ska jag grilla med en massa vänner! Underbart!

Åt lunch med lite jobbarkompisar innan jag susade till tandläkaren. Har inte varit där på 3 år så jag förväntade mig nästan att något skulle vara fel. Kementaren från tandläkaren var: "Mer exemplariska tänder har jag inte sett. Framför allt inte eftersom du inte har varit här på 3 år. Inte ens tandsten hade du."  Så nu kan jag njuta av godis och vin utan dåligt samvete! ;o)

Ska njuta av solen nu
innan det är dags att städa undan inför kvällen!


090716

Sitter uppkrupen i soffan och kollar på Bones. Dagen har flutit på bra idag. Visst var det segt att gå upp straxt efter 5, men nu har nedräkningen till semestern börjat på allvar! :o)

När jag kom hem käkade jag lite lunch innan jag hoppade ut och la mig i en solstol. Lyckades somna riktigt gott ett tag! hehe

Var ute p en härlig promenad med hundarna när C kom från kontoret. Synd bara att man blev halvt uppäten av en massa bromsar. :o(
Har hunnit med att vaxa benen också, så nu har jag fit-for-fight för semester! hihi

Ska se till att fixa min frukostmatsäck nu ikväll, så att jag kan vakna lite senare! ;o) Men först ska jag titta klart på tv'n.

tror...

Tror det blir regn snart!
Nu är molnet rak över oss och jag bara väntar på att det ska börja ösa ner! Tur att jag har en snäll man som ska skjutsa ner mig till jobbet.

Har i alla fall fått lite sol på kroppen idag! Och C och jag har väl halvt om halvt bestämt att vi tar en spontantur till Halmstad eller Göteborg i helgen. För att inviga semestern! hehe




blå blå vindar och hav

Blir ett snabbt inlägg, har en liten voffsing som ligger vid dörren och vill gå ut. Har slängt i mig lite frukost och ska bara dra på mig joggingskor och träningskläder så sticker jag ut.
Solen skiner från en nästan klarblå himmel (just nu i alla fall!) så dagen ska spenderas i bikini på framsidan med en god bok har jag tänkt! :o)

Tjingeling


vad gör man?



Vad gör man om det är middagsdags och ingen orkar laga mat? Jo, man äter pajen jag lagade förut. ;o) Mättande? I alla fall för stunden. Nyttigt? Kunde vara värre. Gott? Super! haha
Ja, blir nog en macka eller något också så jag orkar med jobbet.

regn

Regnet piskar mot rutorna och jag har krupit upp i soffan med kakor och The Hills på tv'n. Ska nog gå och göra mig en kopp té också. Riktig mysdag får det bli idag! Börjar jobba vid 19 igen, så kvällen är redan planerad...


paj


Blåbärspajen står i ugnen och snart kommer en kompis hit. Ska vaxa hennes ben och sedan fika. :o)

Lyckades pricka in The Hills-maraton på mtv, så det får stå på i bakgrunden! hehe

sovdags

Nu är jag hemma efter en lång natt på jobbet! Gick bra men var stundvis väldigt segt!
Fördelen med att jobba natt är att man kan njuta av soluppgången på vägen hem. Så vackert! :o)

Nu ska jag krypa ner bredvid C och in i hans varma famn.

Sov gott!
Eller kanske snarare God morgon!

....

Har inte gjort något vettigt alls idag. Sovit så jag orkar med natten, men det är sista innan semestern, så det ska nog gå bra! :o) Behöver inte jobba åt min jobbarkompis, så den här veckan blir inte lika jobbig som jag först trodde. Natten idag, kväll imorgon och på onsdag och förmiddag på torsdag och fredag, sedan semester!!! :o)

Trist inlägg, men, men. ;o)


Om en vecka eller så åker jag hit och njuter! :o)

ny design

Har knepat och knåpat med en ny header ett tag nu. Ville inte riktigt som jag ville först, men nu så! :o)
Det får avrunda kvällen. Ska slötitta lite på tv'n ett tag till. I morgon så är det jobb 17-05, så jag tänkte ta en ordentlig sovmorgon.

Förra headern


Nya


Over n' out! ;o)


gårdagskvällen

Hade rikigt kul igår. God mat, trevligt sällskap och många skratt. Som det ska vara! :o)
Sjukamp blev det också och det laget jag var med i vann! (såklart! Ödmjuk? Alltid! ;o)) Det var allt från "skidgång" (eller vad man nu ska kalla det), stampa på en bräda och fånga ett glas fullt med vatten, spika i en spik m.m.
Eftermiddagens regn såg vi inte heller någon skymt av, så kvällen kunde inte bli mycket bättre!







blåbär




Nu har vi varit ute i skogen och plockat närmare 3½ liter blåbär, så till middag blir det pannkakor med färska blåbär! *mums*
Zahara har förstått grejen att vill man ha blåbär så får man plocka det själv. Baileys däremot kräver att man plockar åt honom! haha Eftersom att han har en sådan snäll husse så gör ju C det också. ;o)

Har hunnit med att äta lite bullar också! Smaskens!

sotning

Blir sotade ögon ikväll. Nu måste jag bara komma på vad jag ska ha på mig och hur jag ska ha håret! Alltid dessa problem när man ska någonstans! ;o)

Saltkråkan

Sitter och tittar på Saltkråkan på 4:an, vilka minnen! haha
Gud vad jag älskar Astrid Lindgrens berättelser.  Försöker att samla på mig dvd filmerna, så att mina (våra) framtida barn kan njuta av dem lika mycket som jag och mina syskon gjorde när vi var små!

