bilder

Photoshop vill inte sammarbeta med mig idag, men här kommer lite bilder från gårdanen och dagen i alla fall. :o)


Mousserande vin och lördagens partyoutfit




Hittade ett par coola franssandaler i stan och mys i solen. :o)


Nya solstolarna


C plockade en söt blomma till mig på väg till restaurangen. :o)


Kvällen outfit; ljusblå tunika (jsfn), shorts (Australien), gladiatorsandaler (Ellos)


Är inget större fan av fötter, men de fick vara med på en kvällsbild ändå! :o)

jag har...

... blivit lite förälskad i dessa skor!!! Såg dem igår när vi vandrade från ena baren till nästa. C vägrade komma och kika! haha Han tycker det räcker med skor för mig... Pyttsan heller!! De här står i alla fall högt upp på min önskelista! ;o)








Hittade tyvärr ingen stor bild som jag kunde spara... :o(
(Var de kommer ifrån avslöjar jag inte just nu, även om många säkert vet...
)

Åh..!!

Vilket underbart väder vi har!!!! :o) Jag o C ligger i varsin solstol, som vi var inne och köpte tidigare, och njuter av värmen. (mycket skönare än att ligga på hårda plattor!)

Skulle som sagt ha målat huset igår, men färgen var fel. Så vi satt ute i solen och njöt istället.
På kvällen stack vi in till Växjö, drack drinkar, mös och mötte upp en jobbarkompis till mig! Hur trevligt som helst, men vi hade beslutat oss för en tidig kväll, så vi var hemma redan vid kl. 1. Men det var skönt det, för då orkade man gå upp tidigt idag och njuta av solen!

Var ute och gick en lång härlig (varm) promenad på förmiddagen idag med en kompis. Har inte träffat henne sedan i vintras någon gång, så det var jättekul att få prata av oss lite! :o)

En liten blomma till världens bästa mamma!


Nu ska jag sola vidare innan det är dags att hoppa in i duschen. Ikväll blir det den lokala kinakrogen med C's föräldrar!

sol och svenska jordgubbar

Idag är det husmålning och solning som gäller. Blir till att dra på sig någon gammal bikini medans jag målar! :o) Tyvärr så kan vi inte hämta färgen fören kl. 13, så fram tills dess så ser jag ut såhär;

T-shirt -- Gina Tricot
Shorts -- CottonOn (köpta i Australien)
Tröja -- H&M
Ballerina -- Netto (har jag för mig)

Frukost ute i solskenet med färska, svenska jordgubbar! *mmm*

Nä, nu håller C på att städa, så jag tar nog med mig hundarna och sätter mig med en bok i solen. :o)

god natt

Som sagt. Myskväll delux har det varit hemma hos oss ikväll. Filmer, godis, glass och en massa annat gott! Hade huset lutat så skulle jag kunna rulla hela vägen till sängen!
Har även hunnit med att sortera en massa bilder på datorn. *p u s t* säger jag bara! Men skönt att få det gjort! Är dock inte klar på långa väger. Måste gå igenom dubbletter och annat kul, men det får bli ett projekt för någon annan dag! :o)


Nu säger vi God Natt, i morgon blir det husmålning om vädret tillåter!

dagens

Nu har jag vaxat benen på min kompis, tränat lite och tagit en skön dusch.
Det här har jag på mig idag.

Skjorta -- uppsydd i Indien
Jeans -- Crocker
halsband -- Efva Attling (morgongåva från C)

Ska ta och leta fram ett par gamla jeans och förvandla dem till ett par shorts nu, samt göra de vita jeansen smalare nertill tänkte jag. :o) Får se hur långt jag hinner innan C kommer hem. Ikväll blir det myskväll delux! :o)

saknar...

Gud vad jag saknar att ha långt hår just nu! Ahh! Varför ska det växa så långsamt?

Just den här bilden är från nyår 05-06.

090529

Har redan fått den nya sladden till datorn och det funkar!!! *pust* Så nu behöver jag inte lämna in hela datorn på lagning, vilken lättnad!

Fredag idag, trevligt! :o)
Ska vaxa en kompis ben lite senare, så hon blir sommarfin. hihi Tur att man är utbildad och har bra grejjer! Det man köper på t.ex H&M funkar inte alls tycker jag! Har visserligen bara prövat det en gång, för 2-3 år sedan. Men det slutade med att jag fick raka benen i allafall! Nä, tacka vet jag salongsvax! :o)
Planerna för helgen är att måla klart huset och vår inglasade altan. Hoppas på fint väder så att man kan få lite färg, slå två flugor i en smäll så att säga! ;o)

Fick mess från min underbara syster förut. Hon funderar på att komma ner och hälsa på lagom till min födelsedag. Underbart säger jag bara! :oD Vi träffas ju tyvärr inte så ofta eftersom att hon fortfarande bor hemma och jag bor här nere. Så det gäller att ta vara på de tillfällen som ges!

Jag och systeryster :o)

uttråkad...

