valborg

Började dagen med att avnjuta en smoothie med blåbär, jordgubbar, hallon, banan och yoghurt! *mmm*
Ikväll ska jag och C till hans syster för lite grillning och sedan ner och titta på den obligatoriska brasan! ;o) Ska bli mycket mysigt.
Överväger att ta en tur till gymmet i dag också, blev ju inget igår... Men med tanke på vädret så vet jag inte riktigt. Kanske ska ta den där joggingturen jag övervägde igår istället... Får se! hehe

a trip down memory lane

Har precis kollat klart på Fucking Åmål! Va verkligen inte igår man såg den! Vilka minnen som letade sig fram!! haha
Har faktiskt bott granne och festat ihop med "Johan" från filmen, när jag bodde på Teneriffa. :o) (en liten parantes sådär... ;o))

Kvällen har varit bra. Har ju som sagt kollat på film och såklart Greys Anatomy. Hade även ett öga på hockeyn nu i slutet! Så gött att vi från underläge vann över usa med ett mål! Bra gjort grabs! :o)

Nu blir det faktiskt sängen för mig, det är ju en dag imorn också. Försöker att inte sova längre än till typ halv 9, om jag inte jobbat natt då, framför allt inte när det är så här fint väder som det har varit de senaste dagarna! :o)


Sweet Dreams!

bilder


Glass i solen *mmm*

Provkörde en "Spider"


Picknick i solen (dock lite små kyligt vid kusten)

Bjöd in oss på grillat hos svärföräldrarna


Fullt med vitsippor i nästan varje skogsdunge

Två sötnosar :o)

Det gäller att njuta av solen! ;o)

långledigt

Har äääntligen blivit klar med deklarationen! *puh* :o) Så nu kan jag med gott samvete sitta ute i solen och njuta. Ska ev försöka pallra mig iväg till gymmet också. Men det beror på om jag får sällskap där eller ej. hihi Annars så överväger jag en joggingrunda istället. Jobbigt bara med all pollen! *suck* Är verkligen inte kul att knapra tabletter, hälla i ögondroppar och överkonsumera nässpray.
Jag älskar verkligen våren och försommaren! Absolut bästa tiden på året! Men tänk om man kunde få uppleva den utan att vara konstant snuvig och trött! Men jag antar att jag inte ska klaga, finns ju de som har det betydligt värre! Men lite smågnällig måste man väl få vara ibland!?! ;o)


god kväll

Nu har jag precis kommit hem från jobbet. Gick faktiskt väldigt fort idag! *skönt*
Efter att jag kom hem från amf och gymmet så njöt jag lite i solen, var ju inne hela dagen igår! Sköt upp resterande deklarationsjobb tills imorn! hehe

Blev inte att jag lämnade tillbaka pumpsen som jag köpte igår... *oups* ;o) Ska klura lite till på om de kan komma till användnig, för helt ärligt. Föööör många skor kan man väl inte ha!?! eller? ;o)

Nä, nu ska jag nog ta och krypa ner bredvid C. Han sover nog redan sött! Han ska på möte i Västerås imorn förmiddag, så han ska upp tiiidigt. Många möten i vårt avlånga land för honom den här veckan. Som han flänger och far min lilla plutt! ;o) Puss på honom!

God Natt!

090428

Blev visst inga bilder igår. Va duktig och stängde av datorn när jag inte orkade med mer deklarationsarbete! :o) Passade på att mysa lite med C i soffan också. Han hade varit i gbg på möte hela eftermiddagen och kom inte hem fören strax efter 20.

