färdiggräddat

Vårt älskade pyre har äntligen sett dagens ljus! Igår morse 04.21 kom vår älskade lilla Filippa ut, 48cm lång och 2994g. Vi myser och njuter så mycket vi kan och imorgon åker vi hem och fortsätter vårt nya liv! ♥

Vi försöker fylla dagarna med roliga saker...

img_1894 (MMS)

Vi försöker fylla dagarna med roliga saker för att tiden ska gå lite snabbare tills vårt efterlängtade pyre har lust att se dagens ljus. Idag har vi varit på Tingsryds Marknad och strosat runt, fikat och Claes vann en fin björn till pyret.foto: Lollo


110717


foto: Lollo

Har haft en lugn och mysig helg med älsklingen. Men imorgon ska jag verkligen försöka hitta på saker att sysselsätta mig med! Att bara gå runt och vänta på pyret fungerar inte!! haha. Ska nog in till Växjö en sväng och köpa tyg och sy överdrag till utedynorna -vitt är inte riktigt den ultimata med hund och så småningom barn. ;o)

Nu blir det snart Morden i Midsummer och choklad. Mmm


today I don't feel like doing anything...


pic: jag

Idag är jag riktigt trött och vaknade upp med huvudvärk... suck! Tänk att det kan växla så från dag till dag även om jag sover exakt lika mycket.. Jaja.

Hoppas verkligen att pyret har lust att titta ut snart för det börjar bli riktigt segt att vänta nu! :o) Idag har jag gått 39 fulla veckor och det är en vecka kvar till det beräknade datumet, men jag lär väl gå över... Kom nu pyret!!


bullar i ugnen


foto: Lollo

Har regnat verkligen hela dagen idag... Så trist!

Har precis ätit lite och bakat bullar som alldeles strax ska in i ugnen. Mums! Kör lite fredagsmys idag istället för imorgon då det vankas kalas för Claes näst yngsta systerdotter som fyllde 6 förra veckan.


en regnig dag i juli


Gårdagens solnedgång

Idag är det riktigt ruskväder, spöregn och 14 grader ute. Brr. Håller mig inomhus med soffhäng och en film tror jag bestämt! Ska se om jag orkar ta tag i att lägga ut lite kläder till försäljning på tradera också.


Mobilblogg; 10 dagar kvar till BF...

img_8923 (MMS)

Här hemma händer det inte så mycket just nu (tyvärr)... Går mest och väntar på att pyret ska behaga komma ut, men h*n verkar inte ha så bråttom längre. Lite har vi i alla fall hunnit med. Fina Lollo tog underbara bilder på mig, Claes och magen förra veckan och i helgen hade vi kompisar på besök. Så mysigt!


jag har lagt mitt hjärta nära ditt


foto: Lollo

Vi passade på att ta lite fina magbilder och bilder på mig och Claes i helgen, så himla fint ljus på kvällskvisten! Ska försöka ta lite mer i veckan, gäller att passa på nu innan pyret tittar ut.


en helg vid havet
Igår åkte jag och älskling ner till Lollo och Niklas stuga. Så vi har spenderat helgen med att äta gott, fikat i omgångar, spelat kort och haft frågesport, åkt båt och vattenskidor (inte jag dock, men jag var väldigt sugen) och njutigt av sol och sommar. Idag var vädret inte lika roligt men mysigt ändå!

Nu är vi hemma igen och jag ska övertala C att laga lite mat.


Såhär underbart har vi det just nu. Älskar...

img_1027 (MMS)

Såhär underbart har vi det just nu. Älskar havet!


RSS 2.0