Längtar verkligen ut till mitt landställe när jag ser bilderna från skärgården. När jag var yngre så hade jag en kompis som hade landställe ett stenkast från "farbror Melkers" hus. :o)


hemma spa?

Nu har jag och C varit ute på en härlig skogspromenad med hundarna! :o) Lillskiten fick självklart upp nåt kul spår, så det var bara att ränna efter in i skogen! hehe Var ju verkligen super att jag hade ljusa, nytvättade jeans på mig! Åker nog ill tvätten igen nu...

Var hur mycket blåbärsom helst ute. Så imorgon blir det blåbärsplockning och pajbakning! :o)




Ikväll blir det lite fest hos en jobbarkompis som fyller år, så nu siter jag med en härlig lermask i ansiket! Man får ju passa på att skämma bort sig själv när man kan, eller hur!? ;o)

kliar i fingrarna...

Ledsen älskling men jag har hitat en ny favoritsida! skotrend.se Och nej, jag har inte beställt något därifrån, än. hihi ;o)

Åh, jag vill åka till London nu och shoppa järnet! Åker förhoppningsvis i slutet på augusti, men någon extremshopping kommer det nog tyvärr inte bli. :o(

Ska mysa ner mig bredvid C nu, var bara tvungen att ta en omväg via datorn. ;o)

bio


Har precis kommit hem från bion. Baksmällan såg vi och vi fick oss en hel del skratt! Är glad att C's svensexa ine var riktigt lika vild, å andra sidan så kommer ju inte han heller ihåg allting! haha
Innan dess så var vi och åt thaimat, något jag älskar! *mums*
Nu blir det slapp i soffan med alla sönosar. :o)

Baileys skyddar bebisZazzie :o)



Zazzie's favoritposition


fredag!!

Fredag idag och om en vecka går jag på semester!!! Ska bli så underbar, hoppas bara på att vädret blir lite bättre! :o)

Är rätt seg idag, igen. Men när C kommer från jobbet så sticker vi in till Växjö för middag och bio. *mys* Ska se Baksmällan, är den bra? Känner för ett skratt, så vi får lla tummarna. ;o)

Nu måste jag dona med lite bilder. :o)


090709


Bild från i lördags

Seg dag idag. Vaknade av att regnet smattrade mot rutan, så jag var tvungen att gå upp och stänga fönstret. Just nu regnar det inte, med det är grått och trist på himlen.

Gick okej att jobba i natt. Var segt men långt ifrån så segt som det var i söndags! Ikväll jobbar jag igen innan jag tar helg. Ska eventuellt jobba åt en jobbar kompis på söndagnatt, men jag vet inte helt säkert än. Får nog reda på hur det blir i kväll. Ska jag jobba åt henne så blir nästa vecka tuff! Söndag: 18-05, måndag: 17-05, tisdag: 18-05, onsdag: 19-22, torsdag: 6-12 + 19-22 och fredag 6-12. Sedan tar jag semester!! :o)

Nu ska jag fortsätta hjälpa C med lite layout på ett utskick som han ska göra.

So long

good girl...

Har varit duktig idag. Var ute och sprang en sväng på eftermiddagen och det gick faktiskt riktigt bra! Har trott att min kondition varit längst ner i botten, men tydligen inte helt och hållet! :o) Den kanske inte är så bra som jag skulle vilja, men bättre än sämst i alla fall! hehe

Nu ska jag packa ihop lite matsäck innan jag ska spendera natten på jobbet. 18-05 är det som gäller idag. urk

styltor

Nog för att jag älskar klackar, men de här är lite i saftigaste laget för mig, 15,5 cm klackhöjd och 5 cm platå. Gäller verkligen att man inte trampar snett med dessa styltor!

have2have.se

väska

Har hittat en passande väska till mig själv. haha

reklam ;o)


:o)

10 djupa andedag innan du läser vidare älskling! ;o)

Har hittat ett par grymt snygga stövlett er som jag väldigt gärna vill ha, kanske en kyligare sommarkväll men framför allt i höst! Så fina!
Snygga spännen och dragkedja fram, från Din Sko.


trött..

Är helt seg i huvudet idag!

När jag vaknade (eller snarare när C ringde och väckte mig ;o)) så hade jag fått ett sms om att jag skulle komma på intervju i morgon kl. 15.15. Trodde att de skulle höra av sig i lite bättre tid och inte dagen innan. Kikade lite mer ingående på annonsen och tjänsten är 3 månaders anställning med chans till förlängning... Har ingen lust att betala närmare 1000kr för att ta ledigt från jobbet och åka på en intervju i Sthlm för att kanske få ett jobb i 3 månader...

Ska fixa lite matsäck nu innan jag kryper till kojs. Börjar kl. 06.00 i morgon...

