Känns som att det kan bli lite regn snart...

img_6052 (MMS)

Känns som att det kan bli lite regn snart...


I väntans tider

Igår ringde de från Babyproffsen och sa att vår vagn kommit. Tjohoo. Så idag blir det till att hämta den. Sen lyxar vi nog till det och äter middag på någon solig uteservering. Älskling ville gå på bio också men filmen vi tänkt se visas bara i 3D och jag har redan lite molande huvudvärk (senast vi var på 3Dbio fick jag ont i både huvud och ögon), så vi skippar det.

Grillen är tänd och snart vankas det mat. ...

img_0323 (MMS)

Grillen är tänd och snart vankas det mat. Hade inte suttit fel med ett glas vin till men bubbelvatten går lika bra! :o)


110627

Har börjat bli så himla trött igen men det kan man tydligen bli i slutet av graviditeten. Är väl säkert kroppens sätt att se till att man tar det lugnt. Enligt ultraljudet så är det beräknade datumet den 22 juli men om man räknar enligt mensen så är det den 10, så vi får väl se när vårt lilla pyre behagar titta ut... Har en del sammandragningar/förvärkar till och från dygnet runt och har fått ont i ryggen igen, så det vore skönt om h*n kom snart! :o)

dagen efter kvällen före


Den här fina bilden tog Lollo igår. (ärligt stulen från hennes facebook ;o))

Har en riktig slappar dag idag. Skulle egentligen följt med älskling ner till hans föräldrar tillsammans med hans farmor och farfar men kände att jag inte riktigt orkade. Hade rätt ont i ryggen när vi kom hem igår så en dag i soffan it is, tror nog att de överlever utan mig! ;o)

Igår hade vi en super dag och kväll. Tyvärr lite kallare än vad vi hade hoppats på, men det var ju midsommarafton så vad kan man vänta sig?! haha


Glad Midsommar



Är lite småstressad för snart kommer Lollo & Niklas och jag har inte riktigt hunnit fixa klart allt jag tänkt... Men jag ville ändå passa på att önska er en Glad Midsommar!!


today, a year ago



För ett år sedan var vi på väg till Gotland såhär dags. Våra vänner är på färjan nu men vi stannar av förklarliga orsaker hemma i år. :o) Det blir midsommarfirande med ute hos Lollos kusin imorgon. Hoppas bara att vädret visar sig från sin bästa sida. I natt har det spöregnat men nu skiner solen, även om det blåser en hel del. Så länge det är uppehåll får man väl vara nöjd.

Nu ska jag skriva ihop en liten handlingslista, betala räkningar och sen bege mig in till stan en sväng.


namn



Såg på den här tjejens blogg att på Allt För Föräldrars hemsida kan man göra ett namntest för sitt lilla pyre. :o) Skrev jag mitt namn först och sedan Claes så blev förslagen Alina och Alrik men vände jag på det så blev det Åse och Örjan. Nu har vi  redan några förslag så något av dem blir det inte, men det är ju kul att se vad man får som förslag.


idag är en ny dag



Är på lite bättre humör idag. :o) Jag och Lollo har tagit en liten promis och fika och jag har fått prata av mig och beklaga mig lite. haha Fick även en positiv överraskning när jag kollade lönespecen. Så nu är det bara att hoppas att jag kan få ett svar från försäkringskassan idag eller imorgon och att kvällarna på jobbet går snabbt och smärtfritt. Sen är jag ledig tills på måndag åtminstone.

Nu blir det soffmys med min fina Zahara innan jag ska laga lite mat.


:o(

Jag har sagt det förut och säger det igen... Jag hatar försäkringskassan!! Hur f*n kan det ta 6 j*vla veckor att titta på min överklagan om graviditetspenning?? Men det största frågetecknet är nog ändå varför jag i h-vete inte fick det från början!?!? Jag uppfyller varje liten punkt på deras "lista" plus att jag har legat inne på bb för förtidiga värkar. Hur svårt kan det vara? Suck!

Med det sagt så ska jag försöka ta tag i mig själv och hitta orken till att jobba i veckan...


En dag i juni

Seg dag idag men vi har ändå fått en del gjort. Huset är städat, bilen har fått nya bromsar, jag har organiserat lite i mina byråar och vi har gått en lång och långsam promenad. Vår lilla sötnos missade att hon var på en trottoar så när hon tog ett skutt framåt så fanns inte riktigt marken där hon trodde. Pluttan! Resultatet blev en lite skrapad haka men det gjorde nog ondare på husse och matte än på henne. Haha. Nu blir det mys i soffan med mina älsklingar och ett pyre som försöker ta sig ut genom skinnet till och från. Jäklar vad h*n sparkar och bökar idag! :o)

v. 35+0

Idag är vi i vecka 35+0, dvs imorgon är vi inne i vecka 36. Inte långt kvar nu! Längtar!

Älskling jobbar in lunchen och kommer hem lite tidigare så då ska vi åka in till Babyproffsen och se hur det går för vår vagn. :o)
Nu ska jag ge mig på att färga mina fransar och bryn så jag blir lite sommarfräsch!


Idag fyller jag år och det har faktiskt fi...

img_6647 (MMS)

Idag fyller jag år och det har faktiskt firats i dagarna två! Igår blev det grillat och tårta med älskling och familjen och även idag fast med min tvillingbror, hans lilla familj samt vår familj. Mys!


Tidsinställt


pic: Lollo

Den här fina bilden tog Lollo på mig förra veckan.
Ska försöka ge oss ut nästa vecka igen och fota lite. Vill ju ha en massa fina magbilder innan den försvinner!


10 juni


pic: jag

Nu sitter vi troligtvis i bilen på väg till Stockholm. Ska spendera helgen hos mamsen och papsen och på söndag fyller jag år så då hoppas jag på pappas jordgubbstårta! ;o) Datorn lämnar jag hemma så det blir inte så mycket uppdatering fören jag är hemma igen.

Har varit lite dåligt på bloggfronten på sistone, men jag kan ärligt säga att det är vädrets fel. Har ingen större lust att ens starta datorn när solen strålar från en klarblå himmel och det har varit långhelg.
Jag och älskling har hunnit med både ett besök i Halmstad, fika och middag hos svärföräldrarna i Blekinge, varit hundvakt, badat, grillat med vänner och ätit tårta för att fira vår nationaldag.


v. 33+6


foto: Lollo (v. 32+5)  redigering: jag

Imorgon är det bara 6 veckor kvar tills det beräknade datumet för vårt lilla pyre att anlända. Tänk att man kan längta så mycket efter någon som man egentligen inte känner mer än till sparkar och rörelser.

Var hos barnmorskan igen idag och hon kände hur pyret låg och vi lyssnade på hjärtat igen. Så underbart att höra det ljudet!


när tekniken inte fungerar som man vill..

Försökte mobilblogga två gånger igår men dom har ju tydligen inte kommit fram. Igår var vi i alla fall i Halmstad och på vägen hem plockade vi upp några kompisars hund som vi ska vara hundvakt åt tills imorgon. En 10 månaders rottis.. Blir en hel del bus! Haha. Nu är vi på väg till svärföräldrarna för sol och mys. Bilder kommer ikväll eller imorgon. Inte så kul att sitta vid datorn när det är såhär underbart väder!

Sämre kan man ha det! :o) Är i Halmstad oc...

img_7671 (MMS)

Sämre kan man ha det! :o) Är i Halmstad och njuter av solen och värmen.


Sämre kan man ha det! :o) Är i Halmstad oc...

img_0195 (MMS)

Sämre kan man ha det! :o) Är i Halmstad och njuter av solen och värmen.


RSS 2.0