mot hufvudstaden


Jag & Lorena i lördags

Har en känsla av att jag kommer sova som en stock i bilen idag eller vara övertrött och totalflummig.. Kan gå hur som! Gick upp vid halv 10 och somnade strax efter 5 imorse...

Jaja, håller på att packa för fullt. Måste slå in presen till min brorsdotter också och snart kommer min kära vän Elin, hon ska åka med oss hem till Sthlm. (Just därför tror jag att det kan bli det senare alternativet i bilen -totalt flummig.. ;o))


Mars 30, 2010


 

Tänk att en vecka kan gå så fort men ändå så långsamt...

Idag har inte många knop blivit gjorda. Kollat på film, fixat lite med min cykel och målat naglarna... Ska strax iväg och träna och sedan blir det jobb 17-21.45. Hoppas att de inte frågar om jag kan jobba natten för jag kommer inte kunna säga nej...
Nix, dags att hoppa i träningskläderna. Box står på schemat, skönt att få ut lite aggressioner! ;o)


Blev visst natt jobb, 17-04.30. Är bara hemma och ska hämta lite mat och ska strax susa i väg igen. Sova får jag göra någon annan gång!


dagens craving


399:- från Nelly.com
Ge mig!! ;o)


dagens planer


En god drink från i lördags

Idag är det nästan höstrusk ute, inte alls särskilt varmt och skönt. Gick en sväng i skogen med Zahara i morse och inser mer än någonsin att jag måste ta och införskaffa ett par gummistövlar. Så dagens planer är;
Färga ögonfransar och bryn,
leta 1-års present till min brorsdotter som blir 1 om en vecka,
se om jag kan hitta ett par billiga gummistövlar,
träna vid 14.

Någon som har roligare och lite mer upplyftande planer?


100328

Hade en väldigt trevlig kväll igår med underbara människor och skönsång. Har dock inte gått igenom alla miljoner knasiga bilder än, så dem får vänta!!

Nu ska jag strax vaxa en kompis ben och få massage efter. Ska bli grymt skönt, har ordentligt med träningsvärk i armarna sedan igår...

Här är förresten mitt lilla kap jag gjorde på BikBok i fredags. Istället för 149:- så betalade jag 37:-. Kan det bli bättre?


Snygga knappar på ena axeln och härligt oversized.

100327

Regnet piskar mot rutorna och åskan mullrar i bakgrunden. Igår var det vår värme nu vill jag nästan plocka fram vinterjackan igen...

Idag har jobbet hälsodag så jag har varit och tränat två pass. Först ett flowin/stationsträningspass och sedan ett boxpass. Har träningsvärk sedan igår så imorgon lär det inte vara bättre. Tur att jag ska få massage imorn!! ;o) Ikväll övergår hälsodagen till kareokekväll på ett en pub här. Ska bli riktigt kul, måste bara hitta något att klä på mig...

Gjorde ett riktigt fynd i stan igår(visar i morgon) samt att jag och älskling hittade super fina möbler till vår altan. Så när jag tränade fixade C på altanen. Nu vill jag verkligen att det ska bli lite varmare så man kan sitta där ute till långt in på småtimmarna!


bakom mina solglasögon




Skjorta m. djurmönstrade detaljer --Secondhand, Linne --Gina Tricot, Shorts & skor --H&M

Nu är det vår! C såg årets första fjäril igår och jag lyckades se en idag. Krokusar och snödroppar  tittar upp lite överallt och i morse var det ett gäng svanar som flög över huvudet.

Älskling tänkte sluta vid lunch och då ska vi åka och fixa en matta till altanen och kanske en runda till stan, köpa fika och sätta oss i solen någonstans.

uppe med tuppen



Var länge sedan jag gick upp såhär tidigt. Lite äggröra är i magen och strax ska jag och Zahara ut på en liten runda i solen. Vid 9 ska jag på "functional circle" på gymmet och jag tror att det vankas frukost där efter.

scull + pink




Hittade inte direkt något i stan förutom ringen ovan från Glitter. Har velat ha en ett bra tag och nu gjorde jag äntligen slag i saken!

Naglarna fick bli ljustljust rosa, nr 607 Camelia från Isadora. :o)

våffeldagen



Med tanke på det underbara vädret så fick mina chinos se dagens ljus.
Pinsamt skrynkliga, men det tar vi inget extra för. ;o)
Chinos & tröja --Gina Tricot, Skor & t-shirt --H&M

Blev en sväng till Växjö där jag sprang på söta Lorena. Vi satte oss ute med varsin kaffe och njöt av solen! Vågar nästan påstå att våren verkligen är här nu! Sommartid blir det ju på söndag och allt. Får inte glömma att ställa fram klockan...