090706

Gud vad jag var trött i natt och i morse. Gick otroligt segt på jobbet, men vi hade ju rätt kul ändå! hehe
Lite bilder från helgen, vi har ju haft både sol, regn och strömavbrott.
I kväll ska vi till C's syster , hennes yngsta fyller år. Kan inte säga att jag är super taggad efter natten, men men. Blir nog trevligt ändå! :o)

Nattlig lek!?

Inget att göra på jobbet och vad gör man då? Jo, man har pappers-flygplans-race. Haha Små barn roar sig lätt. ;o) Nu kom det visst lite post så det är dags att återgå till jobbet.

090705

Nu har mina släktingar åkt och jag ska krypa ner i sängen och sova lite innan det blir nattjobb (18-05).
Har varit en väldigt mysig helg med god mat och många skratt!

Ska slänga upp lite bilder, men det får nog bli i morgon. Min dator vill inte riktigt samarbeta just nu... :o(


090704

Ligger i solen och äter vattenmelon nu. *mums* I eftermiddag så kommer min kusin med familj och hälsar på :o), så förmiddagen har spenderats med att städa.. De har landställe utanför Värnamo, så det är ju inte så långt. Trots det så har jag och C bara varit där en gång och de har aldrig varit här. Så kan det gå! ;o)

:o)

Har nog världens segaste dator! Blir galen!
Var ute och åt med C. Satt på uteserveringen fram till nio, innan vi gick hem och slängde oss i soffan. Hur skönt som helst!! :o)

Tunika --Vila
Shorts --BikBok
Skärp --Vila
Skor --Din Sko?

Eftermiddasgen spenderades med att klippa gräset, vi hade mer än äng än en gräsmatta! haha
Hyffsat högt! hehe

Hög tid att krypa till kojs nu!

Godnatt!

varför?

De ringde precis från ett jobb jag har sökt och ville att jag skulle komma på intervjuv den 7e, i Sthlm! Tyvärr jobbar jag då så jag sa nej, vilket jag kände såhär i efterhand var väldigt korkat. Så nu har jag mailat dem om att jag kanske kan komma upp ändå. Ska bara se om jag kan få ledigt och hitta någon billig biljett! Hoppas bara att de hör av sig igen!! *håller tummarna*

kloka ord


3 juli



Kom inte i säng fören vid halv 6 i morse. Var ju så himla ljust och härligt! Nu ska jag snart kasta av mig kläderna (till bikini ;o)) och lägga mig i en solstol!
I kväll blir det kanske öl inne i stan med lite kompisar till C, who knows! :o)

god morgon

Nu har jag kommit hem från jobbet och ska sova, men som vanligt s är jag superpigg! Är hur trött som helst sista timmarna på jobbet, men så fort jag har klivit ut utanför dörrarna så piggnar jag till! Så typiskt! Men, men. Ska ta och krypa ner bredvid C nu i alla fall. Tröttheten lär komma tillbaka s fort jag lägger huvudet på kudden!
(Är jag konstig om jag tänkte tanken att ta en liten morgon jogg innan jag gick och la mig?)
Är verkligen en underbar morgon så jag hoppas att dagen är lika fin när jag vaknar!

God Natt! (eller kanske godmorgon?! ;o) )

sovmorgon



Tog sovmorgon i morse men trodde att jag skulle vakna vid 10- halv 11 någonting, men nej! När C kom hem för lunch vid 20 i 12 så vaknade jag! Gör i och för sig ingenting att jag sov tills dess med tanke på att jag ska jobba till halv 5 i morgon bitti.
Till lunch (eller snarare frukost för min del) blev det korv med bröd, vilket jag inte alls var sugen på. Så hundarna fick dela på mina rester så gick jag in och hämtade glass och jordgubbar. Mycket godare! Tycker att det är jobbigt att äta varm mat när det är så varmt ute, godare med en lätt sallad eller något sådant då!



kvavt





Åskmoln, badhundar, solnedgång

När regnet började smattra mot hustaken i eftermiddags så hoppade jag in och började fixa och dona med mina naglar. Hann inte klart på långa vägar, men när C kom hem så åkte vi och badade innan vi åkte och handlade en massa mat, godis (*mums*) och film till kvällen. :o)
Fortsatte med naglarna efter middagen och resultatet ser ni nedan. Dock snyggare på håll än nära! haha Fixar andra handen i morgon. Är expert på att komma på något "viktigt" att göra med nymålade naglar. ;o)


naglarna

090701


Ligger ute i solen och hör åskan mullra på avstånd. Hoppas att det inte bli som igår! Zahara låg inne i vårt ena badrum och skakade av rädsla hela dagen och vägrade komma ut. Stackars liten!

Blir nog till att åka och bada i eftermiddag igen med tanke på hur varmt det är. Var riktigt svettigt att vara ute och springa i morse!



Edit
De svarta molnen kommer allt närmare och åskan låter riktigt olycksbådande! Ska gå in och dra ur diverse sladdar nu tror jag!

1:a juli och dags för..



...en joggingrunda i solen med Zahara. :o)

RSS 2.0