Nu ska jag snart i väg på möte med arbetsförmedlingen, och sedan blir det en sväng till gymmet innan jag ska jobba ikväll. Ska lämna tillbaka ett par av skorna som jag köpte igår också. Känns inte heeelt 100... Vill hellre ha en annan modell! ;o)

*phu*

Har suttit med bokföring och deklaration heela dagen! Ja, förutom imorse när jag tog en sväng till stan för att köpa ett par skor till mig och C. (bild kommer sen) Var verkligen välbehövligt! Är lite småtråkigt att gå runt i ihop limmade skor! hehe

Är snart klar med det tråååkiga pappersarbetet. Blir nog till att sitta lite till så att jag kan lägga det på hyllan och faktiskt lämna in min deklarationen i tid i år! haha Och hålla mitt löfte till mig själv att inte vara ute i allra sista minuten. (bara näst sista. ;o))

Ska ta mig tid att slänga upp lite bilder från helgen också, men det får bli senare. :o)

myshelg

Igår var en urmysig dag!
Vi började dagen med att göra matsäck och fika vid en sjö på väg neråt till Mörrum. C ville provköra en Spider, eller vad de nu heter... ;o) Jag åkte såklart med, var faktiskt riktigt kul! Lite läskigt var det dock när C gasade på ordentligt. Kändes nästan som att jag skulle åka av baklänges!
Efter det åkte vi till Karlshamn och fikade i solen innan vi gick en liten sväng på stan. När vi tröttnad på att flänga runt i bilen så åkte vi tills C's föräldrars sstuga där vi lyckades bjuda in oss själva på grillning och lite vin! (till mig, C körde. ;o))
När vi kom hem blev det horisontellt läge i soffan. Något annat orkade vi inte riktigt!

Idag har varit en lugn dag. C har städat och jag har legat ute och solat i bikini(!) och varit en sväng på gymmet.
Nu ska vi snart laga lite middag. Blir carbonara! *mums*

fredag :o)

Dagen har gått väldigt snabbt idag. Kanske för att jag faktiskt har gjort något!? ;o)
Va ute med Zahara på morgonen och sedan stack jag in till stan för att hämta min massagebänk och till gymmet innan jag skulle jobba på eftermiddagen. Fastnade dock på Oasen och satt och pratade med en kompis tills det var hög tid att sticka hem och byta om. Skulle jobba åt en jobbarkompis på eftermiddagen som ville vara ledig. Var bara 3 timmar, så det gick rätt fort! :o)
När jag kom hem höll C på att städa bilen och när han var klar åkte vi och storhandlade. Så nu ekar det inte längre i kylskåpet! hehe

Förövrigt så har det varit en väldigt varm och solig vårdag! Hur underbart väder som heslst har det varit,och ska vara så hela helgen! :o)
Imorgon ska jag, C, Zazzi och Baileys ta en heldag med utflykter. Först så åker vi neråt, C vill provköra nån motorcykel. Sen får vi se vart vi tar vägen! :o)

090423

Slappar dag idag. :o)
På förmiddagen tog jag en sväng med mina inlines. Första gången på huur länge sen som helst! Trodde jag skulle slå mig halvt fördärvad, men jag överlevde! :o)
Har varit så varmt och skönt idag i solen så jag har faktiskt legat och solat i shorts och bikini!! *härligt*

Nu ska jag slappa lite me Claes i soffan! :o)

Trevlig kväll!!

gratis är gott... :o)

Nu sitter jag här igen, fast jag har annat jag borde göra.. ;o) Men jag har faktiskt varit duktig idag. Var på möte hos Arbetsförmedlingen imorse och nu sitter jag med bokföring. Så lite vettigt har jag fått undanstökat i allafall. :o)
Ikväll väntar jobb mellan 19-22 och sedan är jag ledig tills på tisdag. *härligt* Nästa vecka tror jag till och med att jag bara jobbar en kväll, i och med 1a maj och så! :o)

Tänkte tipsa om några sidor för er som inte redan är medlemmar här:
Gratis skor:
http://www.gratisskor.se/Register.asp?r=8245
Gratis mode:
http://www.gratismode.se/?c=40722
Gratis mat: http://www.free-food.se/default.asp?Action=members_signup&memberIDX=63915
Gratis5: http://www.gratis5.se/user/register/Annie
Gå in och värva folk och få lite skor, mat och kläder ni med! :o)


Zazzi i husses fluga ;o)

hmm...