Har nästan precis kommit hem från jobbet, pigg som bara den! Sitter och väntar på att C ska komma hem från sitt möte, fast han lär ju vara rätt trött och vilja gå och lägga sig på direkten... Inget vidare sällskap där alltså. Får väl bli jag och tv'n ikväll igen! ;o)
Kanske skulle ta och plöja igenom lite SATC-avsnitt!
Var ett tag sen nu.. hihi

Bild från -->länk

Bild från -->länk

Tänk om man kunde få dyka in i Carries garderob och sno lite gobitar. Lycka!


vart tog värmen vägen?

Har regnat och haglat om vart annat idag! Skönt att man kan krypa upp i soffan med en filt och bra bok då, eller titta på någon mysig film! :o)
Själv har jag läst lite, fixat naglarna och drömt mig tillbaka till Australien och värmen! Absolut bästa landet jag har varit i! Rekomenderar alla som kan att åka dit! :o)
Självklart så ligger alla bilder på min bärbara dator, men här kommer några bilder från Sydney som låg kvar på kameran.

Sydney by night (taget upp mot Kings Cross)

Jag framför operahuset. (taget från en båt)

Sand mellan tårna på Bondi Beach.
Skulle inte ha något emot brunbrända ben och värme nu!

Självklart blev det ju en del shopping. Fast inte lika mycket som jag velat! hehe 
Kändes dock rätt konstigt att köpa ett par Uggs när termometern visade på runt 25 grader.

Nä, nu ska jag fixa lite mat innan det är dags för jobb!

svart vs. brunt

Vilken färg är snyggast? Tycker båda är grymma! (Framför allt nu när det är rea på dem! hihi)

De kommer från Laredoute

datortrubbel

Har precis beställt en ny laddare till min bärbara dator. Är totalglapp och den laddar ej. *suck*
Battariet är urdåligt det med, så det håller bara i ca 1½ timme utan laddare... Hoppas verkligen att det funkar när jag får den nya laddaren och att det inte är i själva datorn problemet ligger i... Har nämligen sjukt mycket bilder på min dator som jag inte hunnit bränna ner till skivor än.
C köpte skivor för väldigt länge sedan, men glömde dem i en kompis bil. Så först i helgen började jag min "backup"procedur. Tyvärr så hann jag inte så långt... Så håll tummarna att det löser sig! Just nu så går den nämligen inte ens att starta då batteriet dog igår... *suck*

Fast egentligen skulle jag vilja ha en ny dator! haha Att jag aldrig kan vara nöjd!?!
Denna HP'n vore inte ett dugg fel! Kanske något jag också ska önska mig..?! Hmm... ;o)


Liten, smidig och snygg! Vad mer kan man begära? hihi

kvällsgrillning

När jag slutade jobbet nu på kvällskvisten så vankades det grillat! :o) Chefen stog och vände krov och hamburgare i en väldig fart! Så slapp man ta sig en kvällsmacka när man kom hem! haha Posten har sina ljusa stunder ibland måste jag erkänna! ;o)
Gott var det och till efterrätt så slank det ner några bitar Marabou Apelsinkrokant -min nya drog!! Älskar mörk choklad, men den här är något alldeles extra! *mmm*
Yummie!!

bortskämd? ;o)

C kom hem tidigare så nu har vi varit ute på en promenad i blåsten. Solen skiner så man borde väl inte klaga, men regnmolnen hänger i luften...
Han håller på att laga mat nu och jag är bannlyst från köket. Undrar vad han har hittat på för gott! :o) Vilken lyx, karln kommer hem från jobbet och lagar mat till mig innan det är min tur att kila till jobbet! haha

Är vrålhungrig! Men nu verkar det snart vara klart! *mums*

blåsigt

Idag blåser det som sjutton ute! Var ute på en härlig morgon promenad i morse med Z. Hoppas C kan komma hem lite tidigare från jobbet idag så vi kan ta en lika härlig promenix som vi gjorde igår, innan jag börjar jobba. :o)
Hoppas nästan att de ska ringa från jobbet och fråga om jag kan jobba natt... Behöver pengarna!

Köpte ju ett nytt linne på New Yorker i Kalmar i måndags. Tänkte dock inte matcha det med mjukisshorts i fortsättningen... ;o) Trycket på framsidan är i silver..
Otroligt skitig spegel vi har då... Hmm Får ta och göra något åt det tror jag! ;o) (Inte det bästa att fota i motljus heller... Orkade bara inte med självutlösaren.. hehe)



myskväll

Blev en lång och härlig prommenad med hundarna när C kom hem. Passade på att pröva min nya mobilkamera men jag har inte installerad programvaran för nya telefonen, så de kommer senare.

