a trip down memorylane

När vi var nere i vårt förråd och hämtade våra julsaker idag så tog jag med mig mina gamla foton också. Herregud säger jag bara! Vad mycket minnen bilder döljer och hur ser man ut på vissa egentligen!?! Haha. Ska försöka scanna in några i veckan från diverse resor jag gjort tänkte jag.


Helgen var väldigt mysig! Alltid underbart att få umgås med nära vänner! :o)

I lördags blev god middag och senare på kvällen glöggmys med några av Vickan & Pethers vänner och i söndags tog vi en tripp till Vingåkers Factory Outlet innan vi var tvungna att åka åt olika håll allihop. Blev dock ingen större shoppingtur, underställ och nya jacka till C och under- & fleeceställ till mig. Är så frusen av mig och nästa vecka bär det av till Åre för oss. Då inviger vi vintersäsongen med ett par åk i backarna! Ska bli underbart!! Har varken åkt skidor eller snowboard på ett bra tag!

Bebis-Zazzie första gången vi såg henne

 


fredag kväll och det... regnar!

Kom hem rullandes från jobbet för en stund sedan, vi fick smörgåstårta på rasten och gud så mätt jag blev!!
Nu tänkte jag ta och slänga ner lite prylar i en väska. I morgonbitti åker jag och C upp till Julita till underbara Vickan och hennes Pether. Carin kommer också, så det blir en riktig myshelg med glögg och annat mums! :o)

 

Natti


091127

Blir så less på detta väder!!!
Himlen såg ut att spricka upp när jag var ute med Zahara, men lagom till att vi vände hemåt började det droppa och nu vräker det ner ute.
Jaja, hade inga större planer i alla fall idag förutom att plugga, så nu ska jag se till att få lite gjort!


gäsp

C är ute och svirar med sin "herrklubb" (haha) och jag sitter och väntar på att han ska höra av sig och säga att han vill bli hämtad. Jobbet gick rätt fort trots att det var riktigt segt, men nu skulle jag bara vilja krypa ner i sängen och sluta de blå inte sitta här och glo. Men med tanke på att han är gullig och hämtar mig, så är jag gullig och hämtar honom. Får bli att sova lite längre imorgon istället. :o)

Fredag imorgon. Går inte tiden lite väl fort? Vill förvisso att den ska gå fort, för då blir det vår och sommar snabbare! Står inte ut med denna kyla, mörker, regn och rusk!! Hoppas verkligen att vi kan ta oss råd till en sista-minuten-resa i januari. Helst en sisådär två veckor, men det är nog att önska för mycket. Har nog förbrukad vår "hundpassnings-kvot" för de närmaste åren.

Börjar svamla nu känner jag... Dags att lägga ner och ägna tv'n min odelade uppmärksamhet.


Nu ringde han! Dags att hoppa in i bilen! :o)

091126

Då var de första julklapparna inhandlade! Bara resten kvar... ;o)

Tog en sväng med hundarna när jag kom hem och insåg att jag måste införskaffa ett ordentligt regnställ och nya gummistövlar. Kände mig som en dränkt katt när vi kom hem!

Nu sitter jag och äter lite mörk choklad och försöker motivera mig till att åka till jobbet... *suck* Har verkligen ingen lust!!

glöggmys

1:a advent på söndag, vi tjuvstartade idag med lite glögg och lussebullar. :o)



ändrade planer

Blir nog inte stan idag. Har krupit upp i soffan med en stor kopp té medans jag hör regnet smattrar mot rutan.
Fick ett mail från H&M och i morgon har de 10% rabatt så jag åker in då. Idag får det bli en eftermiddag med plugg och mys inomhus istället. :o)


091125

Behöver lite inspiration och ny bilder känner jag...

Om ett tag blir det spinning och core och efter det funderar jag på att ta en liten sväng in till Växjö och kika efter lite julklappar. Är ju inte så lång tid kvar nu!!
Insåg häromdagen att vi har någonting planerat varje helg fram till nästa år! Tur att det bara är kul saker, men jag tror inte att vi kommer att vara hemma en enda av dem...

i korthet

Helgen har varit riktigt kul! Men nu har jag träningsvärk i muskler jag knappt visste att jag hade! haha
I lördags morse bar det av mot Sävjö och Boda Borg med ett gäng kompisar. Var där och klättrade, klängde, klurade, skrattade etc. i över 5 timmar! Var något mör och slut i huvudet när jag kom hem, men det var bara att hoppa in i duschen pilla i sig lite mat och dra på sig partystassen. Vid 4 i söndags morse kröp jag och C till kojs.

Söndagen blev en riktig mysdag med lite shopping och New Moon! Måste säga att jag blev positivt överraskad av filmen, även om den är långt ifårn lika bra som boken. Men helt klart sevärd! Längtar redan till nästa film!
Tror jag däckade av trötthet i soffan vid 7 -tiden igår kväll och idag trodde jag inte att det var sant när klockan ringde! Men upp var det bara att pallra sig för förmiddagen skulle spenderas i frisörstolen, så nu är jag fin i håret igen! :o)


Sotade ögon och svart klänning fick åka på i lördags

Det bjöds på god tårta!

