sista september

Sista september idag, imorgon går det inte att försöka bortförklara hösten längre. Var fortfarande frost ute där solen inte kikat fram när jag och Zahara var ute och -5 när C gick upp! *brr*
Halv ligger i soffan och knåpar på personligabrev till diverse ställen. Hade hoppats på att få besked från skolan idag, men det verkar dröja ett tag till. :o(

Har en förkylning som ligger på lur och jag känner mig igentäppt i hela huvudet! Hoppas verkligen att de inte ringer från jobbet och frågar om jag kan jobba natt, för jag kommer säga ja och det orkar jag inte just nu!

Back to work...

tisdag kväll

Ligger på mage i soffan, dricker té, äter kex med chokladfyllning och kollar lite halvt om halvt på tv..
C är och spelar innebandy, så det är bara jag och voffsingarna ibbb kväll. Skönt med egentid men i och med att han jobbar dagar och jag kvällar så går vi om varandra allt som oftast...

Verkar ha lagt min usb-sladd till mobilen på något väldigt bra ställe, frågan är bara vilket! Så bilder från helgen får vi vänta lite till med...


dagdrömmar och solsken

Det är dagar som denna som gör att jag faktiskt vill bo i Sverige! Strålande sol som värmer ryggen, färgglada löv som rör sig i vinden... Fast helst av allt så skulle jag bara vilja packa väskan och åka tillbaka till Sydney! Ett år sedan vi åkte dit och gud vad jag längtar tillbaka! Har nog aldrig haft sådan ångest över att behöva åka hem som när det var dags att lämna Australien och bege sig tillbaka till Sverige.
Är absolut den bästa platsen jag varit på! Visst älskar jag hela Australien men storstadstjej som jag är så tilltalade Sydney mig något enormt. Hade det inte varit för hundarna så vete sjutton om vi hade återvänt när vi gjorde. Hade nog ansökt om visa för att få stanna åtminstone 1 år.

Ett som är säkert är att jag ska tillbaka någongång! :o)

Bondi Beach nov -08

 

Får återgå till att drömma mig tillbaka nu och fortsätta att söka jobb. "Högen" med skickade ansökningar växer men svaren låter vänta på sig. *suck*


måndag

Nu är det  verkligen höst ute. Kyligare luft, färglada löv och grått! haha

Har hunnit med spinning, core, tvätta och en härlig skogspromenad, som tyvärr kunde ha gått väldigt illa, idag.
Helt plötsligt när vi är ute och går flyger Zahara upp i luften och kastar sig bakåt. På stigen framför oss ligger en huggorm och väser. Usch! Kände mig lite som en hönsmamma och kollade igenom Z x antal gånger så att hon inte blivit biten, gick några meter och sedan kollade jag igen! hehe

Ska lägga upp lite bilder från helgen när jag orkar ladda in dem i datorn.

Söndag, dop och hemresa

Klänning och skor -- New Look
Skärp -- Vero Moda
Kofta -- ?


Nu sitter vi i bilen på väg ner igen. :o( Men vi åker troligtvis upp om 2 veckor igen. :o) Dopet var fint men nu har jag en smärre sockerkoma efter alla bullar, kakor och tårta! Nu ska jag ringa jobbet och se om de behöver något folk till i natt.

090926

Har haft en underbar dag i solen idag! Började med en långpromenad med hundarna för att hämta vår bil. Var tvungen att tanka på vägen hem och det var med ren vilja och lite bensinångor som vi lyckades ta oss till macken! Större delen av dagen har dock spenderats inne i stan med lite shopping och bio med min syster. En riktig mysdag med andra ord! :o) hittade dock inte så mycket som fick följa med hem. Halsduken ovan och en t-shirt bara. Igår fick en kofta/tunika och ett skärp bli mitt. Pappa och C utnyttjade det fina vädret idag och grillade till middag och sedan har väl vi alla legat utslagna i soffan. Nu håller mina ögonlock på att falla ner så jag säger godnatt. Måste upp relativt tidigt imorn för att förbereda inför min brorsdotters dop. :o)

I Sthlms natten

Har precis varit på Norra Brunn, va länge sedan som jag skrattade så mycket! :o) Nu sitter vi på 'olssons skor' och dricker öl och äter popcorn. Hehe. Carin (C1) säger hej. ;o)

Det går bra nu...