Blev middag framför Twilight, tror jag ska ta och låna böckerna... :o)

Nu ska jag kolla lite på The Hills innan jag ska krypa till kojs!

smycken


Hittade en massa söta arm- och halsband på cocoo.se
Hur passande är inte "Passion For Fashion"-armbandet, eller det söta kärleksbrevhalsbandet!? :o)


ny mobil

Idag fick jag äntligen min nya mobil! Telia ringde mig för drygt en vecka sedan och hade något erbjudande. Då mitt abonnemang hade gått ut och jag hade planer på att binda upp mig och skaffa en ny telefon så passade ju det alldeles utmärkt!
Så nu ligger den på laddning och sedan hoppas jag på bättre mobilbilder! ;o)


Sony Ericsson c905

Kameran jag anväder idag måste man tejpa ihop vid batteriluckan, så det blir till att önska sig en ny sådan när jag fyller år! (2 ½ vecka kvar bara. ;o)) Kamerabilder blir ju trots allt det bästa! Men jag vill ha en ordentlig kamera. Kanske Nikon D40x? Inte en liten fickkamera -det kan jag använda mobilen till...


Nikon D40x

bildregn

Nä, orkar inte hålla på och fixa alla bilder. Slänger upp lite ofixade, så får jag se om jag orkar göra något med dem senare. Håll till godo! :o)


grillat i kvällssolen

Nu har vi ätit en god middag bestående grillat kött, grillad majskolv, potatissallad och till efterrätt; chokladboll! :o)
Så nu är jag redo att ta itu med bildredigeringen. hehe

Bild lånad av -->LÄNK

hemma igen

Nu har vi precis kommit hem och jag har bänkat mig ute i solen! :o)
Helgen har verkligen varit helt fantastisk!! Avkopplande miljö, herrgården låg precis bredvid en sjö och häst- och kohagar. God mat, trevligt bemötande, man kände sig nästan som hemma, och såklart trevligt sällskap! hihi

Igår hann vi med mycket. Hade frukostpicknick vid Växjösjön på väg till hotellet.
När vi kom fram gick vi en härlig prommenad och när vi checkat in fick vi kaffe och kaka. Vilken service!
Efter det så åt vi våfflor på ett jättemysikt café i närheten med antikhandel. När vi kom tillbaka till hotellet/pensionatet så bytte vi om till badkläder och spatserade ner till spaavdelningen med bastu och pool. Hade även bokat in en massage till mig. :o) Behöver jag säga att vi verkligen har njutit de här två dagarna?
Även fast att de var 100 personer som bodde på hotellet samt vandrarhemmet så märktes det inte! Kändes som att vi var ensamma där!
Till varmrätt fick vi strutsfilé, lite lustig för det hade vi på vårt bröllop också! (dock inte tillagat på samma sätt) Menyn var redan bestämd, så det var inget vi beställde! :o)

Ägaren sa att det spökade i herrgården (den är från början på 1900-talet) och imorse runt 5-6 tiden så flög Zahara upp och ylade som en stucken gris! C hävdar bestämt att det var spöket som gjorde något, drog henne i svannsen eller så haha, men jag vet inte. Tror nog att hon drömde något konstigt...

Idag gick vi en härlig prommenad vid sjön innan vi packade ihop och åkte till Kalmar. Där så åt vi en god lunch, kikade på lite kläder och skor innan vi åkte hemåt.
En toppen helg med andra ord!
Bilder ommer ikväll, har ingen lust att sitta inne och redigera dem när det är så fint väder ute!

Glömde ju skriva, ick ett jättefint armband av C i bröllopspresent!

hispig

Har fortfarande inte kommit i säng... Orkar liksom inte ta mig från soffan till sovrummet... Kanske skulle krypa ihop här? Fast jag måste upp och stänga av tv'n i vilket fall som helst. Musiken från dvd'n har spelat om och om igen nu i jag vet inte hur länge!!

För 1 år sedan var det kvällen före mitt bröllop. Trodde inte att jag skulle få en blund i ögonen den natten. Men på något sätt så lyckades jag somna bredvid min allra bästaste vän och vakna upp utvilad, en aning hispig men pigg! :o) Tänk om man kunde få uppleva den dagen igen! Vilken fantastisk dag/kväll/natt det var! Bra väder, vacker vigsel, underbara gäster och fest fram på små timmarna.
Tack
alla ni som hjälpte till att göra vår dag till den underbara dag det blev!

Nu ska jag nog orka ta mig mot sängen i alla fall. Är ju faktiskt en dag imorgon också och då blir det mys på hög nivå!


lång dag

Oj vilken dag! Överlag en mycket bra sådan! :o)
Den började vid halv 6 då C vaknade, klockan skulle inte ringa fören hel men han vaknade och lyckades väcka mig också. Vid kl. 7 gick bussen som tog oss till Hanö i Blekinge. Var otroligt kallt och blåsigt när vi kom fram. Men det blev en trevlig rundtur ändå. Efter en god lunch på den lilla krogen på ön så tittade solen äntligen fram och vi satte oss ner och njöt av de varma strålarna.

Vi kom hem nu vid 20 och C har redan stupat i säng. Jag blir inte heller långvarig (ska ju iväg på nästa tur imorgon), men just nu så rullar Casanova med Heath Ledger i bakgrunden. Lite ögongodis måste man ju få sig ibland! haha








Enbart naturbilder idag.. :o) Tog en dagens också, men den finns på mobilen och jag orkar inte fixa till den nu.Så det får gå ändå! ;o)

090522

Nu är det sov dags för oss! I morgon är det upp vid kl. 6 som gäller, vi ska på någon bussresa med hemligt mål! Troligtvis åt Danmarks hållet. :o)

Har haf några vänner på middag här ikäll, väldigt trevligt. Men det fick ju som sagt bli en kort kväll för oss.
Vi började kolla på film när de hade gått, men insåg rätt snart att vi inte riktigt orkade det. Så nu säger jag god natt!