Varför är det alltid som så att när man har en massa viktiga saker att göra så är det alltid något annat som man "bara måste" göra först. hehe Som att skriva ett litet blogginlägg, tvätta (för det är ju sååå himla kul, och det kan jag ju inte göra någon annan gång) eller något annat "vääldigt" viktigt. ;o)

Ska i allafall ta itu med mina riktiga måsten strax! Ska bara... ;o) ...äta lite frukost (bestående av påskägg! haha) och boka step-pass för ikväll. Sen så! No more undanflykter! :o)
Min "frukost"

Gårdagens outfit
T-shirt: H&M (organic cotton)
Jeans: G-star
Silvriga ballerina: Netto (haha)

söndag

Blev ingen längre stund ute i solen idag. Trots att solen sken så var det rätt kallt i blåsten. Satt dock ute ett tag med en filt runt mig och målade tånaglarna och läste lite. Sedan vattnade jag "gräsmattan" innan jag gick in och kollade på The Hills och The City. :o) En riktig myssöndag med andra ord! Claes kom inte hem fören efter 9 nångång, så jag har kunnat styra över fjärkontrollen helt och hållet! hehe


Nu ska jag fönstershoppa lite till på nätet (för det är det enda jag har råd med...) innan jag ska bege mig mot bingen. Tänkte gå upp tidigt imorn och sticka till gymmet efter morgonrundan med Zahara. Har inte varit där på ett bra tag nu!

billig designershopping

Hittade denna söta coctailklänning från Zac Posen och Christian Louboutinskor med nitar på theoutnet.com. Hur snygga är de inte?! :o)
Här kan man köpa kläder från designers som Chloé, Diane von Furstenberg, Vera Wang, Roberto Cavalli m.fl, mfl. men till ett billigare pris! :o)

Så gå in och kika på theoutnet.com

söndag

Idag blir en väldigt lugn dag!
Claes svidade om till frack och gav sig av för ett tag sedan, så nu ligger jag och hundarna i soffan och myser samtidigt som jag kollar på Project Runway.

Var molnigt och lite råkallt när vi var ute och gick med hundarna, men nu verkar solen ta sig igenom. Blir kanske att jag sätter mig ute med en bok senare. Är helt öm i hela kroppen efter gårdagen, så många knop blir det inte idag! :o)
Har inte någon gräsmatta längre, så hundarna lär ju protestera att de inte får springa ute hur som haver längre. Men det tar väl förhoppningsvis inte allt för lång tid innan gräset har växt till sig. :o)




Nä, nu skiner faktiskt solen, så nu åker ett tublinne på så jag kan få bort lite fula ränder! ;o) Ska bara till bokhyllan först och se om jag hittar nån bok att läsa. :o)

bilder


lördag

Idag har vi varit ute och jobbat heeela dagen! Tog vid där vi slutade igår. Gick upp vid 8 och kl. 9 var handskarna på, så nu har man ju världens snyggaste "bonnabränna" haha
Har även kört grävmaskin för första gången! Riktigt kul faktiskt!! :o) Var dock lite rädd att jag skulle smälla i den bakre skopan i huset.. ;o) Nu har vi iaf en betydligt större baksida och högre gräsmatta fram. (Eller, gräs är det ju inte just nu, men det kommer förhoppnigsvis snart!)

Nu på kvällskvistetn har vi varit hos grannarna och grillat och druckigt öl. *mmm* Är hur trött som helst, så nu lockar bingen för både mig och Claes!

God Natt! :o)


(bilder kommer i morgon)

090417

Idag ska Claes börja ordna i trädgården. Han åkte precis iväg för att hämta en grävmaskin. Ska bli så skönt att få ordning på baksidan. :o)

Sitter och klurar på om jag ska ta mig upp på vinden och leta fram mina inlines. Är ju så fint väder ute, så jag känner inte riktigt för att ta mig in till stan och träna på gymmet. Bättre att utnyttja solstrålarna! :o)
Min brorsdotter Alexis

budget vs. lyx

                       
           Miss Sixty, 1700:-?                                 Deichmann, 250:-?