... i alla fall för Claes, så indirekt så går det väl bra för mig också! hehe
Är en rolig sak som har slagit igenom för honom nu, äntligen! Med tanke på hur mycket han jobbar så är det verkligen på tiden att han får något för det. Ska väl inte ropa hej riktigt än, saker och ting har en tendens att stupa på mållinjen. Men håll tummarna för honom! :o)

Nu kommer han snart hem så att vi kan rulla uppåt. Förhoppningsvis så hinner vi in till stan en sväng innan vi ska iväg i kväll.

Hade tänkt hinna till gymmet i dag, men jag insåg att det inte riktigt var möjligt... Har betalat räkningar och annat kul istället!
Får väl ringa syrran nu. Hon ville låna några skor tills på söndag, så det är bara att dyka in i garderoben! ;o)



Puss
på älskling

090924

Seg dag idag. Ingen inspiration till någonting...
Packat för helgen har jag i alla fall gjort. Har säkert glömt något och packat ner något jag inte behöver! Är expert på det! hehe

Börjar kl. 17 idag och vet fortfarande inte om jag ska jobba natten eller ej. Pengarna är välkomna men att jobba 17 till 05 eller 04.30 är inget jag riktigt längtar efter...
I morgon åker vi i alla fall till Sthlm. Ska bli helt underbart att komma hem och träffa familj och vänner! :o) Imorgon kväll blir det Norra Brunn med C, min allra bästa vän och hennes sambo. Är en gammal skolkompis till oss som ska uppträda samt Henrik Scyffert. Ska bli riktigt kul! Perfekt att det är löning, så en liten drink lär nog slinka ner också! haha

Dags att fixa lite mat.

090923

40 min spinning och sedan 20 min mage och rygg. Så skönt att äntligen vara igång igen! :o) Har äntligen tagit itu med att vaxa mina ben också, så nu är jag snygg till helgen och kan ha klänning utan varulfsben. Haha

Ska se om jag kan lyckas komma på något gott att laga till middag. I morgon firar jag och Claes 5½ år tillsammans, men jag jobbar och han är i väg. Så vi får väl mysa lite extra ikväll. :o)

24 maj 2008


05.10

Äntligen hemma och dags för mig att krypa till kojs. 12.30 är det dags för spinning med jobbet och jag måste orka kravla mig upp och äta lite innan dess. Ska även möta C's kusin och ta över hans gymkort efter passet. Stackarn har brutit armen och ska flytta. Har väl egentligen inte råd, men jag vill verkligen komma igång med träningen igen och det var ett för stort projekt att ta sig in till Växjö varje gång. Nu kan jag cykla eller gå ner! :o)

God natt, god morgon
whatever suits you

jobbdags

Nu sticker jag strax i väg till jobbet. 19-05 är det som gäller och i morgon ska jag försöka få i väg mitt lata arsle till gymmet. ;o)

1 år

Snart 1 år sedan som jag gjorde den bästa resan i mitt liv. Min och C's bröllopsresa.
Vill inget hellre än att åka tillbaka!!

Den näst bästa resan är nog när jag bosatte mig på Teneriffa i ett par månader, det var nämligen där jag och C träffades första gången. Kärlek. På torsdag firar vi 5½ underbara år.

på kvällskvisten...

