7 månaderIdag blir vår underbara lilla tjej 7 månader!

Claes är och fixar till sin tatuering (igen..) så jag och Filippa får en myskväll för oss själva. Tror dock det blir en tidig sänggång för mig också för lilldamen har inte sovit så bra de senaste nätterna...


nytt

Blev en liten shoppingrunda när vi var i Sthlm. Hade tänkt åka inte till stan i lördags men var helt slut efter morfars begravning i fredags så det blev Backa Forum istället.
Hittade två snygga toppar till mig och ett par ursöta hängselbyxor till Filippa inne på Zara. Den ena toppen (den här under) var till och med ett reafynd, 79:- fick jag ge för den!


Inspo!

Nytt minne till datorn är inskaffat och installerat, så när jag orkar packa upp imorgon hoppas jag komma igång med bloggen igen. Våren hänger i luften och jag känner att inspirationen åter börjar infinna sig!


Är riktigt sugen på ett par olivgröna byxor! (pjucksen hade ju inte heller varit helt fel) -från Instagram


Alla ❤-ans Dag


Ja tack!

Dom här får mer än gärna flytta in hos mig!


ingen badkruka

Igår var vi på babysim igen, bara två gånger kvar nu 😔, och Filippa börjar bli riktigt duktig på att dyka! Är så kul att se hur mycket hon älskar att bada! 😊
Hon fick ta ett bad i baljan här hemma i torsdags och jag och badrummet var tillslut minst lika blöta som hon. Haha


inked

I tisdags förra veckan var jag och förevigade Filippas lilla hand. Storleken på handen är som när hon föddes men avtrycket är från samma dag. Skulle ha kopierat den när hon var nyfödd.. ☺


ska fixa till lite smågrejjer som tatueraren sett och eventuellt göra en skugga från handen mot texten. Han ska få skissa upp det så jag vet hur det blir.

Borttappad

Var heeelt säker på att det var onsdag igår. Lite läskigt när jag insåg att det var fredag idag. Vad hände? Varför går tiden så sjukt fort?!?

Imorse upptäckte jag en liten vass tagg i Filippas mun. 😊 Skruttungen! ❤ Hoppas att sömnen blir ännu bättre i natt nu när den har tittat upp!


RSS 2.0