ny header

Kände att det var dags att uppdatera bloggen/headern lite, är ju faktiskt ett tag sedan jag var gravid! :o) Visserligen har det "bara" gått 3 månader men det känns faktist som att det var jättelänge sedan. Kroppen är i stort sett tillbaka som den var innan och allt känns som förut. Förutom att vi ju har världens finaste dotter!


roadtrip

Igår blev vår lilla prinsessa 3 månader. Hur sjutton kan tiden ha gått så fort?? Min lilla älskling. 

Idag har vi varit på äventyr hela dagen. Ett par timmar på Kosta Outlet och på hemvägen hälsade vi på Claes gammelfaster. Gud så glad hon blev!

(såhär glad är man när man är och shoppar med mamma och pappa.)


+


foto; Lollo

Dagarna rullar verkligen på och bloggen hamnar lite vid sidan. När man väl har tid över mellan amning, blöjbyten och gos så finns det disk, städning och underbara Zahara som inte får glömmas bort!

Började dagen idag med en 1½ timmes promenad och nu ska jag strax klä på skruttan igen för kl 14 vankas det babymassage.


more than words


foto: Lollo

Igår var vi på middag hos Lollo & Niklas. Det bjöds på pasta med grymt god räk- & kräftsås och till efterrätt cheesecake med varma hallon. Vi rullade hem därifrån! haha
Vi passade på att ta lite fina bilder på Filippa också, eller, Lollo gjorde. Skulle dock ha tvättat av F's fötter innan för dom var alldeles luddiga. haha Men det lyckades jag redigera bort.

Vår lillskrutta lyckades vända sig från rygg till mage igår kväll också! Hade lagt henne i soffan och skulle klä av henne och att vända sig till sidan har hon inga problem med, sen fick hon nog lite hjälp av tyngdlagen att komma runt det sista (vilket inte gör så mycket, hon får gärna vänta med att snurra runt liiite till).


here we go


bild från förra helgen

Igår var jag och tränade för första gången sedan typ slutet på april. Ett step/core pass blev det och gud så jobbigt det var! Men också otroligt skönt efteråt! Har lite träningsvärk idag men inte alls så mycket som jag trodde att jag skulle få!


regnregnregn



Förra söndagen var jag, mamma och pappa (och Filippa såklart) ute på en lång härlig höstpromenad i strålande sol. 9km och en del bilder blev det. Mamma och pappa bor på en ö utanför Vaxholm så det finns gott om fina motiv.

Idag öser regnet ner från en jämngrå himmel och det är riktigt kallt och ruggigt. Har varit ute på en runda med Zahara och snart kommer Lollo hit för lite thé och filmmys.


life is what happens when you're busy making other plans


vill ha ett fast objektiv!

Idag har jag varit på återbesök hos barnmorskan vi hade under graviditeten och visade upp Filippa. Efter det gick hon och jag ner till jobbet en sväng och sa hej.
Nu ligger hjärtat och sover i min famn och det blir nog snart bingen för mig med. Ska bara lyckas få lite liv i skruttan så hon kan äta en gång till innan jag somnar. :o)


111016

Sitter i bilen genom ett soligt och vackert höstsverige.
Har varit i Stockholm sedan förra fredagen och myst med familjen men nu är det alltså hemfärd som gäller. Har hunnit träffa min morfar en sväng vilket var mysigt men rätt jobbigt. Är dock väldigt glad att jag gjorde det och visade upp Filippa för vem vet hur länge till han finns kvar...

Ska försöka ta itu med bloggandet igen när jag kommer hem. Pappa har luskat ut varför min dator är så seg och det visar sig att jag har alldeles för lite minne. Får köpa det när vår ekonomi blir lite bättre. :o)


förälskelse

Har blivit lite förälskad o dessa kängor. Har bara ett par höststövlar och det är ju inte alltid man vill ha dem... Tyvärr är dom här snyggingarna lite för dyra för min plånbok, men drömma går ju! :o)

Från Replay.


♥♥♥

I onsdags blev vår lilla älskling 2 månader. Sjukt vad fort tiden går!

Ska lägga upp lite bilder från i torsdags när min dator sammarbetar. Makeup Store och Gina Tricot hade klubbkvällar så vi blev sminkade med Makeup Stores nya smink "Showgirl" och hade kläder från Gina. Riktigt kul kväll men gud så trött jag var sen! Haha


RSS 2.0