Ligger i soffan med datorn på magen och slö tittar på tv. Ska jobba natt imorgon så jag stannar uppe ett tag till så jag kan sova länge i morgon.
Har lyckats slipa på lite personliga brev och söka lite jobb ikväll också. Hoppas på att jag får ett positivt svar någon gång! :o) Även med utbildningen jag sökt. Den börjar i mitten på oktober och min ansökan är "under bearbetning". Ska få reda på om jag kommer in eller inte senast en vecka innan den börjar. Är ju skriven i Sthlm igen nu, så den här jäkla %&#¤-kommunen kan inte säga nej i alla fall! hehe

Nu börjar Scrubs strax och efter det blir det till att sluta de blå. Orkar inte hålla dem öppna så länge till känner jag!

Jimmy Choo för H&M

Hittade lite favoriter från Jimmy Choo's kollektion för H&M. Skulle inte tacka nej till något nedan!
I butik från 14 november har jag för mig.


(http://www.glamour.se/mode/trend/2009/tjuvkika-pa-jimmy-choo-for/index.xml)

paljettleggings

Beställde hem dessa från H&M för ett tag sedan. Blev så glad att de inte kostade "skjortan och halva brallan", men gud vad besviken jag blev! De var alldeles för stora och höga i midjan och på tok för korta.. Trist! Hade verkligen velat ha ett par, men jag får väl leta vidare helt enkelt! :o)


090921

Innan min kropp hade kommit igång i morse så kände jag mig halvt överkörd av en ångvält! Har träningsvärk i vaderna, rumpan, rygg och axlar... Men efter en promenad med Zahara så börjar det ordna upp sig! ;o)

Är ledig idag och det verkar än så länge som att det ska bli lika fint väder idag som igår. Härligt! Blir nog en skogsrunda på eftermiddagen, nu ska jag sätta mig och skriva ansökningar och skicka in!


picknick i höstsolen

Blev så uttråkad och var tvungen att hitta på något, så jag och C köpte lite godsaker, åkte ut i skogen, hittade en mysig och solig plats och hade lite picknick!
Hundarna älskade det och sprang runt och letade möss och annat kul(?!)! :o)

Nu ligger jag i soffan och C håller på att bulla upp med morotsstavar, chips, dipp och lite godis. Får se om vi orkar någon middag idag! Haha


Tänkte försöka vinna mig en biljett till VR's Blog Awards också! :o)

090920

Var och spelade innebandy hela förmiddagen idag. Är lagom mör i kroppen nu! haha
Trodde att vi skulle åkt till en marknad efter det, men det visade sig att den bara var igår. Lite trist, men, men. :o)

Ska passa på att njuta av det otroligt fina vädret idag. Kanske hjälpa C ute i trädgården!?!

090919

Har åkt runt som tokar i dag också och kollat på bil. Hittade en som vi gillade skarpt, men vi ska försöka sälja vår bil privat istället. Är inte riktigt nöjda med vad bilfirmorna ger oss.

Ikväll ska vi ut och käka med två kompisar/grannar. De kommer hit först så tar vi en liten drink. Ska bli trevligt, men just nu är jag så fruktansvärt trött! Får bli en liten powernap så jag inte är totalt asocial ikväll!


fredakväll

Idag har vi åkt runt och kollat på lite fler bilar. Inget är bestämt än och vi kommer nog inte bestämma oss på ett tag heller. Har ju inte direkt bråttom.

Nu ligger vi i soffan och kollar på film. Kom hem från jobbet för ett tag sedan och kraschade här.

:o)

Hittade en bil som vi gillade skarpt, framför allt C. hehe. Vi ska dit imorgon och prata med en säljare, men vi fick låna hem den över natten och provköra.

Nu är jag riktigt trött och ska krypa ner bredvid C och slö titta lite till på Austin Powers. Har fortfarande inte riktigt kommit i kapp med sömnen, så jag hoppas på att kunna sova lite längre imorgon. Idag väckte en skällande Zahara mig, inte det bästa uppvaknandet!