Håller tummarna för sol i morgon!!

12 grader.... :o(

Småtråkigt väder idag! Gråkallt och regn...
Har varit inne i Växjö en sväng med C. Han köpte ett par jeans och så köpte vi en liten present till hans äldsta systerdotter som gick och bröt överarmen igår! Stackarn! Men jag har faktist inte köpt någonting! Inte ens ett litet nagellack, eller något annat lättköpt. :o)

Nu ska jag studsa in i badrummet och vaxa benen. Imorgon blir en lång dag och på söndag så åker vi mot Kalmar till och ska bo på hotell över natten. Finns både spa och pool där, så man vill ju vara lite fin! haha Vi ska fira vår bröllopsdag på söndag. 1 år som gifta!! :o) Tänk vad tiden går fort!


HejHopp

dagen i bilder

Fick hem lite nya kläder som jag och C beställt från H&M, men vi var tvungna att åka in till Växjö för att hämta ut dem... Skumt!
Ny fin bikini, lite marininspirerad.
Nytt linne
En av klänningarna jag skrev om tidigare var också i paketet. Hiss eller diss? Är knyt i ryggen..

Godis är gott! :o)
Tog en härlig kvällsrunda som slutade i...
...lerbad nr. 1...
...och lerbad nr. 2. Blev trädgårdsslangen för båda hundarna när vi kom hem! Så kan det gå! ;o)


Nu blir det snart bingen. Regnar det inte imorgon så ska vi upp relativt tidigt och måla huset!

gårdagens outfit

Det här hade jag på mig igår kväll när vi var ute.
Har nog aldrig sminkat och gjort mig i ordning så snabbt! haha
Svart linne -- Gina Tricot
Kofta -- Vero Moda, Helsingfors tror jag
Jeans -- Gina Tricot
Pumps -- Deichmann

ny header

Har suttit och pulat lite med en ny header de senaste dagarna. Resulterade dock i två stycken, plus lite nya "sidor" till bloggen.
Vilken är snyggast?



klackarna i taket

Nu har jag nästan precis kommit hem.
Gud vad vi velade om vi skulle gå ut ikväll eller inte. Men så fick det bli till slut. Väl där så velade jag som en toking om jag skulle vara nykter och köra hem eller inte. Det blev det första alternativet. :o)
Jag o C får fira dubbelt upp i helgen i stället. :o)



Så här såg det ut förut idag. Har både haglat, regnat och åskat som sjutton idag!! Hundarna låg till och med bredvid mig i soffan och darrade som asplöv. Stckarna! Självklart så gick ju vår antennförstärkare sönder igen!! *suck*
Jaja, det får bli morgondagens projekt!

Nu ska jag krypa ner bredvid C. Har ju faktiskt bara sovit knappt 5 timmar i "natt".

God Natt

min älskling är bäst! :o)

Hurra Hurra för min älskling! ÄNTLIGEN har saker och ting gått i lås med hans företag! Du är bäst! Blir nog till att köpa en flaska bubbel till ikväll och fira. (Hoppar nog mina andra åtaganden..)

Nu ska vi en sväng in till stan, och kanske då systemet! hihi


T-shirt & Jeans -- Gina


soffmys



Nu smattrar regnet mot rutorna och jag ska krypa upp i soffan med en stor kopp thé, en mysig filt och kolla på Mamma Mia! :o)

morgonstund har guld i mund!?

Har precis kommit hem från jobbet. Skulle bara ha jobbat kvällen, men de ringde in mig. Kunde (ville) inte riktigt säga nej eftersom jag var sjuk förra veckan och verkligen behöver pengar.

Är väl inget stort fan av nattjobb, men just på våren/sommaren så gör det mig inte så jättemycket. Att komma ut från jobbet på morgonen, höra fåglarna kvittra och se solen som börjar gå upp, det är faktist riktigt mysigt!
Gryningsljus med dess dofter och ljus är ju verkligen underbart! Det påminner mig alltid om min student. Efter avslutningsskivan så var vi ett gäng som satt och såg när solen gick upp över Djurgården. Ett av mina bästa minnen!! :o)


Nä, nog om det. ;o) Nu lockar sängen så jag säger God Natt!