Hittade ett par sååå snygga skor när jag och syrran var inne och fönstershoppade häromdagen. Därefter visade min syster ett motsvarande par från Miss Sixty som kostade aaaaningens mer. Kan meddela att jag faktiskt tycker att budgetalternativet var snyggare! Synd bara att man är lika rik som en kyrkråtta! Eller, kanske tur det egentligen! hehe

bilder från helgen


god natt

Har nästan precis averkat ytterligare en film med syrran och det är dags att krypa till kojs.
Imorn har jag lovat mamma att damsuga lite innan jag ska in till stan och möta min allra bästaste vän! ;o)


Godnatt!

uppdatering

Ojoj. Har varit vääldigt dålig på att uppdatera de senaste dagarna. Dags att ta igen det nu! :o)

onsdag
När vi kommit upp till mamma och pappa så var det bara att parkera bilen och ta tuben in till stan. Zahara och min syster följde med och lotsade C till mötet. Efter det gick jag och syster och fönstershoppade lite, nåt annat hade vi inte råd med. ;o) Hittade ett par sååå snygga skor.... När vi tröttnat på att vandra runt och titta på saker vi inte hade råd med tog vi en fika innan vi drog oss tillbaka till C's möte. Fick dock stå och vänta ett tag i kylan...

Varför är det alltid så att men hittar huuur mycke snygga saker som helst när man inte har ett öre och när man väl har råd så hittar man inget kul??... *hmm*

På kvällen åkte vi till min bror och hälsade på hans nyfödda lilla dotter. Behöver jag skriva att hon är helt bedårande??!!! :o)

torsdag
Var en väldigt lugn dag. Vi åkte och handlade påskmat med mamma och syster.
På kvällen satt vi och spelade spel hela bunten. Pappa hade köpt nån filmfrågesport till x-boxen. Riktigt kul faktiskt, när man hajjade vad de olika momenten gick ut på! haha

fredag
Också en lugn och skön dag. Åkte och köpte ett element till bror min, de behövde lite extra värma för bebisens skull.. När vi lämnat av det så åkte vi en sväng och kollade på hus/områda vi kan tänka oss att bo i. Vill verkligen flytta "hem" nu...

På seneftermiddagen kom morfar på middag och efter det åkte jag in till stan och mötte upp en kompis som var hemma från Dublin. Blev lite trevliga drinkar på Berns och helt plötsligt hade klockan blivit halv 1 och jag hadr ingen koll på hur tunnelbanorna går längre, så det vara bara att bege sig mot centralen och se om det gick nåt tåg hem till mamma och pappa. (Hade inte riktigt råd med taxi, men som tur var så behövde jag bara vänta typ 10 min. :o) ).

lördag
Vi (jag, C, mamma och pappa) började dagen med en långpromenad i solskenet med alla hundar. Sedan blev det till att packa all påskmat och och hem till brorsan och fira hos dem. En otroligt mysig eftermiddag/kväll med mycket bebisgos. ;o)
C tjatar ju inte direkt mindre efter barn nu!! hehe

söndag
C styrde kosan hemåt med hundarna på förmiddagen, medan vi andra packade ihop oss och åkte till m's och p's hus i skärgården. Hur underbart är det inte att bo vid havet!?! Är det absolut bästa. En sjö är inte samma grej på långa vägar! ;o)
På kvällen var vi på den lokala puben och åt mat tillsammans med några av m's och p's grannar. Mycket trevligt och god mat. Efter det låg jag och syrran och kollade på film x antal timmar. Va lite småseg imorse! hihi


Idag åkte vi tillbaka till stan. Är ju vanlig vardag imorn och de flesta börjar ju jobba eller gå i skolan efter lite välbehövlig ledighet. Jag börjar dock inte jobba fören på onsdag kväll och är därför kvar här uppe. Ska passa på att träffa lite mer kompisar när jag ändå är här lite längre! :o)
Kollade precis klart på en film med syrran och har ätit en massa god dipp med chpis och gurk- och morotsstavar. *mums* Och ska väl kanske påbörja nästa nu. hihi