Hösten är verkligen på ingång nu.
Lite mysigt tycker jag allt att det är! Té, mysiga koftor, vackra färger på träden.. :o)

090917


Idag kör jag på svart klänning och strumpbyxor från H&M, skärp från Vila och lockar.

Är ledig idag så jag och C ska åka in till Växjö och kolla på bil. Kraven (i alla fall från min sida... ;o)) är stor backlucka (så vi får in en ordentlig hundbur) och bränslesnål. Den vi har nu kommer vi knappt till Sthlm för på en tank.. (Bilen vi hade innan kunde vi åka fram och tillbaka på en tank...) Och säker såklart!


Gud vad det var skönt att träna igår! Trodde dock att jag skulle få grym träningsvärk, men icke! Är nästan lite besviken. Tyckte att jag tog i så jag sprack.. Kanske inte är så otränad som jag trott?!

090916

Var länge sedan jag var så trött som i morse! Trodde inte att det var sant när klockan ringde, men det vara bara att ta sig i kragen och kliva upp.

Efter jobbet blev det raka vägen hem för lunch och sedan dess har jag legat halvdöd i soffan. Hade tänk sova en stund men det har inte blivit av och kommer nog inte att hända heller. Ska på spinning vid 5 och har ingen lust att vara helt groggy då. :o)

090915

Vilket väder man vaknade upp till! Över 20 grader varmt och strålande sol! Underbart!
Något som inte var lika underbart var att Zahara tyckte att det var dags att gå upp redan vid 9 (!!!) så det vara bara att släpa sig ur sängen och släppa ut henne. 20 minuter och en del bus senare kröp jag ner i sängen igen och fick sova till strax innan 12. Känner mig som en zombie idag och ikväll blir det jobb igen och i morgon börjar jag 06.00... Men jag har i alla fall något att göra och jag får betalt för det, så nu är det slutklagat! ;o)

Vaniljglass med färska jordgubbar ute i solen vore inte helt fel!

dags för bingen

Äntligen hemma och ska stupa i säng! Mötte C i dörren som ska åka på möte till Eskilstuna.. Har en känsla av att vi båda kommer somna tidigt ikväll, beroende på hur länge jag sover i dag vill säga. För hoppningsvis så låter Zahara mig sova. Har precis varit ute en sväng med henne.. Baileys är på äventyr hos sin "extra matte", så han har det lugnt och skönt och jag behöver inte stapla upp och ut med två voffsingar! :o)


nattjobb

Är hemma och vänder. Självklar så frågade de om jag kunde jobba natten... Så nu har jag fixat lite matsäck och ska svischa iväg igen. Halv 5 slutar jag och då lär jag vara halvdöd...

Sov så gott!

<3

Har varit duktig och hunnit med en hel del idag! Nu kan jag bocka av lite saker på min att-göra-lista, super! :o)

Verkar inte som att det blir till att jobba natt för min del. Om dom inte frågar mig när jag kommer dit, vilket jag hoppas att de inte gör, för jag kommer inte kunna säga nej men gick upp för tidigt för att orka hela natten!

Fick ett sånt sött mess av C idag;
Små, små bär
jag är alldeles kär.
Med dig min söta
vill jag evigheten möta.

Är han underbar eller är han underbar?! :o)

måndag, ny vecka och nya tag! (på riktigt denna gång)

Tar en liten paus i mitt städande och tvättande, fast jag hörde precis att maskinen blev klar. Så det blir ett snabbt inlägg om ingenting.
Har städat i min garderob och badrumsskåp idag så nu är det lite bättre ordning. Skönt!
Ska se om jobbet ringer sen också (eller om jag ringer dem), vet inte om jag ska jobba natt eller inte. Behöver pengarna men har väl egentligen ingen större lust till det. Är så jobbigt när man får reda på det ett par timmar innan man börjar. Har liksom ingen chans att mentalt ställa sig in på det... Jaja, vi får la se! :o)

090913

Ligger på mage i soffan med Zahara sovandes på mina ben. Och nu även Claes ben tvärsöver mig. haha Känner mig en aning begravd, men what the hell! :o)

Hann byta om från mjukisbyxor till detta innan vi åkte till Älmhult.

