namnSåg på den här tjejens blogg att på Allt För Föräldrars hemsida kan man göra ett namntest för sitt lilla pyre. :o) Skrev jag mitt namn först och sedan Claes så blev förslagen Alina och Alrik men vände jag på det så blev det Åse och Örjan. Nu har vi  redan några förslag så något av dem blir det inte, men det är ju kul att se vad man får som förslag.


Kommentarer
Postat av: Anonym

Gör mig glad genom att rösta på mig här :) Det tar ungefär en sekund!Man kan rösta en gång om dagen :)RÖSTADE DU IGÅR? RÖSTA GÄRNA IDAG IGEN SÅ ÄR JAG DIG EVIGT TACKSAM <3http://www.husmanhagbergtavling.se/index.php?page=gallery&obj=171Rösta gärna på min klänning också! Perfekt till alla partyt i höst och till nästa års student!http://www.nelly.com/se/designyourdress/?obj=lRbt7ff4ZoKjdd9yojDz7X3CbxTOQq5z8Ti5wBvLq4sHWq60P9yK#GalleryTack!

2011-06-22 @ 01:29:39
URL: http://eeeelins.blogg.se/
Postat av: Mikaela Urbom

Åh va härligt med en bebis i magen! :D Lycka till med allt

kram

2011-06-23 @ 11:35:01
URL: http://mikaelaurbom.blogg.se/
Postat av: Lorena

jaa visste det innan också men tog nef(raw) bara för att jag trodde att det skulle funka.. men tillmidsommar ska jag ta både och!:) mysigt det ska bli imorgon ja=) jag har förresten fixat gräslök ;) vad är det mer vi ska ta med? VAd äter ni för sill? messa sen =) puss

2011-06-23 @ 12:10:35
URL: http://lorenasvensson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0