Egen gjort handsmycke, inspirerad av Dollyblond


Hos frisören tidigare idag
Resultat (1)

Slutresultatet

(& min nya tröja från Gina med markerade axlar)


091120

Delade på en flaska vin till maten med C, så nu ligger vi och halvsover i soffan. Eller, C har redan dragit sig mot sovrummet och slagit på tv'n där. Dröjer inte länge innan jag gör honom sällskap!
I morgon blir en lång men kul dag. Ska till Boda Borg hela dagen och fira två kompisar innan det blir fest på kvällen.

Kunde inte hålla mig så denna goding fick följa med hem från Växjö;
(till mitt "försvar" så var det 30% rabatt ;o))

Bik Bok

 

Hmm, undrar om det där verkligen är skönt...


dagens

Blev ju en liten outfit idag, var ett tag sedan!

Linne -- New Yorker (?)
Leggings -- Någon butik i London
Skor -- Primark


sol

Trodde jag hade sovit bort halva förmiddagen idag när jag vaknade och det var så ljust i rummet, men när jag drog upp persiennen så var det solen som sken. Lycka!

Har skrivit det andra provet nu och har inget plugg som måste göras fören på måndag, så nu ska jag dra en runda in till Växjö. Ska inhandla lite alkoholhaltigt för i morgon vankas det partaj.


ny header

Fick bli en ny header såhär på kvällskvisten, får duga tills jag får lite mer inspiration till något annat. Är i alla fall inte lika somrig. :o)

Nu ska jag strax krypa ner bredvid Claes. Blev inte så mycket plugg idag som jag hade tänkt, går upp tidigt imorgon istället för att plugga det sista. Blev lite renovering av mig själv istället, lermask, måla naglarna etc.





SysterYster är och kollar på midnattsvisningen av New Moon nu, lite avundsjuk måste jag erkänna. Hade kunnat gå men visste inte hur jag jobbade plus att det ekar rätt tomt i min plånbok just nu...

Natti

bubblor och badankor

Hade planer på att jag skulle åka in en sväng till stan idag efter att jag varit och tränat. Men nu känner jag mer för att krypa ner i ett varmt bubbelbad. (Måste plugga lite också, så boken får nog följa med in i badrummet.)
I morgon har jag inget planerat, tar en liten sväng då i stället! :o)

Gäller ju att utnyttja badkaret ordentligt innan vi flyttar.


gäsp...

Blev till att kravla ur bingen betydligt tidigare än vad jag hade tänkt idag. Vid 8 ringde det nämligen på dörren och Zahara började skälla. När jag väl kom upp och dragit på mig morgonrocken så var det ingen  utanför. hmpf
Ingen aning om vem det var eller vad han ville. Är det kommunen så får de väl för sjutton lämna en lapp eller nåt så man slipper öppna i pyjamas!?! Stog inget på bilen heller, så vad vet jag.

Nu blir det frukost och sedan en ordentlig hundpromenad innan jag sätter mig med skolböckerna. Prov på Internationell Ekonomi idag och Bransch- & Produktkunskap imorgon.


Avvaktar nog lite med den där hundpromenaden när jag ser efter, det spöregnar ute för tillfället...

mmm... marabou

Sitter och myser i soffan med en stor kopp té, desperate housewives och mörk choklad. Finns det något godare? Kan välja bort vilken godsak som helst, så länge jag får ha kvar min mörka choklad, helst runt 80%. mmm :o)
Nu har jag tyvärr bara marabou's mörka hemma. :o/ (Skulle gjort hemmagjord chokladsås till glassen i helgen men orkade inte riktigt...) Inte riktigt detsamma, men vad gör man! hihi

från julmarknaden i fredags



vill ha


Bik Bok

På lördag vankas det lite födelsedagsfest hos några jobbarkompisar. Den här hade mer än gärna fått flytta in i min garderob tills dess. Hade matchat med något par av mina nya heels. :o)

skorna

Var ju ett tag sedan vi var i England och jag har helt glömt bort att visa mina fina klackar jag köpte!

från Primark


Miss Selfridge

Funderar på att köpa lite nitar och kedjor och pimpa dem lite efter behag och tillfälle också. :o)

grr

Ahhh blir galen på min dator!! Snart åker den ut genom fönstret!!!