Favoritkoftan och kjol från H&M

 

Nu är det Top Model som gäller och i pausen ska jag nog kravla mig upp från soffan och lägga en djuprengörande ansiktsmask. Behövs verkligen! Var alldeles för länge sedan och min hy behöver verkligen en liten boost!


bilder från helgen

Igår åkte vi en en sväng till Kristianstad och mös innan vi åkte till svärföräldrarnas stuga i Blekinge. Där bjöds det på god mat, vin och nybakad äppelpaj. Mums!

Alla vaknade väldigt tidigt idag så vi åkte hem rätt tidigt och lämnade av hundarna och åkte till IKEA. Ska ordna upp lite i min garderob tänkte jag. Som det ser ut nu så jobbar jag inte så mycket i veckan, så nu måste jag ta itu med min att-göra-lista!

Årets sista dopp för Zazzi?
Scones och té

Köpte lite nya leksaker till voffsingarna på IKEA också.
Zahara snodde som vanligt alla! haha


Igår hade jag på mig;
Tunika -- köpt i Australien
Kofta -- H&M
Leggings -- Gina Tricot
Stövlar -- Haléns(?)

färdigfärgat för denna gång! ;o)



Nu är jag riktigt fin i håret. Är supernöjd! Fast jag hade kunnat tänka mig att göra färre slingor i underhåret, men det får vi ta nästa gång!

Nu ska vi ut på en prommis med voffsingarna. Sedan blir det mys i soffan.
Blev så glad idag, kom i mina favoritjeans som jag inte använt på säkert ett år! Och det är inte obäkvämt tajta heller, så nu kan jag njuta av lite godis med gott samvete! :o)

hösten är på ingång

Har precis varit ute med hundarna och gud så kallt det var! Tempen står på 4 grader, så till och med fingervantar fick åka på idag!

Ska krypa upp i soffan framför Nyhetsmorgon med en kopp té nu, innan jag ska till frisören, och försöka tina upp.

Synd att man inte kan klippa håret längre.
Saknar mitt långa hår! (kort från 05)

fransar och paljetter


Paljettbolero -- H&M
Fransklänning -- H&M

Ytterligare två reafynd. :o) Helst av allt skulle vilja ha boleron i svart, så jag är i valet och kvalet... Klänningen är jag också osäker på. Den känns lite stor, så jag ska se om jag kan sy in den lite.

klackade favoriter


Deichmann, New Look, Deichmann
Laredoute, H&M, Din Sko(?)

Halens(?), köpta i Köpenhamn, Zara

Stövlar är något jag har gott om, så även om jag väldigt gärna skulle vilja införskaffa ett par lårhöga snyggingar i höst så kommer det nog inte bli av... Skulle nog bli lynchad här hemma då! haha

Nu ska jag fixa till mina naglar. Inte allt för snyggt att gå runt med halvt avskaft nagellack! ;o)

090910

Torsdag idag. Vad ska man hitta på? Till att börja med gå och lägga sig i alla fall.. ;o) Sen när jag vaknat så ska jag hämta paketet från H&M som kom häromdagen.

Tänk, klockan är snart halv 6 och här sitter jag och nördar. Men jag är pigg! Trodde jag inte, var riktigt trött sista timmen på jobbet. Men så blir det nästan alltid. Jättetrött på jobbet oc hur pigg som helst när man kliver ut därifrån...
Några pistagenötter till, sedan ska jag göra mig i ordning för bingen i alla fall. Hoppas jag blir trött så fort huvudet nuddar kudden! :o)

Snart 1 år sedan. Vill tillbaka!!!


min nya frisyr


Såhär ser mitt hår ut just nu, men ska som sagt tillbaka på fredag för att göra det mörkare undertill. :o)

090909

Idag skiner solen så jag myser runt i shorts och tofflor.

