Sommar

Nu är vi ute i sommarstugan igen. Solen skiner och vi skval sätta oss ute med en kopp kaffe och njuta av att Claes har semester för första gången på jag vet inte hur många år!
Ska installera internet på hans dator sen också och se om jag kan leta fram lite före-bilder på hur det såg ut innan vi målade om.

(midsommartårtan)


Sommarprojekt

Ska spendera nästkommande veckor ute i skärgården, förhoppningsvis sola och bada, fixa till altanen och bara njuta.
Kan bli lite rastlös (nu lär det väl inte hända i år med tanke på vår lilla vilding som far fram överallt) så jag funderar på att försöka virka ett par shorts! Skulle gärna sy en klänning att ha på ett bröllop vi ska på i september men det blir lite mycket att släpa symaskin och grejer.. Har hittat ett mönster på icakuriren.se så vi får väl se om jag reder ut hur man ska göra! ;-)

(bild från icakuriren.se)


Nu har de kommit

Var precis och hämtade ut skålarna jag vann härom veckan. Så fina! Är dock i valet och kvalet om de ska få ligga kvar i paketet. Åker upp till Sthlm och ut till skärgården i helgen igen och sen är vi där uppe tills i början på augusti och sedan är det flyttdags.. Men känner jag mig själv rätt så blir det nog till att packa upp dem ändå!


Work all day, work all night

Åkte ut till vårt landställe i Stockholms skärgård i söndags och sedan dess har vi målat, målat och målat invändigt. Nu är det bara köksdelen kvar men det lämnar vi tills efter midsommar.
Ska försöka leta upp lite förebilder på datorn och knäppa lite efter bilder att visa. Blev så himla ljust och fint!


jag vann!

Var med i en tävling som fina Beata hade för ett tag sedan. Trodde väl inte direkt att jag hade någon chans men jag gav det ett försök och vann! Så nu får jag snart hem dessa fina skålar i svart (kommer passa perfekt med porslinet vi fick i förlovningspresent) från modesto.se.


bild från beatas.se

Såhär avslutade jag min födelsedag igår, på det absolut bästa sättet! Och jag överlevde trots att jag inte får äta allergimedicin just nu. Lycka!

Nu sitter vi i bilen och är snart uppe i Sthlm. Kommer bli ett par intensiva dagar med farande fram och tillbaka men nästa vecka ska vi bara ta det lugnt och njuta av förhoppningsvis fint väder ute i skärgården.


12 juniIdag är det min dag! hehe. Den började med tårta på sängen, sång och present. 
Fick en provdocka av min lilla familj, så nu blir det till att hitta massa roliga tyger och dra fram symaskinen!
I kväll blir det middag hos Lollo och Niklas och sedan åker jag och Lollo till hennes syster och rider. Perfekt dag!
Min fina, fina lilla tjej! ♥

Dagarna går i ett med en liten klätterapa som är överallt! Klättrar upp i soffan själv, på soffbordet, reser sig utan att hålla i något och har börjat släppa och gå ett par steg själv. Gåvagnen är en stor favorit och Filippa blir måttligt irriterad när det tar stopp. Så en hel del tröst och blåmärken blir det här hemma men jag måste säga att hon är väldigt tålig. Ibland halkar hon till och dunkar huvudet i golvet men säger inte ett knyst utan leker vidare. ♥

Helgen spenderas med tvätt och städning delux för på måndag och onsdag har vi visning på huset. Spännande!


Juni 4, 2012Åh Vad jag längtar efter värmen! Kom tillbaka! Bilden är från när vi var på Liseberg förra helgen -då var det varmt och skönt!

Idag har jag och F bara varit hemma och myst. Hon har varit väldigt kramig och gosig så jag hoppas att hon sover lite bättre i nattDet här skulle ha publicerats igår men i vanlig ordning så hängde sig min dator...

.

Har spenderat helgen på jobbet. Helt slut nu men gud vad tiden har flugit iväg!
Claes och Filippa var och hälsade på en liten sväng på deras shoppingrunda och när jag kom hem hade jag fått en liten present! ❤ Måste dock in och byta storlek.


RSS 2.0