(Skrev detta vid 04.45 imorse, men internet strulade och ville inte koppla upp sig)


Nu har jag klivit upp, ätit frukost och lekt lite i P.S! Alldeles för tidigt med tanke på att jag kom i säng vid 5, men, men. Är som sagt inte van vid natt jobb längre och kunde helt enkelt inte sova längre. Får ta en eftermiddagslur innan det är dags för galej ikväll! :o)


Så här fint var ljuset imorse. :o) Dock taget med mobilkameran, så kvalitén är ju sådär..

fönsterputs

Har varit riktigt duktig och börjat tvätta våra fönster! Är långt ifrån klar, men jag kände att det var dags för en liten lunchpaus! :o)


Har klickat hem klänningarna ovan. Funderar på att ha den vänstra på mig när min kusin tar studenten den 5e juni. Hoppas bara att den hinner komma! Älskar skorna till höger, men jag får väl många onda ögon av C om jag köper dem. haha Så det får nog bli dem till vänster eller ett par snygga pumps... :o)

vardagslyx

Blev ett härligt bad, lermask och hårinpackning förut! Gud så härligt och välbehövligt!
Så nu är jag redo för den här veckan, big time! Bara lite snuva och hosta som ska åtgärdas också! :o)

18 maj

Blött ute idag. Funderar på att tappa upp ett varmt skönt bad att krypa ner i. Eller så kanske jag ska gosa lite med min söta lilla brunna boll som har rullat ihop sig bredvid mig. Svårt val! ;o)
Är ledig idag, men imrgon blir det jobb igen. Jobbar bara i morgon kväll den här veckan eftersom det är helgdag på torsdag. Segt!
På onsdag blir det till att sätta på sig partyoutfiten och klackarna, ska bli kul! Syster har köpt nya skor till mig som borde komma vilken dag som helst! Underbara hon! (Visst, jag betalar, men i alla fall! :o))


Dessa godingar kommer snart hem till mig :o)

bilder från dagen


Den goda pajen

Baileys har äntligen lite gräs att rulla sig i








härliga söndag

Ligger just nu i soffan bredvid C och hundarna. C ligger och tittar på nåt program på Discovery och jag slänger väl ett öga åt det hållet med jämna mellanrum jag med. :o)
Men vi har faktiskt varit duktiga idag!
När vi ätit frukost gick vi en lång, härlig prommenad med hundarna innan vi åkte till stan och köpte jord och kogödsel(!), så nu luktar vår gräsmatta skit! (haha! ;o)) Förhoppningsvis så får väl de stackars gräsfröna lite mer näring nu så att det bara säger pang och den blir grön och fin! :o) Har visserligen kommit en del gräs, men det är ju långt ifrån klart!

Nu ska C snart grilla lite hamburgare och jag ska göra rabarberpaj! mums!


bild från recepten.se

outfit

Tog ju faktiskt en bild på vad jag hade på mig idag för omväxlingsskull. :o)

Jeans jacka -- Crocker
Svart tröja -- Gina
Grönt linne (med stor fjäril) -- köpt på JayJays i Australien
Jeans -- Gina
Skor -- Skopunkten
Väska -- köpt i Australien
Solisar -- även de från Australien

shopping och bio

Mysdag idag.
C kom på den briljanta idén att åka in till stan en sväng, han hade tydligen lite pengar att sätta sprätt på! hehe
Sagt och gjort, vi gick upp, åt frukost, gick ut med hundarna och åkte in till stan. :o)
Det blev en skjorta och parfym till C och nagellack och jeans till mig. :o)



Jeans från Gina Tricot

Nytt nagelack frå IsaDora

Efter vår lilla shoppingtur gick vi till bion för att köpa biljetter till Änglar & Demoner ikväll, men vi gjorde en omvändning och gick på den vid 14.45 istället. Så vi sprang till donken, åt lite innan vi skyndade tillbaka till bion.
Mycket bra film måste jag säga! Kanske inte helt full pott, men nästan!! Jag älskar filmer med action och mysterier.
Är så skönt att jag mår bättre nu, att vara sjuk är verkligen ingen höjdare. Har visserligen kvar hostan och lite snuva, men jag orkade i alla fall gå runt i stan idag! :o)

bloggdesign

Har legat hemma i soffan hela dagen idag med... Dax att bli frisk nu!!
C ville gå på bio, men jag orkar inte det idag, vi siktar på morgondagen istället! :o)

Har i alla fall haft något att tillbringa min tid med idag. Har fixat och donat lite åt min söta svägerska som även hon har fixat en blogg. (gravidlina.blogg.se) Vet inte om jag är riktigt klar än, men ett steg i rätt riktning i alla fall! :o)

Nu blir det mys i soffasn med C.

sjuk

Blev inge jobb för mig, kände febern komma krypande.
C var iväg och hyrde film och köpte kinamat. *mums* Inte för att jag kände så mycket smak, men i alla fall.
 
Har pratat med min älskade vän/"syster" idag också. Hon fyller år idag, så Grattis sötnos!! 23, eller hur var det? ;o)
 
Sov dags nu, är helt igentäppt i hela huvudet!

God natt!

aarghhh!!!

Nu är jag riktigt less på att vara sjuk!!! Rosslig hals, näsa som bara rinner... *suck*
Aja, ska ta mig till jobbet ikväll i alla fall (jobbar bara 19-22) och i morgon så har jag tagit på mig ett extra pass mellan 06.30 -12.00. Behöver verkligen pengar!! Får väl däcka i soffan på eftermiddagen om jag inte är helt kry...

för oss skotokiga



Hur läckra är inte dessa badkar!!?!