Nu sitter jag med en härlig ansiktsmask (min hy är katastrof just nu!) och ska fixa naglarna i någon härlig, vårig färg.

100325

Är på sjukt bra humör idag (om jag inte tänker för mycket vill säga, men det är ju dumt att göra det!? ;o)) Våren verkar vara här för att stanna och gatorna håller på att sopas för fullt. Underbart! 
Har varit igång sedan halv 9 ungefär med morgonpromenad med Zazzie, en vända till Arbetsförmedlingen för att skriva in mig igen, förbi jobbet för att lämna anmälan till Postmilen sista helgen i maj och nu har jag precis kommit hem från gymmet. Gick åt h-vete att springa först, fick sådan jäkla håll, men efter att ha gymmat lite hoppade jag upp på bandet en stund igen och fötterna fullkomligt flög fram. Härligt!

Nu blir det duschen och sedan kanske en vända in till Växjö. Ska överraska älskling med våfflor senare tänkte jag. (Om du inte läser det här, för då är det din tur att göra våfflorna älskling! hehe)


Det var inte länge sedan det såg ut såhär och nu är nästan all snö borta.


horisontellt läge

Nu är jag hemma efter jobbet. Är sjukt trött men tänker nog ändå stanna uppe lite till och kolla på film. Rätt skönt att kunna koppla bort tankarna för en stund, de kommer komma tillbaka så fort jag lägger huvudet på kudden i alla fall...

Någon som vet någon rolig, söt, lättsmält feel good film?



flyga och fara är melodin



Jag och älskling har typ bestämt oss för att ta en resa i mitten på maj. Känner att vi behöver komma iväg lite och bara ägna oss åt varandra efter den här vintern/våren.
Kreta bär det nog av till då, är det någon som varit där vid den tiden och vet hur varmt det brukar vara?

Måste bara hitta någon som kan ta hand om Zahara innan vi bokar. Någon som vill vara hundvakt åt vår bruna lilla älskling? ;o)



24 mars 2004



Är väldigt tomt och tyst här hemma utan Baileys men han har det bättre där han är nu, hur ont det än gör. Skönt att vi har Zahara som vi kan överrösa med kärlek.

För att helt byta samtalsämne till något roligare så firar jag och älskling 6 år tillsammans idag. Jobbar ikväll, men vi ska nog hinna med en mysig middag med lite tända ljus.

Nu ska jag fortsätta kolla på New Moon. Tog ett bad och började titta men sen ringde en kompis så vi pratade i 40 min. Såg ut som ett russin när jag väl klev upp!

23 mars 2010




Baileys

4.10.00-23.3.10
Saknad och älskad av många!

 

Idag fick vår älskade prins somna in. ♥


kavaj



Vilken kavaj är snyggast? Är lite i valet och kvalet... Gillar båda!

(från H&M och Gina, blir det den från Gina så ska en till knapp sys dit.)

Hade för övrigt en sjukt kul kväll (och natt) igår, men nu mår fötterna som dom förtjänar(??)! Eller inte... Ska ta ett fotbad och be dem om ursäkt för alla timmars dansande på skyhöga klackar.

konstigt...

Ser nu (när jag sitter vid vår stationära dator där jag använder Explorer) att bloggen ser lite konstig ut, ingen header osv. Använder ni Mozilla ska det däremot se normalt ut!


pimped shoes

Har roat mig med att "pimpa" ett par skor jag tänkte ha ikväll.

Före:



Efter:


Inser att de måste putsas lite innan kvällens festligheter...

Nå, Hiss eller Diss?


100320


Har haft mycket plugg, jobbiga beslut har tagits och humöret har inte varit på topp. Så därför har det blivit lite bloggpaus.
Ska försöka ändra på det nu när skolan faktiskt är slut. Fick MVG på de två sista proven, så slutresultaten blir 5 MVG och 2 VG på kurserna.

Ikväll blir det lite födelsedagsfirande och sedan ut och dansa. Ska bli riktigt kul! Måste bara försöka bestämma mig för vad jag ska ha på mig... I-landsproblem! ;o)

 

Ska visa mina fynd jag gjorde i veckan också, men det får bli imorgon tror jag!

 

Ha en bra lördag!!



Vår prins ♥

Nu har vi bokat tid. Fan!! :o(


17:38

Har haft en väldigt mysig dag idag. Först en lång promenad på förmiddagen med Lorena och sedan åkte vi in till stan för en liten seconhand runda. Hann även med H&M och Gina Tricot. Gjorde en hel del fynd, både lampor och kläder, men det får jag visa en annan dag.