Ny laptop står högt upp på önskelistan just nu!

lördag

Filmen igår var faktiskt riktigt bra! Vissa saker kändes väl lite "sådär" men inget som förstörde helheten. :o)

Idag har vi bara tagit det lugnt. Tog en lång mysig frukost innan vi gick uty med voffsingarna. Helgfrukostar måste vara bland det bästa!! Man kan dricka sitt té i lugn och ro utan att behöva stressa iväg till jobb och annat (oftast i alla fall!). C var dock tvungen att ta en liten sväng till kontoret (why am I not surprised?) så jag satte honom på att handla nya tamponger till mig på vägen hem, har sån j*kla mensvärk så jag orkade inte följa med. Får se vad han kommer hem med bara. haha Under de här åren tror jag inte att han har köpt sånna förnödenheter till mig en enda gång.. Så det var väl på tiden!?! ;o)

Har fått en hel del plugg gjort och ska återgå till det nu. Var bara tvungen att ta en liten datorpaus.

fredagsmys

Har varit med C på julmarknad och myst med glögg och fallande snöflingor. :o)

Nu ska vi in till Växjö, äta thai och gå på 2012. Den har tydligen fått rätt bra resensioner, så hoppas att vi också tycker att den är bra. :o)


småstadsmentalitet

Är så sjukt trött på denna småstads mentalitet! När C's syster var inne i Växjö i dag så sa hon i kassan att vi ska "sälja vårt hus för att vi har separerat". Hallå??!! Vad är det för j*vla bullshit! (ursäkta mina ordval men jag blir så less! Get a life!)


När vi hade visnig gick jag ner till gymmet på jobbet och avreagerade mig lite. 45 min intervall på löpbandet och lite styrka. Nu ska jag ta en lång varm dusch och fixa något att äta, så blir jag nog på ett strålande humör sedan. :o)


091112

Upplägget för dagen ser ut som i stort sett alla andra dagar... Plugg och ikväll blir det jobb.
Nu blir det tv4 och Efter 10 där Kenza, Foki och Kissie ska medverka.


Fick förresten finfina blommor av älskling när han kom hem igår! :o)

trött, grått o kallt...

Sitter och väntar svar på några frågor som C ska svara på. I skoluppgiften som ska vara inne idag så skulle man intervjua ett tjänsteföretag. Tur att gubben min är vd för både tjänste- och varuföretag när jag är alldeles för snuvig och frusen för att orka ta mig utanför dörren! Huvudvärken har börjat smyga sig på också...
Har verkligen ingen som helst lust att jobba ikväll! Tur att det inte är allt för många timmar i alla fall.

Vill ha sommar, sol och värme!


091111

Åh vad seg jag var i morse! Men jag lyckades pallra mig upp ur sängen och ta en långpromis med Zahara i alla fall.

Visningen igår tror jag gick bra. Var bara ett par som kunde så på fredag kommer tre par till. Håll tummarna!!! De som var här igår skulle i alla fall prata med banken, så vi får väl se. Dock så vågar vi inte hoppas och förväntar oss väl inte att vi får det sålt nu, tyvärr.

Nu ska jag återgå till skolarbetet.

091110

Har tänt ljus, fått mat i magen och nu vankas det myskväll. :o) C ska på innebandy vid 19, så det blir jag och voffsingarna.

Ska försöka få lite mer plugg gjort också. Nästa vecka är det prov på Internationell Ekonomi och Bransch- och produktkunskap. Har fått högsta omdöme på alla inlämningsuppgifter, så ribban är satt...


091109

Har städat, donat, fixat och putsat hela dagen idag i tron om att vi skulle ha visning på vårt hus kl. 15, men nej. De som skulle ha kommit idag kommer på torsdag eller fredag istället, så nu är det bara att ladda om tills imorgon då "orginal"visningen är. :o)

Helgen har varit underbar! Två kompisar med respektive har varit här och hälsat på.
Den har innehållit allt spontantripp till Ullared, där vi struntade i Gekås för det var den längsta kön vi någonsin sett, till julmarknad i Huseby.

Nu ska jag ta och plugga lite så att jag inte sitter och gör allt sista timmen som vanligt. :o)

sneakpeek


snö...

Årets första snö singlade ner från himmlen idag... Inget som fastnade på marken, men det dröjer nog inte länge till innan man vaknar upp och det är alldeles vitt ute! Måste få våra vinterdäck till bilen snart!

Idag har jag pluggat, städat och röjt i diverse garderober. Vi får besök i helgen av två av min underbara vänner + respektive och på måndag (och tisdag tror jag) så är det visning av vårat hus! Håll tummarna! :o)

Har klickat lite bilder på min shopping som jag hoppas att jag hinner slänga in i morgon. Plugg samt mer städning står på schemat. Less is more när det gäller husvisningar! (och mycket annat... ;o))

Nu blir det bingen och jag hoppas att jag kommer upp tidigare imorn än imorse, snoozade i nästan 1½ timme...

hemma

Är hemma igen efter en sjukt kul helg! Kom visserligen hem igår men då jag hade en inlämningsuppgift att få ordning på så var det bara att dyka ner bland böcker och annat när jag ramlade innanför dörren.

Idag har jag verkligen inte gjort något vettigt. Ska öppna böckerna om ett tag igen och ikväll blir det dags för jobb. Ska ta och fota det jag köpte i helgen. Körde en ordentlig runda på Oxford Street i fredags. :o) 3 par skor och diverse toppar fick följa med hem efter denna helg.


RSS 2.0