hemma igen

Nu har vi precis kommit hem och jag har bänkat mig ute i solen! :o)
Helgen har verkligen varit helt fantastisk!! Avkopplande miljö, herrgården låg precis bredvid en sjö och häst- och kohagar. God mat, trevligt bemötande, man kände sig nästan som hemma, och såklart trevligt sällskap! hihi

Igår hann vi med mycket. Hade frukostpicknick vid Växjösjön på väg till hotellet.
När vi kom fram gick vi en härlig prommenad och när vi checkat in fick vi kaffe och kaka. Vilken service!
Efter det så åt vi våfflor på ett jättemysikt café i närheten med antikhandel. När vi kom tillbaka till hotellet/pensionatet så bytte vi om till badkläder och spatserade ner till spaavdelningen med bastu och pool. Hade även bokat in en massage till mig. :o) Behöver jag säga att vi verkligen har njutit de här två dagarna?
Även fast att de var 100 personer som bodde på hotellet samt vandrarhemmet så märktes det inte! Kändes som att vi var ensamma där!
Till varmrätt fick vi strutsfilé, lite lustig för det hade vi på vårt bröllop också! (dock inte tillagat på samma sätt) Menyn var redan bestämd, så det var inget vi beställde! :o)

Ägaren sa att det spökade i herrgården (den är från början på 1900-talet) och imorse runt 5-6 tiden så flög Zahara upp och ylade som en stucken gris! C hävdar bestämt att det var spöket som gjorde något, drog henne i svannsen eller så haha, men jag vet inte. Tror nog att hon drömde något konstigt...

Idag gick vi en härlig prommenad vid sjön innan vi packade ihop och åkte till Kalmar. Där så åt vi en god lunch, kikade på lite kläder och skor innan vi åkte hemåt.
En toppen helg med andra ord!
Bilder ommer ikväll, har ingen lust att sitta inne och redigera dem när det är så fint väder ute!

Glömde ju skriva, ick ett jättefint armband av C i bröllopspresent!

Kommentarer
Postat av: johanna :)

sv: hihi:)

2009-05-25 @ 16:50:45
URL: http://jlohlin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0