Tog en ordentlig sovmorgon idag. Vaknade inte fören C kom hem för lunch, så jag hoppas att jag inte är allt för trött på jobbet i natt! :o)
Har faktiskt varit duktig och tränat lite idag. Har sagt upp mitt gymkort, så det blir till att ha disciplin här hemma!

090908.2


Det blir en glass så här på kvällskvisten. Gäller att sätta lite guldkant på vardagen! :o)

En kompis, som har praktik, klippte mig idag och håret blev toppen, men jag ska dit igen på fredag och göra det lite mörkare. Blev inte riktigt som hon eller jag hade tänkt.
Tack E! :o)

Försökte boka tid för gaddning idag också. Syrran ar gjort sin första idag och jag blev såå sugen på att göra de jag har planerat! Har ett presentkort på en studio i Sthlm, men de hade inte någon tid fören i oktober. Jag som hade hoppats på att kunna göra det nu när vi åker upp! :o/ Jaja, ska försöka få ett schema för oktober i morgon och se om jag kan ta mig upp då i alla fall. :o)

Ska ägna mig åt mitt té
och filmen som går på 5:an nu. Ska jobba natt imorgon, så det blir till att vara uppe lite längre idag så jag kan sova ordentligt på förmiddagen.

090908












Nu sticker jag till frisören och ska se om det blir nåt kul av mitt tråkiga hår. :o)

...

Fan! Visste att det var något idag...
Att det redan har gått ett år! Helt sjukt vad tiden går fort, men inte blir du mindre saknad för det!!
R.I.P

klänningen

Nu har jag äntligen, efter många om och men, sytt klart dragkedjan. Bara en hyska och hake kvar, men det får vänta till morgondagen. :o)


ny vecka, nya tag











Ledig idag, så jag myser runt i min nya kofta från H&M, tunika från Koola Anna och mina underbara tofflor från Primark.

Har varit inne i Växjö och köpt dragkedja till min klänning idag, så nu måste jag bara se om jag kan låna svärmors symaskin, för min vill inte fungera! :o(

sov gott

Är nyss hemkommen från jobbet. Sitter och äter en banan och ska strax krypa ner bredvid C. Meningslöst inlägg, men jag tänkte bara säga god natt! :o)

jobb

Jobbet ringde förut och frågade om jag kan jobba. Så nu blir det till att spendera natten på jobbet, 22-05 är det som gäller.

Ligger och kollar på en repris av Victoria's secrets fasihon show 2008. Hur snygga är inte de tjejerna egentligen!?! :o)

--> länk

090906

Har varit ute i skogen med C och hundarna och letat svamp. Hittade dock inte så mycket, men en liten stackars smörgås kan vi nog få ihop. hehe. Mysigt hade vi i alla fall, solen sken och det var riktigt skönt ute! :o)


myskväll



Har ätit morötter och chips med dipp och kollat på Watchmen. Riktigt dålig och över 2½ timme lång...
Så nu blir det Stockholm Boogie medans regnet smattrar mot rutorna. mys!

ny kofta


marinblå kofta från H&M

Mitt i regnet så tittade solen fram en kort stund och visade upp en fin regnbåge. :o)

lördag

Nu vräker det ner utanför fönstret och jag och C har krupit upp i soffan med lite godis. Blir en lugn och skön helg den här veckan. Var ju rätt mycket fart och fläkt förra helgen! :o)

Åkte in till Växjö för brunch och lite shopping idag. C köpte ett par nya jeans och jag köpte en mysig höstkofta. Lyckades krympa min favortit i tvätten, så det var dax för en ny! ;o)

mysdag

Vaknade rätt tidigt idag, men orkade inte kliva upp ur sängen. Så det blev en morgon(förmiddag?) i sängen. :o) Nu är jag i alla fall uppe och har dragit på mig lite myskläder. Fick en avi med Posten igår, så jag har ett paket att hämta ut. Har dock ingen aning om vad det kan vara... Och ett paket från H&M. C beställde en tröja och jag nya lakan. Beställde i onsdagskväll och fick leveransbeskedet igår, snabba ryck!