Laddar upp bilder och så imorn. :o)

090408

Igår va en vääääldigt seg dag! Hade ingen motivation till att ut och springa, eller göra nåt annat vettigt för den delen heller! ;o) Tvättade lite, det var allt.
Vid femsnåret så ringde C o frågade om vi inte kunde åka upp till Sthlm lite tidigare för han ska på nåt möte. Självklart sa ju jag! (mig behöver han inte knappt ens fråga om jag vill åka upp tidigare! hehe) Hade planerat att packa allt nu på morgonen eftersom jag skulle jobba mellan 19-22. Inga problem att gå upp tidigt för en sån sak! ;o) Förutom den lilla detaljen att när jag o C lagt på så ringer jobbet och frågar om inte jag kan jobba natt. Behöver verkligen pengarna, så jag sa ju ja. Så jag har sovit ca 4 timmar nu. kom i säng vid 5 och upp vid 9. hääärligt! Tur att C gillar att köra så jag kan sova i bilen! :o)

Ha en bra dag!

090407

Har haft en mycket bra helg och start på veckan. :o)
I lördags så var jag på fest och hamnade även inne i stan me några kompisar. Kvällen avslutades med en mycket god pizza!! hehe
I söndags så blev jag då faster till en liten Alexis, åker upp till Sthlm imorn för att träffa det lilla underverket! :o) Ska bli så kul! Stannar även till onsdan efter påsk. Ska bli så skönt att komma "hem" lite, hinna träffa familj och vänner utan att behöva stressa. Brukar alltid bli lite mycke att hinna med när man bara är uppe över en helg.

Igår var det träning som gällde och myskväll med C.
Idag så tänkte jag ta en tur i joggingspåret och ikväll så är det jobb som gäller, men bara tre timmar och sen är jag ledig i ca en vecka! :o)

Fick tussilagos av C som han plockat i trädgården
Vi köpte årets första pinnglass i fredags
Var tvungen att inviga mina gladiatorsandaler i lördags när det va sånt kalasväder! :o)

faster :o)

Fick precis ett mess och jag har precis blivit faster!!!!!!!! :oD En liten tjej blev det!!!
Hur kul som helst!
Min bror ringde igår när jag var på fest och berättade att de åkt in!

Grattis Grattis till dem!!! :o)



lördag

Dagen igår va lugn och solig! :o) Va och handlade mat med C på eftermiddagen, vilket verkligen behövdes! Ekade i kylskåpet! ;o) På kvällen grillade vi igen, gäller ju att passa på när solen väl skiner! hihi
Idag blir det till att fixa lite i trädgården när C kommer hem. Han hjälper sina farföräldrar att flytta.. Och ikväll blir det inflyttningsfest hos en jobbarkompis. Ska bli mycket trevligt! :o)

vår & strålande sol

Igår blev en riktig mysdag bestående av lite träning och sedan var jag och hundarna ute i trädgården hela eftermiddagen! :o)
Idag lär det nog bli samma upplägg. hihi Ska in till stan en sväng med C också, ska se om vi hittar lite nya gardiner. :o)

29 grader

Är bara tvungen att visa vad vår termometer stod på förut idag!
(29 grader!!! visserligen i lä med gassande sol... Men ändå! ;o))

Vi njöt av årets första grillning idag oxå efter det blev det glass med chokladsås, banan och strössel! *mmm* Efter det så blev det matkoma och gos i soffan.. ;o)

april, april

Första april idag, hur härligt är inte det? Snart maj och därmed snart sommar!!! :o) Är verkligen kanonväder ute också (tempen står på 18 grader i lä, om den nu stämmer).
Har hunnit med en hel del idag, bland annat så har jag sopat ut allt grus från muren så att sopbilen kan få upp det när den behagar köra förbi här. :o)
Ska snart till Melab med svärmor och svägerska. Fick presentkort där i julklapp, så jag ska se om jag hittar nåt kul till hemmet. Nya gardiner är behövligt! :o)

RSS 2.0