Nu ska jag strax kila till jobbet och spendera natten där. Hur nu det ska gå med tanke på att jag vaknade 20 över 7 och har vilat/halvsovit i 45 min nu på eftermiddagen och imorgon är det plugg som gäller hela dagen (förutom när jag ska iväg och träna ). Men det får helt enkelt gå.

Nä, nu är det nästan lite bråttom!


100317

Har varit vaken sedan 20 över 7 någonting, men orkade inte kliva upp ur sängen fören runt 8. Hade tänkt att jag skulle vakna tidigt idag, men inte tidigt! Har dock hunnit göra lite plugg, så lite bra var det väl.

Vid 10 ska jag möta Lorena för en hundpromenad och sen ska vi in till stan en sväng.
Hade tänkt ha shorts på mig idag, men solen lyser tyvärr med sin frånvaro, så jag får se vad det blir för kul. En av mina nya toppar som jag köpte igår blir det nog i alla fall.


100316


tröja --Only, jeans --BikBok, stövlar --?

Vaknade vid kvart i 8 idag av att jag var riktigt pigg och utvilad. Sedan dess har jag promenerat ute i solen med hundarna, varit en snabbis inne i Växjö (lyckades göra några reafynd(!)) och blivit bjuden på lunch av svärmor. Nu sitter jag i soffan och ska snart ta itu med lite plugg -sista rycket nu- innan det är dags för Flowin vid 14.30

boxning



Blev ingen spinning idag -stereon var trasig, så det blev ett intensivt boxpass. Var inte ett dugg upplagd på det, men det var sjukt kul, jobbigt och svettigt när jag väl kom igång. Tror dock att det är dags för gymmet att köpa in lite nya handskar för mina händer är alldeles blåslagna och jag har näst intill sår på utsidan av händerna. Aj!

Nä, ska försöka återgå och klura ut sista frågan på min uppgift nu så att jag kan skicka in den. Känner att jag har kört fast en aning, men det löser sig nog.

vitt té

Har blivit lite beroende av vitt té. Att jag inte börjat dricka det tidigare, hur gott som helst juh! Är ju även nyttigare än grönt té..


sunshine



Solen skiner i dag också och humöret är på topp! Vid 12.30 ska jag i väg på spinning och sedan blir det plugg i solen. Har en inlämningsuppgift kvar att göra idag innan det är dags för prov.

h&m

Prövade en snygg kavaj och ett par shorts på H&M i fredags. Vet inte om jag vill ha en kort kavaj (som den ovan) eller om jag ska se om jag kan hitta en som är lite längre. Både och är ju snyggt..!

Hittade även snygga gladiatorsandaler på Lindex. Har varit på jakt efter ett par snygga svarta. Så vem vet, kanske slår till! :o)


3D



Filmen igår var bra. Inte superduper, men klart sevärd, men jag vet inte om 3D var sådär överdrivet speciellt. Det sved lite i ögonen.. Kommer i vilket fall som helst inte sitta 1½ timme i en bil för att se det igen. (Ska visserligen komma till Växjö, så det behövs ju inte...)

Har inte orkat sitta vid datorn för något annat än plugg idag fören nu. Började dagen med en lång härlig promenad i solskenet innan jag bänkade mig med mina böcker. Har två inlämningsuppgifter och två prov som ska göras denna vecka, sedan är jag klar med utbildningen. Vad jag ska hitta på efter det är lite av ett mysterium... Jobba har jag hunnit med också, 3 timmar som gick förhållandevis snabbt.

100313

Började dagen med ett ordentligt träningspass innan jag och 3 kompisar åkte in till Växjö för att gå runt sjön i solen. Hur underbart väder som helst! Solen börjar värma riktigt skönt nu!

Nu ska jag och C göra oss i ordning för att åka till två kompisar på middag innan vi ska åka ner till Bromölla för att se Alice i Underlandet i 3D. Ska bli riktigt kul, har aldrig varit på 3D-bio förut.


i brist på....

I brist på sol och värme så får strumpbyxorna åka på tillsammans med shortsen.

Tröja --H&M, Shorts --Australien

Kul att jag ser lika trött ut som jag nog egentligen är... och blekheten ska vi inte tala om! Får nog bli lite b.u.s ikväll.

Har övertalat C om att ta en liten sväng in till Växjö och handla när han har jobbat klart. Är ledig ikväll och det ska bli hur skönt som helst att ligga i soffan och inte göra många knop.

Funderar på om jag ska ta och köpa mig lite silvershampo för att få bort lite gula toner i mitt hår. Så fort det får ordentligt med sol på sig så blir det superljust, men tills dess kan det vara skönt att göra något åt barret...