De kommer från sicis.com

dagens visdomsord
















hmm

Vet inte riktigt vad som har hänt! Igår på dan var jag pigg och frisk som en nötkärna, men på jobbet på kvällen så började min hals kännas svullen. Trodde givetvis att det var något som skulle försvinna av sig själv, men jag har sovit otroligt dåligt i natt på grund av halsont! Och nu sitter jag här med en näsa som vägrar att sluta rinna, en svullen hals och lite halv mosig i huvudet. *aaahhh* Jag som hade tänk köra ett boxpass i morgon!! *suck*
Blev i alla fall en någorlunda lång promenad med Z i morse. Men nu är det soffan som gäller.
En frusen Zahara efter hennes dusch

Tänk om man kunde få med dofter och ljud på en bild...

Årets första liljekonvalj

Regnmolnen på väg in...

En liten tröttis


långpromis

Gick en lång härlig promenad med Zahara förut. Var verkligen urhärligt väder innan de svarta molnen började hopa sig.
Började jobba vid 18, så det var bara att laga lite mat och hoppa in i duschen när jag kom hem.
(Tog lite bilder, men de orkar jag inte fixa i ordning nu. Ska krypa ner bredvid C snart, tänkte försöka gå upp lite tidigt imorn. :o))

Vi var förresten tvungna att beställa en ny antennförstärkare. Dock inte en vanlig en för 200-300 hundra, utan värstingvarianten som finns i hyreshus, för alla våra uttag är seriekopplade.. *suck* En sådan går på runt 1500 hundra trodde de... Tråkig utgift!!



Så här såg det ut på ett ställe efter fredagens blixtar och dunder. Stor björk som är helt splittrad.

Bild från smp.se länk --> HÄR

måndag

Nu har vi två(?!) tvreparatörer här som ska försöka fixa till våra tvapparater! Hoppas att det inte blir för dyrt bara! Men vad är bäst? Att båda våra "Boxar" är trasiga eller att antennförstärkaren är helt kaput? De har lixom inte ens kunnan lokalisera exakt var den sitter heller. Får ju hoppas att den inte sitter i väggen! haha Det skulle ju vara vår tur i sånt fall!

 Nu har de hittat den. Förstärkaren sitter i vår klädgarderob i hallen. *pust* Tror att det är den som är trasig också, så det blir väl kanske lite billigare?! hmm

Nu ska jag snart ta och gå en långpromis i solen med Zahara. C för sköta tv-rulijansen! ;o)

kvällsprommenad


Tog en härlig kvällsprommenad förut och Zahara fick för sig att ta ett litet gyttjebad.. Skit kul tyckte hon, mindre kul tyckte vi. Så hon fick bada av sig det värsta i en liten damm och så blev det dusch för henne sedan också. Så nu har vi nyduschade och fina hundar! :o)

sega söndag

Har verkligen inte gjort något vettigt idag!
Kom väl hem vid kvart i 3 nånting imorse, efter en något skum(?) hemresa. ;o) Och vid 10 gick var jag uppe med en liten tendens till huvudvärk. Men det är ju självförvållat, så jag kan väl inte riktigt klaga!?! Kul hade vi i alla fall!
Skulle ha tagit itu med det sista i trädgården idag, men jorden är fortfarande lite för blöt så det har blivit att sitta ute lite i solen. C tvättade Baileys också, så nu ser han ut som en go och fluffig boll! :o)

Blev pizza och film nu på eftermiddagen och snart ska vi väl ta en till runda med hundarna så de får springa av sig. :o)

lördag

Nu ska jag strax i väg på inflyttiningsfest för att sedan göra stan osäker! Var riktigt länge sedan jag hade en ordentlig partykväll med dans hela natten lång. Ska bli såå kul! :o) Tänkte inviga klänningen jag fixade igår och ett par skor jag köpte i vintras!

Dagen har rullat på bra idag. Vaknade inte föran 20 över 11 varken jag eller C. *skönt* Va i stan en sväng och fixade present medan C städade, så nu är huset rent och fint igen!

Tjingeling!

åska...

Nu har vi varit och ätit gott hos C's syster. Gick både dit och hem, helt underbart väder! (mellan skurarna! ;o) Luktar ju så himla härligt efter ett vår/sommar regn.)
Har åskat under kvällskvisten också och vad upptäcker vi när vi kommer hem? Jo att tv'n inte funkar, ingen av dem! C ringde grannen och han sa att blixten slog ner här någonstans. Så typiskt!! Vi har alltid problem med dom här jäkla boxrarna och nu har blixten börjat ställa till det för oss också! *suck* Så nu blir det ingen hockey, får väl lyssna på radio och spela spel istället! *hehe* Livet går ju faktiskt inte under utan tv'n. ;o) (Ja, mamma och pappa, jag kan leva utan den!! ;o))


Bild lånad av http://puffeltufflan.wordpress.com/2008/07/20/askan-mullrar-har-i-koping/

knep & knåp

Har suttit och ändrat en klänning som jag köpte i vintras (och aldrig använt, men det har ju faktiskt inte riktigt varit säsong för den fören nu!). Tyckte den var lite för lång och lite för nattlinneslik. Så den blev lite insydd och uppsydd, struken och mycket bättre! :o) 

(Färgen på den tredje bilden stämmer bäst överens med verkligheten. Ljusare upptill och mörkare nertill.)