Tröja -- H&M
Leggings -- Gina Tricot

Sitter och tittar på Djurpolisen. Hur f*n kan man behandla djur på de sättet som vissa gör?! Just nu har dom hittat en liten valp som de försöker hålla vid liv med alla medel de kan komma på. Fy f*n säger jag bara!!

regngrått

Regnet piskar mot rutorna och jag och Zahara ligger i soffan och myser.
Hittade inte pappret jag letade efter men fick kontoret städat på kuppen! :o) Slängt gamla kataloger och annat...

Borde väl ta itu med något vettigt, men jag vet inte riktigt vad... Får väl försöka pallra mig upp ur soffan först! hehe


Bild från bröllopsfesten i fredags

Jobbet ringde precis och frågade om jag kan jobba natt, så nu ska jag hoppa i sängen och sova en liten stund!

look of today


Tröja och skro -- H&M
Jeansleggings -- Gina Tricot

Hade tänkt åka in till stan och lämna in klänningen jag köpte i England, dragkedjan är tyvärr trasig...
Någon som vet en bra sömmerska i Växjö?
Men jag gör nog det i morgon istället.. Måste leta reda på lite papper här hemma, så huset lär väl vändas upp-och-ner. Haha. Stackars C. ;o)


shopping

Hittade lite reashopping på H&M förut. Var och hämtade ut det idag och summan landade på ynka 187,50 kr!

Ny tröja samt armband

Skor!! ;o) Endast 79,50 riksdaler.


Fixade till naglarna också. Behövdes verkligen! Lösnaglarna började falla av en efter en...

England

Då försöker vi oss på det här igen då! ;o)
Helgen har varit helt underbar!!

Torsdag
Anlände till England. Blev en lugn kväll med middag och lite öl. Både Stuart och Steph jobbade i fredags.
Fredag
Shopping! Jag och C gick in till Woking och shoppade på förmiddagen. Hittade ett par underbara röda pumps, som jag inte köpte vilket jag ångrar bittert för i söndags var de borta. :o(
Stuart tog halvdag på jobbet och vi åt lunch på en supermysig pub innan vi somnade i deras soffa alla tre. haha.
När Steph kom hem gjorde vi oss i ordning och åt middag innan det bar av till en bröllopsfest. Vi hade verkligen så sjukt kul! Kan inte ens börja beskriva den, blir inte en rättvisbeskrivning. Man måste ha varit där! Dansade i alla fall in mina ny skor som jag faktiskt köpte. Gordjös! ;o)
Lördag
Vi åkte ner till Portsmouth för lite shopping. Faktiskt så var det mest killarna som hittade något!
Kom inte hem fören vid halv 9 på kvällen, så det blev film och middag innan vi stupade i säng.
Söndag
Brunch i stan innan BBQ hos Stephs mamma. Även det en galen eftermiddag och natt! :o)
Måndag
En sväng till Guildford för att se om jag hittade skorna (såklart inte! :o() innan vi sakta åkte mot flygplatsen. Hann med lunch och fika innan vårt flyg lyfte mot Sverige.

Igår sov jag större delen av dagen. Blev inte så mycket sömn i helgen, så det behövdes verkligen! Men kvällen spenderades på jobbet...

Klänning, topp, väska och skor -- New Look

Armband, trosor, sjal och tofflor -- Primark

Tröja -- Republic(?)

Väst -- Next

m.m

 

Mina nya underbara skor! (och en skymt av de röda som jag inte köpte...)



Bilder från helgen kommer så fort jag får dem från Steph. :o)

RSS 2.0