22:23

Straxt efter 20 kom chefen och frågade om jag kunde stanna hela natten.. Kan som vanligt inte säga nej så nu är jag hemma och hämtar lite mat och ska snart susa tillbaka.
För att få natten att gå fort ska jag drömma om sommar, sol och brunbrända ben!


100311


Gotland -97

Har inte haft mycket till motivaton idag men släpade mig i väg och tränade i alla fall och tur var det för det var riktigt kul idag. Vi var bara 3 stycken på Flowin-passet och vi körde järnet, lite vila och många övningar. :o)

Nu ska snart kila till jobbet. De har inte ringt än, så jag hoppas faktiskt att jag inte behöver jobba natten även om jag behöver pengarna. Lite jobbigtnär man mentalt inte hinner ställa in sig på det.

träning


Fick byta byxorna jag köpte, de är likadana som de på bilden fast långa.

Nu har jag varit och kört ett intensivt pass på löpbandet, 5 km i 30 min intervaller och lite bålträning blev det tillslut.
Sitter och väntar på att älskling ska komma hem, då blir det en promenad med hundarna och sedan någon god middag och ett mysigt bubbelbad.

dagens


Jeans --Diesel, Tröja & Linne --Gina Tricot

Sitter i soffan med en brännande sol i ryggen. Somnade inte fören efter 6 någongång i morse, så det har inte blivit så jättemånga timmars sömn. Fast jag känner att ju ljusare det blir och om solen skiner så behöver jag inte lika mycket sömn som under vinterhalvåret. Var länge sedan jag kände mig så pigg och utvilad som jag har gjort de senaste dagarna.

Schemat idag består av en sväng till Växjö för att byta träningsbyxorna jag köpte häromdagen, sedan ska jag på ett möte på gymmet med en PT, träna och sedan mysa med min älskling. Igår sågs vi knappt på hela dagen (hann med ett hej och ett hejdå innan jag stack till jobbet) så idag blir det lite förlovnings-firande-mys-aktigt. hehe

100310 05.13

Hemma igen efter nattens jobb, det har verkligen gått förvånansvärt fort idag trots lite sömn. Nu ska jag krypa ner i en varm och skön säng och inte slå upp de blå fören jag vaknar av mig själv. Ingen klocka som ringer idag alltså! :o)

100309



Solen har lyst från en underbart blå himmel idag också. SysterYster har fotat mig lite och sedan har vi haft en riktigt slödag. :o)
Jobbet ringde straxt efter 16, så jag ska jobba natt idag, till 05. Har precis vilat/försökt att sova lite men blev vansinnigt trött istället... Hoppas bara att jag piggnar till och orkar med natten, kaffe får nog bli min vän...

Dags för lite middag innan min underbara syster ska hoppa på tåget och åka tillbaka hem till Stockholm.

Firar förövrigt 3årig förlovningsdag idag med C. Grattis till oss! ;o)

Vampire Diaries

 

Syrran har fått mig hooked på Vampire Diaries - det är till och med bättre än the Twilight Saga. Var ju inte dirket så bra att börja streckkolla på det nu idag med allt plugg, men det är jag klar med nu så. Here we go! :o)


vårkänslor



Gick för att träna Flowin förut men hade tydligen missat att skriva upp mig på listan. oups Fick bli 30 min och knappt 14 km på cykel istället samt liten ben.

Är ju verkligen ur skönt och härligt väder ute i dag! Tror banne mig att jag ska lufta skinnjackan när vi ska upp till C's syster (min syster ska fota hennes yngsta).  Ska se om jag hinner in till Växjö också och lämna tillbaka mina träningsbyxor jag köpte i lördags för de är trasiga....

zebra



Fixade till mina naglar igår. Efter ett par veckor utan nagellack kände jag att de hade fått vila tillräckligt så zebrarandigt fick det bli! :o)

äntligen!

Började dagen med att plugga, sedan har det blivit städning och nu har jag äntligen fixat klart i bloggen. Får se om jag behåller färgerna eller om jag ändrar lite mer i veckan.
Ser nu att min header inte syns i Explorer, men jag orkar inte bry mig just nu. Måste fortsätta städa och plugga. I morgon kommer en fotograf och tar nya bilder på huset.

Men innan jag gör något annat så blir det en hundpromenad!

ursäkta

Är lite rörig design i bloggen just nu. Fick för mig att ändra om lite.. Nu börjar dock ögonlocken falla ner, så jag får ta itu med det projektet imorgon igen.