Fredag idag :o)


Fredag idag. Hoppas att det blir en bra sådan, men det tror jag nog. :o) Ska fira C's syster ikväll och det brukar alltid vara trevligt. Blir dock rätt lugnt för både mig och C, jag ska på fest i morgon och C gick upp tidigt och befinner sig i Mjölby.

Annars så kommer det nog inte hända så mycket idag. Känner mig fortfarande inte helt 100, så inget gym idag heller... :o( Blir långpromenader med hundarna istället!

Tror jag är lite kär...


Hur snygga är inte dessa?? Vill ha, säger jag bara!! :o)


Idag har jag varit inna i stan en sväng, träffat en kompis medan C va på möte. Varit på typ "arbetsintervju", vi får se vad som händer där. Håll tummarna gott folk! ;o)

När C kom hem från jobbet tog vi en sväng med voffsingarna, gud så dom busade! hehe Så härligt att se de två ha roligt tillsammans! Våra små sötnosar.
Sedan lagade vi mat, tacochips med köttfärs och sallad *mums*, tittade på Jakten på Röd Oktober och åt godis! hihi Lite måste man ju få unna sig ibland, vi lever ju faktiskt bara en gång! :o)



längtar tillbaka...


Det här längtar jag tillbaka till just nu! Framför allt när man tittar ut genom fönstret på den gråa massan på himlen.

090506


Gud
vad det regnade idag på förmiddagen! Nu har det slutat, men vi får se hur länge det håller i sig...
Baileys fick följa med med C till kontoret idag, så jag och Zahara tog sovmorgon. Fick till och med väcka henne, hon som alltid brukar väcka mig! :o) Var rätt trötta båda hon och jag tror jag. Var skönt att få sova ut ordentligt, så nu kan jag börja gå upp tidigt igen och utnyttja dagarna lite bättre! :o)



Zahara blir helt galen när hon blir torkad! Gud så hon älskar det, tokhund! ;o) Synd bara att det inte går att få en vettig bild på henne när hon inte sover! *hmm* Söt är hon i vilket fall som helst, med det är ju Baileys också! :o)

systuga

Nu har jag jobbat klart och hunnit med lite såpa-tittande och mat. :o) Gud vad hungrig jag var när jag kom hem!

Funderar på att åka in till stan i morgon och köpa tyg till en klänning. Tycker att det är riktigt läcker med ett fodral med dragkedja fram. Kanske kan vara nåt till helgens fest?! (Också en anledning till varför jag funderar på tunikan med knappar istället för dragkedja, jag funderar ju på att sy en själv. Betydligt lättare att sy en sådan än en med knappar! ;o))

Tänkte passa på att slänga i väg ett litet grattis till min söta svägesrka, Claes syster. Hon fyller år idag, så grattis! (lite sent påtänkt, men i alla fall. Ett sms ju kom iväg på förmiddan.. :o))

Sov så gott!

090505


Dagens outfit
Skjorta -- H&M (snott från Claes garderob. ;o))
Jeans -- Gina Tricot
Skor -- Skopunkten

Kände inte för att bara sitta hemma idag igen, så jag har precis kommit hem efter en vända till stan. Övervägde att träna, men känner mig lite små krasslig... Så det får bli morgondagens projekt. :o)
Hittade lite kläder men var en duktig flicka och köpte faktiskt inget! *stolt*

Idag är det mulet, små kallt och regn. Men jag lyckades pricka in morgonens hundprommenad mellan skurarna. :o)
Nu har precis krupit upp i soffan och tänkte titta på The Hills och The City på datorn innan det blir jobb ikväll.


 
Jeans -- Gina Tricot

  
Hittade denna söta tunika på Vero Moda (har jag för mig). Vad är finast, knappar eller dragkedja? Lutar nog åt knapparna dock var den rätt bred, så slår jag till så syr jag nog in den lite. :o)

Tävla om snygga naglar

Följ min blogg med bloglovin


(Naglar: KN Nail Products Modell:Rebecca)

Naglarna blir som på bilden och de är byggda med Light Elegances gele..

Pris:
Du får valfritt boka upp en tid på salongen under Maj månad 2009.
Salongen: KN Nail Products i Solna Tel:08-277671 http://www.knnailproducts.se/

Hur tävlar jag?
Så här! Tävlingsregler:
Lägg till oss på bloggkoll (dvs prenumenera på bloggen).
Länka till bloggen från din blogg/hemsida i din länklista.
Lägg även upp tävlingen i din blogg/hemsida. (Använd gärna bilden ovan)

Frågan är... Vad heter gatan vi har flyttat salongen till? Tävlingen avslutas den 7/5-2009

seg..