100306


Tröja --Gina, Linne --H&M, Leggings --Nelly, Skor --Skopunkten, Halsband --H&M, Armband --Lindex m.fl.
Tur att syster är här så att man kan få lite snygga bilder för en gångs skull! ;o)

Har njutit av det vackra vädret större delen av dagen idag och vandrat runt i Växjö med syrran. Hittade inte så mycket kul, men ett par ny solisar och ett par träningsbyxor fick följa med hem.

Nu har vi legat i soffan, ätit pizza och tvingat oss igenom ytterligare en dålig film. nu Att vi aldrig lyckas hyra någon bra!?! Var samma sak igår och förra helgen...

100305





Jeans & kofta --BikBok, Linne --H&M, Stövlar --?, Solglasögon --Cubus

Tog en sen morgonpromenad med Zahara idag för jag skulle ner till gymmet och skriva på lite papper. Har tagit över en tjejs träningskort så nu behöver jag inte binda upp mig i minst 8 mån. Skönt med tanke på att jag inte vet hur länge till vi bor här. Gymmet sammarbetar inte med några andra gym så jag kan inte flytta med kortet heller..
Är lika superfint väder idag, så väl hemma satte jag mig ute i solen och pluggade. Gud vad jag har saknat det! Längtar verkligen tills uteserveringarna öppnar!

Om ca 1½ timme kommer min syster som stannar tills på tisdag. Ska bli supermysigt! :o)

torsdagsmys



Lagade en god grönsaksoppa till middag idag och älskling överraskade med god efterrätt! mums! Slog på stort och unnande mig ett glas vin också. Är ledig tills på tisdag, så jag smygstartar helgen redan nu. :o)

nelly



Beställde hem den här klänningen från Nelly för ett tag sedan men skickade tillbaka den... Måste dock erkänna att jag är lite sugen på att klicka hem den igen, men jag ska försöka ta mitt förnuft tillfånga. Det får räcka med svarta klänningar nu! Vill ha vår och fina ljusa pasteller.

tre fyrbenta bus





Sitter uppkrupen i soffan med två trötta hundar, en bredvid mig och nedanför mig.
Har varit ute på promenad med Lorena och Lucky och hundarna har busat till tusen. Längtar tills snön börjar försvinna och det blir lite varmare ute så att man verkligen kan ta långpromenader!

100304


Träningsdags

Har varit ute på en promenad i det härliga vädret med hundarna och snart är det dags för ett styrka/intervall pass, men först lite Grey's Anatomy i soffan!

i'm the girl in the white dress




24/5-08

Vilken underbar dag det var! Vill spola tillbaka och göra om allt igen. I sommar har det redan gått två år sedan vi sa ja till varandra, det går fort när man har roligt! ♥

 


100303

Idag är det precis lika underbart väder som igår. Har god lust att kasta in vinterjackan i något mörkt hörn och inte leta reda på den fören i november/december någon gång igen. Vågar dock inte riktigt det. Var inte jättevarmt och skönt igår eftermiddag trots sol..

Nu ska jag knata i väg till jobbet och bränna av en timme eller så på löpbandet.

 


solsken



Har varit ute och gått i strålande solsken med Zahara i dryga timmen nu. Så otroligt underbart! Solen värmde kinderna och snön droppade av värmen. Jag tror banne mig att våren kan vara på ingång (i alla fall just i dag. Lär väl bli snöstorm om ett par dagar igen...)


ett plus ett blir två ♥

Sitter här i elfte timmen (bokstavligt talat) och filar på mina inlämningsuppgifter som ska vara inne innan kl. 00. Är i stort sett klar, ska bara se om jag kan lösa en frivillig uppgift också. Är inte så trött som jag trodde att jag skulle vara med tanke på att jag sov riktigt uselt i natt, men jag är ändå glad att jag bara behövde jobba kvällen! Så nu kan jag lägga min sista energi på skolan och sedan krypa ner bredvid älsk och drömma söta drömmar.



En av mina absoluta favoritbilder som vi även har fått som canvastavla.

 


100301

Igår kändes det som vår när solen värmde kinderna och idag viner snön runt husknuten igen... Man skulle nästan kunna tro att det är något aprilväder som ställer till det. Men det är ju faktiskt bara 1a mars, så vintern inte har släppt taget om oss än är väl inte allt för konstigt.

Sitter och pluggar som bäst men kände att jag behövde en liten bloggpaus. Ska i väg och träna senare under dagen och i kväll blir det jobb. Får se om de ringer idag också och vill att jag ska jobba natt, hoppas det, men jag vill gärna hinna sova lite innan... Sov så himla dåligt i natt! Någon som vet om det var fullmåne? Brukar av någon anledning inte kunna sova då...


RSS 2.0