Är ruskigt seg idag! Har varit ute med hundarna och målat naglarna, men mer aktiv än så har jag inte varit. Inte än iaf! ;o) Ska försöka ta mig i kragen o pallra mig iväg till gymmet senare.

Satt och pratade med en gammal gymnasiekompis på msn igår kväll. Hur kul som helst!! Har inte träffat honom på en 3-4 år och knappt pratat med honom heller. Så det var rysligt kul att "catcha"upp lite!! :o) Ska försöka hinna med en fika och ses nästa gång jag är uppe i Sthlm.

Började precis regna och shit vad det vräker ner! (i ca 3 min...) Sa jag inte att jag bara ville ha regn nattetid? ;o) Fick visserligen det också, tror det har regnat större delen av natten. Så nu behöver jag inte vattna idag! *wihoo*

på kvällskvisten...

Har knappt rört mig ur soffan sen jag la mig här. Bara till frysen och på två prommisar med hundarna. :o)
Blev inget bad. Har inte orkat tappa upp något vatten (tar aaalldeles för lång tid i vårat gigantiska badkar) utan tv'n har varit min vän. Har avverkat båda Ugly Betty (repris tror jag) Gossip Girl, Wipe Out och nu Never Been Kissed. Har sett den ett par gånger, så jag följer den helt ärligt bara med ena ögat. ;o)

Hoppas faktiskt på lite regn under natten (bara natten!) så jag slipper stå och tråk-vattna. Slangen är även för kort, så jag måste ragga upp en förlängning någonstans om jag ska kunna vattna hela trädgården... Men det blir morgondagen projekt. Ska ta mig en sväng till gymmet också. :o)

Vårat "lilla" badkar

skor, skor, skor


Det finns så otroligt många snygga skor som jag bara V I L L ha!! Synd bara att det ska eka i plånboken! hehe
(Har hittat dessa på have2have och e-bay)

Har varit inne på Lilys's blogg och tävlat om ett par snygga klackar från Friis & Company. Håll tummarna för mig! (Eller tävla själv) :o)

090503

Blev inte uppgång riktigt lika tidigt idag som igår. C gick visserligen upp vid 8 men jag låg och drog mig till 9. :o) Slängde i mig lite frukost innan jag svidade om till jobbkläder och hoppade ut i vår jordhög, även kallad trädgård.. ;o) Är inte helt klara än men nu sitter jag i soffan och slappar. C har precis åkt till gbg för att hoppa på ett flyg till Finland, så jag är ensam med hundarna tills på tisdsag. Får se om jag är duktig och gör klart resten imorn, men nu måste jag vila min axel. Blev inte bättre trots heatlotion, så jag klurar på att ta ett varmt och skönt bad senare -kanske med lite välgörande mineralsalt i. :o)

Nu ska jag stoppa i mig lite lunch tänkte jag. Blir nog pizzarester från igår. :o)

tvätt, städ och trädgård

*pust!* Somnade nog inte fören vid 1 i natt och kl. 7 imorse kom en grävmaskinist hit med sin maskin för att hjälpa oss att fixa till trädgården. Så nu är all jord är bortforslad, planeringen är klar och nu ska vi bara kratta till jorden och så gräsfrö! :oD Har dock redan hunnit med att kratta en hel del idag, mellan tvättomgångarna, och nu har jag riktigt ont i axeln. Ska be C massera mig lite med Heat Lotion så är jag fit for fight imorn också. ;o)

Har städat i min garderob idag också. Behövdes verkligen! Så nu hittar jag blan mina kläder igen. ;o)
Till middag blev det en välförtjänt pizza! mumma! Och nu är det slapp i soffan som gäller. :o)

Blir till att gå upp rätt tidigt imorgon också. C ska till Finland på eftermiddagen och kommer inte hem fören på tis, så vi ska försöka bli klara med så mycket av trädgården vi bara kan.


Tjooo!

dagen

Sov ut idag! Så skönt att C inte behövde stressa iväg till jobbet, även om han var på kontoret en sväng när jag var på gymmet. (duktiga jag! ;o))
Har även handlat lite gräsfrö och sådde klart på framsidan, planterade om lite blommor och passade såklart på att sola lite också! hehe

På kvällskvisten stack C iväg till några kompisar och grillade och jag var kvar hemma med voffsingarna. Nu har han precis kommit hem och jag tänkte kolla klart på X-men. Har sett alla utom just den första... Så det är ju alldeles utmärkt att den går just nu! :o)

Fortsatt trevlig kväll!!

gårdagskvällen

Var faktiskt duktig igår och gav mig ut på en joggingrunda. Efter den så slängde jag ihop en kladdakak som vi tog med till efterrätt. Det är ju bara hur gott som helst! Tror jag skulle kunna äta ihäl mig på det! haha

Vid nio-tiden så gav vi oss iväg för att titta på en brasa innan jag och C begav oss hemåt. En mycket lyckad kväll! :o)

Eftermiddagsläsning, kladdkakebak, bus på studsmatta & Baileys som är helt fascinerad av marsvinet Kalle

RSS 2.0